- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.261
Yok canim tranferden sonra 5gunluk bi ignem vardi bitti suan hic bisi kullanmiyorumAminnn inşallah allah razı olsun.
Seninde inşallah canım
Sende protestan kullaniyor musub birde karından enox ?
Hayırlı olsun. İnş güzel haberlerini alırız
İnşallah canım sağolHayırlı olsun. İnş güzel haberlerini alırız
İyiymis benim göbekten enox var 12 gun ve gebelik testine kadar birde protestan her gun 2 ampul oda gebeliğe kadar batta sonrasında devam bile edilebilirler dedi düşük önleyici proluton var haftada 1 kezYok canim tranferden sonra 5gunluk bi ignem vardi bitti suan hic bisi kullanmiyorum
Oo senin baya çokmuş canim yaa Rabbim yardincin olsun insallahİyiymis benim göbekten enox var 12 gun ve gebelik testine kadar birde protestan her gun 2 ampul oda gebeliğe kadar batta sonrasında devam bile edilebilirler dedi düşük önleyici proluton var haftada 1 kez
Aminn canim sağolOo senin baya çokmuş canim yaa Rabbim yardincin olsun insallah❤ guzel guzel havadisler vermek nasip olsuunn
Aminnnnnnn
Kesinlikle canim
Bugün totom yok zaten göbekten enox yaptılar göbeğim de acidi stabil ama çise gidiyorum 3 dür.
Al canim
He canım
Amin inşallahHayırlı olsun. İnş güzel haberlerini alırız
Ohhh maşallahKızlar hadi gelin
Ben ilk idrar la yapmadım .ama sağlıklı olan ilk idrar hem daha koyu çıkar.kacinci gundesin? Kaçıncı gün embriyosuKizlar bu arada ilk idrarlami yapiyorsunuz siz testi ?
Gel bebeğim beraber olsun inşllah lavaboya gittiğinde nasıldın hakik batma gibi bişey oldu mu karın altındaOhhh maşallah
İlaçlara aynen devam mı kızlar farklı bişey eklendi mi
Yok gülğm benim aynı estrofem günde 3 progesteron 2 tüp folik de yarım günde 1İlaçlara aynen devam mı kızlar farklı bişey eklendi mi
Bant kullanıyo musun canım coraspirin filanYok gülğm benim aynı estrofem günde 3 progesteron 2 tüp folik de yarım günde 1
Yok canım sadece bu yazdıklarımBant kullanıyo musun canım coraspirin filan
7.ci gündeyim canim insallah biraz daha gecsin YapicamBen ilk idrar la yapmadım .ama sağlıklı olan ilk idrar hem daha koyu çıkar.kacinci gundesin? Kaçıncı gün embriyosu
Canım açıkçası bunun belli bir günü yok herkesde siklus farklı ilerlerTransfer olan kizlar size bir sorum var gerçi birkaç arkadaşım yazdı ama yazmayanlar için soruyorum transferleriniz adetinizin kaçıncı günü oldu?
Ben estrofem sabah akşam 2 tane.folik asit coraspirin 1 tane.öğlen 12de progestoran 2 ampul.48 satte bir bant değiştiriyorum.antibiyotikke prednolüde biraz önce son kez içtim tekrar kullanmayacağımYok canım sadece bu yazdıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?