2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Demekki daha o yavrunun senin kanından canından nasibi açılmamış Rabbim üzüntünün yerini dah güzel bir sevinç ile doldursun

Ben estrofem sabah akşam 2 tane.folik asit coraspirin 1 tane.öğlen 12de progestoran 2 ampul.48 satte bir bant değiştiriyorum.antibiyotikke prednolüde biraz önce son kez içtim tekrar kullanmayacağım
Yok gülüm bana bunlar dışında bişi vermediler bant nasıl bişey bilmiyorum

Öyle canim hic üzme yipratma kendini Rabbim ne eylerse guzel eyler hersey bizler icin işte❤ kafani dagitmaya bak Sonrasinda guzel bi nefes Ve yoluna kaldigin yerden devam Insallah
Allah razı olsun canım pazartesiye kadar raporluyum evde dışarıda kafa dağıtmalık şeyler yaparım artık sonrası zaten iş yoğunluğu inşallah sonrasında da miniğimi hastaneden tekrar almaya kıyamam orda bekliyorlar beni

Demekki daha o yavrunun senin kanından canından nasibi açılmamış Rabbim üzüntünün yerini dah güzel bir sevinç ile doldursun
Aynen canım hakkımızda hayırlısı ama evde ultrason fotosu var onu napayım bilmiyorum gördükçe içim bi kötü oluyor kaldırmaya da kıyamıyorum ona da çözüm bulursam tamamdır

Rabbim onlardan hayırlı evlat nasip etsin inşallah sana üzülme bende yazdım ama görmedin sanırım

Ayni durum bende de var pozitif olup böyle ağrısı olanlar olmuş açıkçası onları duyunca biraz rahatladi içim

Ne kadar pozitif bi Anne adayisin sen Ya cok sevdim seni masallah Canim Rabbim Saga saglim kucagina aldirsin bol bol sevindirsin seni insallah gercekten suan dualarimiz hep seninle

Sana da çok sevinmiştim ben ama napalım nasibimizde yokmuş inşallah bi dahakine nasip olur daha önce hiç hamilelik yaşamadım ben hiç böyle değerler pozitifler de görmemiştim ne kimyasal ne başka bişey bi kaç gün de olsa var olduğunu nasıl bi duygu olduğunu da tattım zor mu zor evet ama dünyanın sonu değil hastanede embriyolarım var çok şükür bi kaç ay sonra yine alıp evime gelicem belki o zaman nasip olur Dualarım her birinizle Allahım yardımcımız olsun hepimizin

Hahhaaa bari daha minnoş bişey diyeydin çocuğun adı mercimek olarak kalacak göbek adı olsun

Aynen canım hakkımızda hayırlısı ama evde ultrason fotosu var onu napayım bilmiyorum gördükçe içim bi kötü oluyor kaldırmaya da kıyamıyorum ona da çözüm bulursam tamamdır
Sakla.. insan herşeye alışıyor benimde 3 aylikken kaybettiğim ikizlerimin herşeyi duruyor. Benim parcamdan anı onlar atmaya kiyamam herşeyden önce imtihanimizi sevmek için bir firsat. Herseyde vardır bir hayir demek kolay ama kalbi buna razi etmek zor. O yüzden sakla sabret herşey vakti gelince yaşanacak mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…