- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.281
Demekki daha o yavrunun senin kanından canından nasibi açılmamış Rabbim üzüntünün yerini dah güzel bir sevinç ile doldursunkızlar kalbim sizlere hepinizi çok sevdim derdimiz bir benim bu sefer olmadı bi sevindim bi üzüldüm sonra yine sevindim en son yine üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz anne oluruz böyle kucağımızda elimizde olurlarAllah yardımcınız olsun ben yine buralarda olucam pek çıkmaya niyetim yok en azından pozitif haberlerinizi görmeyi çok istiyorum benim iş minimum iki ay sonraya kaldı
Yok gülüm bana bunlar dışında bişi vermediler bant nasıl bişey bilmiyorumBen estrofem sabah akşam 2 tane.folik asit coraspirin 1 tane.öğlen 12de progestoran 2 ampul.48 satte bir bant değiştiriyorum.antibiyotikke prednolüde biraz önce son kez içtim tekrar kullanmayacağım
Allah razı olsun canım pazartesiye kadar raporluyum evde dışarıda kafa dağıtmalık şeyler yaparım artık sonrası zaten iş yoğunluğu inşallah sonrasında da miniğimi hastaneden tekrar almayaÖyle canim hic üzme yipratma kendini Rabbim ne eylerse guzel eyler hersey bizler icin işte❤ kafani dagitmaya bak Sonrasinda guzel bi nefes Ve yoluna kaldigin yerden devam Insallah
Aynen canım hakkımızda hayırlısı ama evde ultrason fotosu var onu napayım bilmiyorum gördükçe içim bi kötü oluyor kaldırmaya da kıyamıyorum ona da çözüm bulursam tamamdırDemekki daha o yavrunun senin kanından canından nasibi açılmamış Rabbim üzüntünün yerini dah güzel bir sevinç ile doldursun
Rabbim onlardan hayırlı evlat nasip etsin inşallah sana üzülme bende yazdım ama görmedin sanırımAllah razı olsun canım pazartesiye kadar raporluyum evde dışarıda kafa dağıtmalık şeyler yaparım artık sonrası zaten iş yoğunluğu inşallah sonrasında da miniğimi hastaneden tekrar almayakıyamam orda bekliyorlar beni
Duşları ne zaman alacağız kızlarYok gülüm bana bunlar dışında bişi vermediler bant nasıl bişey bilmiyorum
Ayni durum bende de var pozitif olup böyle ağrısı olanlar olmuş açıkçası onları duyunca biraz rahatladi içimKizlar bugun benim 7.ci gunum biraz Fazla ayakta kalinca bel agrisi giriyor, azcik oturuyorum sonra Tekrar devam ediyorum hareket olsun die kendimi cok yormuyorum ama Bugun kasik agrimda biraz Artti cokmu yurudum acaba Bilemedimvarmi sizde bu problemler?
Ne kadar pozitif bi Anne adayisin sen Ya cok sevdim seni masallah Canim Rabbim Saga saglim kucagina aldirsin bol bol sevindirsin seni insallah gercekten suan dualarimiz hep seninleAllah razı olsun canım pazartesiye kadar raporluyum evde dışarıda kafa dağıtmalık şeyler yaparım artık sonrası zaten iş yoğunluğu inşallah sonrasında da miniğimi hastaneden tekrar almayakıyamam orda bekliyorlar beni
Öylemi canim Ya valla bende korktum bian Cok sagol insallah Onemli bisi deildir tutunmasidirAyni durum bende de var pozitif olup böyle ağrısı olanlar olmuş açıkçası onları duyunca biraz rahatladi içim
Ben perşembe alırım sanırım dün güzelce yıkandım misler gibi oldum
Galiba normal canım birazda opudan kalan sancılarKizlar asiri kasik agrim var Bugun ya insallah normaldir bugun ilk defa disari alisverise filan ciktim esimle yormadim kendimi fazla ama Ondanmi oldu acaba bilemedim
Sana da çok sevinmiştim ben ama napalım nasibimizde yokmuş inşallah bi dahakine nasip olur daha önce hiç hamilelik yaşamadım ben hiç böyle değerler pozitifler de görmemiştim ne kimyasal ne başka bişey bi kaç gün de olsa var olduğunu nasıl bi duygu olduğunu da tattım zor mu zor evet ama dünyanın sonu değil hastanede embriyolarım var çok şükür bi kaç ay sonra yine alıp evime gelicem belki o zaman nasip olurCanım aynen bu bir hafta içinde önce sevindik,sonra üzüldükBöylesi çok zormuş,Rabbim bizlere güç versin Rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı bir evlat versin Ne güzel tekrar denemek,yeniden umud etmek Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin,hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı eylesin Güzel haberlerinizi bekliyorum
Baya endiselendim hic bu kadar sidettli olmuyordu kasik agrim disari ciktim biraz hareket edeyim die alisveristi filan Dedim acaba cokmu ayakta kaldimGaliba normal canım birazda opudan kalan sancılar
HahhaaaBen perşembe alırım sanırım dün güzelce yıkandım misler gibi oldumkızlar ben mercimek dedim diye annem bizimkine şimdiden mercimek ismini taktı yaaa mercimek yukarı mercimek aşağı Allah'ım sonununda nasip etsin inşallah
Fazla ayakta kalmak da sancı yapmıştır dinlenince inşallah bişeyin kalmazBaya endiselendim hic bu kadar sidettli olmuyordu kasik agrim disari ciktim biraz hareket edeyim die alisveristi filan Dedim acaba cokmu ayakta kaldim
Ben kendi kendime konuşuyordum transfer sonrası odada kafamı çevirdim annem beni izliyorHahhaaabari daha minnoş bişey diyeydin çocuğun adı mercimek olarak kalacak göbek adı olsun
Sakla.. insan herşeye alışıyor benimde 3 aylikken kaybettiğim ikizlerimin herşeyi duruyor. Benim parcamdan anı onlar atmaya kiyamamAynen canım hakkımızda hayırlısı ama evde ultrason fotosu var onu napayım bilmiyorum gördükçe içim bi kötü oluyor kaldırmaya da kıyamıyorum ona da çözüm bulursam tamamdır
Insallah canim Tesekkur ederim rahatladim biraz❤Fazla ayakta kalmak da sancı yapmıştır dinlenince inşallah bişeyin kalmaz
Aynen düştü sanıp korkuyorum hepsini yapamıyorumGel bebeğim beraber olsun inşllah lavaboya gittiğinde nasıldın hakik batma gibi bişey oldu mu karın altında
Enox eklendi bana göbektenİlaçlara aynen devam mı kızlar farklı bişey eklendi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?