2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Sıkıntı yok sperm değerlerinde. O zaman biz hergun devam bugün hatta yarın da olabilir.. Allah gücümüzü artırsın çünkü bir süre sonra görev gibi oluyor zor geliyor insana
Hahhaaa ahhh ah ne zamanlardı cidden görev gibi ve acılı ağrılı sonu güzel olsun da boşver Artık görevini yap kalk yataktan

Ne kadar pozitif bi Anne adayisin sen Ya cok sevdim seni masallah Canim Rabbim Saga saglim kucagina aldirsin bol bol sevindirsin seni insallah gercekten suan dualarimiz hep seninle
Napiyim canım üzülmek hiç bişey katmıyor aksine götürüyor çok şükür ki beni umutlandıran halâ sebeplerim var isyan etmek yok en doğru ve sağlıklı zamanda kim demişti hatırlayamadım o bebek buraya gelecek

Rabbim onlardan hayırlı evlat nasip etsin inşallah sana üzülme bende yazdım ama görmedin sanırım
Farkedemedim belki ya kusura bakma canısı Rabbim hepinizden razı olsun Birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz inşallah 2022 annesi olucaz bu yolda ilerliyoruz Gazamız mübarek olsun

Farkedemedim belki ya kusura bakma canısı Rabbim hepinizden razı olsun Birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz inşallah 2022 annesi olucaz bu yolda ilerliyoruz Gazamız mübarek olsun
Amin canım amin inşallah hep birlikte güzel zamanlarımız olsun

O mercimekler sımsıkı sarılsın bize canım minnoşlarımız kan olsun can olsun bize inşallah
Benim dr yarın duş alabilirsin dedi yok yok almam kokarım daha iyi dedim kan akışı olur ılık su iyi gelir dedi kafam karıştı ama anca cumaya filan yaparım daha erken yapmam galiba

Amin gülüm min inşallah

Bence cumaya kalkar su içeriz kan dolaşımı hızlanır alamam valla bebisime birşey olmasın

Allah’ın izniyle inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…