- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.301
Rabbim tutunmuşsa da devamına erdirsin inşallahYapcam canim dusunuyorum 10 ve 12.ci gunler Suan icin cok erken geliyor ( -Birazda korkuyorum ya Olmadiysa die)
27si pazartesi kan vericem cunki ozaman istedi doktorum.
Ben hiç birşey yapmadığım halde çekiyorum o ağrıyı sıkıntı yoktur İnsAllahBaya endiselendim hic bu kadar sidettli olmuyordu kasik agrim disari ciktim biraz hareket edeyim die alisveristi filan Dedim acaba cokmu ayakta kaldim
Haftaya
Yaa tamam canım bekliyim bakalım hayırlısıylaCanım ilk negatif transferde 6. Gün, bu kimyasalda ise 4. Gün adetim basladi.doktorum ilacları bıraktıktan 6 gün sonraya kadar olabilirsin.olmazsan haber verirsin demisti.
Aminn insallah CanimmRabbim tutunmuşsa da devamına erdirsin inşallah
HahhaaaSıkıntı yok sperm değerlerinde. O zaman biz hergun devambugün hatta yarın da olabilir.. Allah gücümüzü artırsın çünkü bir süre sonra görev gibi oluyor zor geliyor insana
Oylemi cok rahatladim suan Ya baya endiselendimBen hiç birşey yapmadığım halde çekiyorum o ağrıyı sıkıntı yoktur İnsAllah
Napiyim canım üzülmek hiç bişey katmıyor aksine götürüyor çok şükür ki beni umutlandıran halâ sebeplerim var isyan etmek yok en doğru ve sağlıklı zamanda kim demişti hatırlayamadım o bebek buraya gelecekNe kadar pozitif bi Anne adayisin sen Ya cok sevdim seni masallah Canim Rabbim Saga saglim kucagina aldirsin bol bol sevindirsin seni insallah gercekten suan dualarimiz hep seninle❤
Farkedemedim belki ya kusura bakma canısı Rabbim hepinizden razı olsunRabbim onlardan hayırlı evlat nasip etsin inşallah sana üzülme bende yazdım ama görmedin sanırım
Amin canım amin inşallah hep birlikte güzel zamanlarımız olsunFarkedemedim belki ya kusura bakma canısı Rabbim hepinizden razı olsunBirlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz inşallah 2022 annesi olucaz bu yolda ilerliyoruz Gazamız mübarek olsun
O mercimekler sımsıkı sarılsın bize canım minnoşlarımız kan olsun can olsun bize inşallahBen perşembe alırım sanırım dün güzelce yıkandım misler gibi oldumkızlar ben mercimek dedim diye annem bizimkine şimdiden mercimek ismini taktı yaaa mercimek yukarı mercimek aşağı Allah'ım sonununda nasip etsin inşallah
Benim dr yarın duş alabilirsin dedi yok yok almam kokarım daha iyi dedim kan akışı olur ılık su iyi gelir dedi kafam karıştı ama anca cumaya filan yaparım daha erken yapmam galibaHaftaya
Amin gülüm min inşallahO mercimekler sımsıkı sarılsın bize canım minnoşlarımız kan olsun can olsun bize inşallah
Benim dr yarın duş alabilirsin dedi yok yok almam kokarım daha iyi dedim kan akışı olur ılık su iyi gelir dedi kafam karıştı ama anca cumaya filan yaparım daha erken yapmam galiba
Ayy evet ya böyle elinle bol bol sev konuş çok hoş bişeyBen kendi kendime konuşuyordum transfer sonrası odada kafamı çevirdim annem beni izliyorağzımdan çıktı birden kaldı daha öyle
İnşallah canım7.ci gündeyim canim insallah biraz daha gecsin Yapicam❤
Bence cumaya kalkar su içeriz kan dolaşımı hızlanırO mercimekler sımsıkı sarılsın bize canım minnoşlarımız kan olsun can olsun bize inşallah
Benim dr yarın duş alabilirsin dedi yok yok almam kokarım daha iyi dedim kan akışı olur ılık su iyi gelir dedi kafam karıştı ama anca cumaya filan yaparım daha erken yapmam galiba
Allah’ın izniyle inşallah canımSakla.. insan herşeye alışıyor benimde 3 aylikken kaybettiğim ikizlerimin herşeyi duruyor. Benim parcamdan anı onlar atmaya kiyamamherşeyden önce imtihanimizi sevmek için bir firsat. Herseyde vardır bir hayir demek kolay ama kalbi buna razi etmek zor. O yüzden sakla sabret herşey vakti gelince yaşanacak mutlaka
Demekki doktorumun dediği gibi güne takilmamam lazım teşekkür ederim canımBrccck benim 16. Günümde canlı 5. Gün transferi oldu canm.
Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin içinBenimki 20. Gündü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?