- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.321
Aynen biraz tereddüt ettim de rahatladım sonra canımYok canım ilaçlardan dolayı zaten adet olma ihtimalimiz yok doktorun ona göre ayarlamıştır sıkıntı etme kendine
Ben bazen tam uzanıyorum bazen dediğin gibi uzanıyorum canım yormayacağız kendimizi.beslenme ile ilgili bişey dedi mi doktorlarınız kızlar
Canım çok üzüldüm rabbim en kısa sürede mucizesiyle ödüllensirsin inşallah seni dondurulmuşun var mı canım
Ah çok sevindimbir mucizee Iron Butterfly kızlar ben transferi tamamladım şükür. Şu idrara sıkışıklık başıma bela oldu biraz stresli ve gecikmeli oldu ama oldu eczaneye uğrama, dönüş yolu, yemek falan derken ancak bakabiliyorum. Bir sorun sıkıntı yok. Embriyolog gayet güzel sağlıklı bir embriyo veriyoruz size dedi. Bakalım Sizler nasılsınız, nasıl geçti?
Daha bugün sayılmıyo bide yarın başlıyoruz 1 demeye yatmak şimdiden can sıkmaya başladı bişeyler bulmamız lazım zamanın hızlı geçmesi için.ne zaman test yapmaya başlıyoruz canısıNasıl oturcaz ya
Yatms pozisyonuna giremedim bilenlerim koptu siz nasil uzanıyorsunuz
Ben kendimi yormamaya çalışıyorum ama sürekli yatmıyorum. Doktorum gerek yok ağır iş yapmadan günlük hayatına devam et dediNasıl oturcaz ya
Yatms pozisyonuna giremedim bilenlerim koptu siz nasil uzanıyorsunuz
Ah çok sevindimbol bol yat dinlen tamm mı Bi yerlere uzanma yorma kendini inşallah sana da sımsıkı tutunacak bebişin
Canım doktor bana 3 ay oksapar iğne yapacaksın dedi test sonucuna göre 9 ayda yapabilirsin dedi kan pihtilasmasi testi yaptırdık ablamda olduğu için insan hiç biseyi risk etmek istemiyor.sen kullanıyormusun iğne tüp bebek doktoruna mi devam ediyosun ben başka şehre gittiğim için mecbur burda doktor buldumAllah nasip etsin o güzel sesleri duymamızı cnmBen de 10 ocağa kadar ilaçları kullanmaya devam edicekmişim 10 ocakta 8 haftalık olacak dedi doktor 8. Haftaya kadar ilaçlar kullanılcak dedi
Yok Ali Fuat hocaVitale kime gittim?ben Kemal Özgür gittim geçen sene
Bende nasıl sabredecem bilmiyorum kesin erken yaparımDaha çok varmış
Bende heyecanlı biriyim erkenden yapıcam
Varsa öyle de çıkar böyle de çıkar kafasındayim hemşire terbihledi ama yalandab he tamam yapmam dedim ama yapicam maalesef..
Kötüyü düşünme lütfen bebegin sana tutunmuştur inşallah.
bunu eşime gösterip az grip atmalıyımKızlar hadi gelin
Ayyy insallh bekleyen herkes muradına erer.Bugun çok rahat uyucam.cok şükür.insallah hepimizin ki sağlıcakla ilerler.guzel kokularını içimize çekmeyi nasip etsin rabbim
bende de olmuştu çok aşırı derecede hatta bu zamanlar gece yatarken falan bile ağrıyor kasıklarım belim. İyiye işaretmiş umarım seninde öylediir ama ağrın oldukça hemen dinlen uzan yorma kendinii. Doktora da sormuştum ilaçların etkisinden de olur demişti.Kizlar asiri kasik agrim var Bugun ya insallah normaldir bugun ilk defa disari alisverise filan ciktim esimle yormadim kendimi fazla ama Ondanmi oldu acaba bilemedim
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım biraz bilgilendirsen bizi neler yaptın neler yedin nelere dikkat edelim biz acemilerkızlar kızlar selamlarr umarım herkes iyidir henüz okuyamadım yazdıklarınızı. Ben bugün doktora gittim ultrasona çağırmıştı keseyi gördük çok şükür haftaya pzt kalp atışına bakarız dedi, prolutex iğneleri 26 gün daha kullan estrodemde 26sına kadar kullan dedi. İki embriyo transfer edilmişti tek kese gördü sonra değişmez dedi tektir dedi.
Bugün konuşmamızda transfer sonrası 2 günün çok önemliydi güzel geçirmişsin dedi, transfer olan arkadaşlarım 2 gün kendinize ekstra iyi bakın proteini ihmal etmeyin. Hepiniz sağlıcakla kalın güzel haberlerle gelin inşallah
Hiç sıkma canını, her işte vardır bir hayır. İnşallah bir dahaki sefere muradına ereceksin. Bedenin de psikolojin de dinlensin biraz ki sen çok daha fazla güçle ve pozitif enerjiyle bu yola gir. Allah yardımcın olsun. Senin de güzel haberlerini burdan öğreniriz inşallahkızlar kalbim sizlere hepinizi çok sevdim derdimiz bir benim bu sefer olmadı bi sevindim bi üzüldüm sonra yine sevindim en son yine üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz anne oluruz böyle kucağımızda elimizde olurlarAllah yardımcınız olsun ben yine buralarda olucam pek çıkmaya niyetim yok en azından pozitif haberlerinizi görmeyi çok istiyorum benim iş minimum iki ay sonraya kaldı
Çok teşekkür ederim darısı sizlere çok uğraştırmadan tez zamanda inşallah ben çok uğraştım allah sizlere kolaylıklar versin.Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım biraz bilgilendirsen bizi neler yaptın neler yedin nelere dikkat edelim biz acemiler
bana 2gün sonra alabilirsin dedi doktorum
Benim bir de yarın işe dönmem gerekiyor. Doktor masa başı sorun olmaz dedi, ama tabi çok tedirginim. Çalışmak zorunda olduğum bir haftaya denk geldi şansıma. Bana dua edin kızlarDaha bugün sayılmıyo bide yarın başlıyoruz 1 demeye yatmak şimdiden can sıkmaya başladı bişeyler bulmamız lazım zamanın hızlı geçmesi için.ne zaman test yapmaya başlıyoruz canısı
Gozun aydin canim Insallah bizede nasip olurbende de olmuştu çok aşırı derecede hatta bu zamanlar gece yatarken falan bile ağrıyor kasıklarım belim. İyiye işaretmiş umarım seninde öylediir ama ağrın oldukça hemen dinlen uzan yorma kendinii. Doktora da sormuştum ilaçların etkisinden de olur demişti.
Canım inşallah bir mucize olur ama olmassada hayırlısı değilmiş demekki bende geçen ay ilk transferimde kimyasal geçirdim 8kasımda test günümdü değer 28 çıktı iki gün sonra 7 ye ondan iki gün sonra da 2 ye düştü (cuma) ogün bıraktım ilaçları 3gün sonra salı günüde adet oldumO zaman kızlar sorayım ben şimdi ne zaman adet olucam ortalama kaç günü buluyordoktora soramadım hiç bişey öylece çıktım odasından evde aklıma geldi bu
ilkinde yapmadım canım beklicektim aslında ama kanamam olunca 11gün test yaptırdım negatifti. Bunda da beklicektim ama bi arkadaşım yap yap dedi 6.gün erken gebelik testi yaptım silik çıkmıştı 8.gün kan verdim 107 çıktı. Eğer sıcak transfer değilse 8.gün erken gebelik testi yap istersen ama normal test olmasın erken gebelik olsun.Gozun aydin canim Insallah bizede nasip olur❤ Rabbim saga saglim kucaginada almayi nasip etsin insallllahhhhh benimde 2 embriyo insallah tutunmuşlardır hiç test yaptinmi onu merak ettim canim direk kan verme tarihine kadar sabredebildinmiiii ignelerim suan icin bitti canim ilk 5 gunluktu sukur , ay hadi insallah icimi cooooook rahatlattin tesekkur ederim canim mesajin için (Insallah Güzel Haberler alirimm) evet uzaninca hafifliyor canim onu bende farkettimm
Sicak transferdi canim Dondurulmus 2 tane daha varilkinde yapmadım canım beklicektim aslında ama kanamam olunca 11gün test yaptırdım negatifti. Bunda da beklicektim ama bi arkadaşım yap yap dedi 6.gün erken gebelik testi yaptım silik çıkmıştı 8.gün kan verdim 107 çıktı. Eğer sıcak transfer değilse 8.gün erken gebelik testi yap istersen ama normal test olmasın erken gebelik olsun.
Sen şimdi testi düşünme yeni transfer olmuşsun dinlen bak saat geç olmuş başka bişey aç oku kafanı dağıt 2 gün önemli gerçekteen hem geç olmuş bile yatın uyuyun transferciler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?