- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.341
Allah razı olsun canım Rabbim hayırlı zamanda inşallah bizlere de nasip etsin kimse burda kalmamış olsa bile yazarımHiç sıkma canını, her işte vardır bir hayır. İnşallah bir dahaki sefere muradına ereceksin. Bedenin de psikolojin de dinlensin biraz ki sen çok daha fazla güçle ve pozitif enerjiyle bu yola gir. Allah yardımcın olsun. Senin de güzel haberlerini burdan öğreniriz inşallah
Anladım canım inşallah ben de pazartesi işe başlamadan olurum da en azından işteyken geçirmem bu dönemiCanım inşallah bir mucize olur ama olmassada hayırlısı değilmiş demekki bende geçen ay ilk transferimde kimyasal geçirdim 8kasımda test günümdü değer 28 çıktı iki gün sonra 7 ye ondan iki gün sonra da 2 ye düştü (cuma) ogün bıraktım ilaçları 3gün sonra salı günüde adet oldum
Canım çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın elimizden geleni yapacağız bizde inşallah senin gibi güzel haberi vermek kısmet olsun bize deÇok teşekkür ederim darısı sizlere çok uğraştırmadan tez zamanda inşallah ben çok uğraştım allah sizlere kolaylıklar versin.
2 gün evden çıkmadım 3.günde kapının önünde 10 15 dk yürüdüm hareket olsun diye. Ev işleriyle uğraştım eşim sağolsun evin her işini yaptı ama bende yardım ettim hareket olsun kan akışı diye. Her gün et yedim balık ve kırmızı et. Sabah kahvaltıda yarım avokado yedim. Seviyorsanız 1 tane yiyin ben sevemiyorum. Kızartma yağlı bişey yemedim.
Su için bol bol hem ilaçları atarsınız. Kasıklarınız falan ağrıyacak hissettiğiniz anda oturun sırtınızı yaslayın yada uzanın.
Ben erken kalkıyorum evden çalışıyorum öğlen aralarında yarım saat falan uyudum.
Bunları daha öncede yaptım ama tutmamıştı. Bu seferki yaptığım en büyük fark transfer olduğumu unuttum onu düşünmek insanı stres yapıyor. unuttum dediysemde hep unutmadım 5 gün sonra aklımdaydı. 6gün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sonra da süreç gelişti.
Siz beslenmenize dinlenmenize moralinize dikkat edin, erken uyuyun kitap okuyun bu iki gün film izleyin kafanız boş gezin. Burda olmanızdan çok memnunuz ama foruma girip okumanız bile strese sokuyor sizi. Şu iki gn detoks yapın ve hepimiz kutlamanızı yapalım :)
Yaa işe gitmek zorunda olman kötü olmuş canım yorma kendini dikkat et rapor yazdırsaydınBenim bir de yarın işe dönmem gerekiyor. Doktor masa başı sorun olmaz dedi, ama tabi çok tedirginim. Çalışmak zorunda olduğum bir haftaya denk geldi şansıma. Bana dua edin kızlar
ilkinde yapmadım canım beklicektim aslında ama kanamam olunca 11gün test yaptırdım negatifti. Bunda da beklicektim ama bi arkadaşım yap yap dedi 6.gün erken gebelik testi yaptım silik çıkmıştı 8.gün kan verdim 107 çıktı. Eğer sıcak transfer değilse 8.gün erken gebelik testi yap istersen ama normal test olmasın erken olsun.
Sen şimdi testi düşünme yeni transfer olmuşsun dinlen bak saat geç olmuş başka bişey aç oku kafanı dağıt 2 gün önemli gerçekteen hem geç olmuş bile yatın uyuyun transferciler :)
Ah canım uyuyabilmek mümkün mü kaç gündür transfer heyecanıyla uyuyamadık şimdi de acaba orda mı tutunabiliyo mu neler yapıyo acaba içerde diye uyuyamıyoruzilkinde yapmadım canım beklicektim aslında ama kanamam olunca 11gün test yaptırdım negatifti. Bunda da beklicektim ama bi arkadaşım yap yap dedi 6.gün erken gebelik testi yaptım silik çıkmıştı 8.gün kan verdim 107 çıktı. Eğer sıcak transfer değilse 8.gün erken gebelik testi yap istersen ama normal test olmasın erken gebelik olsun.
Sen şimdi testi düşünme yeni transfer olmuşsun dinlen bak saat geç olmuş başka bişey aç oku kafanı dağıt 2 gün önemli gerçekteen hem geç olmuş bile yatın uyuyun transferciler :)
Amin inşallah canımAyyy insallh bekleyen herkes muradına erer.
Bir ay sonra cnm geneldeGünaydın kızlar dondurulmuş embriyo transferi kaç ay sonra yapılıyor birde ne kadar para alıyorlar
Cnm ben de prolutex iğne kullamıyorum bir de estrofem kullanıyorum ama estrofemi normalde günde 3 kere kullanıyorum ama doktor haftaya azaltıcaz dedi ptolutexe 10 ocağa kadar devam dedi biz de kararsızız bu doktorumuzda devam etmek istiyoruz da bizim tamamlayıcı sağlık sigortamız var doktorumuzun çalıştığı hastanede bizimkini karşılamıyor ama karşılayan bi özel hastaneye mi gitsek yoksa artık bu doktorumuzda başlamışken devam mı etsek sonuçta tanıyo bizi de düşünüyoruz işte cnm ama galiba devam edicez doktorumuzla Allah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin cnm bebişlerimizi sağsalim kavuşmamızı nasip etsinCanım doktor bana 3 ay oksapar iğne yapacaksın dedi test sonucuna göre 9 ayda yapabilirsin dedi kan pihtilasmasi testi yaptırdık ablamda olduğu için insan hiç biseyi risk etmek istemiyor.sen kullanıyormusun iğne tüp bebek doktoruna mi devam ediyosun ben başka şehre gittiğim için mecbur burda doktor buldum
Canım imkanın varsa bu doktora devam et bak tüp bebek doktorum antalyada,Bursa'da çok tatlı bı doktor buldum sağolsun ilgileniyor ama Murat hocayi yinede aramak istiyorum sağolsun sürekli telefonlara cvp veriyor. Benim de estrofem ilerde azaltabilirm dedi ama sanırım dupashn kullanıyorum ona 9 ay devam etcez dedi. Oksapar iğneyi annem yapiyo oendim cesaret edemedim bende haftada bir pruloton deport kullanıyorum 4 kere kullan kescem dedi Bursa'daki doktorumCnm ben de prolutex iğne kullamıyorum bir de estrofem kullanıyorum ama estrofemi normalde günde 3 kere kullanıyorum ama doktor haftaya azaltıcaz dedi ptolutexe 10 ocağa kadar devam dedi biz de kararsızız bu doktorumuzda devam etmek istiyoruz da bizim tamamlayıcı sağlık sigortamız var doktorumuzun çalıştığı hastanede bizimkini karşılamıyor ama karşılayan bi özel hastaneye mi gitsek yoksa artık bu doktorumuzda başlamışken devam mı etsek sonuçta tanıyo bizi de düşünüyoruz işte cnm ama galiba devam edicez doktorumuzla Allah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin cnm bebişlerimizi sağsalim kavuşmamızı nasip etsin
Amin insallh kuzucum isteyen herkesle beraber hayırlısıyla bizde kavusalimCnm ben de prolutex iğne kullamıyorum bir de estrofem kullanıyorum ama estrofemi normalde günde 3 kere kullanıyorum ama doktor haftaya azaltıcaz dedi ptolutexe 10 ocağa kadar devam dedi biz de kararsızız bu doktorumuzda devam etmek istiyoruz da bizim tamamlayıcı sağlık sigortamız var doktorumuzun çalıştığı hastanede bizimkini karşılamıyor ama karşılayan bi özel hastaneye mi gitsek yoksa artık bu doktorumuzda başlamışken devam mı etsek sonuçta tanıyo bizi de düşünüyoruz işte cnm ama galiba devam edicez doktorumuzla Allah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin cnm bebişlerimizi sağsalim kavuşmamızı nasip etsin
Kesinlikle cnm ilk iki gün çok önemli doktorum bana günlük yasantina devam et demişti yinede geleneği bozmadım iki gün hep yattım bol bol su içtim haplarimi saatli kullandım başka ekstra bişey yapmadım sonrası zaten üçüncü gün Antalya'dan Bursa'ya yolculuk yaptık arabanın arkasinda yattım eve kadar insallh hepimiz bu duyguyu tadariz hayırlısıyla Sende sağlıcakla kal cnmkızlar kızlar selamlarr umarım herkes iyidir henüz okuyamadım yazdıklarınızı. Ben bugün doktora gittim ultrasona çağırmıştı keseyi gördük çok şükür haftaya pzt kalp atışına bakarız dedi, prolutex iğneleri 26 gün daha kullan estrodemde 26sına kadar kullan dedi. İki embriyo transfer edilmişti tek kese gördü sonra değişmez dedi tektir dedi.
Bugün konuşmamızda transfer sonrası 2 günün çok önemliydi güzel geçirmişsin dedi, transfer olan arkadaşlarım 2 gün kendinize ekstra iyi bakın proteini ihmal etmeyin. Hepiniz sağlıcakla kalın güzel haberlerle gelin inşallah
Ben ilk beş gün duş almadim cnm kaşıntıdan mahvoldum Su çok ilikti karnıma suyu deydirmedm pek ve hemn çıktım dustan sende istersen öyle yapabilirsin çok kasindigimda kolonyayla sildim vücudumuO mercimekler sımsıkı sarılsın bize canım minnoşlarımız kan olsun can olsun bize inşallah
Benim dr yarın duş alabilirsin dedi yok yok almam kokarım daha iyi dedim kan akışı olur ılık su iyi gelir dedi kafam karıştı ama anca cumaya filan yaparım daha erken yapmam galiba
Cnm test yapma derim gününü bekle yinede sen bilirsin testler bazen yanlış çıkabiliyor bir testte pozitif birinde negatif gördüm aralıklı yapmama rağmen ilk yaotigim pzitif çıktı yinede can sıktım bizi etkiliyor böyle şeyler biz hassas anne adaylariyiz normal hamile kalanlar bir kere dikkat ediyorsa biz üç kere etmeliyiz dTest yapmaya ne zaman basliyorsunuz sabirsizlar ahalisi heyecanla bekliyoruz sanırım bende haftaya test dolu günler geçiririm
Ağrı olabilir cnm ama çok gezmeseydin kaçıncı günündu. Ben 3 transferin ilk ikisinde bişey hissetmedim üçüncüde ağrı oldu bir ara kasığım yerinden çıkacak zannettim sonra zaten lekelenme oldu ağla agla mahvoldum dedim gitti ben napcam kimseye ulaşamadım aciller bakmadı test veremedim gece olduğu için bende test aldım vara sevincem yoksa eğer çizgi çıkmazsa test yanlış der 10. Günü beklerim dedim kendimi bu şekilde inandirmstimBaya endiselendim hic bu kadar sidettli olmuyordu kasik agrim disari ciktim biraz hareket edeyim die alisveristi filan Dedim acaba cokmu ayakta kaldim
Doktorum üç ay kullanacaksın dedi. Egerki kan pıhtılaşma testi yapıldı 12 li iki haftaya belli oluyormus orda pıhtılaşma çıkarsa 9 ay devam edeceksin dedi. Zaten bunu düşük riski olmasın diye yaptırıyoruz dedi doktorumKızlar kan sulandırıcı iğneyi ne zaman a kadar vuruluyoruz.pozitif olan arkadaşlar siz bıraktınız mi
Canım benim erken gebelik testi alırsan farketmfiyo diğerinde de lavobaya gittiğimde ilk idrarı yap sonra tut az yap tabi sonra ikinciyi çubuğa olcakKizlar bu arada ilk idrarlami yapiyorsunuz siz testi ?
Günaydın canım doktorun uygun görürse sonraki ay bile yapabilirsin. Fiyatlar 2022 de güncellenecek ama benden mesela 2600 TL gibi bir fiyat istediler dondurulmuş transfer için 2021 son fiyat Acıbadem deGünaydın kızlar dondurulmuş embriyo transferi kaç ay sonra yapılıyor birde ne kadar para alıyorlar
Canım hep aynı şeyleri yapmışızÇok teşekkür ederim darısı sizlere çok uğraştırmadan tez zamanda inşallah ben çok uğraştım allah sizlere kolaylıklar versin.
2 gün evden çıkmadım 3.günde kapının önünde 10 15 dk yürüdüm hareket olsun diye. Ev işleriyle uğraştım eşim sağolsun evin her işini yaptı ama bende yardım ettim hareket olsun kan akışı diye. Her gün et yedim balık ve kırmızı et. Sabah kahvaltıda yarım avokado yedim. Seviyorsanız 1 tane yiyin ben sevemiyorum. Kızartma yağlı bişey yemedim.
Su için bol bol hem ilaçları atarsınız. Kasıklarınız falan ağrıyacak hissettiğiniz anda oturun sırtınızı yaslayın yada uzanın.
Ben erken kalkıyorum evden çalışıyorum öğlen aralarında yarım saat falan uyudum.
Bunları daha öncede yaptım ama tutmamıştı. Bu seferki yaptığım en büyük fark transfer olduğumu unuttum onu düşünmek insanı stres yapıyor. unuttum dediysemde hep unutmadım 5 gün sonra aklımdaydı. 6gün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sonra da süreç gelişti.
Siz beslenmenize dinlenmenize moralinize dikkat edin, erken uyuyun kitap okuyun bu iki gün film izleyin kafanız boş gezin. Burda olmanızdan çok memnunuz ama foruma girip okumanız bile strese sokuyor sizi. Şu iki gn detoks yapın ve hepimiz kutlamanızı yapalım :)
Çok iyi ödemişsiniz 4600 verdik biz dondurulmuş embriyo bakım ücreti hariçGünaydın canım doktorun uygun görürse sonraki ay bile yapabilirsin. Fiyatlar 2022 de güncellenecek ama benden mesela 2600 TL gibi bir fiyat istediler dondurulmuş transfer için 2021 son fiyat Acıbadem de
Günaydın canım doktorun uygun görürse sonraki ay bile yapabilirsin. Fiyatlar 2022 de güncellenecek ama benden mesela 2600 TL gibi bir fiyat istediler dondurulmuş transfer için 2021 son fiyat Acıbadem d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?