2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Allah razı olsun canım Rabbim hayırlı zamanda inşallah bizlere de nasip etsin kimse burda kalmamış olsa bile yazarım

Anladım canım inşallah ben de pazartesi işe başlamadan olurum da en azından işteyken geçirmem bu dönemi

Canım çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın elimizden geleni yapacağız bizde inşallah senin gibi güzel haberi vermek kısmet olsun bize de
Benim bir de yarın işe dönmem gerekiyor. Doktor masa başı sorun olmaz dedi, ama tabi çok tedirginim. Çalışmak zorunda olduğum bir haftaya denk geldi şansıma. Bana dua edin kızlar
Yaa işe gitmek zorunda olman kötü olmuş canım yorma kendini dikkat et rapor yazdırsaydın
Ah canım uyuyabilmek mümkün mü kaç gündür transfer heyecanıyla uyuyamadık şimdi de acaba orda mı tutunabiliyo mu neler yapıyo acaba içerde diye uyuyamıyoruz

Cnm ben de prolutex iğne kullamıyorum bir de estrofem kullanıyorum ama estrofemi normalde günde 3 kere kullanıyorum ama doktor haftaya azaltıcaz dedi ptolutexe 10 ocağa kadar devam dedi biz de kararsızız bu doktorumuzda devam etmek istiyoruz da bizim tamamlayıcı sağlık sigortamız var doktorumuzun çalıştığı hastanede bizimkini karşılamıyor ama karşılayan bi özel hastaneye mi gitsek yoksa artık bu doktorumuzda başlamışken devam mı etsek sonuçta tanıyo bizi de düşünüyoruz işte cnm ama galiba devam edicez doktorumuzla Allah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin cnm bebişlerimizi sağsalim kavuşmamızı nasip etsin

Canım imkanın varsa bu doktora devam et bak tüp bebek doktorum antalyada,Bursa'da çok tatlı bı doktor buldum sağolsun ilgileniyor ama Murat hocayi yinede aramak istiyorum sağolsun sürekli telefonlara cvp veriyor. Benim de estrofem ilerde azaltabilirm dedi ama sanırım dupashn kullanıyorum ona 9 ay devam etcez dedi. Oksapar iğneyi annem yapiyo oendim cesaret edemedim bende haftada bir pruloton deport kullanıyorum 4 kere kullan kescem dedi Bursa'daki doktorum

Amin insallh kuzucum isteyen herkesle beraber hayırlısıyla bizde kavusalim

Kesinlikle cnm ilk iki gün çok önemli doktorum bana günlük yasantina devam et demişti yinede geleneği bozmadım iki gün hep yattım bol bol su içtim haplarimi saatli kullandım başka ekstra bişey yapmadım sonrası zaten üçüncü gün Antalya'dan Bursa'ya yolculuk yaptık arabanın arkasinda yattım eve kadar insallh hepimiz bu duyguyu tadariz hayırlısıyla Sende sağlıcakla kal cnm

Ben ilk beş gün duş almadim cnm kaşıntıdan mahvoldum Su çok ilikti karnıma suyu deydirmedm pek ve hemn çıktım dustan sende istersen öyle yapabilirsin çok kasindigimda kolonyayla sildim vücudumu

Test yapmaya ne zaman basliyorsunuz sabirsizlar ahalisi heyecanla bekliyoruz sanırım bende haftaya test dolu günler geçiririm
Cnm test yapma derim gününü bekle yinede sen bilirsin testler bazen yanlış çıkabiliyor bir testte pozitif birinde negatif gördüm aralıklı yapmama rağmen ilk yaotigim pzitif çıktı yinede can sıktım bizi etkiliyor böyle şeyler biz hassas anne adaylariyiz normal hamile kalanlar bir kere dikkat ediyorsa biz üç kere etmeliyiz d

Baya endiselendim hic bu kadar sidettli olmuyordu kasik agrim disari ciktim biraz hareket edeyim die alisveristi filan Dedim acaba cokmu ayakta kaldim
Ağrı olabilir cnm ama çok gezmeseydin kaçıncı günündu. Ben 3 transferin ilk ikisinde bişey hissetmedim üçüncüde ağrı oldu bir ara kasığım yerinden çıkacak zannettim sonra zaten lekelenme oldu ağla agla mahvoldum dedim gitti ben napcam kimseye ulaşamadım aciller bakmadı test veremedim gece olduğu için bende test aldım vara sevincem yoksa eğer çizgi çıkmazsa test yanlış der 10. Günü beklerim dedim kendimi bu şekilde inandirmstim

Kızlar kan sulandırıcı iğneyi ne zaman a kadar vuruluyoruz.pozitif olan arkadaşlar siz bıraktınız mi
Doktorum üç ay kullanacaksın dedi. Egerki kan pıhtılaşma testi yapıldı 12 li iki haftaya belli oluyormus orda pıhtılaşma çıkarsa 9 ay devam edeceksin dedi. Zaten bunu düşük riski olmasın diye yaptırıyoruz dedi doktorum

Günaydın kızlar dondurulmuş embriyo transferi kaç ay sonra yapılıyor birde ne kadar para alıyorlar
Günaydın canım doktorun uygun görürse sonraki ay bile yapabilirsin. Fiyatlar 2022 de güncellenecek ama benden mesela 2600 TL gibi bir fiyat istediler dondurulmuş transfer için 2021 son fiyat Acıbadem de

Canım hep aynı şeyleri yapmışız bende çok uğraştım Rabbim herkese kolaylık versin
Bende aynı sekilde kadınlar kulübü üyeliğim vardı ama bakmadım ilk 6 7 gün. Sebebi etkilenmemdi ben bişeye kendimi çok kaptırırim bu kez farklı yapcam dedim sosyal medyaya ve buraya ilk zamanlar bakmadım.

Günaydın canım doktorun uygun görürse sonraki ay bile yapabilirsin. Fiyatlar 2022 de güncellenecek ama benden mesela 2600 TL gibi bir fiyat istediler dondurulmuş transfer için 2021 son fiyat Acıbadem de
Çok iyi ödemişsiniz 4600 verdik biz dondurulmuş embriyo bakım ücreti hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…