2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kizlar asiri kasik agrim var Bugun ya insallah normaldir bugun ilk defa disari alisverise filan ciktim esimle yormadim kendimi fazla ama Ondanmi oldu acaba bilemedim
Canim ben 4. Günümden beri dışarı çıkıyorum başta öyle ağrım olmadı bu sabah kasiklarimda ağrı var adet Günümden yaklaşıyor ya korkuyorum öncesinden ağrır benimkisi acaba adet ağrıları mi moralim bozuldu

Ama hergun test verilmez. İki günde bir vercen canım.pat diye yükselir mi.belki 24saat bile dolmadan elde ettin bu sonucu şimdi bekle Rabbim neylerse güzel eyler. Cuma test ver
Doktor Çarşamba ver dedi ama ben idrar testi yaptım orda yine hafif çıktı ne yapmalıyım yükselmesi için ben bebeklerime alışmıştım gitmelerini istemiyorum dayanamam

Eklentiler

• image.webp
    26 KB · Görüntüleme: 34
Maşallah herşey yolundadır sakin ol
İnşallah canım. Gerçekten bu süreç iyi bir psikoloji istiyormus. Allah'ım nasip etsin inşallah doğduktan sonra yere koymaya kiyamicaz .sanırım ben kucağımda gezdiririm .o kadar mesakatliymis ki gerçekten bu süreci yaşayan bu konuda ısrarcı tüm kadınlarımizi yürekten tebrik ediyorum.her yiğidin harcı değil kesinlikle.sadece evlat isteği yetmez bunca iğne ilaç kontrol sonucu bekle ciddi bı cesaretmis. Bundan sonra ne kadar tüp Bebek annesi görürsem gidip yürekten tebrik edicem.anne olmanın ötesi bı Aşk bu

Aynı düşüncelere sahibim sıradan bir anne çok basit geliyor bana artık Rabbim bize de nasıp ederse tüp bebej annesiyim demekten hic çekilmeyeceğim malum çevremiz direk aaa tüp bebek mi kısır mısın sen tuhh kimden dolayı bunlara bile aldıris etmicem

Doktor Çarşamba ver dedi ama ben idrar testi yaptım orda yine hafif çıktı ne yapmalıyım yükselmesi için ben bebeklerime alışmıştım gitmelerini istemiyorum dayanamam
Gitmemisler ki bak orda Anneciğim ben burdayım diyorlar. Çok stres yaparsa bebeklerin doğunca çok aglak olur.sonra buraya konu açarsın susmuyorlar diye o zaman bizde sana yazmayın haaa o yüzden bebisleri bırak buyusunler.merak etme onlar çok güçlü.ama hergun kan verme bekle bitânem yoksa boşu boşuna uzucen kendinibiz seni seviyoruz herşey yolunda

Kesinlikle daha dogurduklariyla ilgilenmeyenler bizim bebeğimiz neden olmuyor onunla ilgileniyor lar

Ne güzel moral veriyorsunuz Allah razı olsun İnşallah sizlerin duas sayesinde yavrularım gitmeyecek ben onlara sımsıkı sarıldım Kurban olduğum Allahım onları da bana sarsın

Akışına Bırak canım bende katılıyorum gitmemisler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…