- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.361
Bakim ücreti senelik değil miÇok iyi ödemişsiniz 4600 verdik biz dondurulmuş embriyo bakım ücreti hariç
O hariç işte zatenBakim ücreti senelik değil mi
Bizim 2015te doldurduğunuz embriyolardı onları yaptık ilaç hariç 4600Normal transfer için ne kadar aldılar ben ilaçlar hariç 11 milyar verdim 1750 de embriyo saklama 1 tane kalmıştı
Değerim yükselmiyor benim hep BÖyle kalırsa ne olacak acabaBizim 2015te doldurduğunuz embriyolardı onları yaptık ilaç hariç 4600
Kaçıncı günün geç tutunmuş olabilirDeğerim yükselmiyor benim hep BÖyle kalırsa ne olacak acaba
O hariç işte zaten
Senelik ona 500 veriyoruz
Canim ben 4. Günümden beri dışarı çıkıyorum başta öyle ağrım olmadı bu sabah kasiklarimda ağrı var adet Günümden yaklaşıyor ya korkuyorum öncesinden ağrır benimkisi acaba adet ağrıları mi moralim bozulduKizlar asiri kasik agrim var Bugun ya insallah normaldir bugun ilk defa disari alisverise filan ciktim esimle yormadim kendimi fazla ama Ondanmi oldu acaba bilemedim
Maşallah herşey yolundadır sakin olKızlar dün ki testim çok çok silikti ya bugün tekrar test yaptım. böyle çıktı.hersey yolundadır değil mi kıpkırmızı olmamış daha.
Ama hergun test verilmez. İki günde bir vercen canım.pat diye yükselir mi.belki 24saat bile dolmadan elde ettin bu sonucu şimdi bekle Rabbim neylerse güzel eyler. Cuma test ver11. Günüm 5 gün embriyosu değerim 16 dan 18 e çıkmış 1 günde sadece
Doktor Çarşamba ver dedi ama ben idrar testi yaptım orda yine hafif çıktı ne yapmalıyım yükselmesi içinAma hergun test verilmez. İki günde bir vercen canım.pat diye yükselir mi.belki 24saat bile dolmadan elde ettin bu sonucu şimdi bekle Rabbim neylerse güzel eyler. Cuma test ver
İnşallah canım. Gerçekten bu süreç iyi bir psikoloji istiyormus. Allah'ım nasip etsin inşallah doğduktan sonra yere koymaya kiyamicaz .sanırım ben kucağımda gezdiririm .o kadar mesakatliymis ki gerçekten bu süreci yaşayan bu konuda ısrarcı tüm kadınlarımizi yürekten tebrik ediyorum.her yiğidin harcı değil kesinlikle.sadece evlat isteği yetmez bunca iğne ilaç kontrol sonucu bekle ciddi bı cesaretmis. Bundan sonra ne kadar tüp Bebek annesi görürsem gidip yürekten tebrik edicem.anne olmanın ötesi bı Aşk buMaşallah herşey yolundadır sakin ol
Aynı düşüncelere sahibim sıradan bir anne çok basit geliyor bana artık Rabbim bize de nasıp ederse tüp bebej annesiyim demekten hic çekilmeyeceğim malum çevremiz direk aaa tüp bebek mi kısır mısın sen tuhh kimden dolayı bunlara bile aldıris etmicemİnşallah canım. Gerçekten bu süreç iyi bir psikoloji istiyormus. Allah'ım nasip etsin inşallah doğduktan sonra yere koymaya kiyamicaz .sanırım ben kucağımda gezdiririm .o kadar mesakatliymis ki gerçekten bu süreci yaşayan bu konuda ısrarcı tüm kadınlarımizi yürekten tebrik ediyorum.her yiğidin harcı değil kesinlikle.sadece evlat isteği yetmez bunca iğne ilaç kontrol sonucu bekle ciddi bı cesaretmis. Bundan sonra ne kadar tüp Bebek annesi görürsem gidip yürekten tebrik edicem.anne olmanın ötesi bı Aşk bu
Gitmemisler ki bak orda Anneciğim ben burdayım diyorlar. Çok stres yaparsa bebeklerin doğunca çok aglak olur.sonra buraya konu açarsın susmuyorlar diye o zaman bizde sana yazmayın haaaDoktor Çarşamba ver dedi ama ben idrar testi yaptım orda yine hafif çıktı ne yapmalıyım yükselmesi içinben bebeklerime alışmıştım gitmelerini istemiyorum dayanamam
7 10gun sonra canim insallahAllah kucağında göstersin inşallah canımdoktorun ne kadar sonra kalp atışına çağırdı acaba?
Kesinlikle daha dogurduklariyla ilgilenmeyenler bizim bebeğimiz neden olmuyor onunla ilgileniyor larAynı düşüncelere sahibim sıradan bir anne çok basit geliyor bana artık Rabbim bize de nasıp ederse tüp bebej annesiyim demekten hic çekilmeyeceğim malum çevremiz direk aaa tüp bebek mi kısır mısın sen tuhh kimden dolayı bunlara bile aldıris etmicem
Gitmemisler ki bak orda Anneciğim ben burdayım diyorlar. Çok stres yaparsa bebeklerin doğunca çok aglak olur.sonra buraya konu açarsın susmuyorlar diye o zaman bizde sana yazmayın haaao yüzden bebisleri bırak buyusunler.merak etme onlar çok güçlü.ama hergun kan verme bekle bitânem yoksa boşu boşuna uzucen kendini biz seni seviyoruz herşey yolunda
Akışına Bırak canım bende katılıyorum gitmemisler.Gitmemisler ki bak orda Anneciğim ben burdayım diyorlar. Çok stres yaparsa bebeklerin doğunca çok aglak olur.sonra buraya konu açarsın susmuyorlar diye o zaman bizde sana yazmayın haaao yüzden bebisleri bırak buyusunler.merak etme onlar çok güçlü.ama hergun kan verme bekle bitânem yoksa boşu boşuna uzucen kendini biz seni seviyoruz herşey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?