2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Cooook Tatlii ❤Rabbiim Saga saglim gormeyi kalp atisini dinlemeyi ve kucagina aldirmayi nasip eylesin canim benim cook sevindim senin adina Bu testleri gordukce kizlar kendim kadar cok seviniyorum Inanin❤ Masalllllahhhh
Cok sağolasın canım rabbim hepimize bu güzel sevinçleri yaşamayı nasip etsin

Tesekkur ederim canim bilmiyordum .olmazsa öyle yapacağım

Bu arada bebeginiz sıkıca tutunur insAllah hakkinizda hayirlisi olsun

Hayırlısıyla duy , gör insallah canım.
Benide 8 gün sonra çağırdı. 5+4 oluyor , kese bakıcaz dedi ama acaba kalp atışı duyulur mu merak ediyorum , çok heyecanlıyım
Canım kalp atışınıduymazsıniz ama görülür ben geçen hafta gittiğimde 5+3tum dr gösterdi kalp atışı başlamış haftaya gel dinletirim dedi daha cok yeni cok küçük olduğu için dini etmez bebeğe zararli ama görürsünüz rabbim sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah

Transfer olan kizlarrr dün eve gidince neler yediniz içtiniz? Nasıl uzandiniz, gece nasıl uyudunuz, gerçi önemli değil diyorlar ama sağa sola döndünüz mü? Bi anlatın hadi heyecanlanalim
Gıııızzzzzzz ilk günden değişik duygu doluyum hala acayip bişey yaaa izlemesi ani anlatılamıyor bile çorba içtim ilk çıktığım da sıvı tüketiyorum genelde kabız olmaktan korkuyorum zaten hayatım boyunca en büyük kabusum oldu resmen yaaaa ama onun dışında iyiyim hamd olsun

O guruldamadan bendede var dun bıraz benım afedersiniz gazım vardı karnım şiş gibiydi bugun bıraz daha iyi gıbı ama o hafif bir agrıdan benıde yokluyor gıbı sanki doluluk gıbı bırsey tam anlamlandıramadım

Oy oy bebişkosunu sevsinler korkma olmazsın kuru kayısı beklet suda sabah suyuyla birlikte ye kuzum. Gece nasıl uyudun sağa sola döndün mü

Kizlar diyelim ebriyo tutunamadı bunu görebilir mıyız yoksa düştüğünde gözükmez mi ?
Bende merak ediyorum bunu
Oy oy bebişkosunu sevsinler korkma olmazsın kuru kayısı beklet suda sabah suyuyla birlikte ye kuzum. Gece nasıl uyudun sağa sola döndün mü
Uyudum mu uyamadım mı bilmiyorum 2buçuktu yatınca ama dikkat ettim ya sırt üstü ayarladım kendimi ya sağ sol yattım uyanarak yüz üstü yatan bir insandım ben nasıl olacak bilmiyorum

Transfer olan arkadaşlar sizelrre progestan verdi mi doktor kapsül olarak
Bana verdı canım gunde iki kez ıkı tane kullanıyordum transfer oncesı kan vermısdim e2 ile progestan degerı ıcın eve geldıgımde aradılar degerlerın cok iyi onlem olarak oglen de 2tane kullanın dediler yanı toplam gunde 3kez 2tane kullacam ek olarakda progestan dex ıgnem var

İlk iki transferimde çok kasmistim yatarken ama bu sefer kasmicam her şekilde yaticam valla benimde en korktuğum şey bende yüz üstü çok yatarım çünkü ama birşey olmaz diyor doktorlar rahat yat kendine eziyet etme

Aynısı bende de dex de verdiler günde 2 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…