- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.501
Cok sağolasın canımCooook Tatlii❤Rabbiim Saga saglim gormeyi kalp atisini dinlemeyi ve kucagina aldirmayi nasip eylesin canim benim cook sevindim senin adina Bu testleri gordukce kizlar kendim kadar cok seviniyorum Inanin❤ Masalllllahhhh
Tesekkur ederim canim bilmiyordum .olmazsa öyle yapacağımEvet canim evde yapabilirsin dediler .sadece kalcadan i kendim yapamıyorum. O da haftada bir ben hastane ye gidip yaptırdım.bazilari sağlık kabini den hemşire çağırıyor Muş. Hava soğuk zorlanacaksan tek onun için çağır daha iyi olur.cunku dönüşte biraz ağrım olabilir
Amin canım inşallahTesekkur ederim canim bilmiyordum .olmazsa öyle yapacağım
Bu arada bebeginiz sıkıca tutunur insAllah hakkinizda hayirlisi olsun
Canım kalp atışınıduymazsıniz ama görülür ben geçen hafta gittiğimde 5+3tum dr gösterdi kalp atışı başlamış haftaya gel dinletirim dedi daha cok yeni cok küçük olduğu için dini etmez bebeğe zararli ama görürsünüzHayırlısıyla duy , gör insallah canım.
Benide 8 gün sonra çağırdı. 5+4 oluyor , kese bakıcaz dedi ama acaba kalp atışı duyulur mu merak ediyorum , çok heyecanlıyım
Aminnn inşallah canım ya inşallah hepimiz guzel haber veririz birbirimizeAdet agrisi degildir canim hemen Aklin oralara gitmesin Du bakalim bi gunumuzu dolduralim❤ Rabbim buyuktur Insallah tutunma cabalaridir güzel yor Aklini
Ben fitil olarak kullanıyorum günde 3 kere sabah öğle akşam ağızdan almıyorum yan etki sormuşsunuz uyku yapıyor bende de.Transfer olan arkadaşlar sizelrre progestan verdi mi doktor kapsül olarak
Ben iyiyim gülüm sadece karnım ağrıyor biraz gögüs kafesinden karnıma doğru gidiyor ağrı kendi kendime konuşuyorum elim göbişimin üstündeTranfer olanbacılar napiyonuz nasılsınız nasıl gidiyor
Gıııızzzzzzz ilk günden değişik duygu doluyum hala acayip bişey yaaa izlemesi ani anlatılamıyor bile çorba içtim ilk çıktığım da sıvı tüketiyorum genelde kabız olmaktan korkuyorum zaten hayatım boyunca en büyük kabusum oldu resmen yaaaaTransfer olan kizlarrrdün eve gidince neler yediniz içtiniz? Nasıl uzandiniz, gece nasıl uyudunuz, gerçi önemli değil diyorlar ama sağa sola döndünüz mü? Bi anlatın hadi heyecanlanalim
O guruldamadan bendede varBenim hep sıkıntım vardı şimdi ne kendimi zorlamak nede kasmak istemiyorum
İnşllah gülüm inşallah Rabbim buralara gelmeyi nasip etti gerisini de nasip inşallah benim arada hafif hafif ağrım oluyor kasıklarım da bide karnım gürüldüyo
Oy oy bebişkosunu sevsinlerGıııızzzzzzz ilk günden değişik duygu doluyum hala acayip bişey yaaa izlemesi ani anlatılamıyor bile çorba içtim ilk çıktığım da sıvı tüketiyorum genelde kabız olmaktan korkuyorum zaten hayatım boyunca en büyük kabusum oldu resmen yaaaaama onun dışında iyiyim hamd olsun
Gözükmez kuzum o çünkü bizim görebileceğimiz büyüklükte değilKizlar diyelim ebriyo tutunamadı bunu görebilir mıyız yoksa düştüğünde gözükmez mi ?
Bende merak ediyorum bunuKizlar diyelim ebriyo tutunamadı bunu görebilir mıyız yoksa düştüğünde gözükmez mi ?
Uyudum mu uyamadım mı bilmiyorum 2buçuktu yatınca ama dikkat ettim ya sırt üstü ayarladım kendimi ya sağ sol yattım uyanarak yüz üstü yatan bir insandım ben nasıl olacak bilmiyorumOy oy bebişkosunu sevsinlerkorkma olmazsın kuru kayısı beklet suda sabah suyuyla birlikte ye kuzum. Gece nasıl uyudun sağa sola döndün mü
Bana verdı canım gunde iki kez ıkı tane kullanıyordum transfer oncesı kan vermısdim e2 ile progestan degerı ıcın eve geldıgımde aradılar degerlerın cok iyi onlem olarak oglen de 2tane kullanın dediler yanı toplam gunde 3kez 2tane kullacam ek olarakda progestan dex ıgnem varTransfer olan arkadaşlar sizelrre progestan verdi mi doktor kapsül olarak
İlk iki transferimde çok kasmistim yatarken ama bu sefer kasmicam her şekilde yaticam valla benimde en korktuğum şey bende yüz üstü çok yatarım çünkü ama birşey olmaz diyor doktorlar rahat yat kendine eziyet etmeBende merak ediyorum bunu
Uyudum mu uyamadım mı bilmiyorum 2buçuktu yatınca ama dikkat ettim ya sırt üstü ayarladım kendimi ya sağ sol yattım uyanarak yüz üstü yatan bir insandım ben nasıl olacak bilmiyorum
Bende ağızdan da var ikisi demek birleşince sarhoş ediyor beniBen fitil olarak kullanıyorum günde 3 kere sabah öğle akşam ağızdan almıyorum yan etki sormuşsunuz uyku yapıyor bende de.
Aynısı bende de dex de verdiler günde 2 kereBana verdı canım gunde iki kez ıkı tane kullanıyordum transfer oncesı kan vermısdim e2 ile progestan degerı ıcın eve geldıgımde aradılar degerlerın cok iyi onlem olarak oglen de 2tane kullanın dediler yanı toplam gunde 3kez 2tane kullacam ek olarakda progestan dex ıgnem var
Benimkide fitil canim, bu hastaya gore deyisiyo tabi ilaclari sormamiz dogru degil bence sonra subhe dusuyo.Transfer olan arkadaşlar sizelrre progestan verdi mi doktor kapsül olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?