- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.461
Benimki kapsülTransfer olan arkadaşlar sizelrre progestan verdi mi doktor kapsül olarak
Çok su tüketiyorsundurAmin canım sağolasın Allah razı olsun
Bende de çok bişiy yok öyle ama sürekli lavaboya gidiyorum yaaaa
Yan etki yapıyor mu sana daBenimki kapsül
Çok değil aslında hatta ne zaman su içtim bilmiyorum gazın çok var zorlamak istemiyorum kendimi galiba ondan çok gidiyorumÇok su tüketiyorsundur
Aman ne3 ne çekiyoruz Rabbim insallah olumlu ssonuçlanırÇok değil aslında hatta ne zaman su içtim bilmiyorum gazın çok var zorlamak istemiyorum kendimi galiba ondan çok gidiyorum
Mİde bulantısı yapıyorsa benim bı tek çok bulantım oluyor. Hafif hassasiyet var goguslerimde . bunlar yan etkimiYan etki yapıyor mu sana da
Canım ben de dün hastaneye gittiğimde biri sorunca duydum dondurulmuş 5.175 dedi memorial hastanesi bu arada.Günaydın kızlar dondurulmuş embriyo transferi kaç ay sonra yapılıyor birde ne kadar para alıyorlar
Uzanmaktan basım ağrıdi artıkÇok değil aslında hatta ne zaman su içtim bilmiyorum gazın çok var zorlamak istemiyorum kendimi galiba ondan çok gidiyorum
Bende hassasiyet var ama ona kurban olayım ilaçlı aldıktan 1 saat sonra beni mayıştırıyot kalkamıyorum yatıyorum sadeceMİde bulantısı yapıyorsa benim bı tek çok bulantım oluyor. Hafif hassasiyet var goguslerimde . bunlar yan etkimi
O arkadasiminda başı çok dönüyor.ona da uyku yapıyormus.Allah zorumuzu kolay getirsin canım .yat dinlen bı yönden iyi yatmakta zorlanman. Hap gibi tutunca çok belirti yapıyor MuşBende hassasiyet var ama ona kurban olayım ilaçlı aldıktan 1 saat sonra beni mayıştırıyot kalkamıyorum yatıyorum sadece
Malesef ya hemşirem bana sabah erken saatte al sonra uyu dedi akşamda yatarken al dedi ama ben dün unuttum yarın öyle devam edecek inşallahO arkadasiminda başı çok dönüyor.ona da uyku yapıyormus.Allah zorumuzu kolay getirsin canım .yat dinlen bı yönden iyi yatmakta zorlanman. Hap gibi tutunca çok belirti yapıyor Muş
Cok zorlanirsan doktorunla görüş fitil gibi kullanabilirsin diyorlar.Malesef ya hemşirem bana sabah erken saatte al sonra uyu dedi akşamda yatarken al dedi ama ben dün unuttum yarın öyle devam edecek inşallah
canım bana Prednol 7 gün denildi( trans 2 once başladım) Dün doktora mesaj attım direkt mi kesicem doz mu düşeyim dedim. yarı yarıya doz düş 3 gün daha iç bırak dedi. Kortizon acıdır çok normal kuzumTeşekkür ederim canım bu hafta duş yok artık koksakta idare edecekler yapacak bişey yok
Artıyo değerin canım ne güzel kan testini ne zaman yaptıracaksın sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısıda bizlere olsun
Testelerinin hepsini aynı yerde vermelisin canım bütün hastane değer aralıkları farklıdır ayrıca hiç merak etme bebeğin seninle inşallah canım üzme onu sende sıkıca sarılın birbirinize bizede güzel haber ver inşallah
Günaydın canım bende kahvaltı yapacağım sonra ilaç faslı 12de iğne var
Yatıyor musunuz sürekli kızlar neler yapıyosunuz anlatın bakim
Prednola devam ediyo musun canım dün akşam son kez içtim ben gece midem ağzımdaydı resmen sabahı çok zor ettim
Kızlar benim birde karnım inanılmaz sıcak özellikle sol taraf sizde de var mı öyle bişey benim mercimek inşaat mı yapıyor ki
AminAman ne3 ne çekiyoruz Rabbim insallah olumlu ssonuçlanır
Yaa ben çok düşünmek istemiyorum düşünüp kendimi yormak istemiyorum varsa hakkımızda hayırlısı olur yoksa da takdiri ilahi der yeniden zorda olsa yolumuza bakarız ben ne çok umutsuzum nede umutlu 2.ci gün ya ister istemez hazırlamak istiyorum kendimi kötü düşünmüyorum ama çok çokta pozitif değilimUzanmaktan basım ağrıdi artık
günaydın kızlar .Beta hcg si yükselecek test verecek kızlar rabbim bebeğinizi size tutundursun inşallah efsun çevikkız. Trans sonraki 5.günüm tek bi tık bile yok vücudumda ve tek bir yan etkisi bile yok ilaçların ( Bunu Prednola bağlıyorum kullanan varsa sizlerin bi belirti var mı ?. Kortizon vücudu resetliyor sanki.
Pozitif alanlara sorum var: ilk 2-3 gün sürekli yattınuz mı evin içinde yürüdünğz mü? Önceki gruplarda işe giden hareketli olan pek çok kişi pozitif aldı ben evde yatarken negatif. O yüzden çok hareketsiz kalmamaya çalıştım bu sefer
Iğnelerin hepsini kendiniz mi vuruluyorsunuz? yoksa hastane veya saglik ocagindami vurduruyorsunuz?Evet çok acıyor.prolutanda vuruluyorum o da felç gibi bırakıyor
Yok canım rahmimde bişey yok ama tadı iğrenç ilacın ben transferden 5 gün önce başladım ilaca dün transfer oldum dün akşam son kez içtim tekrar kullanmayacam prednol ve monodoksu bıraktık.progesteron iğnelere devam tabiki 12de iğnem.ama 15 dk önce karnımda batma başladı bide karnım çok sıcak inşallah yerleşiyodurcanım bana Prednol 7 gün denildi( trans 2 once başladım) Dün doktora mesaj attım direkt mi kesicem doz mu düşeyim dedim. yarı yarıya doz düş 3 gün daha iç bırak dedi. Kortizon acıdır çok normal kuzumSen de Prednol aldıpına göre sana sorabilirim vücudunda rahimde bi batma bi ağrı hiç bir tepki yok dimi?
Yeniden başlamak zorunda kalmayız inşallah kuzum ya çok zorlu bir yol inşallah bze tutunmayı başarırlar mercimekleeAmin
Yaa ben çok düşünmek istemiyorum düşünüp kendimi yormak istemiyorum varsa hakkımızda hayırlısı olur yoksa da takdiri ilahi der yeniden zorda olsa yolumuza bakarız ben ne çok umutsuzum nede umutlu 2.ci gün ya ister istemez hazırlamak istiyorum kendimi kötü düşünmüyorum ama çok çokta pozitif değilim
İnşllaj gülümYeniden başlamak zorunda kalmayız inşallah kuzum ya çok zorlu bir yol inşallah bze tutunmayı başarırlar mercimeklee
Benden istediler canım hatta transferde de istedler devlet diye galibaKizlar toplama islemi once pcr istiyorlarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?