2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Mİde bulantısı yapıyorsa benim bı tek çok bulantım oluyor. Hafif hassasiyet var goguslerimde . bunlar yan etkimi
Bende hassasiyet var ama ona kurban olayım ilaçlı aldıktan 1 saat sonra beni mayıştırıyot kalkamıyorum yatıyorum sadece

Bende hassasiyet var ama ona kurban olayım ilaçlı aldıktan 1 saat sonra beni mayıştırıyot kalkamıyorum yatıyorum sadece
O arkadasiminda başı çok dönüyor.ona da uyku yapıyormus.Allah zorumuzu kolay getirsin canım .yat dinlen bı yönden iyi yatmakta zorlanman. Hap gibi tutunca çok belirti yapıyor Muş

O arkadasiminda başı çok dönüyor.ona da uyku yapıyormus.Allah zorumuzu kolay getirsin canım .yat dinlen bı yönden iyi yatmakta zorlanman. Hap gibi tutunca çok belirti yapıyor Muş
Malesef ya hemşirem bana sabah erken saatte al sonra uyu dedi akşamda yatarken al dedi ama ben dün unuttum yarın öyle devam edecek inşallah

canım bana Prednol 7 gün denildi( trans 2 once başladım) Dün doktora mesaj attım direkt mi kesicem doz mu düşeyim dedim. yarı yarıya doz düş 3 gün daha iç bırak dedi. Kortizon acıdır çok normal kuzum Sen de Prednol aldıpına göre sana sorabilirim vücudunda rahimde bi batma bi ağrı hiç bir tepki yok dimi?

Aman ne3 ne çekiyoruz Rabbim insallah olumlu ssonuçlanır
Amin
Uzanmaktan basım ağrıdi artık
Yaa ben çok düşünmek istemiyorum düşünüp kendimi yormak istemiyorum varsa hakkımızda hayırlısı olur yoksa da takdiri ilahi der yeniden zorda olsa yolumuza bakarız ben ne çok umutsuzum nede umutlu 2.ci gün ya ister istemez hazırlamak istiyorum kendimi kötü düşünmüyorum ama çok çokta pozitif değilim

Yok canım rahmimde bişey yok ama tadı iğrenç ilacın ben transferden 5 gün önce başladım ilaca dün transfer oldum dün akşam son kez içtim tekrar kullanmayacam prednol ve monodoksu bıraktık.progesteron iğnelere devam tabiki 12de iğnem.ama 15 dk önce karnımda batma başladı bide karnım çok sıcak inşallah yerleşiyodur

Yeniden başlamak zorunda kalmayız inşallah kuzum ya çok zorlu bir yol inşallah bze tutunmayı başarırlar mercimeklee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…