- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.541
Canım benim doktorum bana her gün bir kâse yoğurt ve haşlanmış yumurta ye demiştiSağol kuzum inu da akşam yiyorum yoğurt mayalamis esim iyi olur diye sizce yenilir mi yoğurt süt içiyrum
Bizimki bir sınır yok yağlı agir yemeyin dedi kahve cay bitki çayları içmeyin dedi sut sut ürünlerini cok tüketirsen gaz yapar dediCanım benim doktorum bana her gün bir kâse yoğurt ve haşlanmış yumurta ye demişti
İkiside benşm favorim hele yoğurtCanım benim doktorum bana her gün bir kâse yoğurt ve haşlanmış yumurta ye demişti
Olmaz olmaz Allah’ın izniyle nasıl rahat edeceksen öyle uzanBu şekilde oturmakta sorun olur mu ?
Kıyamam ya Allah güç kuvvet versin canım ve tabi kolaylık versinAy kızlar transfer günü iznini bugün deli gibi çalışarak çıkarıyorum
@Nil Gunesefsunn210102 Iron Butterfly ay psikolocik mi bilmiyorum ama belim bayağı ağrıyor bugün. Sizde de var mı böyle şeyler yoksa ben kafayı mı yiyorum
Gece rüyamda biri beni kovaliyor koşamiyordum transferi yeni oldum diyeOlmaz olmaz Allah’ın izniyle nasıl rahat edeceksen öyle uzan
HahhaaaaGece rüyamda biri beni kovaliyor koşamiyordum transferi yeni oldum diye
Hatta bir akraba da vardi elinde ultrason tv ye baglamaya çalışıyoruz karından bakicaz felan psikopat gibiyimHahhaaaaAllahım ya nasıl etkilediyse işte rüyada bile dikkat ediyorsun ay çok güldüm
HahhaaaHatta bir akraba da vardi elinde ultrason tv ye baglamaya çalışıyoruz karından bakicaz felan psikopat gibiyim
Aminnn canım cumlemizinHahhaaahadi bakalım inşallah tv den de olmasa hastane ultrasonundan görürsün ilahi sen çok yaşa ne güldüm
Allah kolaylık versin canımAklımda yarın kalkarim yaparim artık malum tekim
Oda iyiHahhaaaahhh ah ne zamanlardı cidden görev gibi ve acılı ağrılı sonu güzel olsun da boşver Artık görevini yap kalk yataktan
Ya olup olmadığını keşke bilebilsek böyle bir teknoloji olsa ne güzel olurduYa içimde embriyo var mi yokmu belli degil
Ama goguslerim ağrıyor
Yok canım niye olsunBu şekilde oturmakta sorun olur mu ?
Ay Allahım delirmemize ramak kalmıştı vallahaGece rüyamda biri beni kovaliyor koşamiyordum transferi yeni oldum diye
İşte keşke olsa böyle bişey de görsek ordalar mı diye yaHatta bir akraba da vardi elinde ultrason tv ye baglamaya çalışıyoruz karından bakicaz felan psikopat gibiyim
Benimde 6 aralık transferim keseyi kaçıncı günde gördünüz? bende doktor randevusu almak istiyorum yarına ama görünür mü kese acabaKızlar benim hiç midem bulanmıyo ya normal mi bu anlamadımkeseyi gördük şükür cumartesi de Allah’ın izniyle kalp atışını dinlicez dedi doktor normal mi hiç midemin bulanmaması 2 aralık transferim
Perşembe kan vereceğim bakalim az kaldıAynı bende 8. Gündeyim canim
Bende de bulantı yok henüz. 6-7. Haftalarda başlıyormuş genelde.Kızlar benim hiç midem bulanmıyo ya normal mi bu anlamadımkeseyi gördük şükür cumartesi de Allah’ın izniyle kalp atışını dinlicez dedi doktor normal mi hiç midemin bulanmaması 2 aralık transferim
Ben 5+0'dı keseyi gördüğümdeBenimde 6 aralık transferim keseyi kaçıncı günde gördünüz? bende doktor randevusu almak istiyorum yarına ama görünür mü kese acaba
Aaa Kizlarr bu dusunceleri atin Aklinizdan Yaaa Daha ignelerin ve haplarin etkisiyle zaten hemen adet goremeyiizzAynen bende aynı şeyi kafamdan atamıyorum gecede oldu sanki adet olacakmışim gibi yine bir hüzün çöktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?