2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Nasip gülüm inşallah

Aynen bende aynı şeyi kafamdan atamıyorum gecede oldu sanki adet olacakmışim gibi yine bir hüzün çöktü

Kizlar diyelim ebriyo tutunamadı bunu görebilir mıyız yoksa düştüğünde gözükmez mi ?
Yok canım gözükmüyor ilk transfer negatif olmuştu düşen bişey yoktu
Vallaha bende yüz üstü yatmadan uyuyamam sırt üstü denedim olmadı yüz üstü yattım geri.doktor bişey olmaz kasma kendini istediğin gibi yat demişti

Evet cnm devam edicem bi sorucaz bize ne kadara gelicek masraf olarak ona göre devam edicem sanırım. Ben de başka güvencek doktor bulamam diye korkuyorum zaten. Sen oksapar niye kullanıyosun

Canisi Sabah güzel kahvaltı yapıyorum haşlanmış yumurta ile ogleb bundan sonra meyvs sonra akşam da yemek eklemem gereken var mi ?/bol su da içi yorum

Eklentiler

• 16400813224427697997760488773644.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 48
İyi yapmışsın insan sırt üstü uykuya dalamiyor

Canisi Sabah güzel kahvaltı yapıyorum haşlanmış yumurta ile ogleb bundan sonra meyvs sonra akşam da yemek eklemem gereken var mi ?/bol su da içi yorum
Ah canım ya ne yiyeceğimizi şaşırdık et balık ihmal etme kuzum bebeklerimize kan olsun can olsun inşallah.çiğ kabak çekirdeği de iyi diye biliyorum onu da ekleyebilirsin

Ah canım ya ne yiyeceğimizi şaşırdık et balık ihmal etme kuzum bebeklerimize kan olsun can olsun inşallah.çiğ kabak çekirdeği de iyi diye biliyorum onu da ekleyebilirsin
Sağol kuzum inu da akşam yiyorum yoğurt mayalamis esim iyi olur diye sizce yenilir mi yoğurt süt içiyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…