- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.521
2 ay diye biliyorum 2600 gibi bir ücret canımGünaydın kızlar dondurulmuş embriyo transferi kaç ay sonra yapılıyor birde ne kadar para alıyorlar
İlk iki transferimde çok kasmistim yatarken ama bu sefer kasmicam her şekilde yaticam valla benimde en korktuğum şey bende yüz üstü çok yatarım çünkü ama birşey olmaz diyor doktorlar rahat yat kendine eziyet etme
Aynen bende aynı şeyi kafamdan atamıyorum gecede oldu sanki adet olacakmışim gibi yine bir hüzün çöktüCanim ben 4. Günümden beri dışarı çıkıyorum başta öyle ağrım olmadı bu sabah kasiklarimda ağrı var adet Günümden yaklaşıyor ya korkuyorum öncesinden ağrır benimkisi acaba adet ağrıları mi moralim bozuldu
Bugun kaçıncı günün canimAynen bende aynı şeyi kafamdan atamıyorum gecede oldu sanki adet olacakmışim gibi yine bir hüzün çöktü
Yok canım gözükmüyor ilk transfer negatif olmuştu düşen bişey yoktuKizlar diyelim ebriyo tutunamadı bunu görebilir mıyız yoksa düştüğünde gözükmez mi ?
Vallaha bende yüz üstü yatmadan uyuyamam sırt üstü denedim olmadı yüz üstü yattım geri.doktor bişey olmaz kasma kendini istediğin gibi yat demiştiİlk iki transferimde çok kasmistim yatarken ama bu sefer kasmicam her şekilde yaticam valla benimde en korktuğum şey bende yüz üstü çok yatarım çünkü ama birşey olmaz diyor doktorlar rahat yat kendine eziyet etme
8. Günüm canımBugun kaçıncı günün canim
Evet cnm devam edicem bi sorucaz bize ne kadara gelicek masraf olarak ona göre devam edicem sanırım. Ben de başka güvencek doktor bulamam diye korkuyorum zaten. Sen oksapar niye kullanıyosunCanım imkanın varsa bu doktora devam et bak tüp bebek doktorum antalyada,Bursa'da çok tatlı bı doktor buldum sağolsun ilgileniyor ama Murat hocayi yinede aramak istiyorum sağolsun sürekli telefonlara cvp veriyor. Benim de estrofem ilerde azaltabilirm dedi ama sanırım dupashn kullanıyorum ona 9 ay devam etcez dedi. Oksapar iğneyi annem yapiyo oendim cesaret edemedim bende haftada bir pruloton deport kullanıyorum 4 kere kullan kescem dedi Bursa'daki doktorum
Canisi Sabah güzel kahvaltı yapıyorum haşlanmış yumurta ile ogleb bundan sonra meyvs sonra akşam da yemek eklemem gereken var mi ?/bol su da içi yorumYok canım gözükmüyor ilk transfer negatif olmuştu düşen bişey yoktu
Vallaha bende yüz üstü yatmadan uyuyamam sırt üstü denedim olmadı yüz üstü yattım geri.doktor bişey olmaz kasma kendini istediğin gibi yat demişti
Aynı bende 8. Gündeyim canim8. Günüm canım
İyi yapmışsın insan sırt üstü uykuya dalamiyorYok canım gözükmüyor ilk transfer negatif olmuştu düşen bişey yoktu
Vallaha bende yüz üstü yatmadan uyuyamam sırt üstü denedim olmadı yüz üstü yattım geri.doktor bişey olmaz kasma kendini istediğin gibi yat demişti
Şifa olsun inşallahCanisi Sabah güzel kahvaltı yapıyorum haşlanmış yumurta ile ogleb bundan sonra meyvs sonra akşam da yemek eklemem gereken var mi ?/bol su da içi yorum
Ah canım ya ne yiyeceğimizi şaşırdık et balık ihmal etme kuzum bebeklerimize kan olsun can olsun inşallah.çiğ kabak çekirdeği de iyi diye biliyorum onu da ekleyebilirsinCanisi Sabah güzel kahvaltı yapıyorum haşlanmış yumurta ile ogleb bundan sonra meyvs sonra akşam da yemek eklemem gereken var mi ?/bol su da içi yorum
Aklımda yarın kalkarim yaparim artık malum tekimŞifa olsun inşallahyemeklerde haşlama et de ye muhakkak
Sağol kuzum inu da akşam yiyorum yoğurt mayalamis esim iyi olur diye sizce yenilir mi yoğurt süt içiyrumAh canım ya ne yiyeceğimizi şaşırdık et balık ihmal etme kuzum bebeklerimize kan olsun can olsun inşallah.çiğ kabak çekirdeği de iyi diye biliyorum onu da ekleyebilirsin
Ben süt içemiyorum canım sevmiyorum yoğurt tüketiyorum o yüzdenSağol kuzum inu da akşam yiyorum yoğurt mayalamis esim iyi olur diye sizce yenilir mi yoğurt süt içiyrum
Ya içimde embriyo var mi yokmu belli degilBen süt içemiyorum canım sevmiyorum yoğurt tüketiyorum o yüzden
Bende paso yatıyorum valla lavabo yatış arasın da mekik dokuyorumAy kızlar transfer günü iznini bugün deli gibi çalışarak çıkarıyorum
Nil Gunes efsunn210102 Iron Butterfly ay psikolocik mi bilmiyorum ama belim bayağı ağrıyor bugün. Sizde de var mı böyle şeyler yoksa ben kafayı mı yiyorum
Bende bel ağrısı yatmaktan oldu bence basım ağriyor gibi goguslerimde aciyor .Ay kızlar transfer günü iznini bugün deli gibi çalışarak çıkarıyorum
Nil Gunes efsunn210102 Iron Butterfly ay psikolocik mi bilmiyorum ama belim bayağı ağrıyor bugün. Sizde de var mı böyle şeyler yoksa ben kafayı mı yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?