2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Adet agrisi degildir canim hemen Aklin oralara gitmesin Du bakalim bi gunumuzu dolduralim❤ Rabbim buyuktur Insallah tutunma cabalaridir güzel yor Aklini

Canim pıhtılaşma iğnesini kendim yapıyorum.bir tek kalcadan vurulanlar için hastaneye gidiyorum.geri kalan tüm iğneleri göbekten yapıyorum
Evde yapabileceginiz vs. Söylendimi acaba?
Transfer sonrası Yürüyerek gitmem gerekir en az 1 saat git gel .havalarda cok soğuk malum .

Kacinci gunundesi canimm❤ Tebrik ederimm cok tatli gorunuyor Yaaa gozun aydiiiiin
Allah razı olsun canım.12aralik 3,gün embriyosu.bugun transfer günü hariç 9.gunum darısı hepimizin başına sağlıcakla ilerlesin inşallah hepimizin kiçok tatlı demi yaaa

Evde yapabileceginiz vs. Söylendimi acaba?
Transfer sonrası Yürüyerek gitmem gerekir en az 1 saat git gel .havalarda cok soğuk malum .
Evet canim evde yapabilirsin dediler .sadece kalcadan i kendim yapamıyorum. O da haftada bir ben hastane ye gidip yaptırdım.bazilari sağlık kabini den hemşire çağırıyor Muş. Hava soğuk zorlanacaksan tek onun için çağır daha iyi olur.cunku dönüşte biraz ağrım olabilir

Allah razı olsun canım.12aralik 3,gün embriyosu.bugun transfer günü hariç 9.gunum darısı hepimizin başına sağlıcakla ilerlesin inşallah hepimizin kiçok tatlı demi yaaa
Cooook Tatlii ❤Rabbiim Saga saglim gormeyi kalp atisini dinlemeyi ve kucagina aldirmayi nasip eylesin canim benim cook sevindim senin adina Bu testleri gordukce kizlar kendim kadar cok seviniyorum Inanin❤ Masalllllahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…