- 25 Kasım 2021
- 521
- 832
- 18
- 27
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.481
Bende istemişlerdiKizlar toplama islemi once pcr istiyorlarmi
Adet agrisi degildir canim hemen Aklin oralara gitmesin Du bakalim bi gunumuzu dolduralimCanim ben 4. Günümden beri dışarı çıkıyorum başta öyle ağrım olmadı bu sabah kasiklarimda ağrı var adet Günümden yaklaşıyor ya korkuyorum öncesinden ağrır benimkisi acaba adet ağrıları mi moralim bozuldu
Benden istemediler canım özel benimkiKizlar toplama islemi once pcr istiyorlarmi
Günde 3 kerede fitil olarak kullanıyorumCok zorlanirsan doktorunla görüş fitil gibi kullanabilirsin diyorlar.
Benden hem toplama hem transferde istiyorlarKizlar toplama islemi once pcr istiyorlarmi
Kacinci gunundesi canimmKızlar dün ki testim çok çok silikti ya bugün tekrar test yaptım. böyle çıktı.hersey yolundadır değil mi kıpkırmızı olmamış daha.
Canim pıhtılaşma iğnesini kendim yapıyorum.bir tek kalcadan vurulanlar için hastaneye gidiyorum.geri kalan tüm iğneleri göbekten yapıyorumIğnelerin hepsini kendiniz mi vuruluyorsunuz? yoksa hastane veya saglik ocagindami vurduruyorsunuz?
Evet insallah Güzel dusunelim guzellikle olsun kizlaaarBebek yerleşiyor onun ağrısı bende de oldu hiç üzülme boşa
Evet canim.narkozdayken maskeyi çıkarıyorlar o yüzden istiyorlar.uyandigim da maskem yoktuKizlar toplama islemi once pcr istiyorlarmi
Kizlar toplama islemi once pcr istiyorlarmi
Ne zaman canım işlemin arkadaşın test yaptırdı mı pekiUmut oldun banaa
O halde etkiliyorsa sabretcen canım en az etki fitil haliymis.yuzduk yüzdük kuyruğuna geldi.sabir inşallahGünde 3 kerede fitil olarak kullanıyorum
Aynen öyle işte sabah 6 ya kurdum telefonumu alıp uyumaya devam edceemO halde etkiliyorsa sabretcen canım en az etki fitil haliymis.yuzduk yüzdük kuyruğuna geldi.sabir inşallah
Evde yapabileceginiz vs. Söylendimi acaba?Canim pıhtılaşma iğnesini kendim yapıyorum.bir tek kalcadan vurulanlar için hastaneye gidiyorum.geri kalan tüm iğneleri göbekten yapıyorum
Allah razı olsun canım.12aralik 3,gün embriyosu.bugun transfer günü hariç 9.gunumKacinci gunundesi canimm❤ Tebrik ederimm cok tatli gorunuyor Yaaa gozun aydiiiiin
Ettiriyor bugün 9.gunum doktor 3.aya kadar kullancaz demiş.transferden onceAynen öyle işte sabah 6 ya kurdum telefonumu alıp uyumaya devam edceem
Bakalım transferden sonra da devam ettirecek mi
Evet canim evde yapabilirsin dediler .sadece kalcadan i kendim yapamıyorum. O da haftada bir ben hastane ye gidip yaptırdım.bazilari sağlık kabini den hemşire çağırıyor Muş. Hava soğuk zorlanacaksan tek onun için çağır daha iyi olur.cunku dönüşte biraz ağrım olabilirEvde yapabileceginiz vs. Söylendimi acaba?
Transfer sonrası Yürüyerek gitmem gerekir en az 1 saat git gel .havalarda cok soğuk malum .
Cooook TatliiAllah razı olsun canım.12aralik 3,gün embriyosu.bugun transfer günü hariç 9.gunumdarısı hepimizin başına sağlıcakla ilerlesin inşallah hepimizin ki çok tatlı demi yaaa
Persembe soon kontrol ctesi olabilir muhtemelenNe zaman canım işlemin arkadaşın test yaptırdı mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?