2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Normal tabiki herkeste olmaz ayrıca buna takilma sevin gebelik bulantısı çok zor

Aaa Kizlarr bu dusunceleri atin Aklinizdan Yaaa Daha ignelerin ve haplarin etkisiyle zaten hemen adet goremeyiizz gunumuzu bi dolduralimmm guzel dusunun kizlaaaar
Neden böyle bir karamsarlığa kapıldım anlamadım hiç korkuyorum galiba bilemiyorum iki gün kaldi teste bakalım

Aminnn canım inşallah sağol

Aaa Kizlarr bu dusunceleri atin Aklinizdan Yaaa Daha ignelerin ve haplarin etkisiyle zaten hemen adet goremeyiizz gunumuzu bi dolduralimmm guzel dusunun kizlaaaar
Canim insallahh ya inşallah güzel düşünmek istiyoruz ama iste daha önceki olumsuz denemelerden olsa gerek yoksa bana yapılan tedaviyi ben başka birinde okusam derim yani Allah nasip ederse bu kadının ki tutar die ama kendime gelince işte ne bileyim aklımın bi köşesinde

Benimde 6 aralık transferim keseyi kaçıncı günde gördünüz? bende doktor randevusu almak istiyorum yarına ama görünür mü kese acaba
18 aralıkta vajinal ultrasonda göründü cnm kese ama kalp atışını 25 aralıkta dedi doktor. Sen bi doktoruna sor istersen

Sen keseyi vajinal ultrasonda mı gördün cnm

9 aralıkta 3.gun çift embriyo ilk transferimioldum. test tarihim 23 aralık, ama dayanamadım bugun kan verim 433 çıktı değerim. sizce kimyasal gebelik riski varmı çok mu yüksek kızlar
Canim aklına kimyasal nereden geldi anlamadım değerim gayet güzel kimyasal da değer çok düşük oluyor . Ki seninki 2 embriyo .. bence tadını çıkar aklına başka ihtimal getirme 2 gün sonra da yine ver artışa bak . Hayirli olsun

18 aralıkta vajinal ultrasonda göründü cnm kese ama kalp atışını 25 aralıkta dedi doktor. Sen bi doktoruna sor istersen
Yaa aynı gün transfer aynı gün kese görme ben bu cuma tüp bebek doktoruma gideceğim, kalp atışı için kendi doktorum 25ine çağırmıştı ama azıcık daha büyümüş olsun diye ona da 27'sinde gideceğim. Umarım sağlıkla duyarız pıt pıt kalp atışlarını

İnternete çok bakmamak lazım ya. Ben daha kese görmeye gitmeden kalp atışı ne zaman duyulur diye bakmıştım, kalp atışı duyulmadı diyenleeer duyduk ama sonra bir gittik durmuş diyenler neler neler. Sinir stres oldum kapattım bir de kese boyutunu araştırırken strese girdim benim kese küçük mü kaldı diye hala ara ara stres geliyor ama kötü bişey olsa doktor söylerdi diyorum.

Tırlatmaya az kaldı doktorum nerede, bir susamcık yüzünden çıldıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…