- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.561
Normal tabiki herkeste olmaz ayrıca buna takilma sevin gebelik bulantısı çok zorKızlar benim hiç midem bulanmıyo ya normal mi bu anlamadımkeseyi gördük şükür cumartesi de Allah’ın izniyle kalp atışını dinlicez dedi doktor normal mi hiç midemin bulanmaması 2 aralık transferim
Evde test yaptın mi ?Perşembe kan vereceğim bakalim az kaldı
Kan günümuz de aynı canimPerşembe kan vereceğim bakalim az kaldı
Neden böyle bir karamsarlığa kapıldım anlamadım hiç korkuyorum galiba bilemiyorum iki gün kaldi teste bakalımAaa Kizlarr bu dusunceleri atin Aklinizdan Yaaa Daha ignelerin ve haplarin etkisiyle zaten hemen adet goremeyiizzgunumuzu bi dolduralimmm guzel dusunun kizlaaaar
Aminnn canım inşallah sağolBende de bulantı yok henüz. 6-7. Haftalarda başlıyormuş genelde.
Ben 5+0'dı keseyi gördüğümde
Transfer olan kızçelerim bol bol dinlenin ama stres olmayınnben karnımın üstüne de yattım, yukarılara da uzandım, sürekli yatmaktan ziyade genel olarak oturdum da annelerine sımsıkı tutunacak mercimekler inşallah
Yapmadim acaba yapsam mı ilk idrarda geçti amaEvde test yaptın mi ?
Canim insallahh ya inşallah güzel düşünmek istiyoruz ama iste daha önceki olumsuz denemelerden olsa gerekAaa Kizlarr bu dusunceleri atin Aklinizdan Yaaa Daha ignelerin ve haplarin etkisiyle zaten hemen adet goremeyiizzgunumuzu bi dolduralimmm guzel dusunun kizlaaaar
Lekelenme falan yok canım idrar testide yapmadim yapsam mı acaba bugünKan günümuz de aynı canimidrar testi yaptın mı yada lekelenmen falan oldu mu
Ben sürekli ıdrar yapin diyorum sen bilirsin sabah yap istersenYapmadim acaba yapsam mı ilk idrarda geçti ama
18 aralıkta vajinal ultrasonda göründü cnm kese ama kalp atışını 25 aralıkta dedi doktor. Sen bi doktoruna sor istersenBenimde 6 aralık transferim keseyi kaçıncı günde gördünüz? bende doktor randevusu almak istiyorum yarına ama görünür mü kese acaba
Yarin yapiyim insAllah güzel çıkarBen sürekli ıdrar yapin diyorum sen bilirsin sabah yap istersen
Sen keseyi vajinal ultrasonda mı gördün cnmBende de bulantı yok henüz. 6-7. Haftalarda başlıyormuş genelde.
Ben 5+0'dı keseyi gördüğümde
Transfer olan kızçelerim bol bol dinlenin ama stres olmayınnben karnımın üstüne de yattım, yukarılara da uzandım, sürekli yatmaktan ziyade genel olarak oturdum da annelerine sımsıkı tutunacak mercimekler inşallah
Kız bel ağrıtacak kadar yatmak da iyi değil. Ağrıtma bir yerleriniBende bel ağrısı yatmaktan oldu bence basım ağriyor gibi goguslerimde aciyor .
Bence de ya o zaten gitmisse gitmiştir bence yerine yaKız bel ağrıtacak kadar yatmak da iyi değil. Ağrıtma bir yerlerini
Ne bilim sanki midem bulanmasa bir şeyle yolunda gitmicekmiş gibi geliyorNormal tabiki herkeste olmaz ayrıca buna takilma sevin gebelik bulantısı çok zor
Bende aynı şekildeyim canim .. Sen bilirsin vallahi canim ben çok korkuyorum sonrasi için ..Lekelenme falan yok canım idrar testide yapmadim yapsam mı acaba bugünilk idrarda geçti ama
Canim aklına kimyasal nereden geldi anlamadım9 aralıkta 3.gun çift embriyo ilk transferimioldum. test tarihim 23 aralık, ama dayanamadım bugun kan verim 433 çıktı değerim. sizce kimyasal gebelik riski varmı çok mu yüksek kızlar
Yaa aynı gün transfer aynı gün kese görme18 aralıkta vajinal ultrasonda göründü cnm kese ama kalp atışını 25 aralıkta dedi doktor. Sen bi doktoruna sor istersen
Evet canım, muhtemelen bir süre vajinal devam edeceklerSen keseyi vajinal ultrasonda mı gördün cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?