- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.581
Yok yok sen gonlunu rahat tutmaya Bak Canim Burda Ayni duygulardan geciyoruz ama Hep pozitif olmaya bak Moralin hep yuksek olsun ne gelirse ALLAH 'tan sadece Duâ 'ciyiz❤Neden böyle bir karamsarlığa kapıldım anlamadım hiç korkuyorum galiba bilemiyorum iki gün kaldi teste bakalım
Ne guzel yazmissin M Mucizelereinanin55 diye En basta kendine inanmalisin canim❤ Rabbim neylerse guzel eyler Bu bizim imtihanimizsa er yada gec Rabbim bize nasip edecektir. Kimsenin kucagini boş komasin RabbimCanim insallahh ya inşallah güzel düşünmek istiyoruz ama iste daha önceki olumsuz denemelerden olsa gerekyoksa bana yapılan tedaviyi ben başka birinde okusam derim yani Allah nasip ederse bu kadının ki tutar die ama kendime gelince işte ne bileyim aklımın bi köşesinde
Transferden sonra kaçıncı gün oluyor yani canım daha hafta hesaplarını çözemedimBende de bulantı yok henüz. 6-7. Haftalarda başlıyormuş genelde.
Ben 5+0'dı keseyi gördüğümde
Transfer olan kızçelerim bol bol dinlenin ama stres olmayınnben karnımın üstüne de yattım, yukarılara da uzandım, sürekli yatmaktan ziyade genel olarak oturdum da annelerine sımsıkı tutunacak mercimekler inşallah
Yarın yapacağım test karar verdim bakalım. Günlerdir test günü gelsin diye bekledim test vermeye korkuyorum şuan. Psikolojik olarak o kadar zor bir süreç ki. Rabbim herkesin yardımcısı olsunBende aynı şekildeyim canim .. Sen bilirsin vallahi canim ben çok korkuyorum sonrasi için ..
M Mucizelereinanin55 ve B Brarmn11 sizinle gunlerimiz ayni kizlar Insallah Guzel haberler veririz birbirimizeYapmadim acaba yapsam mı ilk idrarda geçti ama
Aminnn aminnn aminnn inşallah canım kullanıcı adımı 2. Denemenin başında açmıştım ilk günü .. insallah bu denememde mucizem benimle olur canimNe guzel yazmissin M Mucizelereinanin55 diye En basta kendine inanmalisin canim❤ Rabbim neylerse guzel eyler Bu bizim imtihanimizsa er yada gec Rabbim bize nasip edecektir. Kimsenin kucagini boş komasin Rabbim❤
( ayni gunuz burda ne guzel sevincli haberler vermek nasip olsun bak cok az kaldi )
Öyle aynen öyle çok duygusal içli biriyim birazda onun etkisi bendekiYok yok sen gonlunu rahat tutmaya Bak Canim Burda Ayni duygulardan geciyoruz ama Hep positif olmaya bak Moralin hep yuksek olsun be gelirse ALLAH 'tan sadece Duâ 'ciyiz❤
Transferin 12. gününde doktora söyledim 10 gün sonra dedi bana geç geldi biraz bende randevu alıp bir erken gidicem18 aralıkta vajinal ultrasonda göründü cnm kese ama kalp atışını 25 aralıkta dedi doktor. Sen bi doktoruna sor istersen
2 Aralık'ta transfer olmuştum 18 Aralık'ta keseyi gördük vajinal ultrason ile. Transferden 16 gün sonra gormusuz demek kiTransferden sonra kaçıncı gün oluyor yani canım daha hafta hesaplarını çözemedim
Adetle atıldığı için zaten nokta bile olmadığı için görülmüyor canımKizlar diyelim ebriyo tutunamadı bunu görebilir mıyız yoksa düştüğünde gözükmez mi ?
ben iki istiyorum hatta 3 istiyorum bazen diyorum Allahım bölünüyormuş 4 oluyormuş falanDün doktorumla iki transfer için epey savaş verdimkesinlikle iki embriyo transfer etmek istemiyor gebelik komplikasyonlarini uzun uzun anlattı ama benimde ilk iki transferimde tek embriyo konmuştu ama negatif oldu çift transferde tutunma şansı çok daha yüksek bu sefer tek transfer ettirsem olmazsa çok üzülürüm, doktor yine de sen bir düşün çift çok tehlikeli dedi. Sizler ne düşünüyorsunuz kızçeler
İnşallah siz yaptınız mı idrar testiM Mucizelereinanin55 ve B Brarmn11 sizinle gunlerimiz ayni kizlar Insallah Guzel haberler veririz birbirimize
Hayırlısı olsun canım benimki takıntı daha önceki 2 denemede yapıp olmadığını görünce 3. Deneme öncesi en başta yapmayacağım die söz verdim ondan . Yoksa eninde sonunda bir gün sonucunu öğreneceğiz. Insallah da sonu selamet oYarın yapacağım test karar verdim bakalım. Günlerdir test günü gelsin diye bekledim test vermeye korkuyorum şuan. Psikolojik olarak o kadar zor bir süreç ki. Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Insallah o minik mucizen seninle birlikte canim benim bunu cani gonulden diliyorummAminnn aminnn aminnn inşallah canım kullanıcı adımı 2. Denemenin başında açmıştım ilk günü .. insallah bu denememde mucizem benimle olur canimperşembe burada güzel haberlerimizi paylaşalım
Evet canım inşallah ya o gün burada bayram havası olsun hepimiz guzel değerlerimizi yazalımM Mucizelereinanin55 ve B Brarmn11 sizinle gunlerimiz ayni kizlar Insallah Guzel haberler veririz birbirimize❤
Ayyy amin inşallah aşkımAdetle atıldığı için zaten nokta bile olmadığı için görülmüyor canım
ben iki istiyorum hatta 3 istiyorum bazen diyorum Allahım bölünüyormuş 4 oluyormuş falanilkinde de iki koydurdum bunda da inşallah iki koyduracağım. Zaten ikisi de tutacak diye de birşey yok yani onu sonraki aşamada düşünürüm artık istiyorum ben kabul ediyorum o komplikasyonları Allahım hayırlısını versin inşallah
Bende aksini düşünüyorken doktorum çift embriyoya ikna etti beni şansını artiralim dedi hatta benim tek yumurta ikizim de oldu yani 2 den fazla çoğul gebelik ihtimali %10 dan fazla olmasina rağmen ikna etti tavsiye etti.Dün doktorumla iki transfer için epey savaş verdimkesinlikle iki embriyo transfer etmek istemiyor gebelik komplikasyonlarini uzun uzun anlattı ama benimde ilk iki transferimde tek embriyo konmuştu ama negatif oldu çift transferde tutunma şansı çok daha yüksek bu sefer tek transfer ettirsem olmazsa çok üzülürüm, doktor yine de sen bir düşün çift çok tehlikeli dedi. Sizler ne düşünüyorsunuz kızçeler
Ben 12.ci gunumde yapmak istiyorum canim suan evimde hic test yok olsa kesinlikle yapardimdaİnşallah siz yaptınız mı idrar testi
Pazartesi uzunmuş ya . 5. Gün embriyo ise 10. Günde istiyorlar ama sonraki günlerde artışa da bakılıyor bikac gün senin doktorun 4 gün sonrasını söylemiş. Demek tam net belli olsun diyor .Insallah o minik mucizen seninle birlikte canim benim bunu cani gonulden diliyorumm❤ Evet sabirsizlaniyorum bende esime cuma gunu kan verelim diyorum ama benim doktorum pazartesi 27 si diyor , bilmiyorum napicagimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?