2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Transferin 12. gününde doktora söyledim 10 gün sonra dedi bana geç geldi biraz bende randevu alıp bir erken gidicem
Bende de öyle oldu. Tüp bebekteki hemşireler çok geç çağırdı. Onların dediği tarihi beklesem transferden sonra 23. Güne filan denk gelecekti

Ben de çift transfer yaptıklarını bilmiyordum. Transfer sabahı aradılar tek mi istersiniz çift mi dediler bir heyecan aldı beni evden çalışıyordum o gün, o saatten sonra asla çalışamadım. Benim de çift transfer oldu ama tek kese göründü. Doktor da ikiz olma ihtimali en fazla %20 demişti.

Ben 12.ci gunumde yapmak istiyorum canim suan evimde hic test yok olsa kesinlikle yapardimda ilk denemem ve cok sabirsizim aslinda ama Cok az kaldi sabr ediyorumm
Ben ilkinde 10 gun yaptim ikizdi 225 çıktı. Bu seferde ikiz mi diye merak ediyorum kıyas için aynı gün yapacağım insAllah

Cumartesi canım bekliyorum geçmiyor günler

Demekki doktordan doktora değişiyor ben bu sefer iki isteyeceğim sen yarın yapacak misin idrar testi

Pazartesi uzunmuş ya . 5. Gün embriyo ise 10. Günde istiyorlar ama sonraki günlerde artışa da bakılıyor bikac gün senin doktorun 4 gün sonrasını söylemiş. Demek tam net belli olsun diyor .
Galiba bilmiyorumki once verme 27si verilcek pazartesi denildi aynen canim 5.gun embriyosuydu 2tane insallah tutunmuslardir gec olsunda guc olmasin beklerim bikac gun daha oda onemli degil ama sizi duydukca sabirsizlasiyorum esime cuma gidelimmi kan vermeye diyorum surekli

ya ben de evden çalışıyorum ama bu sürece girdiğimden beri aklım 5 karış havada odaklanamıyorum valla iş miş hak getire

Ben ilkinde 10 gun yaptim ikizdi 225 çıktı. Bu seferde ikiz mi diye merak ediyorum kıyas için aynı gün yapacağım insAllah
Yaa gercektenmi nasip iste canim Yaaa Insallah bu sefer sana sımsıkı tutunmuslardir Rabbim yar ve yardimcin olsun Ozaman birbirimize güzellll haberler verelim kizlarr M Mucizelereinanin55 B Brarmn11

Evet cnm devam edicem bi sorucaz bize ne kadara gelicek masraf olarak ona göre devam edicem sanırım. Ben de başka güvencek doktor bulamam diye korkuyorum zaten. Sen oksapar niye kullanıyosun
Canım ablamın sekiz aylıkken bebeği öldü kan pıhtılaşmasindan anneannemdede var ve hap kullanıyor yıllardır bendende test istediler varmı diye ama doktorum her ihtimale karşı 3 ay kullancaksin pıhtılaşma olsada olmasada dedi.

Kizlar diyelim ebriyo tutunamadı bunu görebilir mıyız yoksa düştüğünde gözükmez mi ?
Herkeste aynı olmuyo ilk transferimde hiç bişey gelmedi adet oldum ikincide küçük oarca düştü sonrasında adet oldum ve doktorum embriyo olabilir demişti çünkü pihtiya benzemiyordu

Kızlar bugün benim de kontrolüm vardı, transfer tarihini doktor bey 28 Aralık dedi, ayrıca ilk denemem Byramseyda1 listeye ekleyebilir misin? transferden önce de 6 gün boyunca sabah akşam Progestan iğne göbekten vurunacakmışım ..bu kadar sabah akşam çok geldi bana.. bi de adetten beredeyse 22 gün sonra oluyor transfer.. geç değil mi acaba.. kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…