- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.601
İnsAllahEvet canım inşallah ya o gün burada bayram havası olsun hepimiz guzel değerlerimizi yazalım
Bende de öyle oldu. Tüp bebekteki hemşireler çok geç çağırdı. Onların dediği tarihi beklesem transferden sonra 23. Güne filan denk gelecektiTransferin 12. gününde doktora söyledim 10 gün sonra dedi bana geç geldi biraz bende randevu alıp bir erken gidicem
Ben de çift transfer yaptıklarını bilmiyordum. Transfer sabahı aradılar tek mi istersiniz çift mi dediler bir heyecan aldı beniAdetle atıldığı için zaten nokta bile olmadığı için görülmüyor canım
ben iki istiyorum hatta 3 istiyorum bazen diyorum Allahım bölünüyormuş 4 oluyormuş falanilkinde de iki koydurdum bunda da inşallah iki koyduracağım. Zaten ikisi de tutacak diye de birşey yok yani onu sonraki aşamada düşünürüm artık istiyorum ben kabul ediyorum o komplikasyonları Allahım hayırlısını versin inşallah
Ben ilkinde 10 gun yaptim ikizdi 225 çıktı. Bu seferde ikiz mi diye merak ediyorum kıyas için aynı gün yapacağım insAllahBen 12.ci gunumde yapmak istiyorum canim suan evimde hic test yok olsa kesinlikle yapardimdailk denemem ve cok sabirsizim aslinda ama Cok az kaldi sabr ediyorumm
Ayy Aminnn Insallah canim Yaaa cok sabirsizlaniyorummmmEvet canım inşallah ya o gün burada bayram havası olsun hepimiz guzel değerlerimizi yazalım
Cumartesi canım bekliyorum geçmiyor günlerAyyy amin inşallah aşkımya bende istiyorum diğer doktorum koymadı ve ben hep iki koysaydi tutar miydi diye düşündüm bu sefer iki koydurcam bende çünkü çift transfer genelde fire vermiyor en az biri tutuyor senin transfer ne zamandi canım
Demekki doktordan doktora değişiyor ben bu sefer iki isteyeceğimBende aksini düşünüyorken doktorum çift embriyoya ikna etti beni şansını artiralim dedi hatta benim tek yumurta ikizim de oldu yani 2 den fazla çoğul gebelik ihtimali %10 dan fazla olmasina rağmen ikna etti tavsiye etti.
İnşallah canım inşallahHayırlısı olsun canım benimki takıntı daha önceki 2 denemede yapıp olmadığını görünce 3. Deneme öncesi en başta yapmayacağım die söz verdim ondan . Yoksa eninde sonunda bir gün sonucunu öğreneceğiz. Insallah da sonu selamet o
Galiba bilmiyorumki once verme 27si verilcek pazartesi denildi aynen canim 5.gun embriyosuydu 2tane insallah tutunmuslardir gec olsunda guc olmasin beklerim bikac gun daha oda onemli degil ama sizi duydukca sabirsizlasiyorum esime cuma gidelimmi kan vermeye diyorum surekliPazartesi uzunmuş ya . 5. Gün embriyo ise 10. Günde istiyorlar ama sonraki günlerde artışa da bakılıyor bikac gün senin doktorun 4 gün sonrasını söylemiş. Demek tam net belli olsun diyor .
Ah çok az kalmış ne güzelCumartesi canım bekliyorum geçmiyor günler
Hakkında hayırlısı olsun inşallah evet yarın yapacağımDemekki doktordan doktora değişiyor ben bu sefer iki isteyeceğimsen yarın yapacak misin idrar testi
ya ben de evden çalışıyorum ama bu sürece girdiğimden beri aklım 5 karış havadaBende de öyle oldu. Tüp bebekteki hemşireler çok geç çağırdı. Onların dediği tarihi beklesem transferden sonra 23. Güne filan denk gelecekti
Ben de çift transfer yaptıklarını bilmiyordum. Transfer sabahı aradılar tek mi istersiniz çift mi dediler bir heyecan aldı benievden çalışıyordum o gün, o saatten sonra asla çalışamadım. Benim de çift transfer oldu ama tek kese göründü. Doktor da ikiz olma ihtimali en fazla %20 demişti.
Dualarım seninleHakkında hayırlısı olsun inşallah evet yarın yapacağım
Ne zaman test tarihin ? hadi inşallah istediğiniz gibi olurBen ilkinde 10 gun yaptim ikizdi 225 çıktı. Bu seferde ikiz mi diye merak ediyorum kıyas için aynı gün yapacağım insAllah
Yaa gercektenmi nasip iste canim Yaaa Insallah bu sefer sana sımsıkı tutunmuslardirBen ilkinde 10 gun yaptim ikizdi 225 çıktı. Bu seferde ikiz mi diye merak ediyorum kıyas için aynı gün yapacağım insAllah
Canım ablamın sekiz aylıkken bebeği öldü kan pıhtılaşmasindan anneannemdede var ve hap kullanıyor yıllardır bendende test istediler varmı diye ama doktorum her ihtimale karşı 3 ay kullancaksin pıhtılaşma olsada olmasada dedi.Evet cnm devam edicem bi sorucaz bize ne kadara gelicek masraf olarak ona göre devam edicem sanırım. Ben de başka güvencek doktor bulamam diye korkuyorum zaten. Sen oksapar niye kullanıyosun
Herkeste aynı olmuyo ilk transferimde hiç bişey gelmedi adet oldum ikincide küçük oarca düştü sonrasında adet oldum ve doktorum embriyo olabilir demişti çünkü pihtiya benzemiyorduKizlar diyelim ebriyo tutunamadı bunu görebilir mıyız yoksa düştüğünde gözükmez mi ?
Aynı benim de yaya ben de evden çalışıyorum ama bu sürece girdiğimden beri aklım 5 karış havadaodaklanamıyorum valla iş miş hak getire
Allah razı olsunDualarım seninle
Aminnn hepimizin inşallahAllah razı olsunsenin içinde kalbindekini nasip etsin inşallah Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?