- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.621
Yarin testimj paylaşırım sizinleYaa gercektenmi nasip iste canim Yaaa Insallah bu sefer sana sımsıkı tutunmuslardir❤ Rabbim yar ve yardimcin olsun Ozaman birbirimize güzellll haberler verelim kizlarr @Mucizelereinanin55 B Brarmn11
Perşembe günü aminn insAllahNe zaman test tarihin ? hadi inşallah istediğiniz gibi olur
Evet haklı ama bak iki transfer edilince de tutmayabiliyor yani bilmiyorum ben olsam ben de 2 isterdim en azından ihtimal daha yüksek derdimDün doktorumla iki transfer için epey savaş verdimkesinlikle iki embriyo transfer etmek istemiyor gebelik komplikasyonlarini uzun uzun anlattı ama benimde ilk iki transferimde tek embriyo konmuştu ama negatif oldu çift transferde tutunma şansı çok daha yüksek bu sefer tek transfer ettirsem olmazsa çok üzülürüm, doktor yine de sen bir düşün çift çok tehlikeli dedi. Sizler ne düşünüyorsunuz kızçeler
Canım doktorun normal diyorsa hiç endişelenme benimde 9. Günden 13. Güne kadar bitmeyen bir lekelenmem oldu. Doktorum sabah akşam progestan iğne başlattı. 2-3 gündür lekelenme kesildi çok şükür. Tam adet görmem gereken tarihte başlamıştı. Üstüne görmüşsündür diyorlar.Kizlar benim kanamam oldu pembesi Ya Ben cok endiseleniyorumdoktorumu aradim normal olabilir diyor ama icim hic rahat degil.
Canım bu kesin bir sonuç belirtisi değil aynisi arkadaşımda oldu ve doğum yaptı şuan bebegi 3 aylık düşürme modunu aspirini kes falan dedi mi ne dedi doktorKizlar benim kanamam oldu pembesi Ya Ben cok endiseleniyorumdoktorumu aradim normal olabilir diyor ama icim hic rahat degil.
Bence için rahat etsin çoğu kişide oldu demek ki olması iyi bişey bende olmadı hiç mesela. Bence tutunmaya çalıştığı için çok oluyorKizlar benim kanamam oldu pembesi Ya Ben cok endiseleniyorumdoktorumu aradim normal olabilir diyor ama icim hic rahat degil.
Evet bende sırf biraz daha ihtimali yükseltsin diye bu sefer iki istiyorum içimde kalmaz en azından. Aslında doktor haklı ama yine de istiyorumEvet haklı ama bak iki transfer edilince de tutmayabiliyor yani bilmiyorum ben olsam ben de 2 isterdim en azından ihtimal daha yüksek derdim
Dün sevinçten unuttum düzenleme yapmayı hemen bakıyorumKızlar bugün benim de kontrolüm vardı, transfer tarihini doktor bey 28 Aralık dedi, ayrıca ilk denemem Byramseyda1 listeye ekleyebilir misin? transferden önce de 6 gün boyunca sabah akşam Progestan iğne göbekten vurunacakmışım ..bu kadar sabah akşam çok geldi bana.. bi de adetten beredeyse 22 gün sonra oluyor transfer.. geç değil mi acaba.. kafamda deli sorular
Suan hic bisey kullanmiyorum ben Ne hap ne igne vermesi daha dogru olurmu acaba ? Bilemedim kafam karisti YaaCanım doktorun normal diyorsa hiç endişelenme benimde 9. Günden 13. Güne kadar bitmeyen bir lekelenmem oldu. Doktorum sabah akşam progestan iğne başlattı. 2-3 gündür lekelenme kesildi çok şükür. Tam adet görmem gereken tarihte başlamıştı. Üstüne görmüşsündür diyorlar.
Ya insallah canim cok tedirginim dun baya kasik agrisi cektim insallah Bisi olmamistir cok korkuyorumBence için rahat etsin çoğu kişide oldu demek ki olması iyi bişey bende olmadı hiç mesela. Bence tutunmaya çalıştığı için çok oluyor
Bisi olmasinda ben ragziyim canim Ya ilk denemem o yuzden hic birsey bilmiyorum ve cok endiseliyimCanım bu kesin bir sonuç belirtisi değil aynisi arkadaşımda oldu ve doğum yaptı şuan bebegi 3 aylık düşürme modunu aspirini kes falan dedi mi ne dedi doktor
Bişiler oluyor orası kesin ama iyi şeyler bunlar canımYa insallah canim cok tedirginim dun baya kasik agrisi cektim insallah Bisi olmamistir cok korkuyorum
Benim de öyleydiBisi olmasinda ben ragziyim canim Ya ilk denemem o yuzden hic birsey bilmiyorum ve cok endiseliyim
Dün sevinçten unuttum düzenleme yapmayı hemen bakıyorum
Allah korusun gülüm ya karamsar olma lütfen biz de üzülüyoruz kötü bişey yaşamıyorsun ki azıcık bi leke sadece kıyamam üzülme nolurSuan hic bisey kullanmiyorum ben Ne hap ne igne vermesi daha dogru olurmu acaba ? Bilemedim kafam karisti Yaadusmesin guzumm yaa
Aminnnn Insallah canimmmBişiler oluyor orası kesin ama iyi şeyler bunlar canımRabbim gönlüne göre versin inşallah
Yaaaa heyecanınızı yirimDün sevinçten unuttum düzenleme yapmayı hemen bakıyorum
canım sana progestan fitil, hap filan vermemişler miydi bu süreç için? İnşallah bişey olmamıştırYa insallah canim cok tedirginim dun baya kasik agrisi cektim insallah Bisi olmamistir cok korkuyorum
Kanama cogalirsami kotuye isaret ohaldeAllah korusun gülüm ya karamsar olma lütfen biz de üzülüyoruz kötü bişey yaşamıyorsun ki azıcık bi leke sadece kıyamam üzülme nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?