2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Dün transfer olan arkadaşlar hepinize çok dua ediyorum. İnşallah hepiniz pozitifi görür sağlıkla kucağınıza alırsınız minik mucizelerinizi. Benimde yarın ultrason randevum var. Çok heyecanlıyım. Bir yandan da endişeliyim. Tüp bebek anneleri bu uğurda çok uğraşıp çok araştırdığından herhalde riskleri kendi kendine hamile kalan annelerden daha çok biliyor. Endişeler hiç bitmiyor.

Evet haklı ama bak iki transfer edilince de tutmayabiliyor yani bilmiyorum ben olsam ben de 2 isterdim en azından ihtimal daha yüksek derdim

Kizlar benim kanamam oldu pembesi Ya Ben cok endiseleniyorum doktorumu aradim normal olabilir diyor ama icim hic rahat degil.
Canım doktorun normal diyorsa hiç endişelenme benimde 9. Günden 13. Güne kadar bitmeyen bir lekelenmem oldu. Doktorum sabah akşam progestan iğne başlattı. 2-3 gündür lekelenme kesildi çok şükür. Tam adet görmem gereken tarihte başlamıştı. Üstüne görmüşsündür diyorlar.

Kizlar benim kanamam oldu pembesi Ya Ben cok endiseleniyorum doktorumu aradim normal olabilir diyor ama icim hic rahat degil.
Canım bu kesin bir sonuç belirtisi değil aynisi arkadaşımda oldu ve doğum yaptı şuan bebegi 3 aylık düşürme modunu aspirini kes falan dedi mi ne dedi doktor

Bence için rahat etsin çoğu kişide oldu demek ki olması iyi bişey bende olmadı hiç mesela. Bence tutunmaya çalıştığı için çok oluyor

Evet haklı ama bak iki transfer edilince de tutmayabiliyor yani bilmiyorum ben olsam ben de 2 isterdim en azından ihtimal daha yüksek derdim
Evet bende sırf biraz daha ihtimali yükseltsin diye bu sefer iki istiyorum içimde kalmaz en azından. Aslında doktor haklı ama yine de istiyorum

Dün sevinçten unuttum düzenleme yapmayı hemen bakıyorum

Suan hic bisey kullanmiyorum ben Ne hap ne igne vermesi daha dogru olurmu acaba ? Bilemedim kafam karisti Yaa dusmesin guzumm yaa

Suan hic bisey kullanmiyorum ben Ne hap ne igne vermesi daha dogru olurmu acaba ? Bilemedim kafam karisti Yaa dusmesin guzumm yaa
Allah korusun gülüm ya karamsar olma lütfen biz de üzülüyoruz kötü bişey yaşamıyorsun ki azıcık bi leke sadece kıyamam üzülme nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…