2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bisi olmasinda ben ragziyim canim Ya ilk denemem o yuzden hic birsey bilmiyorum ve cok endiseliyim
Canim insallah iyiye işarettir güzel düşünelim güzel olsun ama takip et kendini inşallah devam etmez. Ama olur ya devam ederse prolotun depot die bir igne var doktorun acaba verir mi bilmiyorum ama onu yapıyorlar genelde .

Canim insallah iyiye işarettir güzel düşünelim güzel olsun ama takip et kendini inşallah devam etmez. Ama olur ya devam ederse prolotun depot die bir igne var doktorun acaba verir mi bilmiyorum ama onu yapıyorlar genelde .
Ya insallah cok tedirginim
Insallah sadece yerlesmedirr ❤ peki surecekmi kizlar bu bilginiz varmi kac gun suruyorr benim ilk denemem hic bilmiyorum yaa

Hayir sadece transferden sonra 5gunluk bi ignem vardi bitti bugun 8.ci gunum suan hic bisey kullanmiyorumki
peki canım doktorun mu bıraktırdı 5.günden sonra niye devam etmedin ? sorsan doktoruna kanama kesilmesi için iğne verir misiniz desen belki yazar

inşallah, allah emeklerimizi boşa çıkarmasın sevinmeye bile korkuyo insan

peki canım doktorun mu bıraktırdı 5.günden sonra niye devam etmedin ? sorsan doktoruna kanama kesilmesi için iğne verir misiniz desen belki yazar
2vet doktorum 5 gunluk dedi sonra birakacaksin biraktim Gonasi die bi igne karindan yapiliyordu. Ama bugun 8.ci gunum ve hic bisey kullanmiyorum simdi aradim Bakalim ne dicekler

Benim doktor embriyo varsa herkese iki veriyor

İlk denemense ,yaşın gençse, ikiz istemıyorum ben kesınlikle, diyorsan tabiki tek koydur. Bir kez Negatif alınca insan riske edemiyor o yıpranma o yıkılmışlık. Sanırım ilk denemen o yüzden nasıl istiyorsan öyle yap. Yani 2 demek şansın artması demek biri tutmaz biri tutar ya da ikisi bile tutmayabilir.

Yaş olayı da hikaye ...35 yaş altına ilk denemede 2 koymayalım olayı yani.özeldeysen iki istiyorsan ısrarcı olunca hepsi koyuyor. Kağıda 1 yazar ama 2 koyar.

Yaş olayı da hikaye ...35 yaş altına ilk denemede 2 koymayalım olayı yani.özeldeysen iki istiyorsan ısrarcı olunca hepsi koyuyor. Kağıda 1 yazar ama 2 koyar.
Ben hiçbir doktorun yalan beyan riskini göze alacağını sanmam bir ton evrak imzaliyoruz çift embriyoda yani öyle keyfi işlem yapılacağını sanmam. Böylesi ciddi bir konuda. Gebelikte kese göründüğü anda tek yumurta mi çift yumurta anlıyorlar. Bana biraz saçma geldi çift koyar tek yazar söylemi. Zannetmiyorum yani.

Sen yenisin galiba canım :) gayette koyuyorlar defalarca gördüm ve bizzat kendim de şahit oldum. Gayet tek embriyo kağıdı verip çift koydular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…