- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.641
Hayir sadece transferden sonra 5gunluk bi ignem vardi bitti bugun 8.ci gunum suan hic bisey kullanmiyorumkiYaaaa heyecanınızı yirim
canım sana progestan fitil, hap filan vermemişler miydi bu süreç için? İnşallah bişey olmamıştır
Canim insallah iyiye işarettirBisi olmasinda ben ragziyim canim Ya ilk denemem o yuzden hic birsey bilmiyorum ve cok endiseliyim
Tutunma kanamasidir insAllah canım sorun olmazBisi olmasinda ben ragziyim canim Ya ilk denemem o yuzden hic birsey bilmiyorum ve cok endiseliyim
Ya insallah cok tedirginimCanim insallah iyiye işarettirgüzel düşünelim güzel olsun ama takip et kendini inşallah devam etmez. Ama olur ya devam ederse prolotun depot die bir igne var doktorun acaba verir mi bilmiyorum ama onu yapıyorlar genelde .
peki canım doktorun mu bıraktırdı 5.günden sonra niye devam etmedin ? sorsan doktoruna kanama kesilmesi için iğne verir misiniz desen belki yazarHayir sadece transferden sonra 5gunluk bi ignem vardi bitti bugun 8.ci gunum suan hic bisey kullanmiyorumki
inşallah, allah emeklerimizi boşa çıkarmasınCanim aklına kimyasal nereden geldi anlamadımdeğerim gayet güzel kimyasal da değer çok düşük oluyor . Ki seninki 2 embriyo .. bence tadını çıkar aklına başka ihtimal getirme 2 gün sonra da yine ver artışa bak . Hayirli olsun
2vet doktorum 5 gunluk dedi sonra birakacaksin biraktim Gonasi die bi igne karindan yapiliyordu. Ama bugun 8.ci gunum ve hic bisey kullanmiyorum simdi aradim Bakalim ne diceklerpeki canım doktorun mu bıraktırdı 5.günden sonra niye devam etmedin ? sorsan doktoruna kanama kesilmesi için iğne verir misiniz desen belki yazar
kendini yorma üzme kendini canım yat dinlen geçecek inşallah2vet doktorum 5 gunluk dedi sonra birakacaksin biraktim Gonasi die bi igne karindan yapiliyordu. Ama bugun 8.ci gunum ve hic bisey kullanmiyorum simdi aradim Bakalim ne dicekler
Benim doktor embriyo varsa herkese iki veriyorDün doktorumla iki transfer için epey savaş verdimkesinlikle iki embriyo transfer etmek istemiyor gebelik komplikasyonlarini uzun uzun anlattı ama benimde ilk iki transferimde tek embriyo konmuştu ama negatif oldu çift transferde tutunma şansı çok daha yüksek bu sefer tek transfer ettirsem olmazsa çok üzülürüm, doktor yine de sen bir düşün çift çok tehlikeli dedi. Sizler ne düşünüyorsunuz kızçeler
senin doktor tam benim kafadanmış sevdim onuBenim doktor embriyo varsa herkese iki veriyor
İlk denemense ,yaşın gençse, ikiz istemıyorum ben kesınlikle, diyorsan tabiki tek koydur. Bir kez Negatif alınca insan riske edemiyor o yıpranma o yıkılmışlık. Sanırım ilk denemen o yüzden nasıl istiyorsan öyle yap. Yani 2 demek şansın artması demek biri tutmaz biri tutar ya da ikisi bile tutmayabilir.Dün doktorumla iki transfer için epey savaş verdimkesinlikle iki embriyo transfer etmek istemiyor gebelik komplikasyonlarini uzun uzun anlattı ama benimde ilk iki transferimde tek embriyo konmuştu ama negatif oldu çift transferde tutunma şansı çok daha yüksek bu sefer tek transfer ettirsem olmazsa çok üzülürüm, doktor yine de sen bir düşün çift çok tehlikeli dedi. Sizler ne düşünüyorsunuz kızçeler
Yaş olayı da hikaye ...35 yaş altına ilk denemede 2 koymayalım olayı yani.özeldeysen iki istiyorsan ısrarcı olunca hepsi koyuyor. Kağıda 1 yazar ama 2 koyar.İlk denemense ,yaşın gençse, ikiz istemıyorum ben kesınlikle, diyorsan tabiki tek koydur. Bir kez Negatif alınca insan riske edemiyor o yıpranma o yıkılmışlık. Sanırım ilk denemen o yüzden nasıl istiyorsan öyle yap. Yani 2 demek şansın artması demek biri tutmaz biri tutar ya da ikisi bile tutmayabilir.
Artık iyi mi kötü bilmiyorum ama büyük çoğunluğu pozitif oluyorsenin doktor tam benim kafadanmış sevdim onu
Ben hiçbir doktorun yalan beyan riskini göze alacağını sanmam bir ton evrak imzaliyoruz çift embriyoda yani öyle keyfi işlem yapılacağını sanmam. Böylesi ciddi bir konuda. Gebelikte kese göründüğü anda tek yumurta mi çift yumurta anlıyorlar. Bana biraz saçma geldi çift koyar tek yazar söylemi. Zannetmiyorum yani.Yaş olayı da hikaye ...35 yaş altına ilk denemede 2 koymayalım olayı yani.özeldeysen iki istiyorsan ısrarcı olunca hepsi koyuyor. Kağıda 1 yazar ama 2 koyar.
Çıkar canım bence sıfır çıkma ihtimali yok var ise eğer ki insAllah vardır devam ediyor mu kanaman ne durumdaKizlar yarin kan vermeye gitsem cikarmi sonuc 9.cu gun. Benim doktorum ille beklemelisin dogru sonuc icin diyor pazartesine kadarkanamam ne zaman sona erer yasayan varmi ?
Sen yenisin galiba canım :) gayette koyuyorlar defalarca gördüm ve bizzat kendim de şahit oldum. Gayet tek embriyo kağıdı verip çift koydularBen hiçbir doktorun yalan beyan riskini göze alacağını sanmam bir ton evrak imzaliyoruz çift embriyoda yani öyle keyfi işlem yapılacağını sanmam. Böylesi ciddi bir konuda. Gebelikte kese göründüğü anda tek yumurta mi çift yumurta anlıyorlar. Bana biraz saçma geldi çift koyar tek yazar söylemi. Zannetmiyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?