- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.661
Doktorum kesinlikle pazartesi vermem gerektigini soluyor ve korkmamam gerektigini soluyor ama endiselendimÇıkar canım bence sıfır çıkma ihtimali yok var ise eğer ki insAllah vardır devam ediyor mu kanaman ne durumda
Tabi canım. Zaten rahim normalde açılma potansiyeli olan ama normalde birbirine yapışık duran et yığınıdır. O embriyo bir yete konduysa konmuştur bence şimdi çoktanBence de ya o zaten gitmisse gitmiştir bence yerine ya
Kaç yaşındasın canım?Dün doktorumla iki transfer için epey savaş verdimkesinlikle iki embriyo transfer etmek istemiyor gebelik komplikasyonlarini uzun uzun anlattı ama benimde ilk iki transferimde tek embriyo konmuştu ama negatif oldu çift transferde tutunma şansı çok daha yüksek bu sefer tek transfer ettirsem olmazsa çok üzülürüm, doktor yine de sen bir düşün çift çok tehlikeli dedi. Sizler ne düşünüyorsunuz kızçeler
Ben de evden çalışıyorum ve transfer günü çalışmamamın hesabını bugün köpek gibi çalışarak verdimya ben de evden çalışıyorum ama bu sürece girdiğimden beri aklım 5 karış havadaodaklanamıyorum valla iş miş hak getire
Ay benim de yaaaa. Progestan uylu yapar diyorlar günde 2 doz alıyorum ondan mı ki acabaAynı benim de ya
Bir de sürekli uykum geliyor zaten. Hayırlısı hakkımızda
Teşekkür ederiz canım. İnş bebişin sağlıklıdırDün transfer olan arkadaşlar hepinize çok dua ediyorum. İnşallah hepiniz pozitifi görür sağlıkla kucağınıza alırsınız minik mucizelerinizi. Benimde yarın ultrason randevum var. Çok heyecanlıyım. Bir yandan da endişeliyim. Tüp bebek anneleri bu uğurda çok uğraşıp çok araştırdığından herhalde riskleri kendi kendine hamile kalan annelerden daha çok biliyor. Endişeler hiç bitmiyor.
Koyan yerler var ama çok büyük kurumsal yerler yapmaz, neden yapsın ki zaten di miBen hiçbir doktorun yalan beyan riskini göze alacağını sanmam bir ton evrak imzaliyoruz çift embriyoda yani öyle keyfi işlem yapılacağını sanmam. Böylesi ciddi bir konuda. Gebelikte kese göründüğü anda tek yumurta mi çift yumurta anlıyorlar. Bana biraz saçma geldi çift koyar tek yazar söylemi. Zannetmiyorum yani.
Canım bilimsel dayanağı var mı bilimiyorum ama ben internetten transfer öncesi beslenmeyle ilgili şeylere baktığımda soda yerine suyu tercih edin diyordu. Ben de pek içmiyorum o zamandan beriBende sindirim problemi var ama maden suyu içsen zarar lı olur mu ki
Çok büyük kurumsal yerler yapmıyor canım. Nispeten daha küçük yerlerin yaptığını biliyorum. Yapan tanıdığım da var.Sen yenisin galiba canım :) gayette koyuyorlar defalarca gördüm ve bizzat kendim de şahit oldum. Gayet tek embriyo kağıdı verip çift koydular
Acıbadem gibi kurumsal bir yer ikinciye yapıyor ama :) hangisi söylemicem de. yani alan razı veren razı zaten şikayet edecek kimse yok herkes memnun neden olmasın ki.Çok büyük kurumsal yerler yapmıyor canım. Nispeten daha küçük yerlerin yaptığını biliyorum. Yapan tanıdığım da var.
Mümkün... Bende günde 3 progestan fitil ile günde 2 duphaston var. Özellikle transfer günü eve geldim öyle bir uyumuşum kiAy benim de yaaaa. Progestan uylu yapar diyorlar günde 2 doz alıyorum ondan mı ki acaba
Canim kahverengi mi pembemsi mi aktif kırmızı olmadıkça korkma bisey olmaz Allahın izni ile kırmızı olursa bence hastaneye git o dediğim iğneyi vururlar inşallah da devamı gelmez canimKizlar yarin kan vermeye gitsem cikarmi sonuc 9.cu gun. Benim doktorum ille beklemelisin dogru sonuc icin diyor pazartesine kadarkanamam ne zaman sona erer yasayan varmi ?
kanamam olsa kimseyi dinlemem kan verirdim. Belki sana hiç kıpırdamadan yat diyecekler kalçadan iğne vuracaklar. Kanaman kesilecek...Kanamalı beklemek hiç mantıklı değil.Kizlar yarin kan vermeye gitsem cikarmi sonuc 9.cu gun. Benim doktorum ille beklemelisin dogru sonuc icin diyor pazartesine kadarkanamam ne zaman sona erer yasayan varmi ?
kanama deyince kırmızı diye algıladım benkanamam olsa kimseyi dinlemem kan verirdim. Belki sana hiç kıpırdamadan yat diyecekler kalçadan iğne vuracaklar. Kanaman kesilecek...Kanamalı beklemek hiç mantıklı değil.
Canım o doktorun işgüzarlığıdır hastane yönetimi böyle bir şeyi bence kabul etmez. Biri şikayet etse anında hasta ve bebek sağlığını tehlikeye atmaktan ve ilgili yönetmeliğe uymamaktan kol kadar ceza alır tüm hastaneAcıbadem gibi kurumsal bir yer ikinciye yapıyor ama :) hangisi söylemicem de. yani alan razı veren razı zaten şikayet edecek kimse yok herkes memnun neden olmasın ki.
Kız zaten hamilelikte de bu yorgunluğa sebep olan progestanmış. Ee sen hem hamilelikten alıyosun progestanı hem dışardan. Sen iyi ayakta uyumuyosunMümkün... Bende günde 3 progestan fitil ile günde 2 duphaston var. Özellikle transfer günü eve geldim öyle bir uyumuşum kibenim uykum eşimle anneme bulaşmış onlar da uyumuş, kameramız açık kalmış çekmiş çok komik
Ben tüm her şeyi ilaçlara yoruyordum, sonucum pozitif ama hala hamilelikten mi ilaçlardan mı böyleyim bilmiyorum
Israrla da hormonun adını yamlış yazıyorum. ProgesteronCanım o doktorun işgüzarlığıdır hastane yönetimi böyle bir şeyi bence kabul etmez. Biri şikayet etse anında hasta ve bebek sağlığını tehlikeye atmaktan ve ilgili yönetmeliğe uymamaktan kol kadar ceza alır tüm hastaneneyse muhalefet olmak için yazmadım zaten yapan yerler var tabi ben de çok duydum gördüm.
Kız zaten hamilelikte de bu yorgunluğa sebep olan progestanmış. Ee sen hem hamilelikten alıyosun progestanı hem dışardan. Sen iyi ayakta uyumuyosun
Canım benım 3.transferimBen hiçbir doktorun yalan beyan riskini göze alacağını sanmam bir ton evrak imzaliyoruz çift embriyoda yani öyle keyfi işlem yapılacağını sanmam. Böylesi ciddi bir konuda. Gebelikte kese göründüğü anda tek yumurta mi çift yumurta anlıyorlar. Bana biraz saçma geldi çift koyar tek yazar söylemi. Zannetmiyorum yani.
Katılıyorum koştur koştur test vermeye giderdim kendi kendimi yemektensekanamam olsa kimseyi dinlemem kan verirdim. Belki sana hiç kıpırdamadan yat diyecekler kalçadan iğne vuracaklar. Kanaman kesilecek...Kanamalı beklemek hiç mantıklı değil.
Biraz azaldı uyku, daha doğrusu gündüz uykuları. Geçen haftalarda bir kere çalışırken ekranın başında dalmışımKız zaten hamilelikte de bu yorgunluğa sebep olan progestanmış. Ee sen hem hamilelikten alıyosun progestanı hem dışardan. Sen iyi ayakta uyumuyosun
Canım benım 3.transferim
bu işler en büyük merkezlerde bile böyle oluyor. Merkezim de izmirn en büyük merkeziydi. Kendileri söylüyor zaten kağıtta tek yazıyor ama 2 embriyo konuluyor sen 2 diye tutturuyorsan ve doktorun tamam dediyse . ( devlet koymuyormuş yaş gençse ve ilk denemense)
Ayrıca tek embriyo da rahimde 2 ye bölünebilir ikiz olabilir kimse bir şey diyemez burda bir problem yok. Hasta 2 istiyprsa ve ısrarcıysa doktorlar koyuyor genelde özelde. Benım kağıdımda tek yazıyordu fakat doktor iki koydu sen konuyu anlamdın tam sanırım
Valla 3. Denemem 5 yıldırda uğraş içindeyim demekki yolum öyle saçma yerlere dusmediginden bilmiyorum.Sen yenisin galiba canım :) gayette koyuyorlar defalarca gördüm ve bizzat kendim de şahit oldum. Gayet tek embriyo kağıdı verip çift koydular
Gayette anladim konuyu tabiki koyulan yumurta bolunebilir ama dahra sonra muaynede tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi ayırt edilir ve durum hastanin epizkrizi ile uyumlu değilse bakanlık işlem başlatır. Sağlık personeli olduğum için iki kat şaşırdım.Canım benım 3.transferim
bu işler en büyük merkezlerde bile böyle oluyor. Merkezim de izmirn en büyük merkeziydi. Kendileri söylüyor zaten kağıtta tek yazıyor ama 2 embriyo konuluyor sen 2 diye tutturuyorsan ve doktorun tamam dediyse . ( devlet koymuyormuş yaş gençse ve ilk denemense)
Ayrıca tek embriyo da rahimde 2 ye bölünebilir ikiz olabilir kimse bir şey diyemez burda bir problem yok. Hasta 2 istiyprsa ve ısrarcıysa doktorlar koyuyor genelde özelde. Benım kağıdımda tek yazıyordu fakat doktor iki koydu sen konuyu anlamdın tam sanırım
çift embriyo konulmasını istemek saçmalık mı lütfen doğru konuşun. o kadar senede denk gelmemeniz şaşırtıcıValla 3. Denemem 5 yıldırda uğraş içindeyim demekki yolum öyle saçma yerlere dusmediginden bilmiyorum.
Yaaa amin cnm Allah nasip etsin cnmm duymayı o güzel sesiYaa aynı gün transfer aynı gün kese görmeben bu cuma tüp bebek doktoruma gideceğim, kalp atışı için kendi doktorum 25ine çağırmıştı ama azıcık daha büyümüş olsun diye ona da 27'sinde gideceğim. Umarım sağlıkla duyarız pıt pıt kalp atışlarını
İnternete çok bakmamak lazım ya. Ben daha kese görmeye gitmeden kalp atışı ne zaman duyulur diye bakmıştım, kalp atışı duyulmadı diyenleeer duyduk ama sonra bir gittik durmuş diyenler neler neler. Sinir stres oldum kapattımbir de kese boyutunu araştırırken strese girdim benim kese küçük mü kaldı diye hala ara ara stres geliyor ama kötü bişey olsa doktor söylerdi diyorum.
Tırlatmaya az kaldı doktorum nerede, bir susamcık yüzünden çıldıracağım
Yumurta toplama ise evet. Bizde tedaviye başladığımızda istediler. Normal iş hayatınıza devam edin. Ama kalbalığa sinema gibi kapalı yerlere girmemeye çalışın dediler. Bende öğrenciler ile temasımı minimuma indirdim..Kizlar toplama islemi once pcr istiyorlarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?