2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Çıkar canım bence sıfır çıkma ihtimali yok var ise eğer ki insAllah vardır devam ediyor mu kanaman ne durumda
Doktorum kesinlikle pazartesi vermem gerektigini soluyor ve korkmamam gerektigini soluyor ama endiselendim insallah Dedikleri gibi tutunma Kanamasidirr bilmiyorum laboya kalkmaya korkuyorum suan dinleniyorum ama kasin agrim baya Var

Bence de ya o zaten gitmisse gitmiştir bence yerine ya
Tabi canım. Zaten rahim normalde açılma potansiyeli olan ama normalde birbirine yapışık duran et yığınıdır. O embriyo bir yete konduysa konmuştur bence şimdi çoktan kendini yorma yeter. Düşmez yani nasılsa o
Kaç yaşındasın canım?
ya ben de evden çalışıyorum ama bu sürece girdiğimden beri aklım 5 karış havada odaklanamıyorum valla iş miş hak getire
Ben de evden çalışıyorum ve transfer günü çalışmamamın hesabını bugün köpek gibi çalışarak verdim
Aynı benim de ya
Bir de sürekli uykum geliyor zaten. Hayırlısı hakkımızda
Ay benim de yaaaa. Progestan uylu yapar diyorlar günde 2 doz alıyorum ondan mı ki acaba
Teşekkür ederiz canım. İnş bebişin sağlıklıdır tüp bebek anneleri maalesef hep korku içinde
Koyan yerler var ama çok büyük kurumsal yerler yapmaz, neden yapsın ki zaten di mi
Bende sindirim problemi var ama maden suyu içsen zarar lı olur mu ki
Canım bilimsel dayanağı var mı bilimiyorum ama ben internetten transfer öncesi beslenmeyle ilgili şeylere baktığımda soda yerine suyu tercih edin diyordu. Ben de pek içmiyorum o zamandan beri

Sen yenisin galiba canım :) gayette koyuyorlar defalarca gördüm ve bizzat kendim de şahit oldum. Gayet tek embriyo kağıdı verip çift koydular
Çok büyük kurumsal yerler yapmıyor canım. Nispeten daha küçük yerlerin yaptığını biliyorum. Yapan tanıdığım da var.

Iron Butterfly canım selam nasılsın? Listede benim adıma 5. Gün embriyosu ekleyebilirsin zahmet olmazsa. Ben bu tablolara zamanında bakıp çok inceledim. Belki sonuçlardan, bakıp inceleyen birileri faydalanır, daha aydınlatıcı olur

Çok büyük kurumsal yerler yapmıyor canım. Nispeten daha küçük yerlerin yaptığını biliyorum. Yapan tanıdığım da var.
Acıbadem gibi kurumsal bir yer ikinciye yapıyor ama :) hangisi söylemicem de. yani alan razı veren razı zaten şikayet edecek kimse yok herkes memnun neden olmasın ki.

Ay benim de yaaaa. Progestan uylu yapar diyorlar günde 2 doz alıyorum ondan mı ki acaba
Mümkün... Bende günde 3 progestan fitil ile günde 2 duphaston var. Özellikle transfer günü eve geldim öyle bir uyumuşum ki benim uykum eşimle anneme bulaşmış onlar da uyumuş, kameramız açık kalmış çekmiş çok komik

Ben tüm her şeyi ilaçlara yoruyordum, sonucum pozitif ama hala hamilelikten mi ilaçlardan mı böyleyim bilmiyorum

Kizlar yarin kan vermeye gitsem cikarmi sonuc 9.cu gun. Benim doktorum ille beklemelisin dogru sonuc icin diyor pazartesine kadar kanamam ne zaman sona erer yasayan varmi ?
Canim kahverengi mi pembemsi mi aktif kırmızı olmadıkça korkma bisey olmaz Allahın izni ile kırmızı olursa bence hastaneye git o dediğim iğneyi vururlar inşallah da devamı gelmez canim

Kizlar yarin kan vermeye gitsem cikarmi sonuc 9.cu gun. Benim doktorum ille beklemelisin dogru sonuc icin diyor pazartesine kadar kanamam ne zaman sona erer yasayan varmi ?
kanamam olsa kimseyi dinlemem kan verirdim. Belki sana hiç kıpırdamadan yat diyecekler kalçadan iğne vuracaklar. Kanaman kesilecek...Kanamalı beklemek hiç mantıklı değil.

Acıbadem gibi kurumsal bir yer ikinciye yapıyor ama :) hangisi söylemicem de. yani alan razı veren razı zaten şikayet edecek kimse yok herkes memnun neden olmasın ki.
Canım o doktorun işgüzarlığıdır hastane yönetimi böyle bir şeyi bence kabul etmez. Biri şikayet etse anında hasta ve bebek sağlığını tehlikeye atmaktan ve ilgili yönetmeliğe uymamaktan kol kadar ceza alır tüm hastane neyse muhalefet olmak için yazmadım zaten yapan yerler var tabi ben de çok duydum gördüm.
Kız zaten hamilelikte de bu yorgunluğa sebep olan progestanmış. Ee sen hem hamilelikten alıyosun progestanı hem dışardan. Sen iyi ayakta uyumuyosun

Israrla da hormonun adını yamlış yazıyorum. Progesteron ilaçla alınca adıyla bağdaştırdım artık

Canım benım 3.transferim
bu işler en büyük merkezlerde bile böyle oluyor. Merkezim de izmirn en büyük merkeziydi. Kendileri söylüyor zaten kağıtta tek yazıyor ama 2 embriyo konuluyor sen 2 diye tutturuyorsan ve doktorun tamam dediyse . ( devlet koymuyormuş yaş gençse ve ilk denemense)
Ayrıca tek embriyo da rahimde 2 ye bölünebilir ikiz olabilir kimse bir şey diyemez burda bir problem yok. Hasta 2 istiyprsa ve ısrarcıysa doktorlar koyuyor genelde özelde. Benım kağıdımda tek yazıyordu fakat doktor iki koydu sen konuyu anlamdın tam sanırım

kanamam olsa kimseyi dinlemem kan verirdim. Belki sana hiç kıpırdamadan yat diyecekler kalçadan iğne vuracaklar. Kanaman kesilecek...Kanamalı beklemek hiç mantıklı değil.
Katılıyorum koştur koştur test vermeye giderdim kendi kendimi yemektense

Kız zaten hamilelikte de bu yorgunluğa sebep olan progestanmış. Ee sen hem hamilelikten alıyosun progestanı hem dışardan. Sen iyi ayakta uyumuyosun
Biraz azaldı uyku, daha doğrusu gündüz uykuları. Geçen haftalarda bir kere çalışırken ekranın başında dalmışım
Şimdi de gece yatınca hemen uyuyorum, hiç uyanasım da gelmiyor. Fitil için saat kuruyorum hep, sabaha karşı rüyamda fitil olan ilacı kullandığımı gördüm. Sonra alarmım çalmış alarmı kapatıp uyumaya devam etmişim. 15-20 dk sonra filan bir anda uyandım ben ilacı aldım mı diye geçen hafta da olmuştu aynısı

Öyle bi uyusam öyle bi uyusam ki hiç uyku kalmasa modunda oluyorum sabahları ya

zaten imzaladığın kağıtta çoğul gebeliğin tüm risklerni alıyorum yazıyor imzalıyoruz. Tek bile koyulsa 3 tutabilir bu tüp bebek sonradan bölünme olabilir.

Gayette anladim konuyu tabiki koyulan yumurta bolunebilir ama dahra sonra muaynede tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi ayırt edilir ve durum hastanin epizkrizi ile uyumlu değilse bakanlık işlem başlatır. Sağlık personeli olduğum için iki kat şaşırdım.

Yaaa amin cnm Allah nasip etsin cnmm duymayı o güzel sesi

Kizlar toplama islemi once pcr istiyorlarmi
Yumurta toplama ise evet. Bizde tedaviye başladığımızda istediler. Normal iş hayatınıza devam edin. Ama kalbalığa sinema gibi kapalı yerlere girmemeye çalışın dediler. Bende öğrenciler ile temasımı minimuma indirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…