2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

çift embriyo konulmasını istemek saçmalık mı lütfen doğru konuşun. o kadar senede denk gelmemeniz şaşırtıcı
yok sanırım 35 yaş altında ilk iki denemede çift embriyo konulması yasal olmadığı halde bu şekilde transfer yapan yerlere saçmalık demek istedi arkadaşımız. ama kimi doktor da yeterince embriyo varsa zaten iki ayrı transferdeki kümülatif şans çift embriyo transferi ile tek seferde olacağı için, ya da hasta isterse çift transfer yapabiliyor.

Yaaa amin cnm Allah nasip etsin cnmm duymayı o güzel sesi
Amin canımm, yakın zamanda umarım "pıtpıtları duydum bugün" diye yazarız

Tüp bebek merkezlerinin %80inde yapılan bir şey bu. İsteyene 2 tane embriyo transfer etmek ! Bu kadar da yaygın olarak ülkemizde yapılan bir şey bu. Maalesef bazı durumlardan dolayı (yaş vs) böyle göstermek durumunda kalıyorlar merkezler keşke kalmasalar. Bu kadar hassas bir konuda bizler başımızdan geçenleri tüm samimiyetimizle tüm dürüstlüğümüzle anlatıyoruz burda başkalarına da tecrübe olsun diye. Sizin öyle dediğiniz gibi yok şikayet edilir yok şöyle böyle olur durumu yok size ne diyorum %80 inde yapılıyor diyorum o zaman şikayet edin hepsini kapatın siz de rahatlayın biz de. Kadınların birbirine destek olması gereken en hassas konuda bile böyle olmalarına asıl 2 kat şaşırıyorum gerçekten.

Herşeyi yoluna göre yapmaya devam edin siz bugün estrofem bulamıyoruz eczanelerde yarın kim bilir başka neler bulamıcaz bakalım hepsi hak bize. Birbirimize ilaç vermemiz de yasak mesela ama bizim çektiğimizi yine bizim gibi çeken bilir diyip yardımcı da oluyoruz biz burda.

Merhabalar öncelikle tebrik ederim sizi. Bende pco yok o yüzden neler yaşadığınızı anlayamam. Ama kısaca size kitap tabiki yardım etmiştir. Hayatınıza yukardan bakmanızı sağlamış sonuçta. Ama şunları eklemek isterim. Tarım ilacı olmayan tarım ürünü Türkkiye'de satılmıyor. Organiklerde bile tarım ilacı var. dozları bile normaller ile aynı hatta İlaçsız tarımın adı biyodinamik tarım ki Türkiye çok fazla yapmasına rağmen Türk piyasasında yer almayan tarım ürünleri. Öncelikle onlardan değildir bunu belirtmek isterim
Bir diğeri kozmetik ürünlerde de zararlı olanları kullanmadım demişsiniz. Kozmetik ürünlerde her ne kadar karsinojenik ve endokrin bozucular toplum arasında bilinmesine rağmen kullanımı hala var, özellikle ünlü ve kaliteli dediğimiz markalarda... Ama suyu aldığınız damacana cam bile olsa onda o endokrin bozucular var. Yani kısmen çıkardınız diyebilirsiniz tamamen diyemezsiniz..
Sadece motivasyon için çok güzel olmuş. Ama durumu olmayan veya umutsuzluğa kapılanlara eklemek istedim.
Bir diğer eklemek istediğim konu.. İnsulin hormunu vücudunun büyüme sistemlerinin her aşamasında yer alıyor. O yüzden otlu kürler doktor kontrolünde değilse, doktor bu konuya hakimse tabiki, endokrin sistemi bozduğu için insulin kaynaklı sorun yaşamışsınız..

Bu konuda bu kadar saldırgan olunmasının gereği yok bence. B Brarmn11 nin demek istediği yasanın bu kısıtı anne ve bebek sağlığı için koyduğu ve merkezlerin evrakta yanlış beyana nasıl göz yumduğu bence. Bunu sorması hiç yanlış değil. Evrakta sahteciliğe girer bu konu, ayrıca dediğim gibi anne bebek sağlığını tehlikeye atmaktan verilebilecek cezadan bahsetmiyorum. Haaa şöyle devlet bunu denetliyor mu denetlemiyor. Şikayet eden olur mu? Sanmam. Bu konuya sizler gibi "istiyorum 2 embriyo koyulsun" diyen de var, "hayır bu çok riskli devlet bu riske atmasın anneleri de bebekleri de" diyen de var. Bence iki görüşte kendi için de haklılık içeriyor. Ben burda 2 görüşü de savunmuyorum ama konuşmalar biraz alay modunda oluyor gibi hissediyorum. İnsanların bunu istemesi kadar yapılmasına şaşırılması da normal bence.

Iron Butterfly @hasretim0601 yarından itibaren test yapmaya başlıyor muyuz
Bana yasak gız anam bütün testlerimi aldı elimden cumaya kadar vermem diyo
Kizlar yarin kan vermeye gitsem cikarmi sonuc 9.cu gun. Benim doktorum ille beklemelisin dogru sonuc icin diyor pazartesine kadar kanamam ne zaman sona erer yasayan varmi ?
Gülüm bence yarın kan verme yarın Çarşamba 1 gün daha dişini sık perşembe günü ver
Tamam bebeğim bakıyorum

haklısın canım benim uzatmaya gerek yok güzel ifade ettin sen. Alay falan kesinlikle yok hepimiz bu süreçteyiz olur mu öyle şey sadece merkezime doktoruma laf geliyormuş gibi hissedince sinirlenmiş olabilirm biraz

haklısın canım benim uzatmaya gerek yok güzel ifade ettin sen. Alay falan kesinlikle yok hepimiz bu süreçteyiz olur mu öyle şey sadece merkezime doktoruma laf geliyormuş gibi hissedince sinirlenmiş olabilirm biraz
Hepimiz stresliyiz malum bu dönemde. Hepimiz malum sonuca ulaşmak istiyoruz, inş da ulaşırız bir an öncebiliyorum aslında olumsuz bir tavır sergilemek istemediğini canım benim ama bu süreçte hepimiz yorgunuz valla yanlış anlaşılmayla birbirimizin kalbini kırmayalım, ondan korktum ben de seviyorum seni meslekdaşım

Sorma ya her muhasebeci mi yıl sonunda gergin olur yoksa her gergin mi muhasebeci olur keşke hemen ışınlansak birkaç ay sonraya bambaşka şeyler konuşsak hemencik

Kuzum benim sana tavsiyem çift transfer olman çünkü benim ilk tüp bebek te de çift konuldu büyük ihtimalle bir tanesi tuttu ama sonra kimyasal oldu tabi ama düşünsene sağlıklı olsaydı en azından iki tanesinden biri tutunmuş olacaktı benim ikinci denemem olacak yine çift isteycem ben tabi bir an önce şu tedaviye başlayabilirsek

A aylinnaylinn sen önce bu uslubunu bir düzelt bence. Yukarıda yazdığım metinde nasıl bir saldırganlık buldun acaba? Kalp kırmayalım, iki tarafında haklı yönleri var dedim. Konuştuğunuz kişiyle alay eder gibi konuşamazsınız. Bu ben de olabilirim bir başkası da olabilir. Hee karşıdaki bilmiyorsa anlatırsın, öğrenir o da en fazla. Neyin nasıl yapıldığını biz de gayet iyi biliyoruz. 2 istiyorsan 2 koydur ne karışabilirim, yorum bile yapmam. İnş da hepsi de tutsun. Burda konuşulan yasal bazı prosedürler var, kadın yaşı 35in altındaysa ve 2 başarısız tüp bebek denemesi yoksa 1den fazla embriyo koyamazsın diyor yasa. Buna aykırı evrak düzenlemek sahteciliktir. Öğrenilse hastaneye yaptırım uygulanır. Haaa yapılmasın mı ona bir şey demiyorum. Kendi adıma hiç çift embriyo trasnferi isticek pozisyonda olmadım, çünkü henüz ilk denemem. Belki olumsuz sonuçlansa ben de aynı şeyi isterim ilerde bilemiyorum. Ama bunu istemek kadar bunun yapılmasına şaşırmak da doğal ya da bilmiyor olmak. Ben "Neden çift koyduruyorsunuz? nasıl yaparsınız böyle bir şey mi dedim? İçindeki saldırganlığı bana yasıtma lütfen.

Kızlar yeni pozitif alan arkadaşları tebrik ediyorum yeni transfer olanlarında güzel haberlerini bekliyorum iyi düşünelim iyi olsun bende adet oldum sayılır perşembe günü doktora gidecem spiral çıkacak adet bitiminde de tekrar rahim filmi çekecek doktorum bakalım neler olacak inşallah düzelme vardır rahimde bende bir an önce tedavi ye başlamak istiyorum hepinizi merakla takip ediyorum okuyorum burayı sürekli en güzeli de transfer sonrası beklemek bence ya kızlar tadını çıkarın bol bol

Sorma ya her muhasebeci mi yıl sonunda gergin olur yoksa her gergin mi muhasebeci olur keşke hemen ışınlansak birkaç ay sonraya bambaşka şeyler konuşsak hemencik
Oofff 31 aralık sayımım yaklaşıyor. En dertli zamanda transfer yaptırdım kendime inş sorun yaşamam sayım yapacam diye
Senin transferin 25 aralık di mi canım? Heyecanlı mısın

Birincisi evrakta sahtecilik diye yazan her kimse burdaki bir sürü kadına ayıp etmiş oluyor. Ben ona bianen yazdım, üslubum da gayet düzgün. Ne evrakta sahteciliği ya olayı nerelere getiriyorsunz çok komiksin Bunu merkezler yapıyormuş hastanın isteği üzerne.Bunu bildğimi de buraya yazdım. Bundan rahatsız olman da çok tuhaf.Seninle diyaloga giremıcem. Grupta pozitif bir hava hakim onu bozmayalım flying human beni tanıyor anladı o benım için yeterli

A aylinnaylinn Bu konuya sırf transfer olduğum, aynı zamanda sayfadaki bir sürü kişi de bu süreçte olduğu için, kendimi ve sayfadakileri strese sokmak istemediğim için yazmaya devam etmicem. Umarım anlaşılmıştır dediklerim. Kimseyi ayırmadan hepinizin gönlünüze göre olmasını diliyorum

Ben de transfer oldum canım ,yasaları prosedürleri bir yana bırakalım ben de devlet memuruyum ayrıca biz nasıl mutlu olacaksak bize göre olmalı her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…