- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.741
İnternette prodoctor 8 TL eczaneden 25 e aldım cok pahalı erken testler iyi yapmışsın internetten siparişeHah ben de internetten test sipariş verdim bugün. Her gün oyun oynuyor gibi yaparım artık
Ayyy şimdi geçmez he bu zaman sanaZaten transfere kadar bir zor geçiyor, sonrası ayrı zor geçiyor. Sen de gebelik testlerini hazır etttin mi evde
Aminnnn cnmm çok aminnyok sanırım 35 yaş altında ilk iki denemede çift embriyo konulması yasal olmadığı halde bu şekilde transfer yapan yerlere saçmalık demek istedi arkadaşımız. ama kimi doktor da yeterince embriyo varsa zaten iki ayrı transferdeki kümülatif şans çift embriyo transferi ile tek seferde olacağı için, ya da hasta isterse çift transfer yapabiliyor.
Amin canımm, yakın zamanda umarım "pıtpıtları duydum bugün" diye yazarız
Embriyolarımı dondurur tedavimi olur transferimi olurdum siz iyi olun ki evlatlarınız iyi olsunMerhaba Arkadaşlar,
2. çocuk için 1.5 yıldır normal yolla gebe kalamayınca tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Doktora ilk muayeneye gittiğimde kalp kapakçığım dışında bir rahatsızlığımın olmadığını ilettim. Doktor kan tahlilleri istedi. Bütün sonuçlarım normal çıkınca tüp bebek tedavisine başladık.
2 haftadır yumurta büyütme ve baskılama iğneleri kullandım. Bu Perşembe sabahı tüp bebek yumurta toplama işlemim var. Tüp Bebek Doktoru bana anesteziye girebileceğine dair yazı ve pcr testi gerekiyor dedi.
Bugün kalp kapakçığı sorunumu görüşmek için Kardiyoloji bölümüne gittim. Doktor bana, kalp kapakçığın 3. dereceden çökmüş, şimdi hamile kalsan bile bebek karnında büyüdüğü zaman kalbin için sorun olabilir, doğumdan sonra kalp kapakçık ameliyatı olabilirsin dedi. Zor bir hamilelik geçirirsin, hamileliğin ilerleyen dönemlerinde zor nefes alırsın yumurta toplama ve transferde sorun olmaz ama hamilelik ve hamilelik sonrası sıkıntılı. Hamilelik sonrasında kapakçık iyice hasar görür bir basamak merdiveni bile zor çıkarsın, kalp iyice çökeceği için 1 veya 2 sene içerisinde ameliyat olman gerekir dedi kararı eşinle sen vereceksin dedi.
Çok kararsızım, o kadar yol muayeneye gittim, emek verdim, karnımda sürekli iğneler vurularak çile çektim. Yumurta toplama öncesi bu durum karşıma çıktı.
Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar? Benim yerimde olsanız ne yapardınız? Gerçekten fikirlerinize ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
Heee 3 se ben olsam ben de isterdim. Ama tabi senin ikiz bebek isteyip istemediğinle de alakalı. Amaaan yap kız nolcak büyürler minnoşlarHayır benim 3. Denemem ve yaşımda 34bu yüzden çift istiyorum birazda
Hah bu topicte dayanabiliceni sanmıyorumSanırım dayanabilirsem bu kadar sabırsız anne adayı arasında yapmıcamama tutunma kanaması lekelenme vs olursa direkt gider kan veririm diye düşünüyorum . İlk 7-8 gün zaten çatlatma iğnesi yaptığım için sonucu yanıltabilirmiş bakalım hayırlısı Allah tüm isteyen kadınların hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşallah
Yukarda planımı anlattımArtık her gün test başlasın o zaman sabah yapıyoz demi akşam da yapacak mıyızKatre_g Var oda sabırsızlardan test siparişini vermiş testleri gelince oda eşlik eder gibi bize
Çok zor bir süreç ve karar Rabbim yardım etsin inşallah bende embriyomu dondurur kendi tedavimş olur öyle transfer yapmak isterdim annem olmak çok güzel o yollar çileler hiç bitmedi bitmezde hayatımız da Allah'ım sizlere hayırlı sağlıklı ömürler versin önce kendi sağlığınızMerhaba Arkadaşlar,
2. çocuk için 1.5 yıldır normal yolla gebe kalamayınca tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Doktora ilk muayeneye gittiğimde kalp kapakçığım dışında bir rahatsızlığımın olmadığını ilettim. Doktor kan tahlilleri istedi. Bütün sonuçlarım normal çıkınca tüp bebek tedavisine başladık.
2 haftadır yumurta büyütme ve baskılama iğneleri kullandım. Bu Perşembe sabahı tüp bebek yumurta toplama işlemim var. Tüp Bebek Doktoru bana anesteziye girebileceğine dair yazı ve pcr testi gerekiyor dedi.
Bugün kalp kapakçığı sorunumu görüşmek için Kardiyoloji bölümüne gittim. Doktor bana, kalp kapakçığın 3. dereceden çökmüş, şimdi hamile kalsan bile bebek karnında büyüdüğü zaman kalbin için sorun olabilir, doğumdan sonra kalp kapakçık ameliyatı olabilirsin dedi. Zor bir hamilelik geçirirsin, hamileliğin ilerleyen dönemlerinde zor nefes alırsın yumurta toplama ve transferde sorun olmaz ama hamilelik ve hamilelik sonrası sıkıntılı. Hamilelik sonrasında kapakçık iyice hasar görür bir basamak merdiveni bile zor çıkarsın, kalp iyice çökeceği için 1 veya 2 sene içerisinde ameliyat olman gerekir dedi kararı eşinle sen vereceksin dedi.
Çok kararsızım, o kadar yol muayeneye gittim, emek verdim, karnımda sürekli iğneler vurularak çile çektim. Yumurta toplama öncesi bu durum karşıma çıktı.
Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar? Benim yerimde olsanız ne yapardınız? Gerçekten fikirlerinize ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
Çok geçmiş olsun benimde aort kapağım doğuştan çökük mitralde de yetmezlik var. Ama şuan iyiyim uzun zamandirda gitmiyorum muayneye. İğne ilaç kullanmaya basladiysan en azından yumurtalarin toplansin. Sende biliyorsundur kalp hastalıklarında beslenme ve psikoloji çok etkili. Sağlıklı bir gebelik önemli bir doktorla kalma bence bir kaç doktora daha danışMerhaba Arkadaşlar,
Geçmiş olsun canım. Ben de çalıştım bugün, çok yormadan kendimi. Benim de arada bir hafif kasığımda ağrı oluyor sonra gidiyor, psikolojik olabilir çünkü ne zaman kendimi dinlesem oluyorAy kızlar transfer günü iznini bugün deli gibi çalışarak çıkarıyorum
Nil Gunes efsunn210102 Iron Butterfly ay psikolocik mi bilmiyorum ama belim bayağı ağrıyor bugün. Sizde de var mı böyle şeyler yoksa ben kafayı mı yiyorum
Yarın sabah başlayalım benim erken test degil o beyazlardan çıkarsa benimdir çıkmazsa hic benim olmamıştırArtık her gün test başlasın o zaman sabah yapıyoz demi akşam da yapacak mıyızKatre_g Var oda sabırsızlardan test siparişini vermiş testleri gelince oda eşlik eder gibi bize
Benimde sol kasıkBenim karnım çok sancılanıyor yaaaa normal mi acaba ?
Hadi bakalım bismillahYarın sabah başlayalım benim erken test degil o beyazlardan çıkarsa benimdir çıkmazsa hic benim olmamıştır
Bende izmitte yasiyorumMerhaba tesadüfen gördüm ben de İzmitteyim de tedavinizi nerde oluyorsunuz acaba?
Senin baya kötü olsun iyi düşünelim yine deGeçmiş olsun canım. Ben de çalıştım bugün, çok yormadan kendimi. Benim de arada bir hafif kasığımda ağrı oluyor sonra gidiyor, psikolojik olabilir çünkü ne zaman kendimi dinlesem oluyor
Asıl yarın gece şehir dışına iş seyehatine gidiyorum. Uçak, otel çok önceden ayarlandığı için iptal edemedim. Bu hafta 40 yılın çarşambası bi araya geldi resmen. Önümüzdeki 3gün Progestan ve Oksapar iğnelerim otel revirinde olacak. Hep bir hafta yatarım diye planlamıştım ama kısmet böyle oldu
Tutacağı varsa her türlü tutar diyip içimi rahatlatıyorum. Hakkımızda hayırlısı
Kendimi çok dinlemiyorum ama batma oluyor arada iğne yerlerim de çok acıyor diyorum onun etkisi mi bilemedim bugün iğne vurunmaya gittim yürüdüm biraz giderken de gelirken de hava güneşli ama soğuktuBenimde sol kasık
Kuzum eşimin yeğenleride hep tüp bebek yaptirdi hepsininde ikizi oldu ama nasıl güzelHeee 3 se ben olsam ben de isterdim. Ama tabi senin ikiz bebek isteyip istemediğinle de alakalı. Amaaan yap kız nolcak büyürler minnoşlarikiz bebek çok güzel bir şey ama bakması mahvediyor insanı bir tek ondan çekinirim ben.
Hah bu topicte dayanabiliceni sanmıyorumben de dayanim diyordum ama vazgeçtim verdim test siparişini kız ben de çatlatma iğnesi vurdum ama yine de dayanamam. Çncr gebelik testiyle etkisi kalmış mı onu anlamayı planlıyorum sonra da etki geçince gebelik niyetiyle yapıcam dşfjdjdkdkdkd
Yukarda planımı anlattımhatta 10lu 1 paket söyledim. 2 tane mi söyleseydim sabah akşam yapardım diye düşündüm sonradan resmen test fetişi olduk dldkdkf
Bende 22.30 da ignr vurulmaya gidicem yürüyerek mi gitsem arabayla mi gitsem bilemedimKendimi çok dinlemiyorum ama batma oluyor arada iğne yerlerim de çok acıyor diyorum onun etkisi mi bilemedim bugün iğne vurunmaya gittim yürüdüm biraz giderken de gelirken de hava güneşli ama soğuktu
Cnm benim de 12. Gün 838 çıkmıştı ama 1 kese göründü acaba sonradan görünme ihtimali var mı diğer keseninBenim 9. günde : 195
11. Gün : 631 çıktı canım. Merak etme seninde ikiz olabilirAllah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah
Normalde eşim götürüyordu arabayla annemlere gelince gelemedi iş yeride uzak git gel sorun oluyor yürüyerek gittim umarım sorun olmazBende 22.30 da ignr vurulmaya gidicem yürüyerek mi gitsem arabayla mi gitsem bilemedim
Bende bilmiyorum ama sanki o kadar yürümek sanki iyi degil gibiNormalde eşim götürüyordu arabayla annemlere gelince gelemedi iş yeride uzak git gel sorun oluyor yürüyerek gittim umarım sorun olmaz
Canım beni de güncellesen olur muNeler yaptınız bugün hatunlar nasılsınız neler yediniz neler içtiniz nasıl vakit geçirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?