2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

İnternette prodoctor 8 TL eczaneden 25 e aldım cok pahalı erken testler iyi yapmışsın internetten siparişe

Aminnnn cnmm çok aminn

Embriyolarımı dondurur tedavimi olur transferimi olurdum siz iyi olun ki evlatlarınız iyi olsun

Hayır benim 3. Denemem ve yaşımda 34 bu yüzden çift istiyorum birazda
Heee 3 se ben olsam ben de isterdim. Ama tabi senin ikiz bebek isteyip istemediğinle de alakalı. Amaaan yap kız nolcak büyürler minnoşlar ikiz bebek çok güzel bir şey ama bakması mahvediyor insanı bir tek ondan çekinirim ben.
Hah bu topicte dayanabiliceni sanmıyorum ben de dayanim diyordum ama vazgeçtim verdim test siparişini kız ben de çatlatma iğnesi vurdum ama yine de dayanamam. Çncr gebelik testiyle etkisi kalmış mı onu anlamayı planlıyorum sonra da etki geçince gebelik niyetiyle yapıcam dşfjdjdkdkdkd
Artık her gün test başlasın o zaman sabah yapıyoz demi akşam da yapacak mıyız Katre_g Var oda sabırsızlardan test siparişini vermiş testleri gelince oda eşlik eder gibi bize
Yukarda planımı anlattım hatta 10lu 1 paket söyledim. 2 tane mi söyleseydim sabah akşam yapardım diye düşündüm sonradan resmen test fetişi olduk dldkdkf

Çok zor bir süreç ve karar Rabbim yardım etsin inşallah bende embriyomu dondurur kendi tedavimş olur öyle transfer yapmak isterdim annem olmak çok güzel o yollar çileler hiç bitmedi bitmezde hayatımız da Allah'ım sizlere hayırlı sağlıklı ömürler versin önce kendi sağlığınız

Çok geçmiş olsun benimde aort kapağım doğuştan çökük mitralde de yetmezlik var. Ama şuan iyiyim uzun zamandirda gitmiyorum muayneye. İğne ilaç kullanmaya basladiysan en azından yumurtalarin toplansin. Sende biliyorsundur kalp hastalıklarında beslenme ve psikoloji çok etkili. Sağlıklı bir gebelik önemli bir doktorla kalma bence bir kaç doktora daha danış

Geçmiş olsun canım. Ben de çalıştım bugün, çok yormadan kendimi. Benim de arada bir hafif kasığımda ağrı oluyor sonra gidiyor, psikolojik olabilir çünkü ne zaman kendimi dinlesem oluyor
Asıl yarın gece şehir dışına iş seyehatine gidiyorum. Uçak, otel çok önceden ayarlandığı için iptal edemedim. Bu hafta 40 yılın çarşambası bi araya geldi resmen. Önümüzdeki 3gün Progestan ve Oksapar iğnelerim otel revirinde olacak. Hep bir hafta yatarım diye planlamıştım ama kısmet böyle oldu
Tutacağı varsa her türlü tutar diyip içimi rahatlatıyorum. Hakkımızda hayırlısı

Artık her gün test başlasın o zaman sabah yapıyoz demi akşam da yapacak mıyız Katre_g Var oda sabırsızlardan test siparişini vermiş testleri gelince oda eşlik eder gibi bize
Yarın sabah başlayalım benim erken test degil o beyazlardan çıkarsa benimdir çıkmazsa hic benim olmamıştır

Senin baya kötü olsun iyi düşünelim yine de

Benimde sol kasık
Kendimi çok dinlemiyorum ama batma oluyor arada iğne yerlerim de çok acıyor diyorum onun etkisi mi bilemedim bugün iğne vurunmaya gittim yürüdüm biraz giderken de gelirken de hava güneşli ama soğuktu

Kuzum eşimin yeğenleride hep tüp bebek yaptirdi hepsininde ikizi oldu ama nasıl güzel valla büyüyorlar bir şekilde bizimkilerde buyur nolcak

Kendimi çok dinlemiyorum ama batma oluyor arada iğne yerlerim de çok acıyor diyorum onun etkisi mi bilemedim bugün iğne vurunmaya gittim yürüdüm biraz giderken de gelirken de hava güneşli ama soğuktu
Bende 22.30 da ignr vurulmaya gidicem yürüyerek mi gitsem arabayla mi gitsem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…