2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Normalde eşim götürüyordu arabayla annemlere gelince gelemedi iş yeride uzak git gel sorun oluyor yürüyerek gittim umarım sorun olmaz
sorun olmaz canım insanlar işe dönüyor bişe olmuyor. Kasım grubunda bir kız vardı transferden çıkıp tatile gitti avm ye gitti ve biz kızmıştık hatta Pozitif aldı yani hareket olayı olmalı hep yatmak da iyi değil herhalde

Pazartesi bende transfer tarihi almaya gidicem inşallah güzel haberler alırız
Güzel haberlerle gel geliyor gelmekte olan
Benim karnım çok sancılanıyor yaaaa normal mi acaba ?
Ay benim de belim işte ama psikolojiktir diyorum. İnsan arıyor kendinde
İnternette prodoctor 8 TL eczaneden 25 e aldım cok pahalı erken testler iyi yapmışsın internetten siparişe
Ayyy evet prdoctoru yine iyi o fiyata bulmuşsun. En dandik "bebe" markarlı test bile bizim eczanede 7 tele. 10lu laboquicki 30 liraya aldım işte. Tertemiz misss yetti artık eczaneleri zengin ettiğim
Canım sen hiiiiiç kafana takma. Kendini yormamaya çalış yeter. Ben kimleri duyuyorum neler yapmasına rağmen tutmuş oluyo. Aynen dediğin gibi tutacağı varsa tutuyor sen kendini yormamaya çalış yeter bencd içini de ferah tut
Yarın sabah başlayalım benim erken test degil o beyazlardan çıkarsa benimdir çıkmazsa hic benim olmamıştır
Hah sevene can feda sevmeyene elveda
Kuzum eşimin yeğenleride hep tüp bebek yaptirdi hepsininde ikizi oldu ama nasıl güzel valla büyüyorlar bir şekilde bizimkilerde buyur nolcak
Aaa güzelliği başka çalışıyor musun sen? Çalışmıyorsan bir nebze daha kolay olur bence. Ama işle 2 bebe bayağı zor olabilir
Cnm benim de 12. Gün 838 çıkmıştı ama 1 kese göründü acaba sonradan görünme ihtimali var mı diğer kesenin
Canım daha önce gebelik yaşamadım ama 2. kesenin sonradan çıktığı zamanlar duydum. Ama doktorun bu yönde yorum yapardı zaten kan değerinden. Bir şey demedi mi?

efsunn210102 la biz o gruptaydık selinin açtığını diyorsun demi o gruptan buraya geçiş yaptık ay geçti diye

2.gun embriyosunu ilk sende duydum bu arkadaşta 2. Kişi neden olmasın sonuçta büyümesi gözlemlenmiş ve bırakalım ans rahminde büyüsün demişler.
Ben ilk çok kafama taktım çok büyüttüm gözüm de hep 5.ci gün duydum 3.cü duydum nasip bakalım bide hayırlısı inşallah

Benimde aklımda loya kaldı ama o negatif almıştı sanırım
Evet negatifti belki baska kasım grubudur.
Kimse şansı yaver gitmiş bende kahvaltı mi kendim hazırlıyorum ama bulasiklarimi tezgaha koydum makinaya eğilmek istemedim esim gelince hallecek yatak gibi yatmiyorum ama müzik açıp ciftetelli de oynamıyorum

Allah seni yaaa tadını çıkar işte

Geçmiş olsun canım gerçekten zor bir durum bence bu durumu baştan gözönüne alıp önce seni kardiyolojiye yönlendirmelilerdi ama olan olmuş bir şeye başlayıp ümitlenip tekrar basa dönmek de zor biliyorum ama geride bir çocuğun daha var bu çok büyük bir şans onu da göz önünde bulundurmalısın yaşam kaliten düşecekse riski alma derim çünkü ilk önce sağlığın çünkü o bozulursa telafisi yok sorumlulukların var yine de bir kaç doktora görünüp karar vermen en doğrusu Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı

FlyingHummingbird canım ortalığı karıştıran ben miyim anlayamadim?

Yazılanları şimdi okudum ve çok şaşırdım üzüldüm..

34 yaşında ve 3. Denemesi olan bir hasta olarak deneyimlerim şunlar;
Birçok büyük merkezle görüştüm ve muayene oldum ilk buyuk merkezimde belki bilirsiniz bahcecide oldu yaşım 35 yaş altı olduğu için kesinlikle 2 embriyo transferi etmediler
Suanki merkezimde doktorum sadece bana riski olacağı için 2 transfer istemiyor

Ama bunların yanında birçok büyük merkezlerde dahi 35 yaş altı olmasına takılmıyor ve çift transfer yapıyor ( bunu ailesinde birçok tüp bebek yaptiran tanıdığı olan biri olarak söylüyorum) Hatta 3 transfer bile yapıyor
İki negatif ama yaş 35 altiysa bizlerin artık 2 transfer ettirme hakkı var çünkü negatif geçmişi var.

Birbirinizi lütfen üzmeyin şuan herkes stres içinde buraya bilgi alışverişi yapmak için giriyoruz, paylaşmak güzeldir üzmek değil

Ben bankaciyim kuzum ama bu tedavilerden ötürü işten çıktım şuan için

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım
Benimde embriyom 2.ci gün tek sanıyordum kendimi bu konu da

TV keyfi diyorsun
Yok yok ben de varım 2.gün 2 tane konulcak
2.gun embriyosunu ilk sende duydum bu arkadaşta 2. Kişi neden olmasın sonuçta büyümesi gözlemlenmiş ve bırakalım ans rahminde büyüsün demişler.
Ben 5.gün de koydum 6.gün de bu sefer 2 yi denicez

Şimdi cici anne adayları ve anneler ben halâ adet olmadım taaaa cumartesi bırakmıştım ilaçları (aslında şöyle perşembe günü doktor kullanma artık dedi ama ben yine de iğnemi yaptım haplarımı kullandım Protestanı vajinadan aldım cumartesiye kadar. Çünkü ilaçlar bitti pazartesi de doktor kullanma artık demişti) yani soracağım şey ben hiç düşürüyor gibi değilim ağrılarım yok sancılarım yok bi lekelenmem kanamam hiç bişey yok. Kanama başlayana kadar bu durum normal mi? Ben bi sancı vs bekliyorum da olmadı henüz

İnşallah canım

Yok yok ben de varım 2.gün 2 tane konulcak

Ben 5.gün de koydum 6.gün de bu sefer 2 yi denicez
Benşm bir Taşdan sanırım bide ilk deneme 2 emriyo m vardi zaten benim de birini transfer ettiler biri kaldı

Yok canım ya niye üzerine aldın yazarak anlaşmaya çalıştığımız için bazen yanlış anlaşılmalar oluyor iyiyiz hepimiz Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…