- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.761
Sabah 9.30 da kalktim aksama kadar tv izledim uzandim.Neler yaptınız bugün hatunlar nasılsınız neler yediniz neler içtiniz nasıl vakit geçirdiniz
Rabbim hayırlısını versin ne diyelim inşllahBende bilmiyorum ama sanki o kadar yürümek sanki iyi degil gibi
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahCanım beni de güncellesen olur mu2.gün konulacak ve 24 aralık transfer tarihi
Benimde embriyom 2.ci gün tek sanıyordum kendimi bu konu daCanım beni de güncellesen olur mu2.gün konulacak ve 24 aralık transfer tarihi
TV keyfi diyorsunSabah 9.30 da kalktim aksama kadar tv izledim uzandim.
sorun olmaz canım insanlar işe dönüyor bişe olmuyor. Kasım grubunda bir kız vardı transferden çıkıp tatile gitti avm ye gitti ve biz kızmıştık hattaNormalde eşim götürüyordu arabayla annemlere gelince gelemedi iş yeride uzak git gel sorun oluyor yürüyerek gittim umarım sorun olmaz
Güzel haberlerle gelPazartesi bende transfer tarihi almaya gidicem inşallah güzel haberler alırız
Ay benim de belim işte ama psikolojiktir diyorum. İnsan arıyor kendindeBenim karnım çok sancılanıyor yaaaa normal mi acaba ?
Ayyy evet prdoctoru yine iyi o fiyata bulmuşsun. En dandik "bebe" markarlı test bile bizim eczanede 7 tele. 10lu laboquicki 30 liraya aldım işte. Tertemiz misssİnternette prodoctor 8 TL eczaneden 25 e aldım cok pahalı erken testler iyi yapmışsın internetten siparişe
Canım sen hiiiiiç kafana takma. Kendini yormamaya çalış yeter. Ben kimleri duyuyorum neler yapmasına rağmen tutmuş oluyo. Aynen dediğin gibi tutacağı varsa tutuyorGeçmiş olsun canım. Ben de çalıştım bugün, çok yormadan kendimi. Benim de arada bir hafif kasığımda ağrı oluyor sonra gidiyor, psikolojik olabilir çünkü ne zaman kendimi dinlesem oluyor
Asıl yarın gece şehir dışına iş seyehatine gidiyorum. Uçak, otel çok önceden ayarlandığı için iptal edemedim. Bu hafta 40 yılın çarşambası bi araya geldi resmen. Önümüzdeki 3gün Progestan ve Oksapar iğnelerim otel revirinde olacak. Hep bir hafta yatarım diye planlamıştım ama kısmet böyle oldu
Tutacağı varsa her türlü tutar diyip içimi rahatlatıyorum. Hakkımızda hayırlısı
Hah sevene can feda sevmeyene elvedaYarın sabah başlayalım benim erken test degil o beyazlardan çıkarsa benimdir çıkmazsa hic benim olmamıştır
Aaa güzelliği başkaKuzum eşimin yeğenleride hep tüp bebek yaptirdi hepsininde ikizi oldu ama nasıl güzelvalla büyüyorlar bir şekilde bizimkilerde buyur nolcak
Canım daha önce gebelik yaşamadım ama 2. kesenin sonradan çıktığı zamanlar duydum. Ama doktorun bu yönde yorum yapardı zaten kan değerinden. Bir şey demedi mi?Cnm benim de 12. Gün 838 çıkmıştı ama 1 kese göründü acaba sonradan görünme ihtimali var mı diğer kesenin
2.gun embriyosunu ilk sende duydum bu arkadaşta 2. Kişi neden olmasın sonuçta büyümesi gözlemlenmiş ve bırakalım ans rahminde büyüsün demişler.Benimde embriyom 2.ci gün tek sanıyordum kendimi bu konu da
TV keyfi diyorsun
sorun olmaz canım insanlar işe dönüyor bişe olmuyor. Kasım grubunda bir kız vardı transferden çıkıp tatile gitti avm ye gitti ve biz kızmıştık hattaPozitif aldı yani hareket olayı olmalı hep yatmak da iyi değil herhalde
Ben ilk çok kafama taktım çok büyüttüm gözüm de hep 5.ci gün duydum 3.cü duydum nasip bakalım bide hayırlısı inşallah2.gun embriyosunu ilk sende duydum bu arkadaşta 2. Kişi neden olmasın sonuçta büyümesi gözlemlenmiş ve bırakalım ans rahminde büyüsün demişler.
Kimmis avm ye gidip de pozitif alan ya loya vardi avm gittim felan demişti galiba ama ben kaçırdim demekki hatırlamıyorumefsunn210102 la biz o gruptaydık selinin açtığını diyorsun demi o gruptan buraya geçiş yaptık ay geçti diye
Benimde aklımda loya kaldı ama o negatif almıştı sanırımKimmis avm ye gidip de pozitif alan ya loya vardi avm gittim felan demişti galiba ama ben kaçırdim demekki hatırlamıyorum
Evet negatifti belki baska kasım grubudur.Benimde aklımda loya kaldı ama o negatif almıştı sanırım
Allah seni yaaa tadını çıkar işteEvet negatifti belki baska kasım grubudur.
Kimse şansı yaver gitmiş bende kahvaltı mi kendim hazırlıyorum ama bulasiklarimi tezgaha koydum makinaya eğilmek istemedim esim gelince hallecek yatak gibi yatmiyorum ama müzik açıp ciftetelli de oynamıyorum
Geçmiş olsun canım gerçekten zor bir durum bence bu durumu baştan gözönüne alıp önce seni kardiyolojiye yönlendirmelilerdi ama olan olmuş bir şeye başlayıp ümitlenip tekrar basa dönmek de zor biliyorum ama geride bir çocuğun daha var bu çok büyük bir şans onu da göz önünde bulundurmalısın yaşam kaliten düşecekse riski alma derim çünkü ilk önce sağlığın çünkü o bozulursa telafisi yok sorumlulukların var yine de bir kaç doktora görünüp karar vermen en doğrusu Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısıMerhaba Arkadaşlar,
2. çocuk için 1.5 yıldır normal yolla gebe kalamayınca tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Doktora ilk muayeneye gittiğimde kalp kapakçığım dışında bir rahatsızlığımın olmadığını ilettim. Doktor kan tahlilleri istedi. Bütün sonuçlarım normal çıkınca tüp bebek tedavisine başladık.
2 haftadır yumurta büyütme ve baskılama iğneleri kullandım. Bu Perşembe sabahı tüp bebek yumurta toplama işlemim var. Tüp Bebek Doktoru bana anesteziye girebileceğine dair yazı ve pcr testi gerekiyor dedi.
Bugün kalp kapakçığı sorunumu görüşmek için Kardiyoloji bölümüne gittim. Doktor bana, kalp kapakçığın 3. dereceden çökmüş, şimdi hamile kalsan bile bebek karnında büyüdüğü zaman kalbin için sorun olabilir, doğumdan sonra kalp kapakçık ameliyatı olabilirsin dedi. Zor bir hamilelik geçirirsin, hamileliğin ilerleyen dönemlerinde zor nefes alırsın yumurta toplama ve transferde sorun olmaz ama hamilelik ve hamilelik sonrası sıkıntılı. Hamilelik sonrasında kapakçık iyice hasar görür bir basamak merdiveni bile zor çıkarsın, kalp iyice çökeceği için 1 veya 2 sene içerisinde ameliyat olman gerekir dedi kararı eşinle sen vereceksin dedi.
Çok kararsızım, o kadar yol muayeneye gittim, emek verdim, karnımda sürekli iğneler vurularak çile çektim. Yumurta toplama öncesi bu durum karşıma çıktı.
Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar? Benim yerimde olsanız ne yapardınız? Gerçekten fikirlerinize ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
Ben bankaciyim kuzum ama bu tedavilerden ötürü işten çıktım şuan içinGüzel haberlerle gelgeliyor gelmekte olan
Ay benim de belim işte ama psikolojiktir diyorum. İnsan arıyor kendinde
Ayyy evet prdoctoru yine iyi o fiyata bulmuşsun. En dandik "bebe" markarlı test bile bizim eczanede 7 tele. 10lu laboquicki 30 liraya aldım işte. Tertemiz misssyetti artık eczaneleri zengin ettiğim
Canım sen hiiiiiç kafana takma. Kendini yormamaya çalış yeter. Ben kimleri duyuyorum neler yapmasına rağmen tutmuş oluyo. Aynen dediğin gibi tutacağı varsa tutuyorsen kendini yormamaya çalış yeter bencd içini de ferah tut
Hah sevene can feda sevmeyene elveda
Aaa güzelliği başkaçalışıyor musun sen? Çalışmıyorsan bir nebze daha kolay olur bence. Ama işle 2 bebe bayağı zor olabilir
Canım daha önce gebelik yaşamadım ama 2. kesenin sonradan çıktığı zamanlar duydum. Ama doktorun bu yönde yorum yapardı zaten kan değerinden. Bir şey demedi mi?
İnşallah canımHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Yok yok ben de varımBenimde embriyom 2.ci gün tek sanıyordum kendimi bu konu da
TV keyfi diyorsun
Ben 5.gün de koydum 6.gün de bu sefer 2 yi denicez2.gun embriyosunu ilk sende duydum bu arkadaşta 2. Kişi neden olmasın sonuçta büyümesi gözlemlenmiş ve bırakalım ans rahminde büyüsün demişler.
Benşm bir Taşdan sanırım bide ilk deneme 2 emriyo m vardi zaten benim de birini transfer ettiler biri kaldıİnşallah canım
Yok yok ben de varım2.gün 2 tane konulcak
Ben 5.gün de koydum 6.gün de bu sefer 2 yi denicez
Yok canım ya niye üzerine aldınFlyingHummingbird canım ortalığı karıştıran ben miyim anlayamadim?
Yazılanları şimdi okudum ve çok şaşırdım üzüldüm..
34 yaşında ve 3. Denemesi olan bir hasta olarak deneyimlerim şunlar;
Birçok büyük merkezle görüştüm ve muayene oldum ilk buyuk merkezimde belki bilirsiniz bahcecide oldu yaşım 35 yaş altı olduğu için kesinlikle 2 embriyo transferi etmediler
Suanki merkezimde doktorum sadece bana riski olacağı için 2 transfer istemiyor
Ama bunların yanında birçok büyük merkezlerde dahi 35 yaş altı olmasına takılmıyor ve çift transfer yapıyor ( bunu ailesinde birçok tüp bebek yaptiran tanıdığı olan biri olarak söylüyorum) Hatta 3 transfer bile yapıyor
İki negatif ama yaş 35 altiysa bizlerin artık 2 transfer ettirme hakkı varçünkü negatif geçmişi var.
Birbirinizi lütfen üzmeyin şuan herkes stres içinde buraya bilgi alışverişi yapmak için giriyoruz, paylaşmak güzeldir üzmek değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?