2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Benşm bir Taşdan sanırım bide ilk deneme 2 emriyo m vardi zaten benim de birini transfer ettiler biri kaldı
Hayırlısı olur inş canım ilkinde benim de 1 tane koymuştu ikincisinde çift koymuştuk ama yine olmamıştı buarada kasım grubunda hatırlıyorum hatta sizin olduğunuz grup bi arkadaş ikinci gün transfer olmuştu pozitifti şuan hamile yani rabbim ol derse olur biz dua edelim hiç umutsuzluğa kapılmayalım

Yok canım ya niye üzerine aldın yazarak anlaşmaya çalıştığımız için bazen yanlış anlaşılmalar oluyor iyiyiz hepimiz Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Ortalığı karıştıran gitti diyince, e bende bu soruyu sorup fikir isteyince sanki bana gibi oldu bazen yanlış anlaşılmalar olabilir amin inşallah

Tekrardan test verdin mi canım ? Olursun birkac güne bence

Doktor ne zaman olacağınla ilgili bir şey söyledi mi veya ne kadar daha adet olmazsan senin sağlığını etkileyecek bir durum var mı?

Normal kuzucum adetinle birlikte kanama olarak atarsın ve belki biraz ağrın olur o zaman aynen

Heee evet hatırladım şimdi
hangi selin ya selinos mu ? antalyalı bi kız açmıştı o grubu o da pozitif selinosta pozitifti
Yok canım senin ki başka grup demekki

Doktor ne zaman olacağınla ilgili bir şey söyledi mi veya ne kadar daha adet olmazsan senin sağlığını etkileyecek bir durum var mı?
Açıkçası değerin çok az artmış kimyasal bu sağlıklı gebelik değil gibi konuşmalar olunca aklıma bunu sormak hiç gelmedi öylece çıktım odasından. Cuma test vermeyi düşünüyorum o güne kadar olmazsam zaten çıkan sonuca göre yanına gidicem hep sonucu göstermeye hem de unutmazsam sormaya

Artmaz mı acaba hiç mi ihtimal yok ki

Artmaz mı acaba hiç mi ihtimal yok ki
Yani canım değerlerim şöyleydi 5.98 12.33 38.32 ve 43
38’den 43 olunca çok az bu dedi tutunmaya çalışıyor ama sağlıklı değil dedi yani değerimin düştüğünü görmedim henüz valla umutlanmak istemiyorum ama Allah’ın işine de karışılmaz her şey olabilir

Ben bankaciyim kuzum ama bu tedavilerden ötürü işten çıktım şuan için
Aaa öyle mi? İşten çıkmanı yadırgadığımdan değil meraktan soruyorum yanlış anlama lütfen işyerinden neden ayrıldın tolerans göstermediler mi sana bu özel durumdan ötürü?

Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…