- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
- 63
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.781
Hayırlısı olur inş canım ilkinde benim de 1 tane koymuştu ikincisinde çift koymuştuk ama yine olmamıştıBenşm bir Taşdan sanırım bide ilk deneme 2 emriyo m vardi zaten benim de birini transfer ettiler biri kaldı
Ortalığı karıştıran gitti diyince, e bende bu soruyu sorup fikir isteyince sanki bana gibi olduYok canım ya niye üzerine aldınyazarak anlaşmaya çalıştığımız için bazen yanlış anlaşılmalar oluyor iyiyiz hepimiz Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Tekrardan test verdin mi canım ? Olursun birkac güne benceŞimdi cici anne adayları ve anneler ben halâ adet olmadım taaaa cumartesi bırakmıştım ilaçları (aslında şöyle perşembe günü doktor kullanma artık dedi ama ben yine de iğnemi yaptım haplarımı kullandım Protestanı vajinadan aldım cumartesiye kadar. Çünkü ilaçlar bitti pazartesi de doktor kullanma artık demişti) yani soracağım şey ben hiç düşürüyor gibi değilim ağrılarım yok sancılarım yok bi lekelenmem kanamam hiç bişey yok. Kanama başlayana kadar bu durum normal mi? Ben bi sancı vs bekliyorum da olmadı henüz
Doktor ne zaman olacağınla ilgili bir şey söyledi mi veya ne kadar daha adet olmazsan senin sağlığını etkileyecek bir durum var mı?Şimdi cici anne adayları ve anneler ben halâ adet olmadım taaaa cumartesi bırakmıştım ilaçları (aslında şöyle perşembe günü doktor kullanma artık dedi ama ben yine de iğnemi yaptım haplarımı kullandım Protestanı vajinadan aldım cumartesiye kadar. Çünkü ilaçlar bitti pazartesi de doktor kullanma artık demişti) yani soracağım şey ben hiç düşürüyor gibi değilim ağrılarım yok sancılarım yok bi lekelenmem kanamam hiç bişey yok. Kanama başlayana kadar bu durum normal mi? Ben bi sancı vs bekliyorum da olmadı henüz
hangi selin ya selinos mu ? antalyalı bi kız açmıştı o grubu o da pozitif selinosta pozitifti@efsunn210102 la biz o gruptaydık selinin açtığını diyorsun demio gruptan buraya geçiş yaptık ay geçti diye
Cuma günü vermeyi düşünüyorum canım bu defa da bunu dert ediyorumTekrardan test verdin mi canım ? Olursun birkac güne bence
Normal kuzucum adetinle birlikte kanama olarak atarsın ve belki biraz ağrın olur o zaman aynenŞimdi cici anne adayları ve anneler ben halâ adet olmadım taaaa cumartesi bırakmıştım ilaçları (aslında şöyle perşembe günü doktor kullanma artık dedi ama ben yine de iğnemi yaptım haplarımı kullandım Protestanı vajinadan aldım cumartesiye kadar. Çünkü ilaçlar bitti pazartesi de doktor kullanma artık demişti) yani soracağım şey ben hiç düşürüyor gibi değilim ağrılarım yok sancılarım yok bi lekelenmem kanamam hiç bişey yok. Kanama başlayana kadar bu durum normal mi? Ben bi sancı vs bekliyorum da olmadı henüz
Heee evet hatırladım şimdiHayırlısı olur inş canım ilkinde benim de 1 tane koymuştu ikincisinde çift koymuştuk ama yine olmamıştıbuarada kasım grubunda hatırlıyorum hatta sizin olduğunuz grup bi arkadaş ikinci gün transfer olmuştu pozitifti şuan hamile yani rabbim ol derse olur biz dua edelim hiç umutsuzluğa kapılmayalım
Yok canım senin ki başka grup demekkihangi selin ya selinos mu ? antalyalı bi kız açmıştı o grubu o da pozitif selinosta pozitifti
Açıkçası değerin çok az artmış kimyasal bu sağlıklı gebelik değil gibi konuşmalar olunca aklıma bunu sormak hiç gelmedi öylece çıktım odasından. Cuma test vermeyi düşünüyorum o güne kadar olmazsam zaten çıkan sonuca göre yanına gidicem hep sonucu göstermeye hem de unutmazsam sormayaDoktor ne zaman olacağınla ilgili bir şey söyledi mi veya ne kadar daha adet olmazsan senin sağlığını etkileyecek bir durum var mı?
Yani bi dahaki adet dönemine mi kalıyor kasım ayı 15 inde olmuştum ocağa kalıyor doğru mu anladımNormal kuzucum adetinle birlikte kanama olarak atarsın ve belki biraz ağrın olur o zaman aynen
Hayır ilaçları bıraktığın için birkaç güne adet olacaksın benim bir haftayı geçkin bulmuştu adet olmamYani bi dahaki adet dönemine mi kalıyor kasım ayı 15 inde olmuştum ocağa kalıyor doğru mu anladım
Açıkçası değerin çok az artmış kimyasal bu sağlıklı gebelik değil gibi konuşmalar olunca aklıma bunu sormak hiç gelmedi öylece çıktım odasından. Cuma test vermeyi düşünüyorum o güne kadar olmazsam zaten çıkan sonuca göre yanına gidicem hep sonucu göstermeye hem de unutmazsam sormaya
Tamam canım şu an hiç bişey hissetmemem de normal o zaman demiHayır ilaçları bıraktığın için birkaç güne adet olacaksın benim bir haftayı geçkin bulmuştu adet olmam
Yani canım değerlerim şöyleydi 5.98 12.33 38.32 ve 43Artmaz mı acaba hiç mi ihtimal yok ki
Tabiki normal kuşum bu zaten gelişip oluşan bir bebek değildi o yüzden şuan ağrı olmaz adetle kan olarak atarsınTamam canım şu an hiç bişey hissetmemem de normal o zaman demi
DoğruTabiki normal kuşum bu zaten gelişip oluşan bir bebek değildi o yüzden şuan ağrı olmaz adetle kan olarak atarsın
Aaa öyle mi? İşten çıkmanı yadırgadığımdan değil meraktan soruyorum yanlış anlama lütfenBen bankaciyim kuzum ama bu tedavilerden ötürü işten çıktım şuan için
Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırızYani canım değerlerim şöyleydi 5.98 12.33 38.32 ve 43
38’den 43 olunca çok az bu dedi tutunmaya çalışıyor ama sağlıklı değil dedi yani değerimin düştüğünü görmedim henüz valla umutlanmak istemiyorum ama Allah’ın işine de karışılmaz her şey olabilir
Sağol canım Allah razı olsun hakkımızda hayırlısıHayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
İnşallah bu son olur inşallahDoğrutamam canım sağol hayatımda yaşadığım ilk düşük olacak da neler olacak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?