- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.801
Cnm hiçbir sancı yaşamadım.lekelenmede olmadı.adetim birden geldi.daha erken 2/3 güne adet olursun.Şimdi cici anne adayları ve anneler ben halâ adet olmadım taaaa cumartesi bırakmıştım ilaçları (aslında şöyle perşembe günü doktor kullanma artık dedi ama ben yine de iğnemi yaptım haplarımı kullandım Protestanı vajinadan aldım cumartesiye kadar. Çünkü ilaçlar bitti pazartesi de doktor kullanma artık demişti) yani soracağım şey ben hiç düşürüyor gibi değilim ağrılarım yok sancılarım yok bi lekelenmem kanamam hiç bişey yok. Kanama başlayana kadar bu durum normal mi? Ben bi sancı vs bekliyorum da olmadı henüz
Yok yanlış anlamam benAaa öyle mi? İşten çıkmanı yadırgadığımdan değil meraktan soruyorum yanlış anlama lütfenişyerinden neden ayrıldın tolerans göstermediler mi sana bu özel durumdan ötürü?
İki ay beklicez dedi doktor sonra rahme çizik atılacakmış sonra tekrar başlayacakmışız yani bunun gibi şeyler anlattı ama ben hiç konsantre olamadım ki adamı dinlerken.İnşallah bu son olur inşallahsen bir dahaki adetle başlayacak misin tekrar
Tamam kuzum sağolasın valla hayırlısıyla olsaydım da rahatlasaydım kafam şimdi de bundaCnm hiçbir sancı yaşamadım.lekelenmede olmadı.adetim birden geldi.daha erken 2/3 güne adet olursun.
Bu yıl masraflı geçti biraz bizim için eşimin ameliyatı da vardı birikimlerimiz böyle böyle bittiİki ay beklicez dedi doktor sonra rahme çizik atılacakmış sonra tekrar başlayacakmışız yani bunun gibi şeyler anlattı ama ben hiç konsantre olamadım ki adamı dinlerken.
Bir iki ay bekleriz çünkü elimizde hiç nakitimiz de kalmadı birikim yapıp başlamıştık bitti her şey tekrar biriktirmemiz lazımen az iki ayı bulacak yani
Rahme cizik atacak olmasida iyi bişi güzel düşünmüş bana da atıldı bı sefer işte, senin güzel haberlerini alacağımİki ay beklicez dedi doktor sonra rahme çizik atılacakmış sonra tekrar başlayacakmışız yani bunun gibi şeyler anlattı ama ben hiç konsantre olamadım ki adamı dinlerken.
Bir iki ay bekleriz çünkü elimizde hiç nakitimiz de kalmadı birikim yapıp başlamıştık bitti her şey tekrar biriktirmemiz lazımen az iki ayı bulacak yani
Off o kadar zor ki maddi açıdan bizde artık buda olmazda sanırım uzunca bir süre yapamayız inşallah son olurİki ay beklicez dedi doktor sonra rahme çizik atılacakmış sonra tekrar başlayacakmışız yani bunun gibi şeyler anlattı ama ben hiç konsantre olamadım ki adamı dinlerken.
Allahım aminRahme cizik atacak olmasida iyi bişi güzel düşünmüş bana da atıldı bı sefer işte, senin güzel haberlerini alacağıminşallah bizlerde artık bebek alisveris listeleri hazırlarız
Vallaha öyle gerçekten amin canım inşallah gerek kalmaz bu son olur sonrakiler de kendiliğinden olurOff o kadar zor ki maddi açıdan bizde artık buda olmazda sanırım uzunca bir süre yapamayız inşallah son olur
Amin inşallah canımHmm anladım cnm her ihtimale karşı iyi olmuş kullanman Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
Ben gebze asm de tedavi oldum. Orada ilk tedavide pozitif gören arkadaşlarım vardı. 2016 da ilk tedavim oldu. Bir oğlum oldu. Dondurulmuşlarım vardı eylülde onları transfer ettik. Malesef kimyasal oldu. Bu 3. Tedavi taze transfer pozitif çok şükür. Siz nerede tedavi oluyorsunuz?Merhaba tesadüfen gördüm ben de İzmitteyim de tedavinizi nerde oluyorsunuz acaba?
Asil sen neettinNeler yaptınız bugün hatunlar nasılsınız neler yediniz neler içtiniz nasıl vakit geçirdiniz
Deme öyle bizim olacaklar onlar bende var eeken gebelikte var diğerinden de varYarın sabah başlayalım benim erken test degil o beyazlardan çıkarsa benimdir çıkmazsa hic benim olmamıştır
Bende kasıkta bişey yok sırtım ağrıyor bazen oda yatmaktandırBenimde sol kasık
Aa tazminatını alabildiysen çok iyi. Onca mobbingin üstüne iyi bari onu ikiletmemişlerYok yanlış anlamam benvalla zaten ayrılmak istiyordum 12 yıldır yeterince mobbing vardı, satış baskısı onca müşteriyle uğraşmak artık yormustu beni bu tedavilerde bahane oldu , atın beni işten dedim onca yıllık tazminatın yanmasın diye, onlarda sağolsun ikiletmediler
Suan kesildi gibi dinleniyorum oglenden berri hic kalkmadim Wc disinda Ama kasik agrim cok fazla umuyorum tutunma cabalaridirÇıkar canım bence sıfır çıkma ihtimali yok var ise eğer ki insAllah vardır devam ediyor mu kanaman ne durumda
Canım hiç bilmiyorum, sanırım değerin katlamasıyla olabilir dedi doktorum. Pazartesi ilk randevum kese görmeye çağırdı o zaman belli olacak kısmetse. Sağlıklı olsun , kucağımızda görelimde hayırlısıylaCnm benim de 12. Gün 838 çıkmıştı ama 1 kese göründü acaba sonradan görünme ihtimali var mı diğer kesenin
Amin insallah canım. Hayırlısıyla hepimiz anne olalım inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruzPazartesi bende transfer tarihi almaya gidicem inşallah güzel haberler alırız
Pembemsiydi Canim Sadece Wc ye gittigimde mendille sildigimde ortaya cikiyordu ama suan baya azaldi fakat asiri kasik agrim var , umarim iyiye isarettir 2 doktorumuda aradim Ayni seyi soluyorlar o yuzden bekliycem bakalim nasipCanim kahverengi mi pembemsi mi aktif kırmızı olmadıkça korkma bisey olmaz Allahın izni ile kırmızı olursa bence hastaneye git o dediğim iğneyi vururlar inşallah da devamı gelmez canim
Pembemsi Bi kanama Canim yogundu fakat suan azaldi sukurrkanama deyince kırmızı diye algıladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?