2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Cnm hiçbir sancı yaşamadım.lekelenmede olmadı.adetim birden geldi.daha erken 2/3 güne adet olursun.

Aaa öyle mi? İşten çıkmanı yadırgadığımdan değil meraktan soruyorum yanlış anlama lütfen işyerinden neden ayrıldın tolerans göstermediler mi sana bu özel durumdan ötürü?
Yok yanlış anlamam ben valla zaten ayrılmak istiyordum 12 yıldır yeterince mobbing vardı, satış baskısı onca müşteriyle uğraşmak artık yormustu beni bu tedavilerde bahane oldu , atın beni işten dedim onca yıllık tazminatın yanmasın diye, onlarda sağolsun ikiletmediler

İnşallah bu son olur inşallah sen bir dahaki adetle başlayacak misin tekrar
İki ay beklicez dedi doktor sonra rahme çizik atılacakmış sonra tekrar başlayacakmışız yani bunun gibi şeyler anlattı ama ben hiç konsantre olamadım ki adamı dinlerken.
Bir iki ay bekleriz çünkü elimizde hiç nakitimiz de kalmadı birikim yapıp başlamıştık bitti her şey tekrar biriktirmemiz lazım en az iki ayı bulacak yani

Bu yıl masraflı geçti biraz bizim için eşimin ameliyatı da vardı birikimlerimiz böyle böyle bitti

Rahme cizik atacak olmasida iyi bişi güzel düşünmüş bana da atıldı bı sefer işte, senin güzel haberlerini alacağım inşallah bizlerde artık bebek alisveris listeleri hazırlarız

Off o kadar zor ki maddi açıdan bizde artık buda olmazda sanırım uzunca bir süre yapamayız inşallah son olur

Merhaba tesadüfen gördüm ben de İzmitteyim de tedavinizi nerde oluyorsunuz acaba?
Ben gebze asm de tedavi oldum. Orada ilk tedavide pozitif gören arkadaşlarım vardı. 2016 da ilk tedavim oldu. Bir oğlum oldu. Dondurulmuşlarım vardı eylülde onları transfer ettik. Malesef kimyasal oldu. Bu 3. Tedavi taze transfer pozitif çok şükür. Siz nerede tedavi oluyorsunuz?

Aa tazminatını alabildiysen çok iyi. Onca mobbingin üstüne iyi bari onu ikiletmemişler bankacılık bence çalışmak için çok stresli bir alan. Yeni mezun olunca bir bankaya iş görüşmesine gitmiştim. Orda mülakat sorusunda bankacılıkta sizi en çok ne heyecanlandırıyo yazıyordu. Beni hiç bir şeyin heyecanlandırmadığını fark edip mülakattan kaçarak çıkmıştım ama gerçekten kaçtım ikcı peşimden koşmuştu, ergenlik işte

Tabi sen nasıl mutluysan o önemli. Bebişinlerinle evde geçireceğin mis gibi bir ömre de hayır demezsin

Cnm benim de 12. Gün 838 çıkmıştı ama 1 kese göründü acaba sonradan görünme ihtimali var mı diğer kesenin
Canım hiç bilmiyorum, sanırım değerin katlamasıyla olabilir dedi doktorum. Pazartesi ilk randevum kese görmeye çağırdı o zaman belli olacak kısmetse. Sağlıklı olsun , kucağımızda görelimde hayırlısıyla

Canim kahverengi mi pembemsi mi aktif kırmızı olmadıkça korkma bisey olmaz Allahın izni ile kırmızı olursa bence hastaneye git o dediğim iğneyi vururlar inşallah da devamı gelmez canim
Pembemsiydi Canim Sadece Wc ye gittigimde mendille sildigimde ortaya cikiyordu ama suan baya azaldi fakat asiri kasik agrim var , umarim iyiye isarettir 2 doktorumuda aradim Ayni seyi soluyorlar o yuzden bekliycem bakalim nasip❤ Sende yokmu bu tur rahatsizliklar canim naptin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…