2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ben senin yerinde olsam opu olurum. Embryolar oluşur en azından.. O noktada kendimi garantiye alırım. Sonrasında kalp için neler yapabileceğine bakarsın. Gerekirse öncesinde olursun. Ya da bebeği çok istiyorsan riske girersin. Ama şuan başlamış tedaviyi iptal edip emeği heba etmek bana doğru gelmedi..

Kanama mi oldu lekelenmemi cnm bende aynısı olmuştu yani lekelenme can sıkma hatta. Güzel bir işaret olabilirka

Kanama mi oldu lekelenmemi cnm bende aynısı olmuştu yani lekelenme can sıkma hatta. Güzel bir işaret olabilir
Öylemi peki sonucun ne oldu canim ?
Ben doktorlarimi aradim hic endiselenme yerlesme kanamasidir dedi ama baya panik yaptim sebebsizce , birden ic camasirima gecmis gorunce şok oldum sanirim hemen telefonlara sarildim. Birde asiri kasik agrim var sendede Varmiydi peki?

İyi ki koşarak kaçmaşsın ben gençliğimin baharinda kaçamadim çok stresli ve zor bir meslek yeni mezunlara hiç tavsiye etmem işimi çok seviyordum ama artık çok yorulmuştum şimdi bebek vakti hepimiz için

Kaçıncı gün oldu ? Ben de de oldu.doktor sürekli yat dedi.

AMa bence bu çok güzel.gercekten maddi manevi inşan çok zor bı surec geçiriyor.negatif oldu mu hastane para ilaç para dondurmaları para. Maneviyatı hiç söylemiyorum.tekrar hazır hissetmek çok zor
Hemde nasıl zor bu 3. Tedavim ve döktüğüm paralar bana ve esime cidden ağır geldi Allah herkese maddi manevi güç kuvvet versin

Slm kızlar bugün 8. Günüm sabah ve şimdi böyle cok az acık pempe leke geldi ama hani cok cok az ayıptır söylemesi anca kendim silerken geliyor normal mi
O normal canim benimde 8.ci gunum ama Bende baya vardi Baya panikledim 2 doktorumuda aradim Gayet normal dedi rahatladim Azda olsa ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…