- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.821
Ben senin yerinde olsam opu olurum. Embryolar oluşur en azından.. O noktada kendimi garantiye alırım. Sonrasında kalp için neler yapabileceğine bakarsın. Gerekirse öncesinde olursun. Ya da bebeği çok istiyorsan riske girersin. Ama şuan başlamış tedaviyi iptal edip emeği heba etmek bana doğru gelmedi..Merhaba Arkadaşlar,
2. çocuk için 1.5 yıldır normal yolla gebe kalamayınca tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Doktora ilk muayeneye gittiğimde kalp kapakçığım dışında bir rahatsızlığımın olmadığını ilettim. Doktor kan tahlilleri istedi. Bütün sonuçlarım normal çıkınca tüp bebek tedavisine başladık.
2 haftadır yumurta büyütme ve baskılama iğneleri kullandım. Bu Perşembe sabahı tüp bebek yumurta toplama işlemim var. Tüp Bebek Doktoru bana anesteziye girebileceğine dair yazı ve pcr testi gerekiyor dedi.
Bugün kalp kapakçığı sorunumu görüşmek için Kardiyoloji bölümüne gittim. Doktor bana, kalp kapakçığın 3. dereceden çökmüş, şimdi hamile kalsan bile bebek karnında büyüdüğü zaman kalbin için sorun olabilir, doğumdan sonra kalp kapakçık ameliyatı olabilirsin dedi. Zor bir hamilelik geçirirsin, hamileliğin ilerleyen dönemlerinde zor nefes alırsın yumurta toplama ve transferde sorun olmaz ama hamilelik ve hamilelik sonrası sıkıntılı. Hamilelik sonrasında kapakçık iyice hasar görür bir basamak merdiveni bile zor çıkarsın, kalp iyice çökeceği için 1 veya 2 sene içerisinde ameliyat olman gerekir dedi kararı eşinle sen vereceksin dedi.
Çok kararsızım, o kadar yol muayeneye gittim, emek verdim, karnımda sürekli iğneler vurularak çile çektim. Yumurta toplama öncesi bu durum karşıma çıktı.
Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar? Benim yerimde olsanız ne yapardınız? Gerçekten fikirlerinize ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
Kanama mi oldu lekelenmemi cnm bende aynısı olmuştu yani lekelenme can sıkma hatta. Güzel bir işaret olabilirSuan kesildi gibi dinleniyorum oglenden berri hic kalkmadim Wc disinda Ama kasik agrim cok fazla umuyorum tutunma cabalaridir❤
Kanama mi oldu lekelenmemi cnm bende aynısı olmuştu yani lekelenme can sıkma hatta. Güzel bir işaret olabilirSuan kesildi gibi dinleniyorum oglenden berri hic kalkmadim Wc disinda Ama kasik agrim cok fazla umuyorum tutunma cabalaridir❤
Kanama mi oldu lekelenmemi cnm bende aynısı olmuştu yani lekelenme can sıkma hatta. Güzel bir işaret olabilirka
Öylemi peki sonucun ne oldu canim ?Kanama mi oldu lekelenmemi cnm bende aynısı olmuştu yani lekelenme can sıkma hatta. Güzel bir işaret olabilir
AMa bence bu çok güzel.gercekten maddi manevi inşan çok zor bı surec geçiriyor.negatif oldu mu hastane para ilaç para dondurmaları para. Maneviyatı hiç söylemiyorum.tekrar hazır hissetmek çok zorEvet canım aynen bende öyle düşünüyorum
İyi ki koşarak kaçmaşsınAa tazminatını alabildiysen çok iyi. Onca mobbingin üstüne iyi bari onu ikiletmemişlerbankacılık bence çalışmak için çok stresli bir alan. Yeni mezun olunca bir bankaya iş görüşmesine gitmiştim. Orda mülakat sorusunda bankacılıkta sizi en çok ne heyecanlandırıyo yazıyordu. Beni hiç bir şeyin heyecanlandırmadığını fark edip mülakattan kaçarak çıkmıştım ama gerçekten kaçtım ikcı peşimden koşmuştu, ergenlik işte
Tabi sen nasıl mutluysan o önemli. Bebişinlerinle evde geçireceğin mis gibi bir ömre de hayır demezsin
Kaçıncı gün oldu ? Ben de de oldu.doktor sürekli yat dedi.Öylemi peki sonucun ne oldu canim ?
Ben doktorlarimi aradim hic endiselenme yerlesme kanamasidir dedi ama baya panik yaptim sebebsizce , birden ic camasirima gecmis gorunce şok oldum sanirim hemen telefonlara sarildim. Birde asiri kasik agrim var sendede Varmiydi peki?
Hemde nasıl zor bu 3. Tedavim ve döktüğüm paralar bana ve esime cidden ağır geldi Allah herkese maddi manevi güç kuvvet versinAMa bence bu çok güzel.gercekten maddi manevi inşan çok zor bı surec geçiriyor.negatif oldu mu hastane para ilaç para dondurmaları para. Maneviyatı hiç söylemiyorum.tekrar hazır hissetmek çok zor
Kaçıncı gün oldu ? Ben de de oldu.doktor sürekli yat dedi.
Bugun 8.ci gunumdu Canim bakalim Nasip❤Kaçıncı gün oldu ? Ben de de oldu.doktor sürekli yat dedi.
Ay kızlar banada cevap verseniz ölücem meraktan… 9. Gün 512 çıktı….Senin ikiz bence canım 10. Gün benim 225 di ikizdi
Yüksek gibi bence deAy kızlar banada cevap verseniz ölücem meraktan… 9. Gün 512 çıktı….
Cuma kontrolüm var ama….
İkiz olabilir mi cidden
Olabilir canım. Benim 9.gün 195 di. 11. gün 631 . Doktor ikiz olabilir dediAy kızlar banada cevap verseniz ölücem meraktan… 9. Gün 512 çıktı….
Cuma kontrolüm var ama….
İkiz olabilir mi cidden
O normal canim benimde 8.ci gunum ama Bende baya vardi Baya panikledim 2 doktorumuda aradim Gayet normal dedi rahatladim Azda olsa ❤Slm kızlar bugün 8. Günüm sabah ve şimdi böyle cok az acık pempe leke geldi ama hani cok cok az ayıptır söylemesi anca kendim silerken geliyor normal mi
Transfer den sonra 4.-5.gunBugun 8.ci gunumdu Canim bakalim Nasip❤
Sende Kacinci gun oldu ?
Ben paso yatıyom korkudan çok yiyemeyip acıkıyorumAsil sen neettin
Hadi inşallah tutunma kanamasi canım üzme kendini pozitif olanlarda da varmış o ağrı bende de var hayra yoralimSuan kesildi gibi dinleniyorum oglenden berri hic kalkmadim Wc disinda Ama kasik agrim cok fazla umuyorum tutunma cabalaridir❤
%100 ikizAy kızlar banada cevap verseniz ölücem meraktan… 9. Gün 512 çıktı….
Cuma kontrolüm var ama….
İkiz olabilir mi cidden
Sağol cnm bende bi tırstım ne bilimO normal canim benimde 8.ci gunum ama Bende baya vardi Baya panikledim 2 doktorumuda aradim Gayet normal dedi rahatladim Azda olsa ❤
Insallah canim bakalim nasip❤Hadi inşallah tutunma kanamasi canım üzme kendini pozitif olanlarda da varmış o ağrı bende de var hayra yoralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?