- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.841
Ben oglen gordum canim baya vardi ama benimki sukur suan daha iyim Yat dinlenSağol cnm bende bi tırstım ne bilim
Var canım agri bugün daha çok böyle iğnelenir tarzda ağrılar varInsallah canim bakalim nasip❤M Mucizelereinanin55 B Brarmn11 sizlerde benimle ayni gunsunuz kizlar sizde kasik agrisi vs bisi yokmu? Nasilsiniz ? Ne durumdasinizz
bnde sizinle aynı günleyimInsallah canim bakalim nasip❤M Mucizelereinanin55 B Brarmn11 sizlerde benimle ayni gunsunuz kizlar sizde kasik agrisi vs bisi yokmu? Nasilsiniz ? Ne durumdasinizz
İnşallah canım benim ya bnmki çok çok az. Umarım perşembe günü güzel sonuçlar alırızBen oglen gordum canim baya vardi ama benimki sukur suan daha iyim Yat dinlen❤ Rabbim buyuktur insallah tutunuyorlar sımsıkı.
Hep beraber sevinmek nasip olsun inşallahİnşallah canım benim ya bnmki çok çok az. Umarım perşembe günü güzel sonuçlar alırız
İnşallah cnm ya allahım hayırlısıyla şöyle birbirimize güzel haberler vermeyi nasip etsinHep beraber sevinmek nasip olsun inşallah
Tutunma kanamasidir moralleri yüksek tutalım 4 kişi Perşembebnde sizinle aynı günleyimperşembe günü bnm de test günüm , bel ağrım ara ara kasık ağrım ve ara ara adet olucakmışım gbi ağrılarm oluyor bugünde cok az acık pempe leke geldi
Ben çok heyecanlıyım ölücem heyecandan. 4. Denemem ve 5. Gün embriyosu tek bıraktılar%100 ikizgözün aydın tek mi trasnfer edildi çift mi
İnsAllah insAllahİnşallah cnm ya allahım hayırlısıyla şöyle birbirimize güzel haberler vermeyi nasip etsin
İkiz dedim ama daha da fazla olabilir canimBen çok heyecanlıyım ölücem heyecandan. 4. Denemem ve 5. Gün embriyosu tek bıraktılar
Tutunma kanamasidir moralleri yüksek tutalım 4 kişi Perşembe
Bnm duam hepinize kızlar hadi bakalm inşallah perşembe herkese güzel haberleri veririzİnsAllah insAllahduam hepimize
Aaa evet dogru sende bizimleydin hayirlisi olsun canim❤bnde sizinle aynı günleyimperşembe günü bnm de test günüm , bel ağrım ara ara kasık ağrım ve ara ara adet olucakmışım gbi ağrılarm oluyor bugünde cok az acık pempe leke geldi
Çok zahmetli zamanlar geçiriyoruz hepimiz. Ağrılar çekerken umut edip direnmek, olumsuzluklarda yıkılmayıp tekrar denemek için güç toplamak, maddi yükünü karşılamak için sürekli çalışmak…. Bunları yaşamayan bilemez. Anlatması yaşamasındanda zor bazen. Rabbim evlat kokusunu hepimize tattırsın inşallah …İkiz dedim ama daha da fazla olabilir canimRabbim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim emeklerinin karşılığı geliyor 10-15 gun sonrası usg de belli olur kactane bebiş var
Doktor önemli değil diyorsa hiç korkma cnm iyice yerleşiyordur annesiAaa evet dogru sende bizimleydin hayirlisi olsun canim❤korkma vbisi olmaz Allahin izniyle benim korkmam gerekir cunki bende cok aşiri nasip bakalim doktorum onemli bisi deil diyor
Canım şükür kan değerim ilk gün 524 çıktıÖylemi peki sonucun ne oldu canim ?
Ben doktorlarimi aradim hic endiselenme yerlesme kanamasidir dedi ama baya panik yaptim sebebsizce , birden ic camasirima gecmis gorunce şok oldum sanirim hemen telefonlara sarildim. Birde asiri kasik agrim var sendede Varmiydi peki?
Allah yardımcısının olsun özellikle maddi sıkıntı çekip transfer için bı umut bekleyenlerin borç harç bı şekilde yaptırıyoruz yaaa oarasi yok diye tedavi olamayanlarda varÇok zahmetli zamanlar geçiriyoruz hepimiz. Ağrılar çekerken umut edip direnmek, olumsuzluklarda yıkılmayıp tekrar denemek için güç toplamak, maddi yükünü karşılamak için sürekli çalışmak…. Bunları yaşamayan bilemez. Anlatması yaşamasındanda zor bazen. Rabbim evlat kokusunu hepimize tattırsın inşallah …
hiii cok sevindim Yaaa insallah canimCanım şükür kan değerim ilk gün 524 çıktı
Bizim orda bı söz vardir erkek çocuğu nişanı derlermis öyle diyorlar eskiler içini ferah tut hatta test yap eğer için rahatlaniyorsa ve çizgiyi görünce hemen bana at
Insallah canim ya okadar cok istiyorumki 6 yillik evliyim ve artik bi bebegimiz olsunDoktor önemli değil diyorsa hiç korkma cnm iyice yerleşiyordur annesi
Benimde 524 çıktı tüp bebek doktorum ve kontol için gittiğim doktorum ikiz olabilir dedi ikiye katlandı 2 gün sonra dün 1758 çıktıAy kızlar banada cevap verseniz ölücem meraktan… 9. Gün 512 çıktı….
Cuma kontrolüm var ama….
İkiz olabilir mi cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?