- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.861
Yarin test yapacağım sabah erkenden atarim buraya da Rabbim dolu dolu gözlerimi sevinç yaşlarına boğsun
Tabiki seninle rahat ol stresi hayatımızdan çıkarıyoruz insallh sağlıkla kucağımıza alabiliriz bu arada benimde şiddetli kasık ağrım olmuştu doktorun dediği gbi dinlen ben öyle yaptımhiii cok sevindim Yaaa insallah canimne guzel icimi rahatlattin ben acayip endiselendim bugun napicami bilemedim nasip insallah benimledir
Hadi insallah canim 4 gozle bekliyoruzzYarin test yapacağım sabah erkenden atarim buraya da Rabbim dolu dolu gözlerimi sevinç yaşlarına boğsun
Aminn aminnn aynen öyle fiziksel olarak zaten çok yıpranıyoruz ama maalesef psikolojik olarak daha büyük izler kalıyor. Ama o güzel bebekler unuttursun çektiğimiz sıkıntıları İnsAllahÇok zahmetli zamanlar geçiriyoruz hepimiz. Ağrılar çekerken umut edip direnmek, olumsuzluklarda yıkılmayıp tekrar denemek için güç toplamak, maddi yükünü karşılamak için sürekli çalışmak…. Bunları yaşamayan bilemez. Anlatması yaşamasındanda zor bazen. Rabbim evlat kokusunu hepimize tattırsın inşallah …
Benimki 2 embriyo ondan olabilirmi acaba siddetli kasik agrisi? Ya insallah bol bol dinleniyorum suan bakalimTabiki seninle rahat ol stresi hayatımızdan çıkarıyoruz insallh sağlıkla kucağımıza alabiliriz bu arada benimde şiddetli kasık ağrım olmuştu doktorun dediği gbi dinlen ben öyle yaptım
Yok yok öyle birşey değildir canısı tutunma kanamasi sancısı o insAllah Perşembe günü de çok güzel cikacak BetaDusuruyor olabilirmiyim dedim ama sanmiyorum yerlesme kanamasidir biraz fazlada olabilir diyor israrla Guven bana dedi bakalim
Ne gelirse Rabbimden.
Benimde 9. Gün 512Benimde 524 çıktı tüp bebek doktorum ve kontol için gittiğim doktorum ikiz olabilir dedi ikiye katlandı 2 gün sonra dün 1758 çıktı
Insallah canim Bakalim nasip kismetYok yok öyle birşey değildir canısı tutunma kanamasi sancısı o insAllah Perşembe günü de çok güzel cikacak Beta
Hem ondan hem de opu sonrasi hemen iyileşmiyor vücut ondanda kalan ağrılar olabilir benceBenimki 2 embriyo ondan olabilirmi acaba siddetli kasik agrisi? Ya insallah bol bol dinleniyorum suan bakalim
Benimde bu cuma randevu var keseyi de insallh l 27 sinde gorcez senin ne zmnBenimde 9. Gün 512
11. Gün 945
13. Gün 2980 çıktı zaten en çok 13. Gün testten sonra acaba mı demeye başladım. Doktorumla randevum var cuma günü
Transferden sonraki gun kasik agrim basladiydi canim zaten ama ondan sonra dune kadar hafiflemistim , dun ilk defa bira disari ciktim alisverise esimle dun basladi asirilasti bugunde devam ediyor iste Kanamada eklenince acabami dedimHem ondan hem de opu sonrasi hemen iyileşmiyor vücut ondanda kalan ağrılar olabilir bence
Bu cuma kese kontrolüne dicez.yani 24 ünde.Benimde bu cuma randevu var keseyi de insallh l 27 sinde gorcez senin ne zmn
Yok canım ondan değildir insallh ikiz olurBenimki 2 embriyo ondan olabilirmi acaba siddetli kasik agrisi? Ya insallah bol bol dinleniyorum suan bakalim
Maasallah değerin çok iyi belki ucuz bile olurBu cuma kese kontrolüne dicez.yani 24 ünde.
Ya insallah canim evet belirtilerimiz ayni Bakalim guzel haberler duymaya ihtiyacim var su siralar sanirimYok canım ondan değildir insallh ikiz olurayni bendede fazlaca vardı hâlâ bile bel sırt ağrısı var olabiliyormuş ilk hamileligimz biz nerden billelimdmi herkese sorunca sen hasta değilsin hamilesin diyorlar abarttigmzi düşünüyorlar napalim biz bu zamana kolay gelmediki
Sıkıntı yok bence içini ferah tut birde havalar çok soğuk oda etkiliyorTransferden sonraki gun kasik agrim basladiydi canim zaten ama ondan sonra dune kadar hafiflemistim , dun ilk defa bira disari ciktim alisverise esimle dun basladi asirilasti bugunde devam ediyor iste Kanamada eklenince acabami dedimöglen oturdum agladim o derece sinir bosalmasi yasadim , ama Tabi Bilmiyorum 2 farkli doktorumuda aradim ikiside ayni seyi soluyor anlamadim gitti Artik nasip kismet diyorum ,
Bizede haber ver olur mu bekliyoruz meraklaBu cuma kese kontrolüne dicez.yani 24 ünde.
Insallah canim oglen baya agladim rahatladim simdi nolcaksa olsun gozuyle bakiyorumSıkıntı yok bence içini ferah tut birde havalar çok soğuk oda etkiliyor
Allah yardımcımız olsun insallh kimsenin kucagi boş kalmasinnYa insallah canim evet belirtilerimiz ayni Bakalim guzel haberler duymaya ihtiyacim var su siralar sanirimtabiki kolay gelmedik ne sureclerden geciyoruz bu asamaya gelebilmek icin Rabbim yar ve yardimcimiz olsun hic kolay degil herseyi gec piskolojik olarakda çok yipraniyoruz ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?