2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

hiii cok sevindim Yaaa insallah canim ne guzel icimi rahatlattin ben acayip endiselendim bugun napicami bilemedim nasip insallah benimledir
Tabiki seninle rahat ol stresi hayatımızdan çıkarıyoruz insallh sağlıkla kucağımıza alabiliriz bu arada benimde şiddetli kasık ağrım olmuştu doktorun dediği gbi dinlen ben öyle yaptım

Aminn aminnn aynen öyle fiziksel olarak zaten çok yıpranıyoruz ama maalesef psikolojik olarak daha büyük izler kalıyor. Ama o güzel bebekler unuttursun çektiğimiz sıkıntıları İnsAllah

Tabiki seninle rahat ol stresi hayatımızdan çıkarıyoruz insallh sağlıkla kucağımıza alabiliriz bu arada benimde şiddetli kasık ağrım olmuştu doktorun dediği gbi dinlen ben öyle yaptım
Benimki 2 embriyo ondan olabilirmi acaba siddetli kasik agrisi? Ya insallah bol bol dinleniyorum suan bakalim

Dusuruyor olabilirmiyim dedim ama sanmiyorum yerlesme kanamasidir biraz fazlada olabilir diyor israrla Guven bana dedi bakalim
Ne gelirse Rabbimden.
Yok yok öyle birşey değildir canısı tutunma kanamasi sancısı o insAllah Perşembe günü de çok güzel cikacak Beta

Benimde 524 çıktı tüp bebek doktorum ve kontol için gittiğim doktorum ikiz olabilir dedi ikiye katlandı 2 gün sonra dün 1758 çıktı
Benimde 9. Gün 512
11. Gün 945
13. Gün 2980 çıktı zaten en çok 13. Gün testten sonra acaba mı demeye başladım. Doktorumla randevum var cuma günü

Hem ondan hem de opu sonrasi hemen iyileşmiyor vücut ondanda kalan ağrılar olabilir bence
Transferden sonraki gun kasik agrim basladiydi canim zaten ama ondan sonra dune kadar hafiflemistim , dun ilk defa bira disari ciktim alisverise esimle dun basladi asirilasti bugunde devam ediyor iste Kanamada eklenince acabami dedim öglen oturdum agladim o derece sinir bosalmasi yasadim , ama Tabi Bilmiyorum 2 farkli doktorumuda aradim ikiside ayni seyi soluyor anlamadim gitti Artik nasip kismet diyorum ,

Benimki 2 embriyo ondan olabilirmi acaba siddetli kasik agrisi? Ya insallah bol bol dinleniyorum suan bakalim
Yok canım ondan değildir insallh ikiz olur ayni bendede fazlaca vardı hâlâ bile bel sırt ağrısı var olabiliyormuş ilk hamileligimz biz nerden billelimdmi herkese sorunca sen hasta değilsin hamilesin diyorlar abarttigmzi düşünüyorlar napalim biz bu zamana kolay gelmediki

Ya insallah canim evet belirtilerimiz ayni Bakalim guzel haberler duymaya ihtiyacim var su siralar sanirim tabiki kolay gelmedik ne sureclerden geciyoruz bu asamaya gelebilmek icin Rabbim yar ve yardimcimiz olsun hic kolay degil herseyi gec piskolojik olarakda çok yipraniyoruz ,

Sıkıntı yok bence içini ferah tut birde havalar çok soğuk oda etkiliyor

Allah yardımcımız olsun insallh kimsenin kucagi boş kalmasinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…