2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

O zaman tutunma belirtisi canim benim telaş etme vallahi bende bisey yok bende korkmaya başladım acaba kötü giden bisey mi var ☹

Kızlar fitil koyarken korkuyor musunuz? Ben artık tam ittiremiyorum yanlış bişey olur diye.ilac genede fayda eder mi? Siz nasıl yapıyorsunuz
Canım vajindan rahime öyle kısa bir mesafe yok rahat ol sorun değil ama çok ittirmene gerek yok zaten parmağının ilk eklem.cizgisine kadar itsen yeter kendi kayip gidiyor zaten o kadar büyük emekler verdiğimizden hep bu korkularimiz

İlk zamanlar rahatça koyuyordum.simdi tedirgin oluyorum.burda biri yazmıştı fitili koydum kan geldi falan diye sanırım ondan dolayı böyle oldum.

Canim aynı durumu bende yaşıyorum şuanda9 aralıkta çift embriyo transferi oldum dün transferin 11.günuydü lekelenmem ve kasık ağrım basladi gidip test yaptırdım betahcg 105 cikti doktorum hamilesin diyor ama gece lekelenme miktari daha arttı rengi pembe kahve gidip geliyor. Coraspini kestik istirahat et dedi evde yatıyorum lekelenme azalmaya başladı kahverengine döndü ama kasık bel bacak ağrılarım devam ediyor. Yarın tekrar test vermeye gideceğim ama benim pek umudum yok dış gebelik olabilir gibi geliyor bana

Konak hastanesi tüp bebek merkezindeyiz biz de. 2. Deneme de pozitif oldu şükür sağlıkla kucağımıza alalım insallah

Dusuruyor olabilirmiyim dedim ama sanmiyorum yerlesme kanamasidir biraz fazlada olabilir diyor israrla Guven bana dedi bakalim
Ne gelirse Rabbimden.
Canım doktorların sorun yok diyorsa yoktur. İçini ferah tut. Bünyeden bünyeye yerleşme kanaması bile değişir.
O zaman tutunma belirtisi canim benim telaş etme vallahi bende bisey yok bende korkmaya başladım acaba kötü giden bisey mi var ☹
Senin transfer ne zaman olmuştu canım? Herkesin belirtisi olmuyor ya hiç moralini düşürme
Kızlar fitil koyarken korkuyor musunuz? Ben artık tam ittiremiyorum yanlış bişey olur diye.ilac genede fayda eder mi? Siz nasıl yapıyorsunuz
Fitili parmağınla itebileceğin yer zaten rahim olmuyor canım. Embriyon rahimde, sense vajina girişinden itiyorsun. Hiç korkmana gerek yok.

Tmm canım sağolasın

Selamlar, benimde ay sonunda başlayacak sürecim; genel olarak fitilden korkarım ben iğnesi yok muydu bunun? Özellikle fitil mi istediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…