- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.881
Amin insalllah canim Allah ragzi olsunAllah yardımcımız olsun insallh kimsenin kucagi boş kalmasinn
O zaman tutunma belirtisi canim benim telaş etmePembemsiydi Canim Sadece Wc ye gittigimde mendille sildigimde ortaya cikiyordu ama suan baya azaldi fakat asiri kasik agrim var , umarim iyiye isarettir 2 doktorumuda aradim Ayni seyi soluyorlar o yuzden bekliycem bakalim nasip❤ Sende yokmu bu tur rahatsizliklar canim naptin?
Vallahi canim bu sabah oldu kasik ağrım ama geçti onun haricinde çok öyle qgrim sızım yok anlamadım iyi kötü mü bendeInsallah canim bakalim nasip❤M Mucizelereinanin55 B Brarmn11 sizlerde benimle ayni gunsunuz kizlar sizde kasik agrisi vs bisi yokmu? Nasilsiniz ? Ne durumdasinizz
Ayyyy canim vallahi çok heyecanlıyım ve stresliyim
Bol bol sesli Kur'an'ı Kerim okuyun o kadar iyi geliyor kiAyyyy canim vallahi çok heyecanlıyım ve stresliyimdüşündükçe böyle göğsüme qgirlik çöküyor
Canım vajindan rahime öyle kısa bir mesafe yok rahat ol sorun değil ama çok ittirmene gerek yok zaten parmağının ilk eklem.cizgisine kadar itsen yeter kendi kayip gidiyor zatenKızlar fitil koyarken korkuyor musunuz? Ben artık tam ittiremiyorum yanlış bişey olur diye.ilac genede fayda eder mi? Siz nasıl yapıyorsunuz
Bişe olmaz benim bildiğim istersen doktora sor biKızlar fitil koyarken korkuyor musunuz? Ben artık tam ittiremiyorum yanlış bişey olur diye.ilac genede fayda eder mi? Siz nasıl yapıyorsunuz
İlk zamanlar rahatça koyuyordum.simdi tedirgin oluyorum.burda biri yazmıştı fitili koydum kan geldi falan diye sanırım ondan dolayı böyle oldum.Canım vajindan rahime öyle kısa bir mesafe yok rahat ol sorun değil ama çok ittirmene gerek yok zaten parmağının ilk eklem.cizgisine kadar itsen yeter kendi kayip gidiyor zateno kadar büyük emekler verdiğimizden hep bu korkularimiz
Canim aynı durumu bende yaşıyorum şuandaPembemsiydi Canim Sadece Wc ye gittigimde mendille sildigimde ortaya cikiyordu ama suan baya azaldi fakat asiri kasik agrim var , umarim iyiye isarettir 2 doktorumuda aradim Ayni seyi soluyorlar o yuzden bekliycem bakalim nasip❤ Sende yokmu bu tur rahatsizliklar canim naptin?
Cuma kontrolum var o zaman bi sorayım ne dicek.Bişe olmaz benim bildiğim istersen doktora sor bi
Konak hastanesi tüp bebek merkezindeyiz biz de. 2. Deneme de pozitif oldu şükürBen gebze asm de tedavi oldum. Orada ilk tedavide pozitif gören arkadaşlarım vardı. 2016 da ilk tedavim oldu. Bir oğlum oldu. Dondurulmuşlarım vardı eylülde onları transfer ettik. Malesef kimyasal oldu. Bu 3. Tedavi taze transfer pozitif çok şükür. Siz nerede tedavi oluyorsunuz?
Canım doktorların sorun yok diyorsa yoktur. İçini ferah tut. Bünyeden bünyeye yerleşme kanaması bile değişir.Dusuruyor olabilirmiyim dedim ama sanmiyorum yerlesme kanamasidir biraz fazlada olabilir diyor israrla Guven bana dedi bakalim
Ne gelirse Rabbimden.
Senin transfer ne zaman olmuştu canım? Herkesin belirtisi olmuyor ya hiç moralini düşürmeO zaman tutunma belirtisi canim benim telaş etmevallahi bende bisey yok bende korkmaya başladım acaba kötü giden bisey mi var ☹
Fitili parmağınla itebileceğin yer zaten rahim olmuyor canım. Embriyon rahimde, sense vajina girişinden itiyorsun. Hiç korkmana gerek yok.Kızlar fitil koyarken korkuyor musunuz? Ben artık tam ittiremiyorum yanlış bişey olur diye.ilac genede fayda eder mi? Siz nasıl yapıyorsunuz
Bence sorun olmaz ama devam edecekse de iğne isteyebilirsin ama iğneden sonrada Allah kolaylık versinCuma kontrolum var o zaman bi sorayım ne dicek.
Tmm canım sağolasınCanım doktorların sorun yok diyorsa yoktur. İçini ferah tut. Bünyeden bünyeye yerleşme kanaması bile değişir.
Senin transfer ne zaman olmuştu canım? Herkesin belirtisi olmuyor ya hiç moralini düşürme
Fitili parmağınla itebileceğin yer zaten rahim olmuyor canım. Embriyon rahimde, sense vajina girişinden itiyorsun. Hiç korkmana gerek yok.
Yok iğne istemem . hâlâ iğne vuruluyorum hergun zaten.vuracak yerim kalmadı.fitil iyidirBence sorun olmaz ama devam edecekse de iğne isteyebilirsin ama iğneden sonrada Allah kolaylık versin
Selamlar, benimde ay sonunda başlayacak sürecim; genel olarak fitilden korkarım benKızlar fitil koyarken korkuyor musunuz? Ben artık tam ittiremiyorum yanlış bişey olur diye.ilac genede fayda eder mi? Siz nasıl yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?