2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Katre_g canim benim bugün 8. Günüm. Vallahi simdi yazılanları okudum moralim bozuldu benimde aynı günde olan 2 arkadaşta lekelenme olmuş qcaba benimkisi tutmadı mı ya
Hayırr öyle düşünmeyinnn her gebelikte lekelenme olmak zorumda değilkiii pozitif düşünün ben pozitif enerji aldım sizden sabredin

Israrla onemli bisey degil yerlesme kanamasi diyor valla benim doktorlarim ama bende endiseliyim canim Senin gibi kahve yada pembesi degil daha yogunlasti O yuzden baya Endiselendim ilk etapta pembesi hafif sildikce cikiyordu suan sildikce daha cok gidiyor rengide koyulasti ve hala Ayni seyi soluyorlar o yuzden sen hic korkma seninki normaldir Ama ben benimkini pek normal gormuyorum hayirlisi ne ise o olsunda

Katre_g canim benim bugün 8. Günüm. Vallahi simdi yazılanları okudum moralim bozuldu benimde aynı günde olan 2 arkadaşta lekelenme olmuş qcaba benimkisi tutmadı mı ya
Yok be canım öyle düşünme. Ben burda hiç belirti yaşamıyorum korkuyorum diyip hamile olan çok gördüm. Bir arkadaşım şey demişti çok şaşırmıştım. 2 ay adet olmadım acaba olabilir mi diye bir test yaptım hamileymişim. Ee dedim 2 ayda bir şey yaşamadın mı? Yok dedi hiçbir şey yaşamadım şüphenelecek. Biz embriyonun içimizde olduğunu bildiğimiz için tabi kanıt arıyoruz sevinmeye sen belirti arama, belirti olmasa da hamile olabilirsin. Bünyenin gebeliğe verdiği anlık tepkiye bağlıı bu olay bence. Rahim dokusu vs. her şey etkiliyordur bence bunu.

Selamlar, benimde ay sonunda başlayacak sürecim; genel olarak fitilden korkarım ben iğnesi yok muydu bunun? Özellikle fitil mi istediler
İğnesi var çok canin yanıyor.fitil en güzel i.bence sakın iğne isteme.fitil yazarsa onu kullan . inşallah hayırlarla sonuçlanir sürecin

Vallahi canim bu sabah oldu kasik ağrım ama geçti onun haricinde çok öyle qgrim sızım yok anlamadım iyi kötü mü bende
Iyidir guzum Hic endiselenme neden endiseleniyor olmasindansa olmamasini tercih ederim cunki oglen cok korktum oturdum agladim sonra kendime geldim dedim napiyim elimden ne gelirki veren O alan O nasipse zaten Olur

Insallah canim bilmiyorum benimki baya koyulasti ne pembesi kaldi ne kahverengisi Hayirlisi olsun

Selamlar, benimde ay sonunda başlayacak sürecim; genel olarak fitilden korkarım ben iğnesi yok muydu bunun? Özellikle fitil mi istediler
Progesteronun iğnesi var canım. İstersen totodan istersen göbişten. Seç beğen al totodan olanı sgk ksrşılıyormuş, göbek olanı karşılamıyor. Ben göbekten alıyorum. Totodan alan arkadaşlar hastanede bacapı bırakıp geliyorlarmış öyle diyorlar. Bir de tabi her iğne için bir sağlık merkezine gitmek zorunda kalıyorlar

Insallah canim bilmiyorum benimki baya koyulasti ne pembesi kaldi ne kahverengisi Hayirlisi olsun

Iyidir guzum Hic endiselenme neden endiseleniyor olmasindansa olmamasini tercih ederim cunki oglen cok korktum oturdum agladim sonra kendime geldim dedim napiyim elimden ne gelirki veren O alan O nasipse zaten Olur
Vallahi canim ne bileyim olmasını ben acaba bebis tutundu sinyal veriyor gibi algılıyorum vallahi benimde kafam karıştı olsun mu olmasın mı... Rabbim sonunda yüzümüzü güldürsün de hayırlısı ile hepimizin gerçekten insan çok strese giriyor.

Kizlar bu iğneler sizlerdede siskinlik hissi yapiyormuydu
Rahatsiz etcek derece de benimki yav
Bend e çok yaptı. Kaç gece gaz çıkara çıkara bir hal oldum ama yine de rahatlamadım yeni yeni hafifledi benimki. Burda da yazdm ilaçlardan mı diye ama kimse bende de oldu diye dönüş yapmadı ben de kendi şahsi gazım diye düşündüm

Yok iğne istemem . hâlâ iğne vuruluyorum hergun zaten.vuracak yerim kalmadı.fitil iyidir
Zor iş şu iğne işinden kurtulsam bian önce bende
Ne bilim al birini vur öbürüne valla bende kolay olur sanıyodum fitile göre iğneyi Nasip kısmet hayırlısı ne diyim hacı yatmaz gibiyim otururken bi tarafım acıyo zorlayarak öbür tarafa doğru oturuyorum öbür taraf daha beter acıyo fitil desen ayrı bi dert

Canim bu benim ikinci hamileligim olacak kizımdada zor kanamalı bir hamilelik geçirmiştim ama bu daha farklı ben doktora sevinemiyorum bu kanamadan ağrıdan sonra dedim kızdı bana felaket tellallığı yapma tabiki sevineceğiz hamilesin dedi ama yok ben hissediyorum birseyler yolunda gitmiyor. Bakalım yarın tekrar kan verecegim nasıl bir sonuç çıkacak beni dış gebelik şüphesi korkutuyor Allah korktuğumuza ugratmasin insallah

Hayir hic moralini bozma Guzel dusun guzell olsun , bole kanama olmasindansa hic olmamasini tercih ederim bu daha endiseli inan bana. RABBIM yardimcimiz olsun M Mucizelereinanin55

Insallah canim ya zaten onca hormon ilaç alıyoruz ister istemez vücudda farklılıklar oluyor ama iste tutunma lekelenmesi durumu beni üzdü. Ne bileyim sonu güzel olsun diyelim hepimiz için

Emin ol fitil daha kolay cnm iki denememde iğne yaptırdım beni çok yormustu şuan fitil alıştım rahatça hazneye uyguluyorum

Göbişten gönder gelsin derim ben o zaman :) vajinal göbiş popiş arasında fark var mı acaba şu daha iyi tabi falan dedikleri? Popiş iyi ise eczacıyı çağırırım eve gibi düşündüm de

Canım çok koyulaştıysa dinleme doktorlarını. Kafan rahat etsin git bir doktora görün. Ben olsam giderdim kafama takacağıma öğrenirdim belki olumsuz birşeyse de yapılcak birşey vardır

Öylemii Ne durumdaki simdi kanaman senin ? Yogunmu reng olarak? Hic korkma canim ya Ben daha hic kan vermedim sen en azindan biliosun sonucunu bak ne guzel insallah kesilirde bian once tutunur sana guzun bende cok endiseliyim ama bi yandanda diorum cok tercubesizim hic bilmiyorum ilk deneme olursa olur olmazsa napalim die Sonucta veren O Alan O . Elden ne gelirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…