2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Hahha bence sahsi gazdan öte bambaska bisi bu
Bi türlü bitmiyor gaz arti asiri siskinlik hissi

Hayir hic moralini bozma Guzel dusun guzell olsun , bole kanama olmasindansa hic olmamasini tercih ederim bu daha endiseli inan bana. RABBIM yardimcimiz olsun M Mucizelereinanin55
Aminnn canim aminnn işte negatif 2 kez yaşadım ya korkusu içime sinmiş.. senin ilk denemen dmi canim. Rabbim kimseyi cok zahmete koymasın canim zahmetsizce nasip etsin insallaj herkese gerek kalmadan nasip etsin mecbur kalanı da ilk denemesinde nasip etsin yormadan versin (aminnn) Ben yine şükrediyorum her zaman halime ama biraz yıprandım hep bir bekleme tedavi ilaç şu bu... işte öyle psikolojim de biraz yıprandı..

Canım çok koyulaştıysa dinleme doktorlarını. Kafan rahat etsin git bir doktora görün. Ben olsam giderdim kafama takacağıma öğrenirdim belki olumsuz birşeyse de yapılcak birşey vardır
Israrla beklemem gerektigini soyluyolar canim kanamam yogunlasti rengi diyorum 2 doktorum var benimle ilgilenen ama Ikiside ayni seyi soluyor yerlesme kanamasidir korkma. Napacagimi sasirdim

Insallah canim ya zaten onca hormon ilaç alıyoruz ister istemez vücudda farklılıklar oluyor ama iste tutunma lekelenmesi durumu beni üzdü. Ne bileyim sonu güzel olsun diyelim hepimiz için
Hayır hayır strese girme hiç. Kuzum hamileysen stresle daha çok tehlileye atarsın. Hem 8. Günüm dedin test yaptın mı hiç?

Evet canim ilk denemem o yuzden cok tercubesizim iste Bilmiyorum hic bir seyi bisey olsa hemen telefona sariliyorum ama bugun korktugum kadar hic bi gun korkmadim buna eminim acaba benden dusuyormu dedikce , Doktorlarim islarla bana guven o yerlesme kanamasi diyor Bakalim Yarin ola hayrola.. amin canim benim insallah seninkide bu kez tutunmustur sana simsiki ve hic sorun cikarmazz

Israrla beklemem gerektigini soyluyolar canim kanamam yogunlasti rengi diyorum 2 doktorum var benimle ilgilenen ama Ikiside ayni seyi soluyor yerlesme kanamasidir korkma. Napacagimi sasirdim
Karar vermende rol almak istemem ama ben yine de görnmek isterdim içimde bir kuşku varsa. Bu kanamanın rengi çok koyu olmuyor pembe kahverengi olarak biliyorum bende ama yanlış biliyor olabilirim uzmanı değilim. Senn kendi için nasıl rahat edecekse öyle yap

Yok yok hic ole dusunme Rabbim ne eylerse guzel eyler Hic kafanada takma Diorum ya ben oturdum agladim bolesi daha kotu

Rabbim başka denemeye gerek koymasın insallah canim hepimizin gönlündekini nasip etsin

Kanamam bugün lekelenmeye döndü şuanda çok cok azaldi yok gibi ama ağrılar var kasık ve alt karında hatta belime bacağıma vuruyor. Ne olduğum bi belli olsaydı ona göre önlem alırdık ama bu şüphe korku iyice strese soktu beni bu belirtiler için nereye baksam karşıma dış gebelik çıkıyor moralim çok bozuk Rabbim hakkımızda hayırlısını versin olmazsa da yapacak birsey yok biz elimizden geleni yaptik.

Valla bilmiyorum neye inanacagimi sasirdim kaldim bekleyim bi yarine kadar bakalim insallah kesilir baya korkuduyor beni

Hanımlar birşey sorabilir miyim?
Ben şimdi doğum korna hapı kullanıyorum sonrasındaki regl ile transfer süreci başlayacak.. Akademisyenim ve ocak ortasında final sınavları başlayacak. Sınav zamanı izin alamıyorum ama transfer vaktini kestirebilsem dersime ait sınavları öne aldırabilirim sonra izin kullanabilirim..
Doğum kontrol hapı bitiş tarihi 5 ocak
Regl 7 gün sürüyor. 1-2 gün geç gelse .. 13-14 ocak gibi regl bitecek..
Reglden sonra 15-16.günler normalde yumurtalama zamanım..
Sorum şu herkese çatlama iğnesi verip 1 hafta sonra mı transfer yapılıyor?
Öyle ise 20-21 gibi yumurtlama 27-28 ocak gibi transfer olacak..
Böyle ise 17-19 ocak arası sınavlarımı yapabilirim..

Taze transfer olursa dediğiniz tarihlerde olabilir adet başlangıcının 18.-22.gün aralığında oluyor genelde. Ama dondurulmuş transfere gerek olursa o tarihlerde olmayabilir sonraki aylara kalırsa yani

Canım iyi düşün iyi olsun kötü düşünme bebeğini de üzme doktorlar herşeyin iyisini bilirler sıkma canını rabbim tez zamnda inşallah sana annelik duygusunu tadtırsın inşallah dualarıım seninle

Taze transfer olursa dediğiniz tarihlerde olabilir adet başlangıcının 18.-22.gün aralığında oluyor genelde. Ama dondurulmuş transfere gerek olursa o tarihlerde olmayabilir sonraki aylara kalırsa yani
Ben geçen ay başladım tedaviye Embryolarım donduruldu. Doktor 2 adet dönemi bekleyeceğiz dedi. 1. Reglde 5 tane gelişen yumurta gördü doğum kontrol hapını o yüzden verdi. Şimdi ocaktaki regl ile transfer ayı başlayacak..

Kacinci gunun bugun? Kac gun surdu kanaman suan azaldi diyorsun ya. Bendede ayni belirtiler var canim suan Kasik agri yogun surekli yatiyorum dikkat etmeye calisiyorum bol bol su tukediyorum. Tabiki canim hic moralini kendini bozma. Biliyorum kolay degil cunki ben oturdum agladim sinirim boşaldi bune simdi diye herkez Ufak lekenlenmeden bahsediyor benimki nie asiri diye Ama sonra Rahatladim icime bi rahatlik ferahlik geldi Rabbim buyuk du bakalim dedim

Canım benim yumurta toplamamı yumurtlama tarihimde yapmadılar. 18i yumurtluyordum 14 ü yapıldı opu. 5 günde embriyonun gelişimi için bekledik. Ama kimisinde oluyor ki embriyo gelişimi yavaşlıyor bir gün daha bekliyorlat embriyo istenen gelişime ulaşınca transferi planlıyorlar. Bu tarihleri kestirmek zor bence. Bir de doktorlar her şeyi, tüm iğnelerini, opu gününü, iğnelerin saatini bile verdiğin kan değerlerine göre falan belirliyorlar. Planlamak zor bu işlemleri bana kalırsa. Program değişirse yerine bakabilecek kimse olmaz mı? Ben doktor ne derse uymak zornda olduğum için yöneticimle sürecimi paylaştım. Firma olarak çok yoğun bir zamanda olmamıza rağmen, doktor ne zaman derse çıkıp gittim işlemlere.

MaviSasa234 bu arada ben 14 aralık gece çatlatmayı vurdum 5. gün embriyosu için 20 aralık beklendi ve aynı gün taze transfer yapıldı. Ama dediğim gibi gelişimine bağlı programınız değişebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…