- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.321
Ben de estrofem sabah akşam 2şer tabletBaşımız ağrıyor dedik herhal
Bende anlamadım birtek ben mi kullanıyorum @Zecmel canim sen ne kullanıyorsun ?
Senin ki test için çok erken. Çıkmaz 2. Gün embriyosu olduğundan dolayı. 8. Gün belki belli olur.Kızlar bne bişey sorum benim malum 2.ci gün embriyom transfer edildi ve bugün 4.cü gün test yapsam bişi çıkar mı sizce 5 de iğne vurunmaya gidicem herkesten gizli test alıp yapmak istiyorum ama çıkmazsa çok üzülürüm kendimi biliyorumen garanti test ne zaman yapılmalı illa sabah yapmak mi gerek yoksa gün içerisin de de yapılsa sonuç alınır mı kalbim çok ağrıyor sabahtan beri ne negatif düşüne biliyorum ne pozitif içim buruk gibi biraz
Aynı yerde ve aynı saatlerde vermen lazım.Yükseliş takip kanını farklı bir yerde versek sorun olur mu ki kızlar
3 gün yada 4 gün duş için bekle. Çok sıcak su olmayacak. Ilığa yakın gibi. Fazlada duşta bekleme tatlım. Yemek bulaşık bunları 5 dakikada halletmeye yada dinlene dinlene yap. Riske atmaya gerek yok bence. Sonra çok pişman olursun. Tecrübeli biri olarak söylüyorum.ya kızlar dün transfer oldum evin içinde ara ara yürüyorum ama bulaşık yıkamak, yemek yapmak bunlar da mı riskli? benim şimdiden canım sıkılıyor :) bir de hastanenin verdiği kağıtta 2. günden sonra ayakta duş alabilirsiniz diyor da transferin ertesi günü mü demek bu sizce? bi duş alsam rahatlayacağım sanki :) zaten en heyecanlı kısım bu kısımmış :)
Bunun için ilaç veriyorlar. İrtibata geç söylesinler adını. Yada başka formlarda yazıyor arama motorunda bir araştır istersen.Kızlar transferin ilk günlerinde kabız olup ıkınma yaşayıp tutunma olan var mı. Cok umutsuzum bugün 6.günüm hiç belirttim yok ilk 3 gün kabızlıkla ugrastım acaba tutmadı mı diye kendimi yitio bitiyorum(
12.haftaya kadar devam ettirenler de var. Senin durumuna göre. Doğuma kadar kullananda vardı. Kan sulandırıcımıydı başka birşeymiydi onu hatırlamıyorum.Ben demiştim ya zaten çok bilgiye sahip değilim ne öğrendiysem burda yada hastanede diğer hastalara sorarak
Belli belirsiz birşey görüyorum sanki. Sabah bir daha yaparsan kesin gözükecek. Şimdiden tebrik ederimHerkese merhaba testime bakabilirmisiniz 18 aralıkta 3. Gün embriyosu transferi oldu. 2gün önce meraktan yapmıştım hiç hirsey yoktu bugün sanki silik bir çizgi var gibi geldi ama bilemedim Eki Görüntüle 2975978
Belli belirsiz birşey görüyorum sanki. Sabah bir daha yaparsan kesin gözükecek. Şimdiden tebrik ederim
hayır hayır sakın, moral bozmak yok. Güçlü ol, pozitif ol tamam mı canımDiğer arkadaşlarımızın hep 3.cü 5.ci günü benim 2.ci gün olunca gerçekten kendimce olumsuz olmaya doğru gidiyorum biri beni tokarlasın
Canım haftada bir kabadan iğnem var değişti tabi bide her gün koldan oksapar kan sulandırıcı onu üç ay kullancam hergun fitile devam günde üç kez. İlaçlara da aynı şekilde devamYaaaaaa ağzın bal yesin senin ahahahahAllah razı olsun inşallah peki değişiyor mu iğneler yoksa yine aynı devam
Canım benim insallh tutar bı an önce iğne çok yoruyo fitil tercih etti doktorum daha önce bende hep igneydiHatta burada göbekten enox kullanan da cok yok gibi gunde 1 tane göbekten iğne vuruyorum ben varmi kullanan?
Allah razı olsun inşallahMerhabalar arkadaşlar aranızda yeniyim mesajların hepsini okumak mümkün değil sadece biraz bakındım :) bugün transferim oldu Ocak ayına da yazdım buraya da yazayım :) kasım ayında yumurta toplama yapıldı 20 yumurtadan 10 tanesi döllenip donduruldu. Bugün biri transfer oldu hayırlı haberleri alırız inşallah.Şuan progestan fitil ve iğnesi, d vitamini, folikasit, aspirin ve estrofem kullanıyorum. İstanbuldayım yaşım 28 2. Transferim :) HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLSUN
Hayırlısı Allah'tan inşallahSenin ki test için çok erken. Çıkmaz 2. Gün embriyosu olduğundan dolayı. 8. Gün belki belli olur.
Oooo daha çok maşakatli yollar var önümüzde desene12.haftaya kadar devam ettirenler de var. Senin durumuna göre. Doğuma kadar kullananda vardı. Kan sulandırıcımıydı başka birşeymiydi onu hatırlamıyorum.
Merhaba bende ne görüyor ne görmüyor gibiyim inşallah pozitif sonuç alırsınızHerkese merhaba testime bakabilirmisiniz 18 aralıkta 3. Gün embriyosu transferi oldu. 2gün önce meraktan yapmıştım hiç hirsey yoktu bugün sanki silik bir çizgi var gibi geldi ama bilemedim Eki Görüntüle 2975978
Eline sağlık canım. İş amaçlı 3gündür şehir dışındayım anca yazılanlara bakabiliyorum da :)
Ben 35 yaşındayım, ilk denemem ve dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer edildi. Güncelleyebilirsin istersen
Allah razı olsun inşallah sağolasın gülümhayır hayır sakın, moral bozmak yok. Güçlü ol, pozitif ol tamam mı canım
Bak ben de transfer günü hariç hiç ama hiç yatamadım malesef. Planlanmamış bir sürü şey çıktı. Burda herkes ne kadar yattığını yazıyor, ne dinlenebildim ne her gün ev ortamında güzel güzel beslenebildim. Ama moralimi yüksek tutuyorum. Kısmetinde varsa yaşamak her türlü tutunacak. O yüzden sen de negatife değil pozitife odaklan
Benım ilk oglumda bır sure daha fitile devam etmişdim ozaman kı jel olan dı ismi aklıma gelmedi crıno gıbı bısey tutunması icın yapılan igne transfer sonrası bi tarih vermıslerdı 1tane vurulmustum estrofem sankı bır sure devam etmiştim ama ıgnem yoktu cok degısmıs ozaman dan bu yana 2015di tabı hersey bebegımız icın ınsallah bıze tutunurlar cok heyecanli bekleyıs sonuc guzel olur bebışlerımızı tutunurKızlsr gebelik oluştuğun da da mı iğne ilaç var kafam karıştı benim sanki
Askim trasnferden eve geldim ikinarak mecbur tualete ciktim, peceteye nokta damar gibi kirmizi bisey dustu tirnak ucu kadar. Kesin geri dustu diyodumKızlar transferin ilk günlerinde kabız olup ıkınma yaşayıp tutunma olan var mı. Cok umutsuzum bugün 6.günüm hiç belirttim yok ilk 3 gün kabızlıkla ugrastım acaba tutmadı mı diye kendimi yitio bitiyorum(
Test 2 gunden kalmami?Herkese merhaba testime bakabilirmisiniz 18 aralıkta 3. Gün embriyosu transferi oldu. 2gün önce meraktan yapmıştım hiç hirsey yoktu bugün sanki silik bir çizgi var gibi geldi ama bilemedim Eki Görüntüle 2975978
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?