2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Başımız ağrıyor dedik herhal
Bende anlamadım birtek ben mi kullanıyorum @Zecmel canim sen ne kullanıyorsun ?
Ben de estrofem sabah akşam 2şer tablet
Lutinus sabah akşam ikişer tablet vajinal fitil
Proluton depot 3 günde 1 kalçadan
Coraspirin günde 1
Enox günde 1
Gevitamax mutlivitamin günde 1
Prograf sabah akşam 1er tane
Ve iki haftada birde clinoleik serum alacağım
Son iki yazdığım boş gebelikten dolayı mı bilmiyorum ilk transferimde yoktu ama son 2 hariç vardı.Devit güzel bir şey ilk transferde ben de kullanıyordum.Benim de çok ilacım var sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun da ilaçları kullanırım napayım.

Merhabalar arkadaşlar aranızda yeniyim mesajların hepsini okumak mümkün değil sadece biraz bakındım :) bugün transferim oldu Ocak ayına da yazdım buraya da yazayım :) kasım ayında yumurta toplama yapıldı 20 yumurtadan 10 tanesi döllenip donduruldu. Bugün biri transfer oldu hayırlı haberleri alırız inşallah.Şuan progestan fitil ve iğnesi, d vitamini, folikasit, aspirin ve estrofem kullanıyorum. İstanbuldayım yaşım 28 2. Transferim :) HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLSUN

Senin ki test için çok erken. Çıkmaz 2. Gün embriyosu olduğundan dolayı. 8. Gün belki belli olur.

3 gün yada 4 gün duş için bekle. Çok sıcak su olmayacak. Ilığa yakın gibi. Fazlada duşta bekleme tatlım. Yemek bulaşık bunları 5 dakikada halletmeye yada dinlene dinlene yap. Riske atmaya gerek yok bence. Sonra çok pişman olursun. Tecrübeli biri olarak söylüyorum.

Bunun için ilaç veriyorlar. İrtibata geç söylesinler adını. Yada başka formlarda yazıyor arama motorunda bir araştır istersen.

Belli belirsiz birşey görüyorum sanki. Sabah bir daha yaparsan kesin gözükecek. Şimdiden tebrik ederim

Diğer arkadaşlarımızın hep 3.cü 5.ci günü benim 2.ci gün olunca gerçekten kendimce olumsuz olmaya doğru gidiyorum biri beni tokarlasın
hayır hayır sakın, moral bozmak yok. Güçlü ol, pozitif ol tamam mı canım
Bak ben de transfer günü hariç hiç ama hiç yatamadım malesef. Planlanmamış bir sürü şey çıktı. Burda herkes ne kadar yattığını yazıyor, ne dinlenebildim ne her gün ev ortamında güzel güzel beslenebildim. Ama moralimi yüksek tutuyorum. Kısmetinde varsa yaşamak her türlü tutunacak. O yüzden sen de negatife değil pozitife odaklan

Yaaaaaa ağzın bal yesin senin ahahahahAllah razı olsun inşallah peki değişiyor mu iğneler yoksa yine aynı devam
Canım haftada bir kabadan iğnem var değişti tabi bide her gün koldan oksapar kan sulandırıcı onu üç ay kullancam hergun fitile devam günde üç kez. İlaçlara da aynı şekilde devam

Allah razı olsun inşallah bebeğiniz size sımsıkı tutunsun
Senin ki test için çok erken. Çıkmaz 2. Gün embriyosu olduğundan dolayı. 8. Gün belki belli olur.
Hayırlısı Allah'tan inşallah
12.haftaya kadar devam ettirenler de var. Senin durumuna göre. Doğuma kadar kullananda vardı. Kan sulandırıcımıydı başka birşeymiydi onu hatırlamıyorum.
Oooo daha çok maşakatli yollar var önümüzde desene
Merhaba bende ne görüyor ne görmüyor gibiyim inşallah pozitif sonuç alırsınız

Allah razı olsun inşallah sağolasın gülüm

Kızlsr gebelik oluştuğun da da mı iğne ilaç var kafam karıştı benim sanki
Benım ilk oglumda bır sure daha fitile devam etmişdim ozaman kı jel olan dı ismi aklıma gelmedi crıno gıbı bısey tutunması icın yapılan igne transfer sonrası bi tarih vermıslerdı 1tane vurulmustum estrofem sankı bır sure devam etmiştim ama ıgnem yoktu cok degısmıs ozaman dan bu yana 2015di tabı hersey bebegımız icın ınsallah bıze tutunurlar cok heyecanli bekleyıs sonuc guzel olur bebışlerımızı tutunur

Askim trasnferden eve geldim ikinarak mecbur tualete ciktim, peceteye nokta damar gibi kirmizi bisey dustu tirnak ucu kadar. Kesin geri dustu diyodum Ama bak benimle Takma kafana, belirtide kesinlikle arama hepsi ilaclarin etkisi cunki. Gebelik belirtisi benim 5ci haftada basladi yani testlerden falan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…