- 27 Kasım 2021
- 375
- 517
- 23
- 35
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.441
Aminn cnmm çok aminnnolsun sen çok içme zararlı
onun yerine pekmezli su iç kan can olsun
ayyy ne güzel mutlulukkkk Allah daim etsin inşallah :)
Canım 3.gün embriyosu 8hücreli dediler banakızlar hepinize merhaba
tablodan baktım da sizlerin de 3.gün embroyosuymuş
hepinizin transferi olmuş galiba belli oldu mu sonuçlarınız bir de kaç hücreliydi yazabilir misiniz
benimde öyle
Y Yldrm1
@tpk35
@Dfn1903
@Zecmel
@Minikbirmucizemeselesi senin belli olmuş gözüküyor canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
efsunn210102
Yaaaaaa ne güzel ne mutlu size Allah'ım kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahKızlar çok şükür kalp atışını bugün duyduk6 haftalık şuanda bugün sadece görürüz dedi doktor sonra yüzeysel nefes al belki duyabiliriz dedi duyduk da çok şükür yaa Allah’ım herkese nasip etsinn canlarım bu mucize sesleri duymayı
aynen canım gerçekten büyük mucize aklımız almazAminn cnmm çok aminnnresmen mucize Allah’ım kucağımıza sağlıklıca almayı nasip etsin
yaaaa maşallah olması gerektiği gibiCanım 3.gün embriyosu 8hücreli dediler bana
İnşallah yaYok yok adetin 2. Günü neyse o çıkıyor %80 hiç korkmayın inşallah hayırlısıyla sıkıntı çıkmayacak
yaaaa maşallah olması gerektiği gibi
sağlıkla tutunsıun sana da inşallah
koccamannnnn aminnnnnnnnAmin hepimizin bebişleri tutunsun hepimiz güzel haberler alalım inşallah
Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.vajinal mi bakıldı?Kızlar çok şükür kalp atışını bugün duyduk6 haftalık şuanda bugün sadece görürüz dedi doktor sonra yüzeysel nefes al belki duyabiliriz dedi duyduk da çok şükür yaa Allah’ım herkese nasip etsinn canlarım bu mucize sesleri duymayı
Ohh çok şükür hadi gözün aydın yenidenKızlar çok şükür kalp atışını bugün duyduk6 haftalık şuanda bugün sadece görürüz dedi doktor sonra yüzeysel nefes al belki duyabiliriz dedi duyduk da çok şükür yaa Allah’ım herkese nasip etsinn canlarım bu mucize sesleri duymayı
Stres yok gayet güzel sizin için hangisi hayırlısı ise o olsunMerhaba herkese bugün embriyolarımın 2. Günü gelişimleri iyiymiş, yarına ak koyun kara koyun belli olacak. Belki duruma göre 4. Gün 5. Güne kadar ilerletebilirlermiş. Çok stres oldum çok
Canımmmmm gözün aydınTransferin ilk günündeyim bu şekilde yatmam iyi mi ? Bacaklarım ağrıdı 1 saatte düz yatarken
Offf bu haberi beklemek de çok stresliMerhaba herkese bugün embriyolarımın 2. Günü gelişimleri iyiymiş, yarına ak koyun kara koyun belli olacak. Belki duruma göre 4. Gün 5. Güne kadar ilerletebilirlermiş. Çok stres oldum çok
Aminn cnmm çok teşekkür ederim Allah hepimize nasip etsinYaaaaaa ne güzel ne mutlu size Allah'ım kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Hadi bakalım bekliyorumBence yapma daha erken çok erken çıkmayabilir de sonra uzulmeyesin benim yedinci gün tutunmuştu lekelenme oldu mesela önce yaotrsam benimde çıkmayacakti belkide zamanını bekle derim
Yok iç içe geçmişler.... 4 tanenin üstünde gölge gibi olanları da sayıyorsunuz..ayyyyy amiiin aminnnnn
küçüklerle mi :) ben kocamanları saydım
çok içme sen hamilesin
Aminn cnmm Allah emeklerimizin karşılığını almyı nasip etsinaynen canım gerçekten büyük mucize aklımız almaz
ben 3.gebeliğimde duymuştum 6 haftalıkken kalbim duracaktı inanki eşim de ben de nasıl ağlamıştık
rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de etsin
Aminn cnmm çok sağol hepimizeHayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.vajinal mi bakıldı?
Ok sağol cnm çokOhh çok şükür hadi gözün aydın yenidenAminnn sonn 15 gün kalp atışına bizim heyecanli bekleyişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?