2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Yaaaaaa ne güzel ne mutlu size Allah'ım kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Aminn cnmm çok aminnn resmen mucize Allah’ım kucağımıza sağlıklıca almayı nasip etsin
aynen canım gerçekten büyük mucize aklımız almaz
ben 3.gebeliğimde duymuştum 6 haftalıkken kalbim duracaktı inanki eşim de ben de nasıl ağlamıştık
rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de etsin

Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.vajinal mi bakıldı?

Ohh çok şükür hadi gözün aydın yeniden Aminnn sonn 15 gün kalp atışına bizim heyecanli bekleyişler

Merhaba herkese bugün embriyolarımın 2. Günü gelişimleri iyiymiş, yarına ak koyun kara koyun belli olacak. Belki duruma göre 4. Gün 5. Güne kadar ilerletebilirlermiş. Çok stres oldum çok
Stres yok gayet güzel sizin için hangisi hayırlısı ise o olsun nihayetinde 3. Gün tutanda cok 5. Gün tutanda

Transferin ilk günündeyim bu şekilde yatmam iyi mi ? Bacaklarım ağrıdı 1 saatte düz yatarken
Canımmmmm gözün aydın inş yavrucaklarıın seninle olur daima ben ekstra yatmadım. Doktorum çok yatmak kan dolaşımını yavaşlatır iyi değil dedi. Günlük yaşantın nasılsa öyle devam et. Sen bana istemiyorum operasyonla geri al embriyoyu desen ben bile alamam artık demişti
Merhaba herkese bugün embriyolarımın 2. Günü gelişimleri iyiymiş, yarına ak koyun kara koyun belli olacak. Belki duruma göre 4. Gün 5. Güne kadar ilerletebilirlermiş. Çok stres oldum çok
Offf bu haberi beklemek de çok stresli Olacağı varsa olacak ama biliyorsun rahat olmaya çalış canım, olumlu düşün gerisi gelecek zaten ben transfer sabahı 5. güne ulaştı mı diye arayacaklar diye uyuyamamıştım. Sabahın körü uyanıp telefonu izleyerek telefon beklemeye başlamıştım. Stresi çok zor cidden

Aminn cnmm Allah emeklerimizin karşılığını almyı nasip etsin ben de hala kulaklarımda kalp atış sesi Allah’ım mutluluğumuzu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…