- 17 Temmuz 2014
- 1.053
- 1.278
- 158
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #19.961
İçinde hiçbir şey olmadan normal -sezeryan 4500 sezeryan sonrası normal 8500KIzlar doğum ucreti ne kadar ben bugun doktora gittim rutin kontrol çin fiyat hiç sormamıştım 8500 hstane çıkışı yok suste yokmuş sadece birinde foto çekiyorlarmış
İçinde hiçbir şey olmadan normal -sezeryan 4500 sezeryan sonrası normal 8500
2500TL diye duydum :)KIzlar doğum ucreti ne kadar ben bugun doktora gittim rutin kontrol çin fiyat hiç sormamıştım 8500 hstane çıkışı yok suste yokmuş sadece birinde foto çekiyorlarmış
Ben Kocaeli VM Medical Park'a gidiyorum. Sezaryen ve normal doğum 5 bin tl epidural istersek ek 600 tl. Içeriginde kapı süslemesi, fotoğraf çekimi, 1 yada 2 gün hastane yatışı, bebeğin ilk aylık kontrolleri - işitme testi, kalça çıkıklığı vs- gibi şeyler var.KIzlar doğum ucreti ne kadar ben bugun doktora gittim rutin kontrol çin fiyat hiç sormamıştım 8500 hstane çıkışı yok suste yokmuş sadece birinde foto çekiyorlarmış
İlk gn fazla diğer gnler adetken nasılsa öyle gib benim hiçbirzaman kanamam çok olmadığı için bir iki gun sonra normale bndi bir haftaya kanama kalmadı lekeler kaldı sadeceBen diğer grupta sezeryan olma ihtimaline karşı anne çamaşırı denen yüksek bel çamaşır koyacağımı yazmıştım. Ilk doğumum, tecrübeli değilim ben de 2 adet koyacağım. Depend ve büyük ped koyacağım. Depend için yapışıyor yorumları da okudum. Kullanışlı gözüküyor aslında. Hangisi ile rahat edersem onu kullanırım diyorum. Kanama ne kadar oluyor doğumdan hemen sonra bilmiyorum çünkü.
2500TL diye duydum :)
BUnlar bayağı uygunmuş benim doktorum pahalı zannımca ondan normol bir gun sezeryan iki gun yatışı var öncekinde uçbin kusur vermiştim ama aynı hastanedeki doktorlar 1500 yapıyorlardıBen Kocaeli VM Medical Park'a gidiyorum. Sezaryen ve normal doğum 5 bin tl epidural istersek ek 600 tl. Içeriginde kapı süslemesi, fotoğraf çekimi, 1 yada 2 gün hastane yatışı, bebeğin ilk aylık kontrolleri - işitme testi, kalça çıkıklığı vs- gibi şeyler var.
aynen öyle doktora göre değişiyor bu durum . hastane kendi doktoru olunca daha uygun oluyor. aynı hastanede bir arkadaşımın eşi 5500 tl olacak doğumu . özel muayenesine gidiyor.BUnlar bayağı uygunmuş benim doktorum pahalı zannımca ondan normol bir gun sezeryan iki gun yatışı var öncekinde uçbin kusur vermiştim ama aynı hastanedeki doktorlar 1500 yapıyorlardı
Ben maltofer fol kullanıyorum. Hap şeklinde istersen yutuluyor istersen emiliyor. Tadı çikolatalı gibi. Sgk karşılıyor. Aile hekimine yazdırabilirsiniz. Kabızlık yapmadı bende. Bir de magnezyum kullanmıyorsanız onu da alabilirsiniz o iyi geliyor kabızlığa.Kızlar merhaba benm baştan beri hep kabızlık sorunum oldu Demir özellikle çok etkiledi beni o yüzden 10 kilo aldım şimdiye kadar. Kabızlık yapmıyor diye düşün dozda Demir ilacı içiyordum fiyat olarakta pahalı geliyor doktorumda günde ikiye çıkart dedi ama onu ödeyecek durumda değiliz sizlerin denediği kabızlık yapmayan Demir ilacı tavsiyeniz var mı acaba birde onlardan denesem
KIzlar doğum ucreti ne kadar ben bugun doktora gittim rutin kontrol çin fiyat hiç sormamıştım 8500 hstane çıkışı yok suste yokmuş sadece birinde foto çekiyorlarmış
Herkesin ihtiyacı kendine göre değişir canım ben bir pijama bir gecelik takımı koymuştum ama sonradan ya çok lekelenirse diye bir gecelik ve bir pijama daha ekledim 3 hastane çıkışı koymuştum sonradan bir tane daha alt üst takım şapka zıbın ekledim o valiz nasılsa gidecek içinde yer varken koydum sen çok bir şey koymak istemiyorsan bunlar yeterli sanırım ped olarak da bir paket depent ve bir paket uzun olanlardan normal ped koydumAnneye
2 pijama
1 eşofman
2 hamile çamaşırı
2 emzirme sütyeni ve atleti
Orkid
Depend
Terlik
Süt sağma makinesi
Çorap
Göğüs ucu kremi
Göğüs pedi
Diş fırçası
BEBEĞE
1 hastane çıkışı
3 takım
2 tane penye battaniye
Emzik
Biberon
10 adet bez
3 tane alt açma bezi
Pişik kremi
Islak mendil
Çorap
5 tane zıbın
Ağız mendili
kendimce koyacaklarım bunlar. Gereksiz eşya koymak istemiyorum. Fazla ya da eksik dediğiniz bir şey var mı kızlar?
Ben korseyi eve gelince giyeceğim sezeryan olmazsa hemen giyerim sezeryan olursa dikişlerin acısı geçince giyerim bebek için de hem pamuk hem ıslak mendil aldım büyük ihtimalle pamukla silerim ne olur ne olmaz diye aldım ıslak mendiliBeni karnimda oluşan boşluk hissi çok rahatsız etmişti. Doktora soracağım bu defa, korse olmaz ama o dönem için ne öneriyor diye. Hastane için değil de sonrası için ıslak mendil yerine pamuk ile popo temizliği öneririm, bebekten bebeğe farkediyor tabi ama hiç pişik olmamıştı kızım. Az da olsa etkisi olduğunu düşünüyorum
Ben Fertamir suya katılan demir ilacı içiyorum canım doktorum hap içemiyorum diye bunu yazmıştı içinde 30 tane paket var bir ay gidiyor bana her akşam yatmadan önce bir bardak suya katıp meyve suyu gibi içiyorum tadı güzel kabız değilim ama normalde de zaten çok kabız olan biri değilim sende nasıl bir etkisi olur bilmiyorum doktoruna bu ilacı bir sor istersen fiyatını da bilmiyorum eşim almıştıKızlar merhaba benm baştan beri hep kabızlık sorunum oldu Demir özellikle çok etkiledi beni o yüzden 10 kilo aldım şimdiye kadar. Kabızlık yapmıyor diye düşün dozda Demir ilacı içiyordum fiyat olarakta pahalı geliyor doktorumda günde ikiye çıkart dedi ama onu ödeyecek durumda değiliz sizlerin denediği kabızlık yapmayan Demir ilacı tavsiyeniz var mı acaba birde onlardan denesem
Aynısını yaşadımSezaryen olunca dikisin uzeri kapali oluyor o yuzden normal kilot giymek beni hic rahatsiz etmedi
Kanamaya gelince odama geldigimde altima kocaman pedlerden koymuslardi sonra hemsire benim hastaneden cikana kadar kullanabilecegim ped getirdi eve cikarken de normal pedlerimden koymustum hicbir sıkıntı cekmedim
Evet hastanede pamuk için su ayarlamak zor olabilir diye ben de ıslak mendil alırım kesin yanıma. Pamukla da ağzı silinir poposu silinir artık ortam imkanlar neye izin verirseBen korseyi eve gelince giyeceğim sezeryan olmazsa hemen giyerim sezeryan olursa dikişlerin acısı geçince giyerim bebek için de hem pamuk hem ıslak mendil aldım büyük ihtimalle pamukla silerim ne olur ne olmaz diye aldım ıslak mendili
Çok demişler biz doğum paketi almıştık içinde 10 muayene terstler vesaire sezeryan normal farketmiyor doğum ve çocuğun ilk muayenesi hepsi birlikte 8500 dediler öğretmen indirimi ile 8300 lira kredi kartına 3 ya da 4 taksit sanırım o kısmını net hatırlamıyorum ödedik Ankara Batıkent Medikal Park HastanesineKIzlar doğum ucreti ne kadar ben bugun doktora gittim rutin kontrol çin fiyat hiç sormamıştım 8500 hstane çıkışı yok suste yokmuş sadece birinde foto çekiyorlarmış
Doktorumun muayenehanesi ve doğum için anlaşmalı olduğu hastaneler var. Doğum yapacağım hastaneye karar vermedik henüz. Seçeceğimiz hastaneye göre 7-10 bin arasında değişeceğini söylemişti.KIzlar doğum ucreti ne kadar ben bugun doktora gittim rutin kontrol çin fiyat hiç sormamıştım 8500 hstane çıkışı yok suste yokmuş sadece birinde foto çekiyorlarmış
Ankara etlik lokman hekim Hastanesi..KIzlar doğum ucreti ne kadar ben bugun doktora gittim rutin kontrol çin fiyat hiç sormamıştım 8500 hstane çıkışı yok suste yokmuş sadece birinde foto çekiyorlarmış
Ben de her ihtimale karşı yanıma ıslak mendil alırım ama hastanelerde tek kullanımlık plastikler oluyor ya bana ameliyat sonrası narkozu atarken istifrar etmem için getirmişti hemşireler. O plastik kaplar pamuğu ıslatmak için iş görür diye düşünüyorum. Pamuk kullanmak isterseniz nacizane tavsiyemEvet hastanede pamuk için su ayarlamak zor olabilir diye ben de ıslak mendil alırım kesin yanıma. Pamukla da ağzı silinir poposu silinir artık ortam imkanlar neye izin verirse
Ayy çok teşekkür ederim detaylı yorumun içinBence yeterli olur ama acaba kanama vs olurda bulaşır mi diye bende emin olamıyorum. Bir de ben lohusa pediyle rahat edemem falan demiştim ama ablam o diğer sıradan pedlere göre daha rahat oluyor demişti. Henüz almadım görmedim denemedim ama kalbim hala normal ped rahatlığından yanadüzeltmee: şimdi baktım da ablamın bana söylediği külot şeklinde olandı ben onunla pek rahat edemem diye düşünüyorum normal ped ve lohusa pedi çok değişiklik göstermiyor incelediğim kadarıyla.
Ay bunlar aklımdan çıkmış okumuştum oysaa hemen yazıyorum çokk teşekkürlerCanım kağıt havlu al yanına,sezeryan ihtimaline karşı kahve, bi de ufak çöp poşetlerinden ve orta boy çöp poşetlerinden al. Ufak boy bebek bezi için, orta boy da işte normal çöpünüz olur, kirpileri geri valize koyarken temiz kıyafetler kokmasın diye
alt temizleme pamuğundan aldım bende canım başta dediğin gibi onları kullanırım sadece hastanede pratik olsun diye ıslak mendil alırım diye düşünüyorumBeni karnimda oluşan boşluk hissi çok rahatsız etmişti. Doktora soracağım bu defa, korse olmaz ama o dönem için ne öneriyor diye. Hastane için değil de sonrası için ıslak mendil yerine pamuk ile popo temizliği öneririm, bebekten bebeğe farkediyor tabi ama hiç pişik olmamıştı kızım. Az da olsa etkisi olduğunu düşünüyorum
Evet evet her ihtimale karşı koyucam bende aynı düşündümSğt sapma hastanelerin ki daha iyi oluyor ama koranadan dolayı vermiyorlarsa bilemem ebeler sağdırıyor onlarınkinde gögste hiç sut kalmıyor
Bende uzun koyayım pedlerden yanıma o halde canımm çok teşekkürlerHerkesin ihtiyacı kendine göre değişir canım ben bir pijama bir gecelik takımı koymuştum ama sonradan ya çok lekelenirse diye bir gecelik ve bir pijama daha ekledim 3 hastane çıkışı koymuştum sonradan bir tane daha alt üst takım şapka zıbın ekledim o valiz nasılsa gidecek içinde yer varken koydum sen çok bir şey koymak istemiyorsan bunlar yeterli sanırım ped olarak da bir paket depent ve bir paket uzun olanlardan normal ped koydum
Evet kullanışlı duruyor ama sevmeyenide var yaşayıp göreceğizBen diğer grupta sezeryan olma ihtimaline karşı anne çamaşırı denen yüksek bel çamaşır koyacağımı yazmıştım. Ilk doğumum, tecrübeli değilim ben de 2 adet koyacağım. Depend ve büyük ped koyacağım. Depend için yapışıyor yorumları da okudum. Kullanışlı gözüküyor aslında. Hangisi ile rahat edersem onu kullanırım diyorum. Kanama ne kadar oluyor doğumdan hemen sonra bilmiyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?