2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yaa çok sevimli benim büyük kız küçük kıımı reddetti aylarca meğerse hamile diyeymiş bebekler de gidince şimdi daha iyi anlaşıyorlar birbirlerini kokluyorlar evde koşturuyorlar birbirleriyle saldırarak oynuyorlar ama büyük kızım aşırı kıskanç ne zaman kucağıma alsam diğerini hemen gözler üzerimde indir onu der gibi bakıyor ama gelip de kendini sevdirmez. Sadece yatak odasındaki yatakta yatılırsa gelir yatar yanında, başka bir yerde ol hayatta gelmez yanına şu aralar eşimle salonda uyuyoruz yatak odası çok sıcak diye artık sinirli bize odadan gittik diye

Bende sordum doğum konusunda eşimi alamaz mıyız diye. Doktoru panik yaptırır diye almıyoruz dedi

Maşallah canım bebeğine Evet bu haftalarda kan uyuşmazlığı iğnesi yapılıyor. Geçen hafta bana yapıldı

Bebek telsizi, hastanede giymek için terlik, bebeği yıkamak için sünger ve anne bebek çantası da olabilir. Bakınca kendimce aklıma gelenler. İhtiyaca göre ev tipi ana kucağı da alınabilir. Bebek alışverişinin sınırı yok bitmiyor

reflü yatağını öneriyorlar genelde. Anne yanı beşikleri eğimli olursa gerekli olmayabilirmiş ama alınabilir. Ben yataştan aldım, sevi bebeyi de öneren çok.

Ben geldimmmm bebegin suyu gayet iyi sukur artik icme nar havuc suyunu dedi
Ince ve uzun boylu olacak tahminimce 2800 3000 gr arasi dogar dedi
Minnakımın boyu 3 hafta önde gidiyomus 1300gr olmus bayramdan sonra tekrar gidicem insaallah
Oo maşallah hızlı gidiyor demek her şeyin yoluna girmesine sevindim

Bu arada doktorum dedi ki hafta da bir 4 5 gunde bir bir bardak havuc suyu icersen baya faydasi olur bebege de sana da dedi NOT benim sekerim yok o yuzden sekeri olanlar havucu dikkatli kullanmaliymis

Dedim ki allah korusun simdi bebek olursa yasama sansi nasil olur simdi 700 gr cocugu bile yasatiyolar
Tabi bizim icin guzel sınır 2000gr dedi

Anne karnindaki duzenli titreşimleri sordum dönüyodur takilma bunlara bir sorun olsa zaten ultrasonda illa bi gerilik cikardi dedi

Su an icinde bulundugumuz dönem cok sınır ve zor donem mumkun oldukca dinlen ve bol su ic dedi
Mide agrilari ve yanmalari icin rahatca lansor kullanabilirsin dedi

+3 kilo olmusum yine

Benim de sertlesiyo taş gibi oluyor bazen napalim analık işte acılara da yürücez

Canim benim sagol darisi senin basina guzel haberler alalim senden de
İnşallah bebişimim kilosu 2 dir 2 gün geride. Önemli değil ama doktor da türk usulu tombik bir bebek olmayacak dedi. Her gün et tavuk balık yedim kontrolden beri ama sanıyorum bunun pek yeme içmeyle de alakası yok ya
annem proteini ihmal etme diyordu binbir ısrar. Bugün her gün protein yedim dedim, bu sefer de sebzeyi ihmal etme diyor napacağımı şaşırdım yani

Ayni seyi doktor da bana dedi
Bak oglum erken dogmasina ragmen 3000gr olmustu
Bunda diyo ki son gune beklesen bile 2800 3000gr anca olur bebegin yapisi bu dedi
Kollar bacaklar boy uzun ama bel gobek cevresi kucuk zayif bebek

Bebek telsizine cok ihtiyac duymam herhalde evim küçük odalar yanyana :) bebek bakim cantasini asla secemiyorum ya o aklimda.

Kızlar birşey sorucam özellikle 2.çocuktan sonrasına hamile kalanlar tecrübeli anneler daha iyi bilir diye düşünüyorum. Bebeği 1 yaşından sonra odasına geçirmeyi düşünüyorum. 1 yaşına kadar yatırmalık beşik nasıl birşey alabilirim. Benim gibi olanlar düşünüp yapanlar varsa fikir verirlerse çok sevinirim

İçiyorum canım ya hatta magnezyumdan zengin alıyorum kramplar için. Bugün öldüm sancıdan ya bir iki gündür baya sancılıyım ama buna da şükür olan gaz sancısı olsun

İçiyorum canım ya hatta magnezyumdan zengin alıyorum kramplar için. Bugün öldüm sancıdan ya bir iki gündür baya sancılıyım ama buna da şükür olan gaz sancısı olsun
27. Haftalarda bi ara ben de oyleydim o sanci resmen belimi de agritiyodu sirf bunun icin gittim doktora
Gaz sancisi demisti ayran cok iciyordum onu biraktim erik çagla bi ara mevsimiydi kuru fasulye hepsini biraktim baktim yine gecmiyor
Annem dedi ki ne olur corapsiz gezme bi sure bi de ince giyme sicak tut kendini
Artik bu yuzden mi yoksa gececeginden mi bilmem annemin de dediklerini yaptiktan sonra gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…