2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bebek tırnak makası bu geldi aklıma şimdilik

Sana diyet uygulamakta zor olacak bulursun yiyebileceğin sebze felan inş dzelir bu durumda şrker çıkmasıda ilginç ama dengeli beslenmek şart gibi aslında ama baştan herşeyi yemediğinden sonrasını duzeltmek zor olsa gerek ben yıgurt yemesem ertesi gun mutlaka yemek isterim normal zamanlarda bile aşermek gibi birşey benim için

Kan sulandırıcı kullanıyormusun onlar kanı incelttiği için bebeğe daha kolay kan akışından genelde daha önde gidiyorlar kanı incelten şeyler ye yani sebzeler meyveler o zaman farkeder

Ahahah ve bunlar doğumdan sonra da devam edevek bnce

Ben de emzirme sütyenine geçeyim diyorum, evdekiler sıkıyor artık. Normal bedenim 75c idi ama şimdi 80d almayı düşünüyorum, bir beden büyük almak lazım sanki hem sırtı, hem cup ölçüsünü, hatta belki 85d

Kan sulandırıcı kullanıyormusun onlar kanı incelttiği için bebeğe daha kolay kan akışından genelde daha önde gidiyorlar kanı incelten şeyler ye yani sebzeler meyveler o zaman farkeder
Yok kullanmıyorum, çok mantıklı belki de o yüzden karpuz kilo aldırıyor bebeğe diyorlar

Ahhh bu kayınvalideler sinirlendirmek için illa bişey buluyor sanırım. Bebeğin ultrason görüntülerini ısrarla oğluna benzetiyor. Aynı babası demez mi. Bak bi doğsun aynı babası olacak diyor. Ya benzesin tabi de şimdiden ne anlaşılır ki. Kızının çocuuğu da babasının aynısı bunu söyleyince de ama duymasın sinirlenir diyor. Empati kuramıyorlar hiç ya.

Ne kadar bunalırsak bunalalim çorap giymek önemli sanırım. Bana da kayinvalidem diyor, ince de olsa çorap giy,sonra çekersin. Haklılar bence de.

Sürekli suya giricez sanırım ördek gibiacayip bir nem var burdada önümüzdeki aylardada Allah yardımcımız olsun birden yazın ortasına düştük gibi oldu
Allah yardımcımız olsun, bizim eve serin diyorlar ve ben bu haldeysem akdeniz, güneydoğu bölgelerini düşünemiyorum.

Ahahah benimse eltim detaylı sonrası fotoğrafına aaa ağzı aynı …. Diyor. Kendi kızını söylüyor oysa ki kocama benziyor
Kötü niyetli değiller belki de biz bu dönemde çok alıngan oluyoruz bilmiş davrandıkları içinde geriliyoruz..

O da iyiymiş ya olabilir zaten sinirlenmek için yer arıyoruz gerginiz. Sağ salim bi doğursak da rahatlasak artık

Bizde anne yanında yatıracağız. Chicconun next2me aldık canım.

Kesinlikle yaranilmaz yaa bana da zayıfsın derlerdi bende 50 kiloydum ama daha 1 aylık hamileyken kilo aldığımı iddia ederdi kendisi 75 kilo aramızda 25 kilo vardı tabi şimdi ben 5 kilo aldım her gelişinde kilo almışsın diyor heralde kendi içini rahatlatmaya çalışıyor çünkü bana hep ilerde çocuk olunca görcem seni kilolu olacaksın falan derdi bence onun kıskançlığı bir gün eşine dedim en son benim 6 aylık hamile halim ondan 20 kilo zayıf diye. Valla hepiniz çekiyoruz heralde ama susmak yok artık

Kızlar günaydın bugün çok mutluyum evde basküle küsmüştüm bugün barıstık 5 kg vermişim zaten kg cok cok fazla versemde belli olmuyo ama vermek hosuma gitti. Troid ilacının dozunu arttırmıstı dr ödemlerde gidşnce kg olarak yansıdı bebek zaten önden gidiyor kg olarak ondada kafam rahat. Uzun vadedir enfeksiyon bilmem ne derken moralim bozuktu bugün enerji yüklendim yine

Maşallah hep böyle güzel günler olur umarım zaten bu dönemde her şeyi dert ediyoruz bari bunları yaşamasak ama olmuyor işte. Bende 5 kilo aldım 57 kiloyum ama bir korku gelmeye başladı acaba ne kadar alicam geriye kalan süreçte

Diyetisyene gidip diyet programı alana kadar en temel kurallara dikkat etmeye çalışabilirsiniz belki. 3 ana öğün, 2-3 ara öğün yapacaksınız. Ana öğünler sonrası dışarıya yürüyüşe çıkamıyorsanız bile evin içinde hareketli olun. Yemek sonrası hemen oturmayın.
Beyaz ekmek yerine tam tahıllı buğday, makarna yerine kepekli makarna, pirinç pilavı yerine bulgur pilavı tercih edebilirsiniz. Ama bunları da yemek yediğimiz kaşıkla en fazla 3-4 kaşık olarak yemeniz, yanında et yemeniz gerekiyor. Akşam öğününe bırakmazsanız kan şekeriniz daha iyi dengelenir.
Akşamları sebze, salata, kurubaklagil yemekleri, ızgara vs. tercih edebilirsiniz. Meyveleri bir porsiyon olarak gündüz saatlerinde yemeyi tercih edin, arkasına mümkün olduğunca süt ve süt ürünleri yiyerek/içerek meyvenin şekerini dengeleyin. (Kefir, ayran, ev yoğurdu vs.)
Beslenme tarzını değiştirmeden olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…