2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben de bugün iki tane emzirme sütyeni aldım biri e bebekten biri lcw den. Artık kendiminkiler olmuyodu mecbur alcaktim bari emzirme sütyeni alıyım dedim, balensiz ve hafif kaplı sutyenler insallah ucu belli olmaz.. bir de e bebekten markasını hatırlamadığım bebek çamaşır deterjanı aldim bitkisel ve temiz içerikli. Önümüzdeki hafta inşallah kıyafetleri yıkamaya baslicam. Bugun biraz AVM gezdim ama o kadar zorlandım ki diyorum eskiden it gibi gezerdim su halime bak iki mağazadan sonra pert oldum, sürekli wc aradım dezenfekte edip edip kullanmak zorunda kaldım cok yorucuydu gerçekten

Babycom dıye bır magazadan aldım trendyoldan ve instagramdan arastırın bende 1 yasından sonra oda sına geçirmeyi düşünüyorum beşik kalitesi ıyı

6 aydan sonrası için anne yani küçük beşik gibi yataklar maalesef kullanılmıyor. 1 yaşına kadar kullanılacak bir şey için Park yatak ya da henüz oda takımı almadıysanız ve yatak odaniz müsaitse daha sonra açma imkanınız da olacağı için oda takımı yatağından almanızı öneririm

Tüy yuttuğu için değil tüydeki parazitten kaynaklı yaşamıştır bu olayı. 2 ayda bir iç dış parazit aşıları yapılan kedilerin tüyünün böyle bir duruma yol açacağını sanmıyorum. Uzmanların söyledikleri de bu zaten.

Evet oyleymis ben bilmiyordum misophonia_ arkadasim sagolsun anlatti

Cokiyi yapmissin biraz daha buyudukce hareket etmemzi daha zor olacak erkenden halletmek lazim bu isleri

Ayyy seni çok iyi anlıyorum valla ben de çok sınandım kv tarafından hep bi laf sokuşturdu sağolsun. Demekle iyi yapmışsın ben de cevap verdim kaç defa ne yapayım artık yaa. Sana bişey diyim mi bunlara kilo yönünden yaranılmaz ben hamile kalmadan önce 48 kiloydum boyum 1.62 yani zayıfım ama kuru kemik gibi de değildim açıkcası bana devamlı kilomdan laf ediyordu zayıfmışım bilmem ne şimdi 58 kiloyum geçen bana yine ay neren kilo almış aynı kuru kemik demesin mi 10 kilo almışım pes yani daha 24 haftalıkken bir de 58 kilo olan insan nasıl kuru kemik olabilir resmen basenli göğüs falan fazla olan biriyim kendisi 95 kilo haliyle ona göre kıyas yapıyo galiba illa insana gıcıklık edecekler ben zaten anlamıyom gelin hamile kalınca niye kıskanırlar

Ahahaha hepimiz aynıyız desene valla bende hamile kaldıktan sonra iyice takılır oldum böyle şeylere çok gıcık oluyırum aşırı itici oluyorlar boğasım geliyo herkesi böyle yazarken bile insan sinirleniyor aklına gelenlere

Orası da çok sıcak olur yıka bencede sanırım ben de yıkamak isteyenlerdenim yıkayınca göbek daha çabuk düşğyormuş diye duydum ama ne kadar doğru bilemem

Çok sevindim cnm. İnş sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri de bu süreci sıkıntısız atlatırız

Orası da çok sıcak olur yıka bencede sanırım ben de yıkamak isteyenlerdenim yıkayınca göbek daha çabuk düşğyormuş diye duydum ama ne kadar doğru bilemem
Ben oglumu trmmuz ayinda dunyaya getrmistim o yaz da cok sicakti eve gelince yikadik ve hergun yikadik gobegide 3.gunde dusmustu oglumun

İçiyorum canım ya hatta magnezyumdan zengin alıyorum kramplar için. Bugün öldüm sancıdan ya bir iki gündür baya sancılıyım ama buna da şükür olan gaz sancısı olsun
Aynen öyle canım benim bende hiç şikayet etmiyorum hatta diyorum ki olsun doğuma alıştırma oluyor bu ağrılar

Ben de yanıyorummm Ne uyuyabiliyorum, ne oturabiliyorum. Üzerimdeki her şey fazla geliyor. Eşim ben buharlaşırken "ev serin" diyor bir de Temmuz, Ağustos nasıl geçecek bilmiyorum
Sürekli suya giricez sanırım ördek gibiacayip bir nem var burdada önümüzdeki aylardada Allah yardımcımız olsun birden yazın ortasına düştük gibi oldu

Benim kızım var o yaşa yakın gün içerisinde aynı tavırlara yakın ha4eketler oda yapiyor hatta beniçok bunalttığıda oluyor ama geçici bir atak dönemidr diye üstüne durmamaya çalışıyorum.degilsede yandk zaten:))

Elimden geldiğince ben de dikkat edeyim de canım Mersin yanıyor üşütmüş olmayayım bu havada

Annenin dediği doğru canım benim de üşütmekten olur özellikle ayaklarım üşüyünce hala pike ve hırka ile oturuyorum ben evde üşürüm korkusuyla evim de baya serin gaz sancısı olduğunda sıcak su torbası iyi geliyordu bana ayaklarımı ısıtıyordum bebekler de böyle işte kiraz çekirdeği torbasını bu yüzden aldım yavruma inşallah gazı olmaz

Aynı ben ben evde odadan odaya geçerken yoruluyorum, nefesim yetmiyor . LCw dan ve civilden aldım ben de sutyenleri , çoğu şeyleri bitti benim ikizlerin besik, ama kucağı, bir kaç daha kıyafet bir de bebek arabasi kaldı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…