2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Herkese merhabaa şu titreme olayını doktoruma soracağımı söylemiştim, bugün randevumuz vardı doktora sordum uzun süreli titreşim oluyor sonra elimi koyunca geçiyor diye, bunlar hıçkırıklar dedi. Tekrar sordum uzun süreli olunca hıçkırık değildir diye düşündüm endişelendim dedim yok dakikalarca sürebilir dedi şükürler olsun endişelenecek bir şey yokmuş

Ben demiştim hıçkırık diye o kadar çok video izledim ve bir sürü şey okudum ki doktorlardan

Bende aynı şeyleri düşünüyorum ama inşallah öyledir. Acaip anneci oldu. Benide bunalttı gi oluyor böyle kalırsa nasıl yaparm diye düşünmüyor değilim

O da iyiymiş ya olabilir zaten sinirlenmek için yer arıyoruz gerginiz. Sağ salim bi doğursak da rahatlasak artık
Ben de kocayi boşamadan dogursam diye dua ediyorum Adama sardim , adam da bana sardi, her gün birbirimize satasip duruyoruz durup dururken agliyorum, kendine uzuldum ya da kizdim saniyor, niye agliyosun ne yaptim ben yine diye sorup duruyor oysa neye agladigimi ben bile bilmiyorum

Hatta 90 bende normalde 75 takardım doğumdan sonra 90la çok daha rahat ettim

Kalsiyumi zaten sut urunlerinden yeterince aliyoruz sanirim . Ama sut urunlerini tuketemeyenlere ek olabilir sanki
Kızlar tüm vitaminlere aldim yazdırdım doktora da. Magnezyumu da ekledik. Kalsiyum vermedi ekstra siz kullaniyor musunuz ?kemiklere faydacı var diye biliyorum ama yazmadı ekstra

Hormonların etkisi olduğunu hiiç anlamıyorlar demi ya bizde yaşıyoruz aynı durumu. En ufak bişeye ağlıyorum sen çocuklaştın iyice diyor daha çok ağlıyorum

Hatta 90 bende normalde 75 takardım doğumdan sonra 90la çok daha rahat ettim
Evet belki de 90’lara çıkacak 90, 75 vb sırt ölçüsünü belirliyor ama C-D cup meme büyüklüğünü, sırtım şimdiden 80 oldu zaten, cup ölçüsü olarak C hala oluyor ama d ye geçeceğim sanırım, doğumdan sonra da kullanmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…