2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Tam olarak beni tarif etmişsin. Ne sağa sola sığan göbek ki hamile yastığı da aldım. Saat başı gelen çiş ve üstüne aşırı nem

Tam olarak beni tarif etmişsin. Ne sağa sola sığan göbek ki hamile yastığı da aldım. Saat başı gelen çiş ve üstüne aşırı nem
Bende yastık falan koyuyorum bacağıma karnıma ama yine olmuyor yine olmuyor sen o nemi sıcagı bana sor benim odamın camı kapalı çünkü evimin önünden 5 şeritli yol geçiyor biri şehirler arası sesten açmak mümkün değil

Merhabalar herkese, erkek bebegi olacak arkadaslar yenidogan sunneti hakkinda ne dusunuyorsunuz? Hastaneden cikmadan hemen 2-3 gunlukken yaptiracak olan var mi?
Ya ben istiyorum ama eşim yine de birkac aylık olsun öyle yaptıralım diyor. Yeni doğmuş olacak gazı olur başka derdi olur zaten anlayamayız bir de onun acısını cekmesın diyor. Ama 2-3 aylık olunca yaptırmayı düşünüyoruz.

Aynen canım ,uykuya hasret dönemlerimiz başladı. Maalesef ben de uyuyamıyorum. Özellikle bacak sızısı sebep oluyor buna.

Anladim .tum pozitif enerjimiz ve dualarimiz sizinle...saglikla insallqh bebislerimizi kollqrimiza alalim

Bulgur pilavı, kepekli makarna gibi şeyleri yiyorum ben de. Ölçüm cihazıyla kontrol ederseniz ve her şey yolundaysa arada canınızın çektiği yiyeceklerden minik kaçamaklar yapabilirsiniz
Bir terliyorum, bir üşüyorum, dengem şaştı. Derin uyuyamıyorum, dinlenemiyorum. Yarın 31 oluyorum, ortopedik visco yastık, diz arası yastık ve hamile destek yastığı kullandığım halde her yerim ağrımaya başladı. :/ :/ Soldan sağa dönerken o karın ağırlığını hissediyorum resmen. Benimki kız olduğu halde erkek karnı gibi öne gitti tamamen.

Ha bir de unutkanlık Saniyesinde unutuyorum her şeyi. Ben Okmeter Direct aldım, eczacım önerdi, kendileri de onu kullanıyormuş. On-call plus almayı düşünüyordum, annemin de kullandığı marka oydu diye hatılıyorum. Accu-check, vivacheck markaları da var. Lifecheck biraz yüksek, optima da düşük ölçüyormuş diye okuyup not almışım başka forumlardan.

Bacak aramda 1 kafamin altinda 2 yastikla panda gibi yarim saatte bir bi sagima bi soluma donerek uyuyorum ayaklarim alti yaniyor kesinlkle bisey ortmeden ve esimle temas kurmadan uyuyorum cunku cok sıcak geliyo bana

Ilk cocugumda biz de biraz gecsin oyle yapariz dedik, 5 yasinda oldu simdi kara kara dusunuyorum ne zaman nasil yaptiricam diye, o yuzden bunda erken aksiyon almak istiyorum. Ama tabi siz dusundugunuz zamanda yaptirirsaniz ne mutlu :) sevgiler.

Seker olcum cihazi benimkisi accu chek performa ve cok memnunum hatta yanlis mi sonuc veriyor diye merak edip bir hastaneye gidip hem o laboratuvard akan verdik hem de ayni anda cihazimdan baktim aynisiydi

Bacak aramda 1 kafamin altinda 2 yastikla panda gibi yarim saatte bir bi sagima bi soluma donerek uyuyorum ayaklarim alti yaniyor kesinlkle bisey ortmeden ve esimle temas kurmadan uyuyorum cunku cok sıcak geliyo bana
Ben de öyle Başımın altında iki, bacak aramda 1, karnımın altında ince küçük bir kırlent... Üstüm, özellikle karnım açık Eşim uyanırsa sürekli üstümü örtmeye çalışıyor. Gece ellerim şişiyor, tutamiyorum ya pikeyi. Örtemiyorum sanıyor Dönerken o yastıkları yerine koymak da ayrı mesele

Çok mu yoruluyorsun? Ondan mı sızlıyor bacakların?
Canım ister istemez yoruluyorum. 5 yaşında oğlum var onun için sürekli ayaktayım. Yaramaz bir çocuk değil ama çok hareketli. Sürekli göz hapsinde tutmam gerekiyor. Allah korusun yaz balkon pencere falan da açık. Bi de sürekli kendisiyle oyniyim istiyor Bu halimle mecbur ayak uydurmaya çalışıyorum

Allah güç kuvvet versin oğlun nasıl karşılıyor? Kardeş fikrine alıştı mı

Merhabalar herkese, erkek bebegi olacak arkadaslar yenidogan sunneti hakkinda ne dusunuyorsunuz? Hastaneden cikmadan hemen 2-3 gunlukken yaptiracak olan var mi?
Ben en erken 40ı çıktıktan sonra düşünüyorum ya çünkü bebek daha yeni doğmuş huyunu suyunu anlamadan süt olayını rayına oturtmadan cesaret edemem heralde. Yani alerjik mi olcak güzel mi emecek bilemedigim icin düşünmüyorum yenidogan sünneti. Ama dönmeler başlamadan da yaptırmak istiyorum

Hanımlsr merhaba. İlk gebeliğim olduğu için normal ve sezeryan sonrası kanama nasıl ne kadar sürüyor ne kullanmak daha doğru olur hiç bilmiyorum. Ne almam gerekiyor mesela yanıma doğuma sonrasında nasıl daha rahat bilgi verirseniz sevinirim

Bir kaç gecedir bende uyanmaya başladım .. sırtım çok ağrıyor geceleri sanırım rahat yatamadığım için .. Bundan sonrada daha rahat yatamayacağım için başladı uykusuz geceler sanırım
Bir ay içinde istiyorum aslında ama hastaneden çıkmadan sanmıyorum.. bi göbeği düşsün ben toparlanayım ve birbirimize alışalım diyorum.. ama en geç 40 ı çıkınca yaptırırım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…