2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım ben Lasinoh göğüs ucu kremini aldım boşuna bir kere kullanmadım bence alma eğer lazım olursa alması 5 dakika

Kızlar merhaba, süt sağma pompaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Almak lazım mı yoksa duruma göre mı alacaksınız :)
Ben kızımda almadım hiçte ihtiyaç duymadım direk emzirdim ilk bir kaç gün sarılık olmasın ve süt tam gelmediği için biberonla mama verdik sonra sadece anne sütü ve emzirme..ama çalışıyormusunuz işe gidecekmisiniz o durumları bilemiyorum canım

bende dün tez savunmamı verdim. kaç senedir uzatıyordum kızım bana şans getirdi çok rahat geçti değerlendirmem. seninde öyle olucak merak etme.
Harika tebrik ederim sizi.
Benim kızımda bana şans ve enerji getirdi. 6.senenin sonunda bitiyor
Son 2 haftam kaldı sınava. Güzel dilekleriniz için çok Teşekkürler

Aranizda epidural normal dogum yapan ya da yapmayi dusunen var mi ? Etrafta bununla ilgili bir suru olumsuz bilgi kirliligi var moralimi bozdu acikcasi. Sizin dusunceleriniz neler ?
Kızlar merhaba epidural normal doğum yapan varmı daha önce tecrübelerinizi yaşadıklarınızı yazarmısınız?
Benim eğer normal doğum olursa ki şuan için her sey yolunda ben epidural düşünüyorum. Çevremde eşimin tarafında 2 ay önce falan o şekilde doğum yapan biri var hatta 3.kez bu sekilde yapıyor. Hiç kötü bir şey duymadım.

Bana geçenlerde k.validem sordu doğum nasıl olacak diye bende bu seçeneği de söyledim bana da kalktı sancının bebeğe ve anneye çok faydası var dedi. Doğruluğu var mı bilemiyorum ama bende dayanamıyorum dediğim anda yaptiricam zaten dedim. Yanı acıdan ölmektense ben artık bittim dediğim yerde yaptırmak istiyorum şahsen fikrim bu yönde.

Müdür attı idari iznin devam ediyor hocam yazmış daha resmi yazı yokken bitti demelerine sinir oluyorum da neyse
Genelde son gune kalsada valilik gönderiyor hemen kurumlara bir öncekinde sadece esnek mesai bitmişti eşimde yarın altıda kalkacaksın kendini alıştır bir kaçgundur sekizde gelip beni uyandırıp kahvaltı hazırlıttırıyor bende kalkmaz bekleyeyim diye duşunuyordum genelgelere resmi gazateye bakıyordum netten

Kv nin yorumuna istinaden; Epidural de sancı yine olmuyor mu zaten? Sadece sen hissetmiyorsun diye düşünüyorum ben. Sancı, kasılma olmadan zaten bebek nasıl hareketlensin doğsun. Yanlış biliyorsam bilenler düzeltsin, çok bilgim yok. Tahminim o...
Ben de epiduralle ilgili olumsuz bir şey duymadım.

Aranizda epidural normal dogum yapan ya da yapmayi dusunen var mi ? Etrafta bununla ilgili bir suru olumsuz bilgi kirliligi var moralimi bozdu acikcasi. Sizin dusunceleriniz neler ?
Ben çok video izledim bence çok rahatlattık gibime geliyor normal sancılı doğum yaşadığım için katlanırım gibime geliyor ama işte doğumlar değişiyo acıya gelemeyen ve sezeryan olmak için hiç sebebi olmayan kişilere bence ideal bir durum tıp grlişti artık anestezi uzmanları hakkıyka yapıyor bence

Kızlar merhaba, süt sağma pompaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Almak lazım mı yoksa duruma göre mı alacaksınız :)
Ben mochi aldım. Yorumlardan etkilenip, merakımdan aldım. Mastit vb sıkıntılar yaşayanlardan da göğüsleri boşaltmak gerekiyor gibi bir fikre sahibim. Elektrikli olan pompalardan da sanırım görümcem de varmış. Ilk başlarda düzen oturana kadar gerekli olabilir. Ben ücretsiz izin kullanıcam. Işe gidecek olsaydım düzenli sağar ve bakacak kişinin sütümle beslemesi için daha da gerekli görürdüm.

Sancı bir yere gitmiyor ki zaten sadece hssetmiyon az hissediyon

Bir tanıdığım iki doğumunu da iki şekilde yapmış. Normal sancılı ve normal epidural. Epidural için büyük rahatlık diyor.

BEnim ucu ile başladı ama sut kanallarında dayanılmaz ağrı vardı 70 gun surdu emzirme sutyenini bile çıkarmıştım biraz rahatlattı ama emzirdikten sonra dayanılmaz agrılar çektim bende gumuş harıç her kapak var digerleride ucunun kıtafete degmesşni engelliyor ama yok zamanla ancak şimdiden bende başlamış balının altında valla hiç dokunmuyorum ilk degil ama ucundan çok kanallardan korkuyorum gecen sanki sut doldu ve yine kanallarda agrı oldu eşim diyor bir gögus için dunya kadar para harcadın valla öyle oldu bu kulupte biri daha benim çektigimi çekmiş onunda aynı olmuş bende muhtemelen gumuş alırım o kaldı denemediğim yaglar soganlar kremler kanallar için doktor emzşrmeden önce parol yazdı iç diye ama içmedim içsemde zamanını ayarlamam zordu bebegim gögsu boşaltmıyor diye emzirdikten sonra sagıyırdum sutum iyice artı poşetleri bitirdim buzluk sutle doldu valla dogum sancısından çok arada bu yaşadıklarım geliyor aklıma

Açık yara varsa garmastan iyi diğerleri sadece yumuşatma için gögus pedi lazım birşey değil ilk zaman sut veriyon iki satte bir sut akma durumu olmuyor ki zaten bende emzirme saatini geçirince dışarda ya da misafir varken doluluktan elim degince akıyordu uyarılıp ama ben sagdığım için dışarda sagdığım sutleri veriyordum aldıklrım duruyordu benim pamuklu mendilde koyablirsin daha rahat

Kayınvalidene söyle lütfen, dişi ya da başı agridiginda sakın ağrı kesici icmesin, ağrının tadına varsın
Onun zamanında epidural olsaydı, heralde doktora yalvarirdi:)
Dr.Kagan'in videosunda izledim hiçbir sakıncası görünmüyor arkadaşlar

Bir tanıdığım iki doğumunu da iki şekilde yapmış. Normal sancılı ve normal epidural. Epidural için büyük rahatlık diyor.
On cm açılıyor birşey anlamıyon ki bencede rahatlık bebeğin kanalda ilerlemeside çok sancılı sonrada refkles ıkınmalar geliyor doktor yönlendirmesi ile doguruyorsun sancıyla ıkındırıyorlar ya kanala girince ağrı duyuluyor zannımca çunku şiddet fazla ya ben her iki dogumumda da on cm açılmaya ulaşmama ragmen beni sezeryan edin dedigim olmuştu tabi doktorlar seni ciddiye almıyor doktırların bir kusmı yönlendirmyor ıkınma yetersiz olur diye mi bilmiyorum ama bebek kanaldayken vucudun kendisi ıkınıyor sanki

Valla bende onu anlamadım ve sinirlendiğim için öyle bir cevap verdim kendisine bizimki tıp, hukuk, insan ilişkileri ve her şeyi çok iyi bilir mutlaka bir yorumu vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…