- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #20.561
Mantıken olması gereken o ama işte gelde anlatSancı bir yere gitmiyor ki zaten sadece hssetmiyon az hissediyon
Dudaklarıma surmuştum benCanım ben Lasinoh göğüs ucu kremini aldım boşuna bir kere kullanmadım bence alma eğer lazım olursa alması 5 dakika
Ya zaten olay bizim hissetmemiz ama benim kv tıpla yarışacak kadar iyidir her şeye yorumu vardırKayınvalidene söyle lütfen, dişi ya da başı agridiginda sakın ağrı kesici icmesin, ağrının tadına varsın
Onun zamanında epidural olsaydı, heralde doktora yalvarirdi:)
Dr.Kagan'in videosunda izledim hiçbir sakıncası görünmüyor arkadaşlar
Duruma göre al bence çok ilk zaman lazım olursa hastanede gidip sağıp gelirsin bir hafta ebeler yardımcı oluyor görevleri çunku emzirmeyide öğretiyorlar birdeBen kızımda almadım hiçte ihtiyaç duymadım direk emzirdim ilk bir kaç gün sarılık olmasın ve süt tam gelmediği için biberonla mama verdik sonra sadece anne sütü ve emzirme..ama çalışıyormusunuz işe gidecekmisiniz o durumları bilemiyorum canım
Ay allahım yaBenim eğer normal doğum olursa ki şuan için her sey yolunda ben epidural düşünüyorum. Çevremde eşimin tarafında 2 ay önce falan o şekilde doğum yapan biri var hatta 3.kez bu sekilde yapıyor. Hiç kötü bir şey duymadım.
Bana geçenlerde k.validem sordu doğum nasıl olacak diye bende bu seçeneği de söyledim bana da kalktı sancının bebeğe ve anneye çok faydası var dedi. Doğruluğu var mı bilemiyorum ama bende dayanamıyorum dediğim anda yaptiricam zaten dedim. Yanı acıdan ölmektense ben artık bittim dediğim yerde yaptırmak istiyorum şahsen fikrim bu yönde.
Bende öyle düşündüm ya arkadaşım da almış bir sürü 6 ayfa bırakmış cocuk emme işini. Elimde kaldi diyordu belki ondan alirimCanım ben Lasinoh göğüs ucu kremini aldım boşuna bir kere kullanmadım bence alma eğer lazım olursa alması 5 dakika
Bizim milletimiz nerde hamileye söylenmemesi gereken şey varsa onu söylerAy allahım yaşu çevremizde ki insanlar neden böyle hamile insana anlamıyorum.. benim aklıma bu konuda tek şu takılıyordu hani işte uyuşma olduğu için ıkınmayı hissedemiyormuşsun zor oluyormuş diyenler oluyordu. Dün kuzenim geldi o lise de doğum hanede staj yapmıştı ve alakası yok biz ekranda görüyoruz zaten ıkınmanı yönlendiriyoruz oluyormu olmuyor mu o an her şey görünüyor zaten filan anlattı daha dün .. herkes nasıl istiyorsa öyle doğursun ya sağlıkla gelsinler yeter ki
Anladım bende tam uyuyacağım sırada bebiş uyanıyor bazen dalma sürem uzuyor.. Sabahta ne zaman uyanırsam bidaha dalamıyorum artık. Az kaldı inş sağlıkla kavuşuruz bebişlere de çook heycanlıyımmBebeğin hareketleri hafif oluyor o rahatsız etmiyor da, rahat edemiyorum. Uyumak için uygun pozisyonu bulamıyorum.
Ay ne güzel yazmışsın harfiyen uyulması gereken şeyler hepsideÖnerim başlarda emzik verme boşuna çenesi yorulmasin her fırsatta emzir, gece de sık sık emzir memelerim dolsun diye bekleme. Kucağa alışır diyenleri de dinleme, 40ını çıkarmayı bekleme hayat daha güzel devam edecek hayata katıl. Her gün duş al rahatla, bol su iç, sevmediklerinle görüşme, herşeye yetişmeye çalışmamamaya başlamak zorunda kaldigin durumlarda da önce emzir sonra mama ver. İnşallah canım herşey yolunda gidecek her anne her bebek farklı yeter ki rahat ol
Bir tarafım daha var diyor, bir tarafım az kaldıAnladım bende tam uyuyacağım sırada bebiş uyanıyor bazen dalma sürem uzuyor.. Sabahta ne zaman uyanırsam bidaha dalamıyorum artık. Az kaldı inş sağlıkla kavuşuruz bebişlere de çook heycanlıyımm
Aynen öyle ama gelde anlatBizim milletimiz nerde hamileye söylenmemesi gereken şey varsa onu söylerbana da ablam acaba epidural olunca ıkınma hissi gidiyor mu nasıl anlaşılır falan demişti ama zaten izlediğim videolarda doktorlar hep yönlendiriyor. Dr. Furkan kayabasoglu epidural medeniyettir diyor yani kolaylık varken bundan yararlanmak isteyen yararlansın kime ne
Ben daha bekarken bile olursa normal olsun derdim çok istiyorumKızlar son günlerde başka uygulamalarda pozitif normal doğum hikayeleri okudum, belki hatırlayan olur ben kendimi sezeryane odakladim boyum kısa yapamam diyodum. Hala da öyle diyorum aslında ama bazen hayal kuruyorum, son haftalarda bebek erkenden kanala girmiş olsa, ben hafif adet ağrısı gibi belli belirsiz ağrılar yaşayıp hastaneye bi gitsem 5 cm açılma var deseler şok olsakşartlar çok güzel yerine gelmis olsa ben fazla yorulmadan acı duymadan, o zaman denerim normali, zaten 5-6 cm den sonra epidural vurulur falan diye hayalliyorum dua ediyorum, o hikayeleri okuyunca bi gaza geldim açıkçası
Kızlar son günlerde başka uygulamalarda pozitif normal doğum hikayeleri okudum, belki hatırlayan olur ben kendimi sezeryane odakladim boyum kısa yapamam diyodum. Hala da öyle diyorum aslında ama bazen hayal kuruyorum, son haftalarda bebek erkenden kanala girmiş olsa, ben hafif adet ağrısı gibi belli belirsiz ağrılar yaşayıp hastaneye bi gitsem 5 cm açılma var deseler şok olsakşartlar çok güzel yerine gelmis olsa ben fazla yorulmadan acı duymadan, o zaman denerim normali, zaten 5-6 cm den sonra epidural vurulur falan diye hayalliyorum dua ediyorum, o hikayeleri okuyunca bi gaza geldim açıkçası
Benim boyum da 1,57Ben daha bekarken bile olursa normal olsun derdim çok istiyorumbende 1.59 um .. ve inşallah normal olur diyorum.. onu hissetmek yaşamak istiyorum. Şartlar farklı olur farklı şekilde gelmek ister o ayrı hiç önemli değil
Bnce neden olmasın ki? Her şey müsaitse kendini hazır hissedersen bebiş bu kararı vermişse olabilir. Bence akışına bırakıp tek bir yöne kitlenmemek lazım farklı durumlar yoksa elbette
Valla canım her şey olabilir bence kendini sezaryen diye şartlama. Öyle insanlar var ki hastaneye gidene kadar açılması oluyor yolda doğuranlar oldu belki hatırlarsın haberlerdenKızlar son günlerde başka uygulamalarda pozitif normal doğum hikayeleri okudum, belki hatırlayan olur ben kendimi sezeryane odakladim boyum kısa yapamam diyodum. Hala da öyle diyorum aslında ama bazen hayal kuruyorum, son haftalarda bebek erkenden kanala girmiş olsa, ben hafif adet ağrısı gibi belli belirsiz ağrılar yaşayıp hastaneye bi gitsem 5 cm açılma var deseler şok olsakşartlar çok güzel yerine gelmis olsa ben fazla yorulmadan acı duymadan, o zaman denerim normali, zaten 5-6 cm den sonra epidural vurulur falan diye hayalliyorum dua ediyorum, o hikayeleri okuyunca bi gaza geldim açıkçası
Allah booooool bol sabır versin sana.Ya zaten olay bizim hissetmemiz ama benim kv tıpla yarışacak kadar iyidir her şeye yorumu vardırmesela eşim diyor ki doktor x bir şey söyledi hemen diyor ki onlarında her dediği doğru değil dedim adamlar sadece 6 sene tıp oluyor bir de bu işin uzmanlığı vs var nasıl doğru olmasın
Ayyyy aminn amiiiiiinnAllah booooool bol sabır versin sana.
Ay ne biliyim yaa çok ön yargım var cevremde hic normal dogum yapan yok, ben de sonrasındaki dikiş acısından korkuyorum. Benim ağrı acı eşiğim aşırı düşüktür cok korkarım acı duymaktan nedenseBen daha bekarken bile olursa normal olsun derdim çok istiyorumbende 1.59 um .. ve inşallah normal olur diyorum.. onu hissetmek yaşamak istiyorum. Şartlar farklı olur farklı şekilde gelmek ister o ayrı hiç önemli değil
Bnce neden olmasın ki? Her şey müsaitse kendini hazır hissedersen bebiş bu kararı vermişse olabilir. Bence akışına bırakıp tek bir yöne kitlenmemek lazım farklı durumlar yoksa elbette
İşte benim cevremde hic yok normal yapan bi annem var o da yok yoook sezaryen olun daha rahat deyip duruyo, ben senden gizli normal doguruyum da gör diyorum, son zamanlar günde 5 kere ararim diyoBenim boyum da 1,57
Allah biliyor ya çok istiyorum normal, kolay doğum. Boyumun engel olacağına dair bir his barindirmiyorum açıkçası. Vajinal doğum da doğum, sezeryan da doğum. Ama ben de hissetmek isteyenlerdenim. Sancıyı cekebildigim yere kadar çekmek, uyanık olup kucağıma almak isteğim.
Pilates topu ile son haftalarda egzersiz yapıp, ada çayı vs içmek gibi planlar yapıyorum ben de.Bir de ablam 3 normal doğum yaptı, ben de 4300 gr doğmuşum. Annemle ablam yaptıysa ben de yaparım diye gazliyorum kendimi inşallah her şey yolunda olur da sağlıcakla istediğimiz gibi doğum yapar kucağımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?