2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet emdikten hemen sonra kustu gazını çıkarırken aralarında nokta nokta sarılık gördüm. 2 kez hırıltı duydum daha denk gelmedi ama götüreceğim mutlaka. Çok teşekkür ederim

Maşallah bebişe boyu da çok güzel uzamış hep böyle gitsin biz gece uykusuna geçerken memede geçiyoruz genelde bu ne olacak şimdi

Benimki de büyük ihtimal oturtma daha erken dicek. Bu standart bilinen zaten benim bahsettiğim doktor biraz yenilikci ama ona da güveniyorum ya linki bırakıyım

Bence de oturtmaya çalışılmamalı. Ben hiç oturtmaya çalışmıyorum sormak bile aklıma gelmedi isterse 7.ayda otursun. Nolcak ki.

Sanmiyorum ya emerek uyuyab bir suru bebek vsr icgudusel biseyin o kadar kotu olduguna inanasim gelmedi. Ote yandan inancim tam egitim verecegine sorun kalmaz

Canim bizimki bi su gibi kusuyo bi kesik peynir gibi bi sari gibi hic dert etmedim doktoruda olabilir dedi
Ama bu hirilti işi sıkıntılı yaa mutlaka takip et bakalim tesaduf mu olmus drvam edecek mi

K Kbo4

Yaa bunu hatırlıyorum çok üzülmüştüm. Bizde öksürük ateş burun akıntısı halsizlik falan yok ama 2 kez hırıltı duydum bir de 3 kez kustu bugün normalde kusanbir çocuk değil. Kustuktan hemen sonra gaz çıkardı midesinde gaz birikmiş gibiydi ama şimdi panik oldum bir acile götürsem iyi olur sanki

Bence acile götürme rezillik her yer hastalık kaynıyor şimdi.Ateş öksürük kaka takip et bakalım. Acil ateş varsa hemen bi serum bi calpol verip eve gönderiyor. Gerekirse kendi doktor kontrolünüzü öne çekersin.
Daha eski bir mesajda vardı bulamadım daha eskiye gidemedim nedense. Bulursam onu da atacağım sana.
Bir de sana çok misafir geliyor Demiştin sen. mümkün mertebe çocuğu verme kimseye ve hep kapı baca aç. Bugün bana bi arkadaş geldi çocuğu astronot gibi giydirip balkon kapısı açtım napayım kendimce önlem işte

Kızlar benim bebiş yan dönmeye çalışıyor. Kafasını geriye atıyor, dönecem diye uğraşıyor. Sonra dönemiyor, kafasını da düzeltemiyor, bağırmaya başlıyor. Son günlerde sürekli bağırıyor zaten. Kendi sesini test ediyor gibi. Ağlayan bir bebek değildi, uykusundan bile ağlayarak uyanıyor artık. Kucağa alınır alınmaz susuyor tabi ☺ Çok gürültülü bir ev olduk. Ilk defa bugün öğlen tek seferde 2,5 saat uyudu. Kendi kendime nazar değdirmem inşallah. Öğleden önce yıkadım, banyonun etkisi ile bu kadar uzun uyudu sanırım. Bana da epey iyi geldi. Gece uykusunda da emzirdikten sonra emzik verip ayakta sallıyorum biraz. Doğru mu yanlış mı düşünemiyorum açıkçası, uyusun da nasıl uyursa uyusun modundayım.

Ya evet o da cok düşünürdü bizi baktık ateş vs yok bari yarını bekleyelim dedik. Evet bizim gelen videnimiz oluyor malesef ya. Çocuğu çok vermek istemesem de illaki yaklaşıyorlar benim kucağımda bile. Yarın bir sağlık ocağına götüreceğim doktor hırıltı duyarsa hemen çocuk doktorumuza gidicez biz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…