2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Atesi yoksa goturme acile acil de genelde pratisyenler oluyor
Sen gun icinde doktoruna randevu al ona gotur bence

Kızlar 3. Ay kontrolü kilosu kizimin 5200 cikti normal dedi doktor. Kusma ixinde bisey vermedi iyi kilosu fazlasını çıkarıyordur dedi sizde durumlar nasıl ? 610 gr almış geçen aya gore
Masallah bebişe kusma işi arada bizde de oluyor ama bir sıkıntı görülmedi. Bizim 13 gün önceydi kontrolümüz kilomuz 5.700 boyumuz da 60 cm çıktı toplam 1.200gr almış. Iligimi kemiğimi kurutuyor resmen bu çocuk gelişimi güzel dediler bizimde saçımızda ve yüzünde bazen kuruluk oluyordu konak değilmis losyon sürün saçına geçer dediler öyle yapıyoruz arada bir.

Maşallah bebişe boyu da çok güzel uzamış hep böyle gitsin biz gece uykusuna geçerken memede geçiyoruz genelde bu ne olacak şimdi
Kelin ilacı olsa
Sanmiyorum ya emerek uyuyab bir suru bebek vsr icgudusel biseyin o kadar kotu olduguna inanasim gelmedi. Ote yandan inancim tam egitim verecegine sorun kalmaz
İlk günler memede uyumasına izin vererek yanlış alışkanlık edinmesine sebep oluyor olabiliriz diye düşündüğüm için mantıklı gelmişti bana ama bilmiyorum ki. Herkes başka bir şey söylüyor valla İçinden ne geliyorsa bence
Güç aldım desteğinden tekrar ederim.

Biz seninle aynı gunlerdeyiz gerci benim bebek prematüre ama bizimki de aynen dedigin gibi aglayan bir bebek degildi ve cok aglamaya basladi bende yorulup uykuya gecemeyip aglayinca emzik verip kolumda salliyorum.uyaniklik vakti 1.15dk 2 saati bulunca aglamaya basliyor

bizimki dönmüyor ama kemerle bağlamama rağmen salıncağından veya mama sandalyesinden ittirerek kendini atar pozisyona getiriyor. kafayı yedi sanırım kendini atmak nedir ya 3 aylıksın be kızım bi dur çok alaması hatta şöyle dyim yalandan ağlaması ve kucağa alınca susmalar da yeni moda oldu. garip sesler çıkarıyor numaracı
ayyy bizim ev tam manyak oldu diyorum, gürültü bi yandan, bebek ağlar bi yandan, kedi paçama yapışır, eşim gelir çorbaya neden domates sosu koymadın vay keke neden ceviz koymadın sade kek yaptın evde ceviz vardı, büyük kız gelir e beni okula kim götürecek, bazen yeter diye bağırasım geliyor
bende bazen diyorum annelik formül işi değil, nasıl içimden geliyorsa diye. çocuk da bir birey her ne kadar konuşamasa da derdini anlatamasa da onun da rahatı önemli. o rahat edene kadar bizi böyle oynatacak işte

Canım sorsan bana hırıltı nasıl oluyor emin ol ben bile anlamıyorum burun tıkanıkken nefes alış verişte de hırıltılı ses duyulabiliyor ben doktora bi gün hırıltılı bi ses attım doktor bana bu hırıltı değil burnu tıkanmış ondan dedi . Bence sen bi güzel burnunu temizle bak balgam filan var mı . Kusması gazdan ise sıkıntı olmaz ateşi de ara ara ölç içine sinmez ise doktora götür. Ama bence hırıltı olmayadabilir ama yine de yanlış yönlendirmek istemem kimseyi

Bende sadece 2 kez duydum tıkanıklık kaynaklı gibi geldi. Aslında balgamdan şüphe ediyorum ama emin olamıyorum. Burnunu temizliyorum ama aspiratörle bir yere kadar geliyor sen sf mi kullanıyorsun? Ben daha hiç sf kullanmadım eşim istemiyor çocuğun burnunda bir şey yok diyor. Bak görünürde yok diyorum belki arada vardır ama nafile. O çok modern eşim çocuk söz konusu olunca beni bile delirtiyor kusması da gazdan gibi geliyor normalde pek kusan bir bebek değil, ateş öksürük burun akıntısı, kaka da farklılık vs hicbir şey yok.

Pompa ile mi temizliyorsın anne babanın çektiği ile mi çekilen ile çok fazla çıkıyor pompanın 10 katı çıkıyor diyebilirim

Kaç haftalık doğum yaptın sen? Prematüre olduğunu bilmiyordum, arada kaçırdım sanırım mesajları. Emzik vermeyip sürekli emse, bu sefer de fazla geliyor kusuyor bazen. Uyuyunca emziği kendi atıyor zaten.

Yaa kıyamam sana Bizim kedi geceyi bekliyor daha çok, ben yatınca gelip üstüme yatıyor ya da gece kalktıgımda uyanıp bacağımdan tutuyor, oyun istiyor. Eşim sağ olsun hamileyken gösterdiği ev işlerinin hiçbirini yapmıyor. Ekmek var mı diye soracak olmasa gün içinde aramıyor bile. Ama her akşam cennet annelerin ayakları altında diye gazlamaya çalışıyor beni Oraya gidince şefaatçi hakkı verirler belki annelere, faydalanmak istersen bugünden bir şey yapmalısın diyorum Benden başka kime kullanacaksın ki o hakkı diyor, uyanık

Pompa ile mi temizliyorsın anne babanın çektiği ile mi çekilen ile çok fazla çıkıyor pompanın 10 katı çıkıyor diyebilirim
Çekilenle temizliyorum ama bir şey gelmiyor ya yok o yüzden gelmiyor ya da ben beceremiyorum bilemedim. Yalnız ben hiç burnuna bir şey sıkmıyorum yumuşaması için bence o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…