2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Cekerek emiyor ya iyilesek gibi olsa da iclari tekrar baloncuk ya da kırmızı sisler oluyir gercekten ben de ağlıyorum acidan artik bir tek gümüş kapak denemedim ama kalkan da fayda etmedi
Ne yaparsan yap emme şekli duzelmedikce o yaralar iyilesmez malesef. Nasıl alıştı o sekilde emmeye tüh

Çok üzüldüm geçmiş olsun. böbrekten dolayı ağrısı oluyor da ondan dolayı mı kasılıyor acaba?
Saç dökülmesi çok normal toparlanması açısından kestirebilirsiniz. Bir de belki ekstra vitamin çinko çok iyi geliyor dökülmeye diyorlar

3. Atak mı? Bugün bize de bi haller oldu.
Sanıyorum 4. bu fena gözü açıldı ya, istediği şey o saniye yapılacak yoksa kriz başlıyor. Ama bir bebek olduğundan her zaman anlamıyorsun ne istediğini. Uykularımız da çok kötüleşti.
Dün gece 3’te bir başladı ağlamaya. Meme almıyor zaten ağlarken. 45 dk gezdik dolaştık, şarkılar söyledik, altını değiştirdik, en son tekrar meme verdik ve sustu. Açmış ama meme anında gelmemiş sanıyorum
Cümleten kolaylıklar diliyorum

Bende de var. Sıcak duş, sıcak kompres, bol bol emzirme sağma, küçüldü ama geçiremedim ben henüz

Bizimki o durumu ya altını kirlettiğinde yada uykusu varken yapıyor. Bende bilmiyorumdum çocuğum nerdeyse 2 aylık olacaktı öğrenmiştim. Kıyafetinde saç varsa yada etiket falan kaşındırırsada huysuz olabilir. Gaz problemi olabilir çocuğun. Eğer hiçbiri yoksa büyüme atak dönemi olabilir. Yada son çare doktora git

Öerhaba bemde bunu yükledim ama bir türlü anlamadım nasıl kullanıcam bunu kosa bi anlatsanız türkçede değil
Ben biraz geriden okuyorum anlatan oldu mu bilmiyorum ama. İlk ekranda ‘sleep’ yazan yerden uyuduğu anda başlatıp, uyanınca durduruyorsun ve kaydedyorsun. Saatleri de düzenleyebilirsin. İkinci ekranda senin girdiğin uykuları vs grafiğe döküyor. 3. Ekrandan da rapor alabiliyorsun ama o ücretli. Biraz detaylı bir program. Birsz karıştır, sorun olursa cevaplamaya çalışırım yine

Eklentiler

• D7E300E4-6D68-4199-89C0-7ED86B2EBA5C.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 44
  • 61BD23BA-26DD-4020-AFF7-60E1B77CC202.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 45
  • 2C5AFF3B-47F7-463A-A38A-84A7D1241B9F.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 47
Selam. Biraz geç olabilir, emin değilim ama 5 s yöntemi işe yarayabilir. Kilo alımı nasıl bir de, aç olabilir mi Veya sürekli emdiği için hiç tam doymuyor olabilir

Yeşil kaka biz de yaşadık. Doktor ya sütün yağlı kısmını emmiyordur veya senin beslenmen ile alakalıdır dedi. Bebeğim gündüz de emerek uyumaya başlamıştı o dönem, dolayısıyla sürekli az az emiyordu. Ben emme saatlerinin arasını 2-3 saate çıkarttım, gündüz slingde/kanguruda uyutmaya başladım ve geçti.

Ne yaparsan yap emme şekli duzelmedikce o yaralar iyilesmez malesef. Nasıl alıştı o sekilde emmeye tüh
Valla anlayamadim nasil alisti onceden gazi olunca cekistiriyordu gecer dedim bazen memedeykem sinirleniyor falan homurdanarak emiyor derken baktim sürekli çekiyor memeyi vakumluyor sanki
Selam. Biraz geç olabilir, emin değilim ama 5 s yöntemi işe yarayabilir. Kilo alımı nasıl bir de, aç olabilir mi Veya sürekli emdiği için hiç tam doymuyor olabilir
2bucuk kg dogdu ilk ay kilo alimi düşüktü dilbagi da vardi ama şuanda iyi kilo alimi. Mama veriyorum bazen ama yine meme istiyor doktora kalsa 3 saatte bir beslenmeli. Nerdee asla bir saati geçmiyor emmeden

Sütünün yağlı kısmını alamayınca diye okumuştum ben nekdar yalan doğru bilmiyorum

Ayaksız olanlar mı onlar? Acaba ayaklı bir şey mi alsam diye düşündüm ama bir çok marka kaç tog yazmamış. Bir de gündüz de kullanacaksak, on kere çocuğu soy giydir olmasın diye kıyafetin üstüne giydirebileceğim bir şey olsun istedim ama. Bilemedim y, bakayım tekrar h&m’e, teşekkür ederim
Ben internetten aldim aegeanbaby marka 2.5 tog tek kat giydirince üşümüyor bebegim 2 buçuk aylik
Aa bu markayı da bilmiyorum, hemen bakıyorum.
Teşekkür ederim

Evet ayaksız çuval gibi olanlardan. Normal tulum gibi olanlara da çorap giydirmek vs lazım bana da o zor geliyor. Sanki üşütürüm gibi ben sadece gece yatarken giydiriyorım gündüz battaniye örtüyorum.

Yokkuzum ya hic sorma kopek gibi pisman oldum
Oglumdayken hic kan aldirmamistik bilmiypdum nasil aliyolar
Bunda gorduk ilk
elinin ustune dikis ignesi gibi igne takiyolar elini ova ova damla damla aliyolar ne kadar agladi yavrum yikti ortaligi resmen
Geçmiş olsun canım. Bizde de uzamış sarılık için öyle almışlardı. Helak oldum yavrumla. Bi o ağladı bir ben. Çok kötü bebeklerden kan alınması.

Geceleri beybileri kuduran varmı? Emse sinirli oluyor süt olsada olmasada doymuyormuş gibi davranıyor uyuması çok zor oluyor gündüz başka çocuk gece başka sanki
Tabi el clasico. Cogu zaman oyle oldu bizim. Gunduz uykularina daha cok ozen gosteriyorum artik. Bence eskiden cok yorgun oluyordu, memeyle sakinlestiriyordu garibim kendini. Simdi daha iyi. Kisacasi uzun sure uykusuz kalip yoruluyor olabilir mi?

Evet ayaksız çuval gibi olanlardan. Normal tulum gibi olanlara da çorap giydirmek vs lazım bana da o zor geliyor. Sanki üşütürüm gibi ben sadece gece yatarken giydiriyorım gündüz battaniye örtüyorum.
Bedeni ne almıştın peki? Beğendiğimden büyük beden kalmış da emin olamadım nasıl olur

Tabi el clasico. Cogu zaman oyle oldu bizim. Gunduz uykularina daha cok ozen gosteriyorum artik. Bence eskiden cok yorgun oluyordu, memeyle sakinlestiriyordu garibim kendini. Simdi daha iyi. Kisacasi uzun sure uykusuz kalip yoruluyor olabilir mi?
Hayır öğlen uyuyor akşama doğru şekerleme yapıyorderdi ne oluyor anlamıyorum doymuyor mu anlamış değilim

Bedeni ne almıştın peki? Beğendiğimden büyük beden kalmış da emin olamadım nasıl olur
Ben 0-2 ay almıştım 50/56 diye geçiyor. Küçük kaldılar artık boydan. Bende yeğenlerden kalma başka tulumlar vardı o yüzden büyük bedenini almadım. Uyku tulumunda önemli olan yaka kısmından bebek içeri kaçmasın. O yüzden onu dikkate alarak beden seçmek lazım. Olmadı 2 beden sipariş edip test eder gerekirse iade edersin. Mağazada olmadığı için ben de ilk alırken tereddütte kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…