- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #41.641
Ne yaparsan yap emme şekli duzelmedikce o yaralar iyilesmez malesef. Nasıl alıştı o sekilde emmeye tühCekerek emiyor ya iyilesek gibi olsa da iclari tekrar baloncuk ya da kırmızı sisler oluyir gercekten ben de ağlıyorum acidan artik bir tek gümüş kapak denemedim ama kalkan da fayda etmedi
Çok üzüldüm geçmiş olsun. böbrekten dolayı ağrısı oluyor da ondan dolayı mı kasılıyor acaba?Merhabalar, Bayadır girmiyordum mesajlar birikmiş okuyamadım hepsini, biz 24 Ağustos da doğum yaptık, bebeğim 33 gün yoğun bakımda kaldı sonra 2 kere idrar yolları enfeksiyonu geçirdi 20 günde öyle yattık. Böbrek rahatsızlığı var onun tetkikleriyle uğraşıyoruz. 17sinde sintigrafi çekilecek. Bebeğim kendini birden kasmaya başladı kasılıp kalıyor ve morarıyor bir kaç sn sürüp geçiyor çok korkuttu beni 3 kere yaptı 2 defa çıplakken dünde uyutmaya çalışırken çok korktum. Gece sabaha karşı da çok kasıyor ellerini sıkıyor bacaklarını kendine çekiyor. Huzurlu uyumuyor başta gazdan dolayı diye düşündüm gaz problemimiz azalmaya başladı ama hala devam ediyor sıkıntı. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Stres sıkıntı derken bende de saç kalmadı çok aşırı dökülüyor, saçları içinde bir şey yapan var mı? Doğum sonrası kadın doğum uya bile gidemedim kontrole sezeryan oldum.
Sanıyorum 4. bu3. Atak mı? Bugün bize de bi haller oldu.
Bende de var. Sıcak duş, sıcak kompres, bol bol emzirme sağma, küçüldü ama geçiremedim ben henüzKızlar nasılsınız? Size yine birsey soracağım. Akşam üzeri bi anda sol göğsümde sertlik oluştu kitle gibi baya sert ama. Sadece üst kısımda sertlik. Simdilik kızarıklık sıcaklık filan yok sadece agri var. Sizce mastit mi oldum böyle bisey yaşayan var mı?
Bizimki o durumu ya altını kirlettiğinde yada uykusu varken yapıyor. Bende bilmiyorumdum çocuğum nerdeyse 2 aylık olacaktı öğrenmiştim. Kıyafetinde saç varsa yada etiket falan kaşındırırsada huysuz olabilir. Gaz problemi olabilir çocuğun. Eğer hiçbiri yoksa büyüme atak dönemi olabilir. Yada son çare doktora gitArkadaşlar merhaba ben ekim annesi olmayi beklerken Eylül annesi oldum bebegim 80 günlük ama her seye ağlıyor sürekli memede olmak istiyor ama emerken de cekerek emiyor agzindan cikinca da ağlıyor cogu zaman huysuz, haliyle göğüs ucu yaralarim geçmiyor bir çözümü yok mu allah rizasi icin ya
Ben biraz geriden okuyorum anlatan oldu mu bilmiyorum ama. İlk ekranda ‘sleep’ yazan yerden uyuduğu anda başlatıp, uyanınca durduruyorsun ve kaydedyorsun. Saatleri de düzenleyebilirsin. İkinci ekranda senin girdiğin uykuları vs grafiğe döküyor. 3. Ekrandan da rapor alabiliyorsun ama o ücretli. Biraz detaylı bir program. Birsz karıştır, sorun olursa cevaplamaya çalışırım yineÖerhaba bemde bunu yükledim ama bir türlü anlamadım nasıl kullanıcam bunu kosa bi anlatsanız türkçede değil
Selam. Biraz geç olabilir, emin değilim ama 5 s yöntemi işe yarayabilir. Kilo alımı nasıl bir de, aç olabilir miArkadaşlar merhaba ben ekim annesi olmayi beklerken Eylül annesi oldum bebegim 80 günlük ama her seye ağlıyor sürekli memede olmak istiyor ama emerken de cekerek emiyor agzindan cikinca da ağlıyor cogu zaman huysuz, haliyle göğüs ucu yaralarim geçmiyor bir çözümü yok mu allah rizasi icin ya
Yeşil kaka biz de yaşadık. Doktor ya sütün yağlı kısmını emmiyordur veya senin beslenmen ile alakalıdır dedi. Bebeğim gündüz de emerek uyumaya başlamıştı o dönem, dolayısıyla sürekli az az emiyordu. Ben emme saatlerinin arasını 2-3 saate çıkarttım, gündüz slingde/kanguruda uyutmaya başladım ve geçti.Merhaba kızlar
Hepiniz iyisinizdir inşallahpek girip mesajlari okuyamadım kayınvalidem evdeydi misafir git gel derken müsait olamadım
Size bir şey soracaktım bilgisi olan anneler
Dünden beri kızım çok koyu yeşil renkli kakasını yapıyor dört defa gördüm şimdilik devam eder mi böyle bilmiyorum neyden dolayı acaba bilen var mıdır yada bu durumu yaşayan ?
Valla anlayamadim nasil alisti onceden gazi olunca cekistiriyordu gecer dedim bazen memedeykem sinirleniyor falan homurdanarak emiyorNe yaparsan yap emme şekli duzelmedikce o yaralar iyilesmez malesef. Nasıl alıştı o sekilde emmeye tüh
2bucuk kg dogdu ilk ay kilo alimi düşüktü dilbagi da vardi ama şuanda iyi kilo alimi. Mama veriyorum bazen ama yine meme istiyor doktora kalsa 3 saatte bir beslenmeli. Nerdee asla bir saati geçmiyor emmedenSelam. Biraz geç olabilir, emin değilim ama 5 s yöntemi işe yarayabilir. Kilo alımı nasıl bir de, aç olabilir miVeya sürekli emdiği için hiç tam doymuyor olabilir
Sütünün yağlı kısmını alamayınca diye okumuştum ben nekdar yalan doğru bilmiyorumMerhaba kızlar
Hepiniz iyisinizdir inşallahpek girip mesajlari okuyamadım kayınvalidem evdeydi misafir git gel derken müsait olamadım
Size bir şey soracaktım bilgisi olan anneler
Dünden beri kızım çok koyu yeşil renkli kakasını yapıyor dört defa gördüm şimdilik devam eder mi böyle bilmiyorum neyden dolayı acaba bilen var mıdır yada bu durumu yaşayan ?
Ayaksız olanlar mı onlar? Acaba ayaklı bir şey mi alsam diye düşündüm ama bir çok marka kaç tog yazmamış. Bir de gündüz de kullanacaksak, on kere çocuğu soy giydir olmasın diye kıyafetin üstüne giydirebileceğim bir şey olsun istedim ama. Bilemedim y, bakayım tekrar h&m’e, teşekkür ederimBen h&m in uyku tulumlarını kullanıyorum. 2tog olarak geçiyor. Ama tog olayı yalan bence başka markanın 2 tog u bambaşka. Bizim oda 22-23 derece ben uzun kollu badi+ tulum giydiriyorum içine o şekilde ne üşüyorlar ne pişiyorlar.
Aa bu markayı da bilmiyorum, hemen bakıyorum.Ben internetten aldim aegeanbaby marka 2.5 tog tek kat giydirince üşümüyor bebegim 2 buçuk aylik
Evet ayaksız çuval gibi olanlardan. Normal tulum gibi olanlara da çorap giydirmek vs lazım bana da o zor geliyor. Sanki üşütürüm gibiAyaksız olanlar mı onlar? Acaba ayaklı bir şey mi alsam diye düşündüm ama bir çok marka kaç tog yazmamış. Bir de gündüz de kullanacaksak, on kere çocuğu soy giydir olmasın diye kıyafetin üstüne giydirebileceğim bir şey olsun istedim ama. Bilemedim y, bakayım tekrar h&m’e, teşekkür ederim
Aa bu markayı da bilmiyorum, hemen bakıyorum.
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım. Bizde de uzamış sarılık için öyle almışlardı. Helak oldum yavrumla. Bi o ağladı bir ben. Çok kötü bebeklerden kan alınması.Yokkuzum ya hic sorma kopek gibi pisman oldum
Oglumdayken hic kan aldirmamistik bilmiypdum nasil aliyolar
Bunda gorduk ilk
elinin ustune dikis ignesi gibi igne takiyolar elini ova ova damla damla aliyolar ne kadar agladi yavrum yikti ortaligi resmen
Tabi el clasico. Cogu zaman oyle oldu bizim. Gunduz uykularina daha cok ozen gosteriyorum artik. Bence eskiden cok yorgun oluyordu, memeyle sakinlestiriyordu garibim kendini. Simdi daha iyi. Kisacasi uzun sure uykusuz kalip yoruluyor olabilir mi?Geceleri beybileri kuduran varmı? Emse sinirli oluyor süt olsada olmasada doymuyormuş gibi davranıyor uyuması çok zor oluyor gündüz başka çocuk gece başka sanki
Teşekkür ederimCanım günde 10 kereye kadar normal.ayrıca rengi yeşil gibiyse ya üşütüyor ya da sütün yağlı kısmına denk gelmiyor der büyüklerimiz. Bezde sadece renk varsa ama kaka yoksa ve günde 10 kereden fazlaysa ishal olabilir takip etmen gerek
Bedeni ne almıştın peki? Beğendiğimden büyük beden kalmış da emin olamadım nasıl olurEvet ayaksız çuval gibi olanlardan. Normal tulum gibi olanlara da çorap giydirmek vs lazım bana da o zor geliyor. Sanki üşütürüm gibiben sadece gece yatarken giydiriyorım gündüz battaniye örtüyorum.
Hayır öğlen uyuyor akşama doğru şekerleme yapıyorTabi el clasico. Cogu zaman oyle oldu bizim. Gunduz uykularina daha cok ozen gosteriyorum artik. Bence eskiden cok yorgun oluyordu, memeyle sakinlestiriyordu garibim kendini. Simdi daha iyi. Kisacasi uzun sure uykusuz kalip yoruluyor olabilir mi?
Ben 0-2 ay almıştım 50/56 diye geçiyor. Küçük kaldılar artık boydan. Bende yeğenlerden kalma başka tulumlar vardı o yüzden büyük bedenini almadım. Uyku tulumunda önemli olan yaka kısmından bebek içeri kaçmasın. O yüzden onu dikkate alarak beden seçmek lazım. Olmadı 2 beden sipariş edip test eder gerekirse iade edersin. Mağazada olmadığı için ben de ilk alırken tereddütte kalmıştım.Bedeni ne almıştın peki? Beğendiğimden büyük beden kalmış da emin olamadım nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?