2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Burda biri daha bahsetmişti. Kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Eskisi gibi süt gelmiyorsa bile, bebeğim eskisi gibi emiyır demişsin, daha fazla süt oluşur kısa zamanda. Yine de emin olamıyorsan, emzirdikten sonra sağ bir süre, çok hızlı artıyor süt miktarı

Eşin çok iyiymiş ama ya, neden ceviz yok maşallah sana, ben akşama biraz enerji saklayıp eşimle yarım saat sohbet etsem mutlu oluyor, keki geçtim çorba bile yok tüm gün bebişi uyutmaya çalışmakla geçiyor
Formül işi değil ama deli işi gibi geliyor artık bana helal size, ikinci bebeği düşünenlere, yapanlara…

Çok komik oluyor o halleri Bugünlerde huyları değişiyor sanırım. 1 ayı dolduktan sonra gece kakasını yapmıyordu hiç, bu gece yaptı, mecbur alt açtım. Uyandı iyice ve uyumak istemedi. Öğlen de 1 saat uyudu. Sürekli kucak ve benim ayakta olmamı istiyor. Sürekli evi geziyoruz. Emzik gerçekten kurtarıcı oluyor. Sürekli vermediğim için içim de rahat. Uyuyunca ya kendisi atıyor, ya ben cekiyorum. Geçenlerde bir sefer bırakmadı, tedirgin oldum ama tekrarlamadı çok şükür.

Ilk zamankardaki gibi sertlik sanırım hicbirimizde yok. Benim de yumuşadı ama güzel emiyor maaşallah. Bi sorun yoktur bence

Ahahah hiç güleceğim yoktu adam işini biliyor valla
bizim Nankör kedi Gidip bebenin üstüne uyuyor
Ay delirecem bintane normal kalmadı bizim evde
Meme süt ilişkisi şöyle oluyor
Sen emzirdikçe beyne süt Üretimi için sinyal gidiyor.ama emzirmezsen-memeyi boşaltmazsan nasılsa süt var diye yeni süt üretilmiyor. Sen emzir bebeyi yerine koy göğüslerini sağ,ister sakla ister dondur ama mutlaka sağ ve fazla fazla emzir
Çok değil 3 güne toparlamaya başlar İnşallah

Benim kedim hâlâ mesafeli kızıma. Kokluyor,gidiyor. Bir de gece yerinde mi diye beşiği kontrol ediyor Senin kedin dişi mi, erkek mi? Üstüne değil ama yanına yatsın isterdim ben. Sıcacık sıcacık

Kendinden oturuyorsa sorun yok diye biliyorum ben de
Benim kedim hâlâ mesafeli kızıma. Kokluyor,gidiyor. Bir de gece yerinde mi diye beşiği kontrol ediyor Senin kedin dişi mi, erkek mi? Üstüne değil ama yanına yatsın isterdim ben. Sıcacık sıcacık
Erkek cnm isteyerek zarar vermez diye düşünüyorum ama ne de olsa bizim gibi düşünemez. Bizimki de küsmüştü sonradan toparladı ama gizlice gidip bebeğin yanına kıvrıldığı da oluyor .

Bugün alerji doktoruna gittik. 1 hafta süt ve süt ürünleri, yumurta, gluten, kuruyemiş, domates, mandalina portakal nar, çilek reçeli, tavuk ve dana eti kesiyorum 10 gün d vitamini ve kendi vitaminimi de kesiyorum.
Takip edip duruma göre ilerlicez. Durumu kötü olmadığı için çok şükür acil test gerekmiyormuş o da 6 aydan sonra. 2. Doz rota yapmıcaz dedi. Menenjit 1 yaştan somra çok fazla oluyor aşı dedi

Allah allah nasil oluyomus o her seyi kesmek hic mantikli gelmedi bana insaallah ise yarar kuzucum
2. Doz rotayi niye yapmiyolar acaba daha cocugun allerjisi var mi yok mu onu bile bilmiyorlar

Bizimkide sf le yika ama hic cekme daha cok kucuk dedi cekmedik daha hic

Tabi canım isteyerek zarar vermez ama yine de belli olmaz. Evet, küs olduğu zamanı hatırlıyorum sevindim toparlamasina

Merak ediyordum nasıl geçtiğini. Umarım neye alerji olduğunu bulursunuz hemen. Patates klübüne hoşgeldiniz umarım kısa sürer burada zamanınız

Kızlar yine alıntılamamışım ama destekli oturma 4.aydan sonra bebek başını tam tutabiliyorsa öneriliyor cok erken de davranmamak gerek, 6.aydan sonra da desteksiz oturma

Allah allah nasil oluyomus o her seyi kesmek hic mantikli gelmedi bana insaallah ise yarar kuzucum
2. Doz rotayi niye yapmiyolar acaba daha cocugun allerjisi var mi yok mu onu bile bilmiyorlar
Yavas yavaş ekleyecek sanıyorum bu konuda doktorların çok farklı yaklaşımları var. Alerji var belli ama az ama çok 10 defa kan gördüm ve mukus hep

Yavas yavaş ekleyecek sanıyorum bu konuda doktorların çok farklı yaklaşımları var. Alerji var belli ama az ama çok 10 defa kan gördüm ve mukus hep
Kuzucum ben 1 kere gordum de allerji dediler sen kac kere gormussun oyle
Insallah cabuk bulunur allerjioldugu sey
Ben yumurtayi kestikten 1 hfta sonra kizarikliklari falan tekrarlamiyordu artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…