- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #41.741
Burda biri daha bahsetmişti. Kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Kızlar aspiratörle temizlemek beni hic tatmin etmiyor, benim zaten nefesim yetmiyo eşim yapıyo güçlü güçlü çekse bile burnunun bi tarafıyla bile baya uğraşması gerekiyor, oğlum bunaliyo sıkılıyor artık burnuna yaklastirinca bile anlayıp ürperiyor cocuk. Sf sıktıgımız halde. Elektrik supurgesiyle çekilen aspiratörü gördünüz mü hic?
buraya bırakıyorum ben kararsızım. Trendyolda yorumları cok iyi. İndirimdeydi en son ama hala indirimde mi bilmiyorum
Eskisi gibi süt gelmiyorsa bile, bebeğim eskisi gibi emiyır demişsin, daha fazla süt oluşur kısa zamanda. Yine de emin olamıyorsan, emzirdikten sonra sağ bir süre, çok hızlı artıyor süt miktarıKızlar geçen hafta oğlum hasta olduğu için göğüslerimi boşaltamadı bende bir sonrakine emer diye düşündüm sağım yapmak hiç aklıma gelmedi en son başa çıkamayınca 1 defa sağdım sonra gögüslerimin eskisi kadar dolmadığını fatk ediyorum oğlum iyileşti eskisi gibi emiyor fakat artık göğüslerim eskisi kadar dolu değil gece 3 saatte dolmuyor sertleşmiyor normal mi sütüm mü çekildi memelerim terbiye mi oldu helppp meee
Eşin çok iyiymiş ama ya, neden ceviz yokbizimki dönmüyor ama kemerle bağlamama rağmen salıncağından veya mama sandalyesinden ittirerek kendini atar pozisyona getiriyor. kafayı yedi sanırım kendini atmak nedir ya3 aylıksın be kızım bi dur çok alaması hatta şöyle dyim yalandan ağlaması ve kucağa alınca susmalar da yeni moda oldu. garip sesler çıkarıyor numaracı
ayyy bizim ev tam manyak oldu diyorum, gürültü bi yandan, bebek ağlar bi yandan, kedi paçama yapışır, eşim gelir çorbaya neden domates sosu koymadın vay keke neden ceviz koymadın sade kek yaptın evde ceviz vardı, büyük kız gelir e beni okula kim götürecek, bazen yeter diye bağırasım geliyor
bende bazen diyorum annelik formül işi değil, nasıl içimden geliyorsa diye. çocuk da bir birey her ne kadar konuşamasa da derdini anlatamasa da onun da rahatı önemli. o rahat edene kadar bizi böyle oynatacak işte
Çok komik oluyor o halleri2-3 hafta önce vardı bizde bu dönme muhabbeti. Aynı şekilde, dönemiyor ağlıyor, bazen yüz üstü dönmeyi başarıyor yine ağlıyorçok gülmüştük o dönem ama unuttu sonra. Şimdi yeni yeni tekrar başladı dönmeye çalışmaya ama ağlamıyor artık ağlamalar da aynı şekilde. Diş dedi doktorumuz
Maşallah uykusuna ya. Darısı başımızaumarım gelir devamı şu anda ben de uyusun da nasıl uyursa uyusun modundayım. 4. Ayda alcam kontrolü elime
Ilk zamankardaki gibi sertlik sanırım hicbirimizde yok. Benim de yumuşadı ama güzel emiyor maaşallah. Bi sorun yoktur benceKızlar geçen hafta oğlum hasta olduğu için göğüslerimi boşaltamadı bende bir sonrakine emer diye düşündüm sağım yapmak hiç aklıma gelmedi en son başa çıkamayınca 1 defa sağdım sonra gögüslerimin eskisi kadar dolmadığını fatk ediyorum oğlum iyileşti eskisi gibi emiyor fakat artık göğüslerim eskisi kadar dolu değil gece 3 saatte dolmuyor sertleşmiyor normal mi sütüm mü çekildi memelerim terbiye mi oldu helppp meee
Ahahah hiç güleceğim yoktuYaa kıyamam sanaBizim kedi geceyi bekliyor daha çok, ben yatınca gelip üstüme yatıyor ya da gece kalktıgımda uyanıp bacağımdan tutuyor, oyun istiyor. Eşim sağ olsun hamileyken gösterdiği ev işlerinin hiçbirini yapmıyor. Ekmek var mı diye soracak olmasa gün içinde aramıyor bile. Ama her akşam cennet annelerin ayakları altında diye gazlamaya çalışıyor beni Oraya gidince şefaatçi hakkı verirler belki annelere, faydalanmak istersen bugünden bir şey yapmalısın diyorum Benden başka kime kullanacaksın ki o hakkı diyor, uyanık
Meme süt ilişkisi şöyle oluyorKızlar geçen hafta oğlum hasta olduğu için göğüslerimi boşaltamadı bende bir sonrakine emer diye düşündüm sağım yapmak hiç aklıma gelmedi en son başa çıkamayınca 1 defa sağdım sonra gögüslerimin eskisi kadar dolmadığını fatk ediyorum oğlum iyileşti eskisi gibi emiyor fakat artık göğüslerim eskisi kadar dolu değil gece 3 saatte dolmuyor sertleşmiyor normal mi sütüm mü çekildi memelerim terbiye mi oldu helppp meee
Benim kedim hâlâ mesafeli kızıma. Kokluyor,gidiyor. Bir de gece yerinde mi diye beşiği kontrol ediyorAhahah hiç güleceğim yoktuadam işini biliyor valla
bizim Nankör kedi Gidip bebenin üstüne uyuyor
Ay delirecem bintane normal kalmadı bizim evde
Meme süt ilişkisi şöyle oluyor
Sen emzirdikçe beyne süt Üretimi için sinyal gidiyor.ama emzirmezsen-memeyi boşaltmazsan nasılsa süt var diye yeni süt üretilmiyor. Sen emzir bebeyi yerine koy göğüslerini sağ,ister sakla ister dondur ama mutlaka sağ ve fazla fazla emzir
Çok değil 3 güne toparlamaya başlar İnşallah
Bugün alerji doktoruna gittim bana 2. Dozu vurdurma dedi. Sizde bi belirti oldu mu?Rota aşısı yaptırmayan var mı aranızda alerjiden korktum yaptırmadım ama pişman oldum biraz. Vakti kaçırdık mı ki
Kendinden oturuyorsa sorun yok diye biliyorum ben deBence de ama kararsız kaldım şimdi
Bana mantıklı geldi bu doktorun söylediği. Deli gibi istekli çünkü oturmak için. Yine de 1-2 hafta bekleyeyim bari, 3,5’da başlarız
Kucağına alınca, hop kendini ileri atıp oturmaya çalışıyor. Parmaklarımı tutup oturuyor mesela. Ben de hadi otur diye almadım ama gelişimi bu yönde diye düşünüyorum. Engellemek istemedim sadece
Erkek cnm isteyerek zarar vermez diye düşünüyorum ama ne de olsa bizim gibi düşünemez. Bizimki de küsmüştü sonradan toparladı ama gizlice gidip bebeğin yanına kıvrıldığı da oluyor .Benim kedim hâlâ mesafeli kızıma. Kokluyor,gidiyor. Bir de gece yerinde mi diye beşiği kontrol ediyorSenin kedin dişi mi, erkek mi? Üstüne değil ama yanına yatsın isterdim ben. Sıcacık sıcacık
Allah allah nasil oluyomus o her seyi kesmek hic mantikli gelmedi bana insaallah ise yarar kuzucumBugün alerji doktoruna gittik. 1 hafta süt ve süt ürünleri, yumurta, gluten, kuruyemiş, domates, mandalina portakal nar, çilek reçeli, tavuk ve dana eti kesiyorum10 gün d vitamini ve kendi vitaminimi de kesiyorum.
Takip edip duruma göre ilerlicez. Durumu kötü olmadığı için çok şükür acil test gerekmiyormuş o da 6 aydan sonra. 2. Doz rota yapmıcaz dedi. Menenjit 1 yaştan somra çok fazla oluyor aşı dedi
Bizimkide sf le yika ama hic cekme daha cok kucuk dedi cekmedik daha hicBanucum kuru burnu çekmek doğru mu acaba? Sf ile yumuşatmak daha iyi geliyor kulağa. Eşin ikna olmuyorsa doktor söylesin bence. Bazen görünmüyor, ilerde oluyor tıkanıklık. Banyodan sonra hapşırınca da çıkabiliyor. Ben her gün birkaç damla sf damlatıyorum,ama çekmiyorum. Kış günü daha da dikkat etmek gerek. Sf ile de kimi doktor damlat, çekme dedi kimisi de yıka çek... Kafama göre yapıyorum ben de
Tabi canım isteyerek zarar vermez ama yine de belli olmaz. Evet, küs olduğu zamanı hatırlıyorum sevindim toparlamasinaKendinden oturuyorsa sorun yok diye biliyorum ben de
Erkek cnm isteyerek zarar vermez diye düşünüyorum ama ne de olsa bizim gibi düşünemez. Bizimki de küsmüştü sonradan toparladı ama gizlice gidip bebeğin yanına kıvrıldığı da oluyor .
Merak ediyordum nasıl geçtiğini. Umarım neye alerji olduğunu bulursunuz hemen. Patates klübüne hoşgeldiniz umarım kısa sürer burada zamanınızBugün alerji doktoruna gittik. 1 hafta süt ve süt ürünleri, yumurta, gluten, kuruyemiş, domates, mandalina portakal nar, çilek reçeli, tavuk ve dana eti kesiyorum10 gün d vitamini ve kendi vitaminimi de kesiyorum.
Takip edip duruma göre ilerlicez. Durumu kötü olmadığı için çok şükür acil test gerekmiyormuş o da 6 aydan sonra. 2. Doz rota yapmıcaz dedi. Menenjit 1 yaştan somra çok fazla oluyor aşı dedi
Yavas yavaş ekleyecek sanıyorum bu konuda doktorların çok farklı yaklaşımları var. Alerji var belli ama az ama çok 10 defa kan gördüm ve mukus hepAllah allah nasil oluyomus o her seyi kesmek hic mantikli gelmedi bana insaallah ise yarar kuzucum
2. Doz rotayi niye yapmiyolar acaba daha cocugun allerjisi var mi yok mu onu bile bilmiyorlar
Gerçekten patates zeytin klübüMerak ediyordum nasıl geçtiğini. Umarım neye alerji olduğunu bulursunuz hemen. Patates klübüne hoşgeldiniz umarım kısa sürer burada zamanınız
Kuzucum ben 1 kere gordum de allerji dediler sen kac kere gormussun oyleYavas yavaş ekleyecek sanıyorum bu konuda doktorların çok farklı yaklaşımları var. Alerji var belli ama az ama çok 10 defa kan gördüm ve mukus hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?