2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Off deme ya. Bu durum da beni aşırı korkutuyor rabbim esirgesin yavrularımızı
Merhaba bizde de alerji var döküntü ve bağırsak tepkili benim 3. bebeğim diğer ikisinde yoktu bunda çıktı sizin doktoru bende duymuştum ben maraştayım çok bilgili değiller siz duyduğunuz bilgileri paylaşırsanız seviniriz ilk çocuğunuzun be zaman geçmişti alerjisi ben süt ürünleri yumurta tavuk ürünlerini kestim 1.5 aydır ne kadar sürecek bilmiyorum

Kusan ve sık kaka yapan bebek pek kilo almaz diye bilinir. Benim ablamin oglu öyleydi yani günde 5-6 kez kaka yapar ve sık sık kusardi, kilosu hep alt sınıra yakın olurdu. 2 yaşına geldi hala öyle

Kusan ve sık kaka yapan bebek pek kilo almaz diye bilinir. Benim ablamin oglu öyleydi yani günde 5-6 kez kaka yapar ve sık sık kusardi, kilosu hep alt sınıra yakın olurdu. 2 yaşına geldi hala öyle
Aa ondan o zaman canım benimde aklıma o geliyor da dr da bir çözüm vermedi iyi deyip gönderdi eve

Inşallah değildir ya kıyamam hicbir bebişe aşı yaptırmışmiydın sende

Ben de yarın kontrole götüreceğim rotayı da soracağım gitmişken. Zamanı geldi çünkü. Biri yazmıştı 3 ay 20 günlükken en geç yapılabilir diye.
Bu arada Asli06m nerdesin arkadaşım hamile misin yoksa nedense bu doğdu içime

Inşallah değildir ya kıyamam hicbir bebişe aşı yaptırmışmiydın sende
Hayır kararsızım 1. Aydan beri alerjiden şüpheleniyorum senin gibi egzaman kıru cilt mukuslu kaka gürültülü dışkılama ( o kaka yapınca ben ani sesden yerimde hopluyorum ) vs vs ama belirtiler geçmişti dün kızarıklıklar tekrar oluşmaya başladı kurulukta başladı bit de kana benzeuen noktacıklar doktora rota aşısının alerjiyi tetikleyip tetiklemesiğini sordum çok nadir dedi aşıyı önerdi. Sen yapacak mısın

Ya bizimde kaşında kulaklarında egzama var kakası bazen baya gürültülü oluyor dediğin gibi mukus biraz azaldı ama hep aklımın bir ucunda acaba alerji mi diyorum. Doktor alerjiyse bile şuan çok önemli değil diyete gerek yok vücudu alışsın sonra daha fazla tepki verir dedi. Ben yaptırmayacağım burda okuduklarımdan sonra ama içimde de bir korku var ya daha kötü olursa diye

Hangisini aldiniz bazılarında oksitlenme oluyor sanırım renk değişimi oluyor diye okudum bazi yorumlarda
Silvernurse markalı olandan aldım. Tek pişmanlığım keske standart olan degil de xl olanı alsaymisim daha güzel kapatırmis. Eğer emzirme döneminde göğüs bedenin d ye kadar çıktı ise xl almanı tavsiye ederim.

Geceleri beybileri kuduran varmı? Emse sinirli oluyor süt olsada olmasada doymuyormuş gibi davranıyor uyuması çok zor oluyor gündüz başka çocuk gece başka sanki
Belki atak dönemindedir. Benimki o bir hafta aynen dediğin gibiydi.

Kilo aliminda problemimiz yok cok sukur 6430 du bugun 2600 dogmusru. Bu ay az kilo aldi ama normal sanirim 4. Ay diye. Ben en iyisi yarin bi doktora sorayim sut yapici gidalari da her turlu ihmal etmeyim. Keske istanbulda olsaydi doktor oneriniz
Aynı şekilde bizimki de 2700 gram doğdu ilk 2 ay çok kilo almıştı ama bu ay belirgin derecede azaldı kilo alımı. Normal bir durummuş.

Geceleri beybileri kuduran varmı? Emse sinirli oluyor süt olsada olmasada doymuyormuş gibi davranıyor uyuması çok zor oluyor gündüz başka çocuk gece başka sanki
Benimkide son bi kac gundur aynı ama gündüz yapıyor genelde gece yanımda uyuyor zaten ama en azından gece karanlıkta uyuyor. Memeyi 5 dk alıyor sonrasında bi sinir uykuya çok zor geçiyor uyanması çok kolay baktım bende 12. Hafta atağı böyleymiş vakayım belki haftaya düzelir.

merhaba benim bebeğim 91 günlük inanılmaz hassas uykusu var biraz bakındım 4. Ay uyku gerilemesi oluyormuş reglasyon diyor dr gönülal sizler ne durumdasınız nasıl atlatıyorsunuz

Atak haftaları bir kaç günde düzeliyor ama bu 4. Ay uyku gerilemesi kalıcı diyor yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…