2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ayakta gezerek emzirmeyi denediniz mi? Benim ikizlerim de bu aralar emerken ağlamaya sinirlenmeye başladılar gezerken emmeye devam ediyorlar.

Inşallah çok severler. Ben de mama sandalyesinde otursun, hep beraber yemek masasında olalım istiyorum.

Ben de birlikte kurabiye yemek yapmak kıyamam hep beni ana kucağında bekliyor yemek yaparken

Bu ikisi benim de hayalim kızlar hatta ilk fırsatta hani hem masa üstü için hem banyo için olan önü açılabilir destekler varya onlardan alıcam oturmaya basladıgı an ona oturtup beraber kek yapmak istiyorum
Her anının hayali bile bambaşka
Ben yarın aynayla deneyeceğim canım teşekkür ettim

Kızlar bugün kızım o kadar sık kaka yaptı ki. Normalde günde 2 kez yapardı. Bugün 6-7 olmuştur. Miktarı çok değildi ama azar azar sık sık yaptı. Mukus da çok fazlaydı

Gerçekten mi yaa şaka gibi bu doktoru kesin olarak değiştiriyorum ben yaa. Süt diyetinde olduğumu bilerek verdi bide bunuu çok teşekkür ederim canım çok sağol
Benim arkadaşım çocuk doktoru o bile bana bilemeden verdi bende 1 ay içmiş bulundum canım sonradan Facebook ta alerji grubu kurulmuş whatsapta bende ona katıldım ordan öğrendim sağlıkçı olduğum halde

Bu alerji çok değişik ya anlamak zor. Allah kolaylık versin. Neleri kestiniz?

K Kbo4 kız Banu nerdesin? Şoktan mı yazamadın mutluluktan mı ses ver canısı
Yanlış alarm kızlar şuan için mutluluk ve misafirden yazamadım içim rahat etmiyor diyorum birkaç gün sonra tekrar yapayım emin olayım korkum ancak geçer nasıl bir korkuydu anlatamam

Özellikle yemedim ama dışardan bir şeyler söylemiştik. O mu dokundu acaba?
Üşütmüş olabilir canım. Benimki gece gaz çıkarırken kaka da yapmış azıcık. Gaz sanıp ellemedim tabi sabah baktım imzasını bırakmış. Ayakları üşüyünce öyle oluyor benimki genelde.İshal değilse endişelenme hiç

Merhaba canım,
Sağ 'daki sutu sağarak yenilenmesini sağlayabilirsin belki de gün icin de 3 saatte 1 falan sağarsan yeni devami gelir diye düşünüyorum tadı da değişir yenilendikce sağarak da şutu verebilesin

Yok canım ishal değil. Ishal olursa ne yapmak lazım peki? Gece yapmazdı normalde, geceden başladı sürekli yaptı tüm gün.

Merhaba kızlar bebeklerinizi uyku eğitimi için yapmayı planladığınız neler var ben bu kızı uyutamıyorum ya ayağım koptu artık durunca uyanıyor çingene salıncağı yapıcam artık kesin kararım

Benim arkadaşım çocuk doktoru o bile bana bilemeden verdi bende 1 ay içmiş bulundum canım sonradan Facebook ta alerji grubu kurulmuş whatsapta bende ona katıldım ordan öğrendim sağlıkçı olduğum halde
Sayende bende öğrenmiş oldum canım yoksa içmeye devam ederdim bitene kadar çok sağol ah şu alerji bi geçse vallahi çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar bugün kızım o kadar sık kaka yaptı ki. Normalde günde 2 kez yapardı. Bugün 6-7 olmuştur. Miktarı çok değildi ama azar azar sık sık yaptı. Mukus da çok fazlaydı
Yarın doktora git bence mukus fazlaysa. Bende de geçen hafta 4 kere kaka yaptı fazlaydı birde mukuslu sadece bir gün olunca gitmedim diğer gün geçti. Anne sütü alıyorsa bi gün daha bekle ama mamaysa sor bakalım doktora geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…