2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Açıkçası önemli olduğuna inanıyorum imkan varsa yaptırılabilir ama özel aşıların fiyatlarını çok yüksek buluyorum.. he bu bi sebepmi tartışılır.. ben yaptırmayacağım

Bakayım bi canım teşekkür ederim bende hiç kıyamıyorum ama emeklemeden yaptırın diyorlar bilmiyorum valla ya daha ileriye bırakıp aklı erince yaptırmakta istemiyorum
42 günlükken olduk biz sünnetimizi iyi ki de olmuş hiç hareket etmezken .. bence dönemeye başlamadan yapılırsa iyileşme süreci için çok rahat edersiniz

Herkese meraba ya kizlar siz bebeğin bingildaginin damar gibi attığını görebiliyormusunuz bize akrabalardan biri bingildagi küçük sanki dedi içime bı kurt düştü sürekli bakıyorum ama attığını goremiyorum gerçekten kucukmu acaba

42 günlükken olduk biz sünnetimizi iyi ki de olmuş hiç hareket etmezken .. bence dönemeye başlamadan yapılırsa iyileşme süreci için çok rahat edersiniz
Ne kadar güzel yapmışsınız geçmiş olsun yenidoğan sünneti çok hızlı iyileşiyor diyorlar benim bebeğimde uzayan sarılık vardı 3.5 ay sürdü o yüzden doktor onay vermedi sünnete şimdi okey diyor ama ara ara meme reddi yaşıyorum ben tamamen bırakır diye korkuyorum bu seferde (bi tanıdığımızın sünnet sonrası bıraktı da o yüzden)

Ben yaptırdım, tok olursa kusma riski olabilir. Tabi çok da aç olmasın 30-45 dk önce emzirsen sorun olmaz bence. Ağızdan verilen bir aşı olduğu için temkinli olmak lazım. Benim yeğenim ve bir arkadaşımın kızı çok ağır geçirdi. Yeğenim hastanede yattı hatta. Küçücük bedeninde serumlar falan, çok üzülmüştüm. Allah izin verirse ben işe başlayınca kızım da kreşe gidecek ve hastalıklar asıl o zaman başlayacak. O yüzden önemsiyorum bu aşıyı.

Sürekli atmıyor ki, bazen ağlarken hıçkırırken falan oluyor o atma durumu. Dr veya asm de hemşire kontrole götürdüğünde bakmıyor mu bıngıldağa? Bazen ağzı olan konuşuyor gibi geliyor bana. Boşuna üzülüyoruz, kafaya takıyoruz sonra.

Neden olmuş olabilir dün neler yemiştin bu arada mukus biizm her bezde var sanırım bir şeye alerjisi var ama tolere ediyor sanırım
Mukus bizde de hep vardı ama bugün kocaman kocaman olmuştu bi garipti süt ürünleri gözümde kesinleşti. Bugün kesmiştim. Yumurtadan bile şüpheliyim. Biraz deliyim salamıyorum

Endişelenmekte haklısın o halde canım inşallah güzel zamanda kolayca atlatır sünnetide ..

Merhaba herkese, dün akşam yazmıştım tek taraf emziriyorum hemde mama veriyorum diye. O tek tarafı da zorla alıyor uyku arasında falan. Mamayı da kaşıkla veriyorum.
Uyanıkken emzirmeye çalışınca bi yeri acımış gibi ağlamaya başlıyor, kaldırınca susuyor.
3 ay 21 günlük. Bu yaşadığımız bu aylarda olan meme reddi mi yoksa mama aldığı için artık memeyi istememek mi sizce

Bostanlı’dan sonra Gaziemir Allah günah yazmasın da zor olmuştur tahminim. Sosyal kültürel fark biraz var çünkü ikisi arasında olsun buna da şükür inşallah hemen dönersin gene Semtine doktor olayın da çok güzel İnşallah hiç bağınız kopmaz bozulmaz. Güven olması ve insanın içine sinmesi ayrı bir durum çünkü. Nevin sabah 9-12 arası hastanede bakıyor randevu ile de alıyor ama sekreterine gidip ben özelden hastasıyım diyorum randevusuz da alıyor beni araya. Kentin içini boşaltmışlar zaten medicaba ve Ege sağlık toplamış tüm personeli. Doğru düzgün doktor kalmadı Azerbaycan’dan falan getiriyorlardı hatta. Apandisit oldum ben kentte gebelik öncesi doktorum yabancıydı
Ram mı rom mu nedir biz oralara bile gelemiyoruz Fuzuli’cim. Bi huysuzluk başlarını ter gök inliyor. Heh diyorum çok uykusu geldi yatırıyorum ama ne uyumak başında davul çalsam uyanmıyor. Ama 10 bilemedin 15 dakka. Bu uykunun kaçıncı leveli Allah’ını seversen sen okuyorsun bilirsin bu işleri
Bugün kakada kocaman mukuslar vardı epey moralim bozuldu
Bizde kaka kocaman bir ağda parçası misali uzadıkça uzuyor süt ve süt ürünleri diyetindeyim. kan yok diye çok üstünde durmuyorum doktor söyledi bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…