- 24 Ocak 2021
- 1.609
- 2.511
- 83
- 38
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #42.501
Ay bişey olmuş ben kaçırmışımYanlış alarm kızlar şuan için mutluluk ve misafirden yazamadımiçim rahat etmiyor diyorum birkaç gün sonra tekrar yapayım emin olayım korkum ancak geçer nasıl bir korkuydu anlatamam
Senin ne kadar oldu bebek. Doğum gününü eklesene sisteme otamatik olarak bizde görelim. Walla benimki geçriğimiz hafta bildiğin 2 saate bir anca yarım saat uyudu . 2 gündür fark ettim beni yanında istiyor ikimizde yatakta olursak uyuyor bayağı 2 saat 3 saat. Birde yatağa uzanıp memede uyutuyorum. Şimdilik böyle gece memede uyuyunca gündüzde öyle uyumak istiyor.Merhaba kızlar bebeklerinizi uyku eğitimi için yapmayı planladığınız neler var ben bu kızı uyutamıyorum ya ayağım koptu artık durunca uyanıyor çingene salıncağı yapıcam artık kesin kararım
Evet doğum gününü ekledim ama alta çıkmıyor baktım bulamadım şuan 103 günlük hep ayakta uyumak istiyor fena alıştı sanırım . Ayak bileklerim koptu yavaş ritmik sallıyorum aslında sallanan yatağı var ama yok ayakta uyuyacakSenin ne kadar oldu bebek. Doğum gününü eklesene sisteme otamatik olarak bizde görelim. Walla benimki geçriğimiz hafta bildiğin 2 saate bir anca yarım saat uyudu . 2 gündür fark ettim beni yanında istiyor ikimizde yatakta olursak uyuyor bayağı 2 saat 3 saat. Birde yatağa uzanıp memede uyutuyorum. Şimdilik böyle gece memede uyuyunca gündüzde öyle uyumak istiyor.
Hamileyim sandım vücudum benimle dalga geçti resmen ama değilmişim yani inşallah değilimdirAy bişey olmuş ben kaçırmışım
YaaaHamileyim sandım vücudum benimle dalga geçti resmen ama değilmişim yani inşallah değilimdirbir 10 defa test yapsam ancak gider korkum heralde
Ben 45.gün oldum çok azdı, 2 hafta sonra tekrar oldu onda çok azdı daha da olmadı bakalım ne zaman olur. Cidden güvenmemek lazım sıkıntı çıkıyor sonraYaaaben hala adet olmadım mamada ceriyorum . İlk bebeğinde sekiz ay olmamıştım tabi yine de güvenmem
Hepsi bir çeşit ya inşallah geçer bu durumlar…Evet doğum gününü ekledim ama alta çıkmıyor baktım bulamadım şuan 103 günlük hep ayakta uyumak istiyor fena alıştı sanırım . Ayak bileklerim koptu yavaş ritmik sallıyorum aslında sallanan yatağı var ama yok ayakta uyuyacak
Süt korur derler. Bende dün belki korur diye korunmadım ama hiçte umrumda değil. Sen regl oldun mu ben hala olmadım.Hamileyim sandım vücudum benimle dalga geçti resmen ama değilmişim yani inşallah değilimdirbir 10 defa test yapsam ancak gider korkum heralde
Bugün akşam ve gece ağlamadan içti bir ay sonra ilk defa inşallah böyle devam eder ya 5. aya girdik diye normale dönüyor ya da gaz için bebeğin ayaklarının altına elma yağı sür dedi bir tanıdık onların gaz sorunu onunla geçmiş biz de aktardan aldık üç dört gündür sürüyorum ondan mı düzeldi acaba ya da tesadüfen mi böyle içti yarın yine ağlayarak mı içecek bilmiyorum inşallah düzelmiştir bizim kilomuz normal geçen ay 800 Gr almıştı tahminimce bu ay da o civarda tabi benim zorla içirmem sayesinde yarın aşı için sağlık ocağına gidince tartarlar kilosunuİnşallah düzelir ya. Zor bir durum
Bende günde 4 defa veriyorum 140 cc
İşte arada da 4 defa falan emiyor zorla .
Kilosu geride dedi dr.
Ben denedim aç bıraktım 5 saat mama da vermedim ama yine de almadı memeyi. Ağladı hep ama almadı. Anca uyurken işte.
Beni daha ilk muayenede hem sağlık ocağında hem kendi doktorum süt korumaz diye uyardı. Ben bir 5 sene düşünmediğim için baya korktum ya. 45.gün regl oldum 3 gün sürdü sonra 2 hafta geçti tekrar aynı şekilde oldu daha da olmadı.Süt korur derler. Bende dün belki korur diye korunmadım ama hiçte umrumda değil. Sen regl oldun mu ben hala olmadım.
Olabilir bence her şey etkiliyor onları da. Yarına geçer umarım.Özellikle yemedim ama dışardan bir şeyler söylemiştik. O mu dokundu acaba?
Aslında sağmaya çalıştım ama gelmedi süt. Elimle deneyince geliyor ama makinada gelmiyor anlamadım bende. Acaba pes etmeden defalarca denesem gelir mi?Merhaba canım,
Sağ 'daki sutu sağarak yenilenmesini sağlayabilirsin belki de gün icin de 3 saatte 1 falan sağarsan yeni devami gelir diye düşünüyorum tadı da değişir yenilendikcesağarak da şutu verebilesin
İnşallah böyle böyle atlatırsınız bu dönemi. Bizim de geçen ay 800 gr almış. Önceki ay sadece 100 gr almıştı ama mamayı artırınca 800 aldı. Ama ayına göre uyumlu değil diyor dr. Bu ay ne kadar aldı merak ediyorum. Ocak 4 kontrolümüz var bizimde. 5inde de aşısı.Bugün akşam ve gece ağlamadan içti bir ay sonra ilk defa inşallah böyle devam eder ya 5. aya girdik diye normale dönüyor ya da gaz için bebeğin ayaklarının altına elma yağı sür dedi bir tanıdık onların gaz sorunu onunla geçmiş biz de aktardan aldık üç dört gündür sürüyorum ondan mı düzeldi acaba ya da tesadüfen mi böyle içti yarın yine ağlayarak mı içecek bilmiyorum inşallah düzelmiştir bizim kilomuz normal geçen ay 800 Gr almıştı tahminimce bu ay da o civarda tabi benim zorla içirmem sayesinde yarın aşı için sağlık ocağına gidince tartarlar kilosunu
Kenarda sessizce haberini bekliyordumYanlış alarm kızlar şuan için mutluluk ve misafirden yazamadımiçim rahat etmiyor diyorum birkaç gün sonra tekrar yapayım emin olayım korkum ancak geçer nasıl bir korkuydu anlatamam
Sanırım probiyotik veriyor doktor ama uzun süren durumlarda veriyor, öyle bir iki günden bişey yapmıyorlar diye biliyorum. İshalse bezde sadece Büyük alanda leke görürsün aklında olsunYok canım ishal değil. Ishal olursa ne yapmak lazım peki? Gece yapmazdı normalde, geceden başladı sürekli yaptı tüm gün.
Bostanlı’dan sonra Gaziemir Allah günah yazmasın da zor olmuştur tahminim. Sosyal kültürel fark biraz var çünkü ikisi arasındaolsun buna da şükür inşallah hemen dönersin gene Semtine doktor olayın da çok güzel İnşallah hiç bağınız kopmaz bozulmaz. Güven olması ve insanın içine sinmesi ayrı bir durum çünkü. Nevin sabah 9-12 arası hastanede bakıyor randevu ile de alıyor ama sekreterine gidip ben özelden hastasıyım diyorum randevusuz da alıyor beni araya. Kentin içini boşaltmışlar zaten medicaba ve Ege sağlık toplamış tüm personeli. Doğru düzgün doktor kalmadı Azerbaycan’dan falan getiriyorlardı hatta. Apandisit oldum ben kentte gebelik öncesi doktorum yabancıydı
Ram mı rom mu nedir biz oralara bile gelemiyoruz Fuzuli’cim. Bi huysuzluk başlarını ter gök inliyor. Heh diyorum çok uykusu geldi yatırıyorum ama ne uyumak başında davul çalsam uyanmıyor. Ama 10 bilemedin 15 dakka. Bu uykunun kaçıncı leveli Allah’ını seversensen okuyorsun bilirsin bu işleri
Bizde kaka kocaman bir ağda parçası misali uzadıkça uzuyor süt ve süt ürünleri diyetindeyim. kan yok diye çok üstünde durmuyorum doktor söyledi bunu.
Ayakta gezerek emzirmeyi denediniz mi? Benim ikizlerim de bu aralar emerken ağlamaya sinirlenmeye başladılar gezerken emmeye devam ediyorlar.
O işe ben taktım kafayıMerhaba kızlar bebeklerinizi uyku eğitimi için yapmayı planladığınız neler var ben bu kızı uyutamıyorum ya ayağım koptu artık durunca uyanıyor çingene salıncağı yapıcam artık kesin kararım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?