2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Vallahi bazen bir kriz geliyor ki sorma çıldırmamak elde değil , ikisi aynı anda başladı mı ağlamaya allahım sana geliyorum ya sabır diyorum yapmayın bacım peş peşe yapmayın bizim geçen aydan beri eller damaklarda salya akıtıyor ama henüz birşey yok valla

Bu gece yapacağım canım çok çok sağol

Bugün bebeğimin kakasında kırmızı noktalar vardı kan galibaanlamadığım diyetten önce yokken diyet yaparken neden olur ki?

Bugün bebeğimin kakasında kırmızı noktalar vardı kan galibaanlamadığım diyetten önce yokken diyet yaparken neden olur ki?
Makatta çatlak var mıydı? Varsa o daha iyileşmemiş olabilir. Diyette kaçak dicem ama çok sıkı diyettesin ya da önceki birikimlerden oldu. Yine de makata bak derim küçük noktalara makattan olur demişti doktor.

Makatta çatlak var mıydı? Varsa o daha iyileşmemiş olabilir. Diyette kaçak dicem ama çok sıkı diyettesin ya da önceki birikimlerden oldu. Yine de makata bak derim küçük noktalara makattan olur demişti doktor.
Makatımız hep kızarıktı hatta dokundugumda sertlik vardı. Anestol kullanmıştık ama düzelmemişti. Kabız yapmıyor sıvı yapıyor ama zorlanıyordu yinede. İnş dediğin gibi ondandır

Makatımız hep kızarıktı hatta dokundugumda sertlik vardı. Anestol kullanmıştık ama düzelmemişti. Kabız yapmıyor sıvı yapıyor ama zorlanıyordu yinede. İnş dediğin gibi ondandır
Alerjik bebekler ıkınırken de makat zarar görebiliyormuş

Çok geçmiş olsun canım inşallah size bulaşmamıştır.

Öğrenince maske taktım ama bebeğe bulaşmıştı bile ya. Hiç endişelenme çok kolay geçirecek. 2 kez ateşlendi sadece. Fuzuli de yeni geçirdi bak onun da öyle oldu. Biz eşimle ikimiz de ağır geçirdik o yüzden bebeğe bakmak zor oldu sadece. Ama 3 4 gün sonunda herkes toparlandı. Bol zencefil c vitamini d vitamini bitki çayı. Bol su içtim. Bu arada fuzulininki mesela o ay az almış ya benimki de hiç almadığı kadar çok almıştı ben hep aldığım vitaminlere yormuştum. Bakalım seninki napacak

Kesinlikle doğru canım valla kiminle konuşsam naptın sütün yetiyor mu su versene ek gıdaya başlasana heryer küçük annecikler ile dolu
Aynen öyle
Ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Ben hamileyken geçirmiştim hiç aşım yoktu o zamanlar sıra gelmemişti ve çok ağır geçirdim. Umarım çok çok hafif geçer bol su c vitamini bol bol meyve ve dinlenmekten başka care bulamadım ben

Kendisi uyumaya baya yakındı minik. Ne oldu bu durumu değiştren? Üzüldüm, siz çok hızlı adapte olursunuz diye düşünüyordum.
Bu ayın sonunda biz başlayacağız uyku eğitimine. Herkes farklı farklı yöntemler bulmuş, bir sürü ayrıntı var birbirinden ayıran ama temel aynı, bebeği yatağa koy ve uyusun. Umarım çok hızlı ve çok ağlamadan adapte olurlar minik tırtıllar.
Bu arada huckleberry’den bir rapor daha aldım. Benim bebeğim gündüz kanguru, akşam emerek uyuyor. O yüzden emme-uyku bağlantısı çok güçlü değildir, gece ilk uyku geçişlerinde sallayarak uyut ve birkaç günde bir sallama hızını azalt ve en sonunda yatağa koy demişler. Ve sadece ilk uyku geçişinde, sonrasında ne yapıyorsan devam et, zamanla düzelecek demişler. Gece uykusunu çözdükten sonra gündüz uykularına geçiyor ve yarım saat içinde uyumazsa eski yöntemle uyutun diyor. Daha kademeli bir geçiş, denemek isteyen olursa diye yazıyorum

Çok teşekkür ederim normalde 2 aydır az kilo alıyordu sanıyorum ki yine aynı devam eder bizde ama yine de vitamin alayım bende çabuk toplarlar

Çok geçmiş olsun, hemen çabucak atlatırsınız inşallah.

Teşekkür ederim canım aynen vitamin alayım bende meyve felan takviye yapayım psikolojiktir umuyorum ki bulaşmamıştır ya testte yapmıyorlarmış sanırım

Teşekkür ederim canım aynen vitamin alayım bende meyve felan takviye yapayım psikolojiktir umuyorum ki bulaşmamıştır ya testte yapmıyorlarmış sanırım
Aa o konuda hiçbir fikrim yok valla ama doğru olabilir test sayısını azaltmaya çalışıyorlar. Inşallah öyledir kolay bir süreç olsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…