2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aslında bu vegan yemekler arttırılsa keşke. İnek sütü dısında sütlerden tatlılar yapılsa çok uzun zamandır mı yapıyorsun
1 ay olacak. Keskee ama biz öyle bi diyetteyiz ki began opsiyonlar da uymuyor. İlla içine tahin ya da kuruyemiş koyuyorlar diyeti açmam lazım bi türlü açamadım, artık tek tek deneyeceğim yeter yani. Sen ne zamandır diyettesin?

Gün intikam günü a dostlar! bugün kv ve birkaç misafir bize uğradılar. Çaylar içilip bir şeyler yenirken bizim bebişe şaka yapılıyor sana da verelim falan diye bende kv gıcık olsun diye daha onun yemesine 3 ay var dedim. Veee bingoooo kv tuttu dedi ki "hiç sanmıyorum Kağan'ın o kadar dayanacağını" bende dedim niye dayanmasın ki gayet doyuyor şuan

Sonra misafirlerimiz gitti kaldik baş başa tabi ben bu lafı buna yedircem ya aldım çocuğu bunun kucağından koydum yere yuvarlansin burda her gün böyle yapıyoruz dedim baya bozuldu tabi bir vermek istememişti. Eşimle abisi babası falan da kargodan ürünler gelmişti onları kuruyordu. Bizim bebiş sesten korkunca kv ben tutuyordum kucağımda neden alsınız ki sanki dedi. O sırada da yerde çocuğun yanında oturuyor. Bende Kağan korkuyor sesten dedim aldım çocuğu içeri götürdüm sonra yine geldik oturduk biraz oynadı evdekiler vs derken kv yine kucağına aldı vee işte o an.

Çaktım lafı hemen. Annecim babanene kilonu gösterdin mi sen küçükken sana kızıyordu kucağımdasın diye, kucakta gezen civciv kilo almaz diyordu bak ne güzel kilon dimi dedim. Tabi bu bana yeter mi yeeetmeezzzz, küçükken kucak ne bilmiyordu bir bildiği ben vardım şimdi kucağı biliyor şimdi söyle seni kucağında tutmasın alıştırmasın dedim gülmeye başladı he he siz küçükken alıştırdınız tabi dedi. Yooo çok şükür hiçte alışmadı dedim. Sonra usulca çocuğu yere bıraktı bir bozuldu ama anlatamam.

Hâlâ derdi bizim sütümüz, sürekli telefonda sütün yetiyor dimi diyor bugün de öyle dedi ya intikamımı aldım. Yetmedi ama içim soğumadı daha, bir dahakine direk sütümün bu kadar sorgulaması rahatsız ediyor diyeceğim kat diye suratına.

Ama bugün sürekli kucağından aldım ve hep laf söyledim bir de çocuğun altını açmak istedi actirmadim çok bozuldu. Bu işler sırayla

Benim daha 10 gün oldu ben her şeyi kestim meyvelerde dahil. Bugün tansiyonum düştü dısarıda ağzıma atabilecek bir şey yoktu1 şubatta alerji testi yapılacak ozamana kadar diyet devam edecek

Ohh çok iyi yapmışsın valla kaynananın şu süt takıntısı beni bile deli ediyor valla ağzına sağlık

Benim daha 10 gün oldu ben her şeyi kestim meyvelerde dahil. Bugün tansiyonum düştü dısarıda ağzıma atabilecek bir şey yoktu1 şubatta alerji testi yapılacak ozamana kadar diyet devam edecek
Haklısın gluteni kestiğimde ben de çok fena olmuştm. Glutensiz makarnalar var fikir olsun. Allah kolaylık versin

Ya benim arkadaşında aynı şekilde kızı 3 yaşında konuşamıyor hala anne bile demiyor. İstediği şeyi gözüyle eliyle bile anlatmıyor zannedersin 1 yaşında. Oda çok tv izliyordu ama çocukla konuşup ilgilenmekte önemli. Akşama kadar oyunlar oynuyoruz konuşuyoruz biz. Benim burdada bir arkadaş var 2 çocuğunda tableti var yaşları 5 ve 3 iki dil biliyorlar ve ona rağmen okulda çok başarılılar. Çocuğun sosyal olması önemli.

Evet baston çok kullanışlı tek el hareketiyle açılıp kapanıyor
Bu eklediğim de güzel ama pahalı sanırım ve daha kalifiye istediğimiz gibi basit Bi şey değil

Doldurdum kolaylıklar dilerim
Aboooo Banu aldı sazı eline kaç kaç
Boşuna demiyorlar bir cinnet her şeyi çözer diye

Yengem çocuklarının hepsine aman telefon tv izlemesin diye büyüttü. Ama diğer abim ve ablamın çocukları teknoloji ile büyüdüler. Arada çok fark var o yüzden. Çocukla ilgilendikten sonra çokta umrumda değil alışması.

Benim öyle keskin takıntım yok bu konuda evde olmasa dedim ya şurda burda denk geliyor izliyor duyuyor.. dediğin gibi mühim olan dengeyi kurabilmek elbette

Burda bebişi hasta olanlar olmuştu. Kızımın ateşi var ayrıca öksürük öksürük için ne yapabilirim
Geç gördüm ama.belki bundan sonra işinize yarar.. ezilmis sarimsagi zeytinyagina koyup bekletip birkac saat varsa biraz corekotu yagi damlatin gece ayak altina sürüp corap giydirin ateş soguk alginligi balgam gibi seylere iyi geliyor. Ben kizima yapıyorum biraz burnu akacak olsa hemen toparlaniyor. Bazen geceyi beklemeden gündüz sürüyorum.

Vurdum teline telineee ben asla ama asla içimde tutmam illaki yeri gelince söylerim

Tabi tabi en büyük tehlike zaten ilgisiz bırakmak diğerleri sadece tetikliyor . Zamane çocukları zaten algıya çok açıklar aynı şekilde ilgisizlik olunca da hemen kapanıyorlar. Bol bol ilgilenmek lazım ama bazen kendimi sorguluyorum acaba yeteri kadar ilgilenşyor muyum diye

Tanımıyorum ama bende eminim dur bakalım cevapları alınca belki utanıp susar
Ya hiç sanmıyorum halam masada kilo hakkında konuşuyordu bende yiyip yiyip kilo almayanlardanim, kv diyor ki Banu emziriyor şimdi o yüzden almaz. Ben Kağandan öncede de almıyordum zaten dedim şimdi kiloma sütüme her şeyime göz dikmek iyi niyet mi

Artık bu tarz hastalıklar arttı malesef. Ama şunu diyebilirim ki tv telefon bencede etkiliyor. Benim yeğenim 3 yaşında ve 6.aydan beri elinde telefon var yemeği onunla yer onunla uyur mümkün değil başka şekilde yediremezler. Ona da otizm tanısı kondu bu sene. Bana kalsa otizm değil ya da çok alt seviyede çünkü algısı çok açık her şeyi biliyor videoda reklam atlamayı bile biliyor görüntülü arayınca o acıyor vs. O da komut almazdı uyaran eksikliği vardı özel eğitime gidiyor ve kimsenin yüzüne bakmayan duymayan kafasını ekrandan kaldırmayan çocuk sayı sayıyor bazı şeyleri anlatıyor şarkı söylüyor. Ben her şeyin bası ilgi diyorum ama yok ablama anlatamıyorum otizm diyor. Ilgilenmek çok önemli otizmse bile ilgilenince bambaşka bir çocuk oluyor asla anlamazsın otizm bu çocuk diye.

Yok canımm asla iyi niyet olamaz baya kilo al sütün gitsin ( Allah korusun) o da ben dediydim sana diye gezinmek istiyor en iyi koca çöpsüz üzüm olan arkadaşım

Yok canımm asla iyi niyet olamaz baya kilo al sütün gitsin ( Allah korusun) o da ben dediydim sana diye gezinmek istiyor en iyi koca çöpsüz üzüm olan arkadaşım
Aynen bunu bekliyor bak ben demiştim demeyi bir daha sorunca hiç sütüm kalmadı diyeceğim kesin o da ben demiştim diyecek bak yazarım burayada

Ay onu bende yapıyorum. Ama bi yerde okudum öğretmek için sürekli tekrar etmek gerekiyormuş. Mesela hergün banyo saati yaklaşırken ağlıyor uyuyorsa uyanıyor banyo istiyor. Banyodayken çok mutlu. Uyku eğitimini nasıl vericem onu düşünüyorum ben şimdilerde iyice alıştı bizim yatağımıza yanımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…