- 17 Ağustos 2017
- 230
- 342
- 103
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #54.841
O oksapar hametan önermişti bana cnm burda ama kullanamadım onu. travazolu kullanıyordum. Benim bebekte hiçbirşey işe yaramadı o da. Ama tecrübe ettiğim şu oldu, o bölgeyi kupkuru tutmak lazım sürekli ve bunu başaran sudo krem bana göre, diğerlerine göre yağsız çünkü..1 hafta 10 gün sürmüştü bizim derdimiz bu arada. Sivilcelenme genelde mantar oluyor yayılıyor tüm bölgeye. Korkutuyor insanı, geçmiş olsunBurda birileri daha önce yazmıştı bez bölgesinde sivilce için bir krem önerilmişti hatırlayan vaar mı kullanan?
Canım ne iyi oldu bunları yazman. Biz de kaç gecedir zorluk çekiyoruz. Bugün alttan bir dişin daha ucunu gördük. 4 ml kadar calpol verip yatırdım. Bu gece rahat ederiz umarım.Selam kızlarGeçen ay Kağan'ın kan tahlilinde demiri çok düşük çıkmıştı bugün kontrole gittik çok şükür toparlamış ama 1 ay daha devam edeceğiz. Bazı konuları konuştuk belki size de faydası olur.
Gece beslenmesinin devam ettiğini söyledim kesebilirsin ama cok zor olur dedi, seni çok yormuyorsa 6 ay daha devam et dedi. Mama veriyor olsaydın direk kes derdim ama şimdi o açlıktan değil duygusal olarak ister dedi.
Şeker ve bal konusunu konuştuk evde yaptığın kekten kurabiyeden verebilirsin sakıncası olmaz o kadardan dedi. Market balı kullanmak istemiyorum diye bal vermiyorum dedim onu zaten verme şekerli su ver daha iyi bal değil onlar dediama ısrarla bal yedir pekmezden daha faydalı dedi.
Geçen aya göre yarım kilo almış 3 cm de boyu uzamış, 1 yaşından sonra yarım kilo almasını beklemeyiz kolay olmaz baya iyi almış dedi. Çok şükür güzel toparlamış ama bence biraz daha alması gerek şuan 10 kilo ve 81 cm.
Hem kilo alıp hem boyu uzadığı için büyüme atağı olur bu dönemde huysuzluk ondan dedi. 3 gecedir yarım saatte bir ayaktayız ve kucağımdan indiği anda ağlıyor dişten dolayı dedi büyük ihtimal o yapıyor her akşam 1 ölçek calpol verebilirsin zararı olmaz dedi ona da.
Ahh faydam olduysa ne mutluCanım ne iyi oldu bunları yazman. Biz de kaç gecedir zorluk çekiyoruz. Bugün alttan bir dişin daha ucunu gördük. 4 ml kadar calpol verip yatırdım. Bu gece rahat ederiz umarım.
Gece beslenmesini kesmek benim için hayal gibi. Emzirmeden nasıl uyuturum bilmiyorum. Biberonla su da içmiyor uyku arasında. O plastik memeyi farkettiği anda daha çok ağlıyor.
1 yaşından sonra ne kadar hızlı büyüyorlar değil mi? Maaşallah kilosuna, boyuna. Inciyle aynı gidiyor Kağan.
Ben bu sıralar çok yemek yediremiyorum. Sanırım dişten dolayı sürekli emmek istiyor. Emziriyorum bol bol. Yediği de kâr kalsın yanına, ne yapayım artık. Epey yıprattı minnoş.
Demir ilacını düzenli kullanabildin mi? Bir de ne kullanıyordun? Inci, ferro sanol un tadını hiç sevmiyor. Çok zorlanıyorum ben. Calpolu şırınga ile verdim az önce, 2 ml lik şırınga ile 2 sefer. Şırıngayı isaret ediyor tekrar ver diye. Ama demir de kaçacak yer arıyor resmen.
Yaa çok sağ ol mantar diye düşünmedim hiç. Peki mantarsa kaşınıyor mudur senceO oksapar hametan önermişti bana cnm burda ama kullanamadım onu. travazolu kullanıyordum. Benim bebekte hiçbirşey işe yaramadı o da. Ama tecrübe ettiğim şu oldu, o bölgeyi kupkuru tutmak lazım sürekli ve bunu başaran sudo krem bana göre, diğerlerine göre yağsız çünkü..1 hafta 10 gün sürmüştü bizim derdimiz bu arada. Sivilcelenme genelde mantar oluyor yayılıyor tüm bölgeye. Korkutuyor insanı, geçmiş olsun
Canım bebek sabunu ile yıkayıp çok iyi kurula ıslak kaldığı için oluyor olabilir. Madecassol veya hametan sürüp kuruyana kadar bekleyebilirsin. Eğer böyle de geçmezse travazol ve türevi bir ilaç alabilirsin eczaneden ama kortizonlu olduğu için son seçenek olması iyi olur. Çok geçmiş olsunBurda birileri daha önce yazmıştı bez bölgesinde sivilce için bir krem önerilmişti hatırlayan vaar mı kullanan?
Hametan vermişti dr bize cnm çok iyi geldi. Hava çok soğuk.degilse lavaboda ayakta yıkıyorum ben cnm büyük tuvalet çok yapınca hem.pisik olmuyo hem.temiz oluyor. Tabiki o an.evdeysek ve hava sıcaksaBurda birileri daha önce yazmıştı bez bölgesinde sivilce için bir krem önerilmişti hatırlayan vaar mı kullanan?
ah fuzuli ,tüm kalbimle sarılıyorum sana. seni çok iyi anlıyorum. zamanla alışıyorsun. yetersizlik duygusunu sezdiğin an arkana bakmadan kaçCanım anneler, ben sizi çok özledim ya. İlk haftam bitiyor işte, her akşam ağlıyorum valla. Ne zor iş anne olmak
keşke annelere özel çalışma saatleri tanımlansa. 45 saat çok fazla. 3 saatte trafikte gidiyor.Ben de bu aralar acaba ise devam etse miydim diye sorguluyorum. Surekli evde olmak da surekli iste olmak da zor anladigim kadariyla. Keske dengeli olsaevden az da olsa calisiyorum ama hem bi kiymeti olmuyor hem de is yerindeki sosyalligi ozluyorum. Alanin ne bilmiyorum ama umarim bu yogunluk gecicidir ve daha cok zamanin kalir Mercana. Her kosulda bunu yasayan ilk anne degilsin.
Ayrica pandemiden sonra bile home office hakki vermeyen sirketlere tesufler..
çalışma hayatından bildiriyorum. buralar buz gibiBunu ben de çok sorguluyorum son günlerde. Hem kızımı bırakmak istemiyorum, çok özlerim. Hem de sosyalleşmeyi, biraz bağımsız hareket etmeyi özledim.
canım çok detaylı yazmışsın. teşekkür ederim. çok faydalı oldu. ama bal konusunda bi endişem var. benim bebe zaten havadan nem kapıyor bal da versem alerjiden gözünü açamayacak. henüz vermeye cesaret edemiyorum ama tahin pekmeze taktık kafayı. güzel kahvaltı yapması için rüşvet olarak veriyoruz.Selam kızlarGeçen ay Kağan'ın kan tahlilinde demiri çok düşük çıkmıştı bugün kontrole gittik çok şükür toparlamış ama 1 ay daha devam edeceğiz. Bazı konuları konuştuk belki size de faydası olur.
Gece beslenmesinin devam ettiğini söyledim kesebilirsin ama cok zor olur dedi, seni çok yormuyorsa 6 ay daha devam et dedi. Mama veriyor olsaydın direk kes derdim ama şimdi o açlıktan değil duygusal olarak ister dedi.
Şeker ve bal konusunu konuştuk evde yaptığın kekten kurabiyeden verebilirsin sakıncası olmaz o kadardan dedi. Market balı kullanmak istemiyorum diye bal vermiyorum dedim onu zaten verme şekerli su ver daha iyi bal değil onlar dediama ısrarla bal yedir pekmezden daha faydalı dedi.
Geçen aya göre yarım kilo almış 3 cm de boyu uzamış, 1 yaşından sonra yarım kilo almasını beklemeyiz kolay olmaz baya iyi almış dedi. Çok şükür güzel toparlamış ama bence biraz daha alması gerek şuan 10 kilo ve 81 cm.
Hem kilo alıp hem boyu uzadığı için büyüme atağı olur bu dönemde huysuzluk ondan dedi. 3 gecedir yarım saatte bir ayaktayız ve kucağımdan indiği anda ağlıyor dişten dolayı dedi büyük ihtimal o yapıyor her akşam 1 ölçek calpol verebilirsin zararı olmaz dedi ona da.
Bal konusunda bende acele etmek istemiyordum dün doktor bir nebze rahatlattı beni de. Ben bal vermeye başlarsam Rize'den getirtmeyi düşünüyordum teyzemlerden ama burda da Cudi Gabar terörden temizlendiği için el değmemiş ballar toplanıyor artık. O şekilde tercih edeceğim markettekileri ben bile yemek istemiyorumah fuzuli ,tüm kalbimle sarılıyorum sana. seni çok iyi anlıyorum. zamanla alışıyorsun. yetersizlik duygusunu sezdiğin an arkana bakmadan kaç
keşke annelere özel çalışma saatleri tanımlansa. 45 saat çok fazla. 3 saatte trafikte gidiyor.
çalışma hayatından bildiriyorum. buralar buz gibi. sabah bebek uyanmasın diye karanlıkta giyinirken bi çorabımın yarısına kadar kaçık olduğunu işe gelince anlıyorum. akşamdan hazırlamak aklıma gelse belki onu da yaparım ama o vakti bebeye harcamayı tercih ediyorum.
canım çok detaylı yazmışsın. teşekkür ederim. çok faydalı oldu. ama bal konusunda bi endişem var. benim bebe zaten havadan nem kapıyor bal da versem alerjiden gözünü açamayacak. henüz vermeye cesaret edemiyorum ama tahin pekmeze taktık kafayı. güzel kahvaltı yapması için rüşvet olarak veriyoruz.onun dışında sen doğudasın , ordudan giresundan halis bal geliyor. biz oradan aldık ama gerçek bal olduğu için yetişkinlerin bile 1 çay kaşığından fazla yememesi gerekiyormuş. sora sora bulursun. market balına hiç bulaşma.
A ayshece3506 canım selam değerlerimiz bu şekilde (üstteki mesajda kendi kan değerlerimizi paylaşmıştım. 2 kasımda tahlil yaptırmıştık) doktor ilave bir şey gerek yok dedi. ama elimden geldiğince pekmez-köfte ve yumurtayı düzenli vermeye çalışıyorum. protein ve demir açısından zengin beslensin diye.Arkadaşlar nihayet 1 yaş kan sayımlarına baktırdık. D vitamini demir ve bir kaç değer daha düşük çıkmasına rağmen doktor normal karşıladı. çünkü bu değerler bu yaşa göre normal imiş. ekliyorum. ilave ilaca veya doz artırımına gerek duymadı. burada konuşulmuştu o yüzden yazmak istedim. Eki Görüntüle 3156370
Oha 5 liraya aldığımı çok iyi hatırlıyorumErken gebelik testi 75 lira olmuş. Reglim gecikince yapayım dedim. Sonuç negatif, cüzdan da negatif
Ayyy korkunçErken gebelik testi 75 lira olmuş. Reglim gecikince yapayım dedim. Sonuç negatif, cüzdan da negatif
Canım bizim 10du 1 ay demir takviyesi kullandık şimdi 11 olmuş 1 ay daha kullanalım dedi sonra bırakacağız.Arkadaşlar doktorunuz kaç ferritin değerinin altına Demir takviyesini bıraktırdı? Amacım kıyas değil asla sadece sınır değeri merak ediyorum.
Oha 5 liraya aldığımı çok iyi hatırlıyorum
Ben de 20 liraya almıştım. Şimdi kaset testler 20 lira. Şaka gibi...Ayyy korkunçben 25 TL'ye almıştım 2 sene önce negatif çıkmıştı ama ben baya erken yapmıştım şimdi çocuğum var
Kaşıyordu çiçeğim üzülüyordumYaa çok sağ ol mantar diye düşünmedim hiç. Peki mantarsa kaşınıyor mudur sence
testler hariç bire bir aynısını yaşadım ve yaşıyorumBenim geçen ay ki hamilelik olayında kaset testlerinin tanesini 10 TL ye aldım ilk gün günde 4 kez yaptımpozitif çıkınca inanamadigimdan farklı farklı markalarla daha sonraki günler günde 2 tane falan baya para döktüm yani geçen aydan sonra sanki her ay hamile kalma korkusu oldu, bu ay ki reglimi dört gözle bekledim ve regliyim şu an çok şükür her ay bu korkuyu yaşayacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?