2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sorum çok saçma biliyorum ama pimpirikten yazıyorum. Paslı kavanoz kapağını (belki pas değildir de aşınmıştır) ağzına götürmüş. Zaten aşı vuruldu. Kafayı takmama gerek yok değil mi?

Sorum çok saçma biliyorum ama pimpirikten yazıyorum. Paslı kavanoz kapağını (belki pas değildir de aşınmıştır) ağzına götürmüş. Zaten aşı vuruldu. Kafayı takmama gerek yok değil mi?
Bir şey olmaz canım merak etme Allah korusun bir yerini kesmiş/batmış olsaydı tehlikeli olabilirdi ama yutması zarar vermez. Farz edelim ki paslıydı, mide asidi onu coktan yok etmiştir

Bir şey olmaz canım merak etme Allah korusun bir yerini kesmiş/batmış olsaydı tehlikeli olabilirdi ama yutması zarar vermez. Farz edelim ki paslıydı, mide asidi onu coktan yok etmiştir
Çok sağol canım, bu açıklama da su serpti içime Dün genel olarak paranoyaların geldiği bir gündü benim için :) yemek yerken burnunun ucuma havuç gelmiş, kafamı bi çevirdim ağladı. Ağlayınca korktum kaçtı mı falan diye. Beyin duruyor bazen.

Bazen oluyor hepimize çok normal, insanız ayy yerim ben onu

Benimde en çok korktuğum buruna bir şey kaçması Allah korusun onları

Kızlar birşey soracağım Pegasus ile bebekle uçan var mı?Özel bir koltuk filan mı veriyorlar bebeği seçince fiyat ikiye katlanıyor hemen hemen iki yetişkin koltuğu alsam aynı fiyat olacak anlamadım.biraz araştırayım vergi hizmet bedeli deyip bir sürü para ekliyor.bilgisi olan var mı?

Fiyat tarifesi bu şekilde imiş tam anlamadım ama dış hat ucusumuzda yetişkin ücreti alıyor sanırım koltuk ta veriyor mu acaba rahat rahat gidelim yolculuk yapan oldu mu?

Kızlar selam
Benim kizce hasta oldu başta diş sandık salya ve ateşli ağlama krizleri gözler şişti ağlamaktan yeme içme uyku uok. Dr. Götürdük dr fobisi olduğundan çok ağladı. Dr tam bakamadı muayene için baktığı kadar boğazlar biraz sis falan dedi. Antibiyotik aferin falan verdi. Ilaclari zor veriyoruz tabi antibiyotik 2 gün verdim bıraktım biraz iyi gibi en azından uyuyor ağlamıyor sürekli tiz sesle. Sadece yeme işimiz yok daha onu da hallederiz inşallah az bir aldığı kiloyu hızla geri veriyor böyle olunca of ne zor muş bu is ya

Selam, ben ara ara gelip selam verip kaçacağım sanırım. İş çok korkunç, saçma sapan bir kaos, çok mutsuzum. Akşamları bebişimi göremiyorum. Bir de hasta oldu, ateş, kusma, burun akıntısı… tam geçti derken bugün tekrar öksürük başladı.
Bir arkadaşımda 3 kız buluştuk bugün. Birisi hamile, ben de Mercan’ı götürdüm. Hem özlemişler hem de ona bir değişiklik olur dedim. Saatlerce ağladı doğru düzgün konuşamadık, oturamadık. Bir ara uyudu, 45 dk ve tekrar ağlamaya devam. Zar zor altını değiştirip kalktım. Diş de çıkıyor bir yandan ama. Hiç böyle bir şey yaşayacağımı düşünmemiştim ya çok korkunçtu sonra arabada tekrar uyudu ve şu anda arabada oturdum uyanmasını bekliyorum

Selaamm canım bende seni merak ediyordum ya. Ah Fuzuli umarım en yakın zamanda her şey yoluna girer. Bebiş ne zamandır senden ayrı kalıyor ya belki biraz naz etmiştir diş falan da derken. Benimki de geçen gün uyumadı uyumadı misafirim varken çıldırdı, yapıyorlar böyle bazen. Mercan kuşa çok çok geçmiş olsun inşallah hızlıca toparlar

Biz tam 3 haftadır gece 10 kere ağlayarak kalkıyoruz bizim gibi olan var mı ya
Biiizzz bazen çok güzel uyuyor bazen 15dk da bir ayaktayız, artık saymayı bırakıyorum. Geçen gece eşim baya geç uyumuştu o bile şaşırdı kaldı niye bu kadar kalktı ya diyor, dedim her gece öyle sen uyudugun için görmüyorsun

Ayy hiç uçak tecrübem yok ya, bende Ocak ayında anneme gitmeyi düşünüyorum bebişle ilk deneyimim olacak. Burda bir kenarda gelecek yorumları bekleyeyim

Bizim evden bir anı gibi olmuş Benim eşim de hiç duymaz. Ne kadar şanslılar

Eşimde dkkada bir valla bir şey var diyip duruyor hocalara gidecek bıraksam

Geçmiş olsun bizim kız da aynı… moraller bozuk valla… ateş yok diye dr a gitmedik.geçer inş. Sürekli burun temizliyoruz.

Geçmiş olsun bizim kız da aynı… moraller bozuk valla… ateş yok diye dr a gitmedik.geçer inş. Sürekli burun temizliyoruz.
G3cmis olsun cnm ya dr. Bisey yapamıyor ki antibiyotik verip yolluyor doluydudoluydu1 hastaneler domuz gribi varmış cocuklarda yaygın bizimki için geçmezse getirin test uapalim dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…